Οι «αντιστασιακοί» Σύριοι παρελαύνουν στην Αθήνα υπό την εποπτεία της CIA.


Του Έσπερου.

Και όμως παρόλο την συνεχή προπαγάνδα είναι ζήτημα αν ήταν 25 άτομα στο σύνολο τους στο περίπτερο που είχαν στήσει στην πλατεία Συντάγματος. Διαμαρτύρονταν κατά της  κυβέρνησης του  Bashar al - Assad  και υπέρ των ΗΠΑ. Είχε προηγηθεί διαμαρτυρία έξω από την πρεσβεία της Συρίας στην Αθήνα. Όμως και εμείς ήμασταν εκεί και απολαύσαμε το θεατράκι που έπαιξαν οι παλιάτσοι της «αντίστασης»....Οι Σύριοι Εθνικιστές θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους και τις οικογένειες τους ...
Όλοι τους είχαν την όψη των κολεγιόπαιδων κάποιου Αμερικάνικου Κολεγίου.
 Είχαν μαζί τους και κάποιες γυναίκες και παιδιά. Στο πλευρό τους και κάποιοι υπάλληλοι της Αμερικάνικης Πρεσβείας με πολύ κομψή αμφίεση. Ο Δήμαρχος της Αθήνας Καμίνης κράτησε τον «δημοκρατικό» του λόγο ως όφειλε στους φίλους του και τους πρόσφερε το περίπτερο για να πουλάνε τα μπλουζάκια τους με την αμερικάνικη λέξη «freedom». Θέλουν να πας πείσουν ότι με αυτά τα χρήματα διεξάγουν τον ένοπλο αγώνα τους. Δηλαδή ελευθερία από το Baath και υποταγή στις ΗΠΑ.
Λίγοι εθνικοσοσιαλιστές στην Ελλάδα γνωρίζουν ότι το Baath είναι το μαζικότερο και μακροβιότερο εθνικιστικό σοσιαλιστικό κίνημα, το οποίο κυβερνάει την Συρία από το 1963. Στη Συρία διαμορφώνεται μια κατάσταση που οδεύει συνεχώς προς ένα πρωτοφανή σε αγριότητα εμφύλιο πόλεμο, με την συμμετοχή ξένων πρακτόρων των ΗΠΑ Ισραήλ και Τουρκίας καθώς και μισθοφόρων από τη μια πλευρά, και από την άλλη τους υποστηρικτές του κυβερνώντος κόμματος.

Έτσι εκτός από τον ανοικτό πια πόλεμο που διεξάγει η αντιπολίτευση, λαμβάνοντας συνεχώς φορτία όπλων μέσω της Τουρκίας, προχωρούν ανοικτά σήμερα και σε δημόσια λιντσαρίσματα καθώς και απαγχονισμούς καταλύοντας κάθε έννοια δικαίου.

Πριν λίγες ημέρες ένα στέλεχος του Baath ο Mar’ea Mohammad έκανε το μοιραίο  λάθος να μιλήσει μπροστά στις κάμερες στους εκπροσώπους του αντιπροσώπων του Αραβικού συνδέσμου, που απαρτίζονται από 18 χώρες, για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στη Συρία.
Η κίνηση του όμως αυτή φαίνεται πως  «στοχοποιήθηκε»  από την περίφημη αντιπολίτευση. Το αποτέλεσμα ήταν ο ίδιος να εντοπιστεί και να απαγχονιστεί επειδή μίλησε ανοιχτά για το τι συμβαίνει στη χώρα του.

σχετικό βίντεο εδώ …
http://mavroskrinos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .