THE EMPIRE OF THE CITIES!!!ΤΡΕΙΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΡΑΤΗ ΛΥΜΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.



 Η Αυτοκρατορία των τριών  αποτελείται από Ουάσιγκτον,  Λονδίνο, και το Βατικανό. Το Λονδίνο είναι το κέντρο επιχειρήσεων από τις τρεις πόλεις-κράτη και ελέγχει τον κόσμο οικονομικά. Περιφέρεια της Ουάσιγκτον της Κολούμπια πόλη κράτος είναι υπεύθυνο για τη στρατιωτική, και το Βατικανό προσφέρει πνευματική καθοδήγηση.  
Το σύνταγμα της περιοχής της Κολούμπια λειτουργεί κάτω από ένα τυραννικό ρωμαϊκού δικαίου γνωστή ως lex fori, η οποία σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με το αμερικανικό σύνταγμα. όταν το Κογκρέσο ψήφισε το νόμο του 1871, δημιούργησε μια ξεχωριστή εταιρική διακυβέρνηση για την Περιφέρεια της Κολούμπια. Αυτό επέτρεψε η Περιφέρεια της Κολούμπια να λειτουργεί ως ανώνυμη εταιρεία έξω από το σύνταγμα.  (μετάφραση μας απο www.esotericonline.net) Aggeloiellas.blogspot.com       ΔΕΙΤΕ ΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .