ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΕΝΑ ...ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ" ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ.

  ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!
ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!

Κρέμασαν τεράστιο πανό στο Ληθαίο ποταμό.

Η Πρωτοβουλία Τρικαλινών Πολιτών, είναι μία υπερκομματική πρωτοβουλία πολιτικοποιημένων πολιτών. Συμμετέχουν πολίτες διαφόρων πολιτικών αντιλήψεων... ενταγμένοι ή μη σε πολιτικά κόμματα.
Οι στόχοι που μας ενώνουν, και πιστεύουμε ενώνουν το σύνολο του ελληνικού λαού είναι:
1)Να ανατραπεί τώρα η Κυβέρνηση Παπαδήμου. Μία κυβέρνηση που στηρίχθηκε από

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ, και χωρίς να έχει την λαϊκή εντολή αποφάσισε, όπως και η Κυβέρνηση Παπανδρέου, την λήψη των καταστροφικών και απάνθρωπων μέτρων που καθημερινά πλέον βιώνουμε: Συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, συρρίκνωση του αγροτικού εισοδήματος, κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων, τεράστια ανεργία, τεράστιες ουρές σε συσσίτια, αύξηση αυτοκτονιών, υποσιτισμός ενός μεγάλου τμήματος του πληθυσμού και ειδικά παιδιών, χιλιάδες άστεγοι, χαράτσια, έκτακτες εισφορές, μείωση αφορολόγητου, μείωση των κονδυλίων για την υγεία, την παιδεία, κλείσιμο σχολείων, κλείσιμο των Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Εργατικής Κατοικίας κλπ. κλπ.
Η Κυβέρνηση Παπαδήμου δεν έχει κανένα δικαίωμα να εκχωρεί κυριαρχικά δικαιώματα σε δυνάμεις και συμφέροντα, υποθηκεύοντας το μέλλον το δικό μας και των επόμενων γενεών.
2)Ανατροπή όλων των μνημονιακών μέτρων των κυβερνήσεων Παπανδρέου-Παπαδήμου/Τρόικας. 3)Στάση πληρωμών σε τοκογλύφους δανειστές. Τονίζουμε εδώ ότι είναι απόλυτο δικαίωμα μιας χώρας, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, να κάνει στάση πληρωμών. Η Ελλάδα οφείλει σήμερα να απαλλάξει τον προϋπολογισμό από την θανατηφόρα αιμορραγία των τοκοχρεολυσίων και τα έσοδα του κράτους από τους φόρους, να κατευθυνθούν στην αναθέρμανση της ελληνικής οικονομίας.

4) Να μειωθούν άμεσα και δραστικά τα επιτόκια χορηγήσεων των ελληνικών τραπεζών. Να αυξηθούν άμεσα οι μισθοί και οι συντάξεις. Να καταργηθούν τα προνόμια εκείνων που υπηρετούν το κατεστημένο. Να πληρώσουν και να περιορίσουν το κρατικό έλλειμμα εκείνοι που ευθύνονται για την διόγκωσή του, δηλαδή μόνον οι έχοντες και κατέχοντες.
Ο τρόπος για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι είναι να οργανωθεί ο λαός, ανεξαρτήτως σε ποιόν πολιτικό χώρο ο καθένας ανήκει ή δεν ανήκει, τι ψηφίζει ή δεν ψηφίζει.
Μόνον ο κοινός αγώνας για το κοινό συμφέρον θα φέρει νικηφόρα αποτελέσματα.
Μόνον ο κοινός αγώνας θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο παρόν και ένα ελπιδοφόρο μέλλον.
Αν δεν υπάρξει μαζικό κίνημα, αν δεν οργανωθεί ο λαός, τίποτα απολύτως δεν θα οδηγήσει σε διέξοδο από την σημερινή, συνεχώς επιδεινούμενη, σκληρή πραγματικότητα
Ο καθένας από μας οφείλει να ενεργοποιηθεί άμεσα και να συμβάλλει σ’ αυτή την κοινή προσπάθεια.
Δεν φεύγουμε από τους δρόμους και τις πλατείες αν δεν φύγουν Κυβέρνηση-τρόικα-χρέος.
Αγώνας μέχρι την νίκη. Όποιο και αν είναι το τίμημά της.

protovouliatp@yahoo.gr 
(Συγκεντρωνόμαστε κάθε Τρίτη στις 8.30 το βράδυ στον ημιώροφο του ξενοδοχείου «Πανελλήνιον») 
http://www.trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .