ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ...;;; Τι απέγινε η σορός του Οσάμα Μπιν Λάντεν;
 
Απόρρητα email θέτουν σε αμφισβήτηση την επίσημη εκδοχή

Το ερώτημα για την τύχη της σορού του ηγέτη της Αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν φαίνεται πως παραμένει ανοιχτό μετά τη διαρροή email της Stratfor από τα οποία προκύπτει πως
η σορός εστάλη στις ΗΠΑ για αποτέφρωση και δεν ποντίστηκε στη θάλασσα, όπως ανακοινώθηκε μετά την επιχείρηση εξόντωσής του στο Πακιστάν.
Η ηλεκτρονική αλληλογραφία αποκτήθηκε από τους διάσημου χάκερ Anonymous από τη Stratfor, που είναι επίσης γνωστή ως «σκιώδης CIA».
 Τι απέγινε η σορός του Οσάμα Μπιν Λάντεν;
Μετά την εξόντωση του Οσάμα Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν, στις 2 Μαΐου του 2011, η αμερικανική προεδρία είχε ανακοινώσει πως το χώμα του ποντίστηκε στη θάλασσα, σύμφωνα με την ισλαμική παράδοση, από το αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson.
 Τι απέγινε η σορός του Οσάμα Μπιν Λάντεν;
Σύμφωνα όμως με email που έφτασαν στο WikiLeaks υψηλόβαθμο στέλεχος της Stratfor λέει πως αμφισβητεί την εκδοχή του Λευκού Οίκου για το τι απέγινε η σορός. Ο Φρεντ Μπάρτον ισχυρίζεται πως η σορός εστάλη στο Ντόβερ με αεροπλάνο της CIA και στη συνέχεια στο Ινστιτούτο Παθολογίας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Μέριλαντ.
 Τι απέγινε η σορός του Οσάμα Μπιν Λάντεν;
Την επιχείρηση στο Πακιστάν είχε παρακολουθήσει από το Λευκό Οίκο ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με φωτογραφίες που διέρρευσαν λίγες ημέρες μετά.

 Τι απέγινε η σορός του Οσάμα Μπιν Λάντεν;     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ...
http://www.eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/03/bomba-sta-themelia-tis-neas-taxis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .