Για να δούμε ....απο το Δίστομο έρχομαι και στην κορφή κανέλλα????


  Από το Δίστομο ξεκινά ο Π. Καμμένος Στο Δίστομο θα γίνει η παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του Πάνου Καμμένου, την Κυριακή.
Η επιλογή του Διστόμου έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο Πάνος Καμμένος θέλησε να θυμίσει τις ναζιστικές θηριωδίες του β' παγκοσμίου πολέμου, ιδίως σήμερα, «όταν μας κουνά το δάχτυλο ο Σόιμπλε».
Ο επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»,
σε συνέντευξή του στο ρ/σ «Real 97,8» αναφέρθηκε στο νεοσύστατο κόμμα του και τόνισε ότι προτιμά το λαό «να αντιδρά παρά να σιωπά».
Επίσης, ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου, που παρότι δήλωσε «φεντεραλιστής» και υπέρ της απώλειας εθνικής κυριαρχίας, εξακολουθεί να έχει τη στήριξη και των δύο κομμάτων και κατά του Ά. Γεωργιάδη, που μιλά για κατάργηση και μείωση του έθνους-κράτους.
Παράλληλα, ο κ. Καμμένος απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του κόμματός του με οποιαδήποτε πολιτική δύναμη αποδέχεται το παράνομο χρέος της χώρας και τη μείωση της εθνικής κυριαρχίας, μεταξύ των οποίων και η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά.
«Εμείς στην επόμενη ημέρα από τις εκλογές δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με καμία δύναμη η οποία αποδέχεται είτε αυτό το παράνομο χρέος, είτε τη μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας, είτε αποδέχεται την κατάργηση του έθνους-κράτους. Ο κ. Σαμαράς είναι μέσα σ' αυτές τις δυνάμεις. Τέτοια συνεργασία δεν θα υπάρχει», επισήμανε ο κ. Καμμένος.
Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις πολιτών που πετούν γιαούρτια σε πολιτικούς, ο επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» υπογράμμισε ότι προτιμά «τον ελληνικό λαό να αντιδρά παρά να σιωπά», προσθέτοντας: «Δεν μπορεί κανείς να εγκρίνει τη βία, αλλά δεν μπορεί κανείς να αποτρέψει εκείνου του οποίου του διαλύουν το σπίτι να αντιδράσει. Εγώ είμαι υπέρ του να ξεσηκωθούμε όχι με βία αλλά όπως ξέρει ο λαός με νταούλια και ζουρνάδες να φέρουμε και πάλι το χαμόγελο στην πατρίδα μας».

Υ.Γ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .