Ο νόμος προβλέπει πως πρέπει να δικαστεί και να ξαναυπηρετήσει κανονικά τη θητεία του!

Ο "αστράτευτος διαρκείας" και διαβόητος μέχρι και.. σεσημασμένος πατριώτης Βουλευτής τού ΛΑΟΣ, Κ.Αϊβαλιώτης, ό οποίος επί μία δεκαετία εξαπατούσε τις Στρατιωτικές Αρχές με πλαστά έγγραφα ότι είναι δήθεν υπάλληλος του Ευρωκοινοβουλίου γιά να παίρνει διαρκείς αναβολές στράτευσης, με σκοπό να μην υπηρετήσει  στο Στρατό  ή στην χειρότερη για αυτόν περίπτωση να υπηρετήσει μόνο 45 ημέρες όπερ και επέτυχε, εφθασε στό... τέλος του...!!!Μετά από αγώνες 4 ετών, αποκαλύφθηκε οριστικά η πλαστογραφία και η απάτη πού διαπράχθηκε στις Στρατιωτικές Αρχές, με το πλαστό έγγραφο πού προσκόμισε γιά να παίρνει συνεχείς  αναβολές  και να υπηρετήσει μόνο 45 ημέρες...Το πλαστο έγγραφο αποκαλύφθηκε εδώ και από την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ο "περίεργος" Βουλευτής σε απάντησή του   στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ισχυρίστηκε ότι όντως το έγγραφο είναι πλαστό πού παρουσιάζει η εφημερίδα βάσει τού οποίου πήρε την αναβολή, όμως δεν είναι αυτό πού... χρησιμοποίησε για να παίρνει τις αναβολές ...!!!"Ποντάριζε", ο περίεργος ότι τα πλαστά έγγραφα πού κατέθεσε στο Προξενείο των Βρυξελλών από το 1996 θα είχαν καταστραφεί και έτσι θα... αθωωνόταν ελλείψει αποδείξεων ...!!!Όμως τα πλαστά έγραφα πού κατέθεσε... "βρέθηκαν" όπως και το βιβλίο πρωτοκόλλων και έτσι και θα καταδικασθεί και φαντάρος θα πάει από την αρχή...!!!
ΔΕΣΤΟ, Βουλευτάκο το έγγραφο πού κατέθεσες και αυτή την φορά το ΥΠ.ΕΞ δεν θα σου το στείλει ταχυδρομικώς γιά να... παριστάνεις ότι δεν το πήρες, όπως έκανες με το προηγούμενο και κορόιδευες  το ΥΠ.ΕΞ , επί τρείς μήνες γιά να κερδίσεις χρόνο...!!!

Αυτή τη φορά θα το παραλάβεις με Δικαστικό Επιμελητή της Εισαγγελίας και μη κρυφτείς πάλι, γιατί θα ξευτιλισθείς.Γιά ενημερωσή σου είναι ήδη στα χέρια του ΥΠ.Ε.ΘΑ. του Αρείου Πάγου και τού Εισαγγελέα Στρατοδικείου.

ΠΗΓΗ.
ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ;
Για να σας δούμε...! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .