Το πόκερ της κυβέρνησης!!! Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥΗ ευκαιρία του Τσίπρα και ...η μπλόφα των 4 δις ευρώ.
Το πόκερ της κυβέρνησης.
Δωσίλογοι και Τρόικα προσπαθούν να παγιδεύσουν τον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ.
Προσπαθούν να "ακυρώσουν" την εντολή του ελληνικού λαού.
Υπάρχουν παιχνίδια, τα οποία μπορείς ως παρατηρητής —και χωρίς να παίρνεις μέρος ο ίδιος σε αυτά— να τα παρακολουθείς και να καταλαβαίνεις την εξέλιξή τους σχεδόν ισότιμα με τους πρωταγωνιστές τους και παιχνίδια όπου αυτό δεν συμβαίνει. Σε παιχνίδια, όπως το σκάκι, για παράδειγμα, καταλαβαίνεις τις κινήσεις των παικτών και μπορείς ακόμα και ως παρατηρητής να "ζεις" το παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο. Μπορείς ακόμα και να "επέμβεις" σε αυτό, προειδοποιώντας τον έναν ή τον άλλο παίκτη για τις συνέπειες μιας κίνησης ή για τον τρόπο αντιμετώπισης ενός προβλήματος. Υπάρχουν όμως παιχνίδια όπου δεν μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει. Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι το πόκερ. Εκεί ο κάθε παίκτης γνωρίζει μόνον ό,τι αφορά τον ίδιο και ο παρατηρητής τίποτε απολύτως.
Σε ένα τέτοιο παιχνίδι πόκερ με κλειστά "χαρτιά" προσπαθούν οι ξένοι και ντόπιοι τοκογλύφοι, σε συνεργασία με τους δωσίλογους του δικομματισμού, να παρασύρουν τον Τσίπρα ...Ένα παιχνίδι, στο οποίο συμμετέχει και ο ΣΕΒ δια του προέδρου του. Με το σκεπτικό ότι δήθεν επιθυμούν να τερματίσουν την ακυβερνησία και να δώσουν κυβέρνηση στον τόπο, θα προσπαθήσουν να τον "παρασύρουν" σε τραγικά λάθη ...http://www.eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/05/to-poker-tis-kybernisis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .