Η απάτη του κεντροδεξιού μετώπου!!! Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Γιατί η "Διαπλοκή" διέταξε τον Σαμαρά να κάνει το δήθεν κεντροδεξιό "προσκλητήριο";
Τι ακριβώς είναι αυτή η Dream Team των αποτυχημένων ...γόνων;
Θα "ξυπνήσουν" επιτέλους οι δεξιοί να τιμωρήσουν αυτούς, που τους ξεφτιλίζουν εδώ και τριάντα χρόνια;
Οι Αμερικανοί λένε το εξής σοφό: ...Αν με ξεγελάσεις μία φορά, ντροπή σου ...Αν με ξεγελάσεις δύο φορές, ντροπή μου. Σύμφωνα με τους Αμερικανούς, δηλαδή, ένας άνθρωπος, αν κατορθώσει και σε ξεγελάσει δύο φορές, σε ντροπιάζει εσένα τον ίδιο. Σε καθιστά ντροπιασμένο. Αναρωτιόμαστε λοιπόν εμείς οι αριθμομανείς: Τι ακριβώς είσαι, αν σε ξεγελάσει κάποιος πέντε φορές σε λιγότερο από μισό χρόνο; Μόνον οπαδός του Αντώνη Σαμαρά μπορείς να είσαι ...Αφελής νεοδημοκράτης, που προφανώς δεν χόρτασες τη μέχρι τώρα κοροϊδία και είσαι έτοιμος να στηρίξεις το κεντροδεξιό μέτωπο των αποτυχημένων όλων των ειδών. Μιλάμε πραγματικά για το απόλυτο ρεκόρ της αφέλειας των ψηφοφόρων, αλλά και της υποκρισίας της ηγεσίας τους.
Στις τελευταίες εκλογές ο Σαμαράς κατέβηκε με έναν ΣΤΟΧΟ και μία ΥΠΟΣΧΕΣΗ. Στόχος ήταν η αυτοδυναμία και η υπόσχεση ήταν ότι δεν θα έκανε σε καμία περίπτωση κυβέρνηση σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Οι εκλογές έγιναν και ο "ντράμερ" της Βοστόνης απέτυχε πλήρως σε όλα τα επίπεδα. Απέτυχε στον στόχο του, παίρνοντας το εξόχως ταπεινωτικό 18% —που είναι αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών για τη ΝΔ— και ταυτόχρονα αθέτησε την υπόσχεσή του απέναντι στους νεοδημοκράτες, εφόσον μέχρι τέλους αγωνίστηκε να δημιουργήσει Κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς.
...Ο άνθρωπος είναι απίστευτος. Όχι μόνον έγραψε στα παλιά του τα "παπούτσια" τους οπαδούς της ΝΔ, που τους υποσχόταν ότι δεν θα κάνει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, αλλά με τη "σιγουριά" ενός ασθενούς με προχωρημένο Αλσχάιμερ βγήκε και είπε ότι: έκανε τα ΠΑΝΤΑ, για να στήσει αυτήν την Κυβέρνηση συνεργασίας, αλλά απέτυχε. Αυτός, ο οποίος υποσχόταν μη-συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και απειλούσε με συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις —μέχρι να επιτύχει υποτίθεται την αυτοδυναμία—, έκανε την "κωλοτούμπα" τού πρωταθλητή, που του χάρισε το παρατσούκλι "Κομανέτσι". Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι: σέρνει τον λαό σε εκλογές, ενώ θα μπορούσε να συμμετάσχει και αυτός σε μια κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Μιλάμε για απίστευτα πράγματα ...
http://www.eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/05/i-apati-tou-kentrodexiou-metopou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .