Γερμανοί τουρίστες: Μας έλεγαν για εμφύλιο στην Ελλάδα!!!135.000 λιγότεροι Γερμανοί τουρίστες.

Η τρομοκράτηση των Γερμανών σχετικά με την κατάσταση στην Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο, με τους τουρίστες να πανικοβάλλονται από τους παραλογισμούς που γράφονταν και διαδίδονταν από τα μέσα ενημέρωσης.
"Γερμανοί οι οποίοι ...
έρχονται κάθε χρόνο σε σπίτια που έχουν αγοράσει μας έπαιρναν τηλέφωνο από τον Μάιο για να μας ρωτήσουν αν θα έπρεπε να φέρουν μαζί τους τροφές και κάποια φάρμακα για τα παιδιά τους, καθώς τα γερμανικά ΜΜΕ υποστήριζαν ότι υπάρχει σοβαρή έλλειψη στην Ελλάδα. Οι παραλογισμοί αυτοί ήτα απολύτως λογικό να αποτρέψουν την πλειονότητα", δήλωσε στο "Έθνος της Κυριακής" ο Βασίλης Βαλληνδράς, ταξιδιωτικός πράκτορας από τη Νάξο.
Το 2012, σύμφωνα με τον όμιλο Gfk, έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς έρευνας αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο, αναμένεται να επισκεφτούν την Ελλάδα 135.000 λιγότεροι Γερμανοί τουρίστες.
Ανάσα ανάκαμψης αποτελούν τα άρθρα και οι εντυπώσεις των Γερμανών τουριστών κατά την επιστροφή τους από το ταξίδι στη χώρα μας, καθώς αναρτώνται σε δημοφιλείς ιστότοπους, αποκαθιστώντας την εικόνα της χώρας.
"Είμαι εκνευρισμένος με την παραπληροφόρηση των γερμανικών ΜΜΕ. Από πολύ νωρίς φρόντισαν να δημιουργήσουν κλίμα ανασφάλειας, ενώ εγώ διαπίστωσα το αντίθετο.
Επισκεπτόμενος φέτος την Εύβοια, τη Μήλο, την Κρήτη και την Αθήνα, είδα για άλλη μια φορά υπέροχα μέρη, συνομιλώντας με ανθρώπους που δεν ήξεραν ότι είμαι Γερμανός. Ασφαλώς πέρασα υπέροχα. Αν θα ξανάρθω; Ασφαλώς!", σημείωσε ο Μπερντ Στολτζ από το Ντίσελντορφ που επισκέπτεται χρόνια την Ελλάδα.
Η γερμανόφωνη πάλι Ελβετίδα Ούρσουλα Βάις, που παρακολουθεί μαθήματα ελληνικών και επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας, απορούσε με τα δημοσιεύματα που αμαύρωναν το προφίλ της Ελλάδας.
"Μέχρι και για την πιθανότητα εμφυλίου πολέμου έκαναν λόγο. Κατά την επίσκεψή μου τον Μάιο στη Σίφνο, απλώς διαπίστωσα την υπερβολή όλων αυτών των λεγομένων.
Συνάντησα πάλι ευγενικούς ανθρώπους με χιούμορ, εφευρετικούς, φιλόξενους, με περισσότερη όμως δόση στενοχώριας. Πάντα θα παροτρύνω κόσμο να επισκέπτεται την Ελλάδα. Και κάτι άλλο... όλα τα απρόβλεπτα στην Ελλάδα μπορεί να είναι μια καλή περιπέτεια!", υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .