Εκβιάζουν τους δικαστές όλης της Ευρώπης οι Γερμανοί!!!


Υπό την ανοχή και την πίεση της Γερμανίας —και των Εβραίων, που βρίσκονται πίσω τους— "εκπορνεύονται" πλέον όλα τα εθνικά συστήματα της Ευρώπης. Οι Γερμανοί, μέσω των μυστικών τους υπηρεσιών, κάνουν στα εθνικά συστήματα δικαιοσύνης ό,τι έκαναν στο δικό τους οι Εβραίοι. Εκβιάζουν τους δικαστές, προκειμένου η Δικαιοσύνη σε ολόκληρη την Ευρώπη να είναι ευθυγραμμισμένη με αυτήν της Γερμανίας ...
Προκειμένου η Δικαιοσύνη σε ολόκληρη την Ευρώπη να στελεχώνεται από "θαυμαστές" της γερμανικής νομικής "επιστήμης" ...Χαϊδελβέργη και "πάνω".
Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί γνωρίζουν αυτά, τα οποία αγνοεί ο μέσος πολίτης. Γνωρίζουν πως, όποιος ελέγχει τη Δικαιοσύνη, ελέγχει και την οικονομία, ενώ αυτό δεν ισχύει αντίστροφα. Όταν η Δικαιοσύνη ελέγχει τους κανόνες ανταγωνισμού, ευνόητο είναι πως, όποιος την ελέγχει, υπερέχει συντριπτικά έναντι των ανταγωνιστών του ...Μια αλυσίδα είναι όλα. Όποιος ελέγχει τη Δικαιοσύνη, ελέγχει την οικονομία και άρα και τα κράτη. Όποιος με όρους αθέμιτου συναγωνισμού "σαρώνει" την οικονομία, "σαρώνει" και τα κράτη. Όποιος ελέγχει την Ελληνική Δικαιοσύνη, μπορεί μέσα σε λίγα χρόνια να αποκτήσει την ιδιοκτησία του ελληνικού κράτους. Γι' αυτόν τον λόγο η Τρόικα των δανειστών μας κάνει τις φαινομενικά άσχετες επαφές της με τους ανώτατους δικαστικούς.
Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι, που ο Παναγιώτης Πικραμένος είναι Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας; ...Του Συμβουλίου εκείνου, το οποίο απεφάνθη για τη νομιμότητα του γερμανικού "μνημονίου" ...Του Συμβουλίου εκείνου, το οποίο είναι υπεύθυνο για την εφαρμογή του μνημονίου του Σόιμπλε. Είναι τυχαίο που ο Πικραμένος είναι γιος ατιμώρητου δωσίλογου της Κατοχής; Είναι τυχαίο που ο Πικραμένος είναι απόφοιτος του Γερμανικού Κολεγίου Αθηνών; Είχαν συμβολή στην καριέρα του οι Γερμανοί προστάτες τόσο του ιδίου όσο και του πατέρα του; Πριν του παραδώσουν το Μνημόνιο, για να το κρίνει, τον είχαν διαβεβαιώσει ότι θα έχει μεζονέτα δίπλα σε αυτήν του Χριστοφοράκου, αν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά; ...Του φίλου του Χριστοφοράκου από το Κολέγιο ...και επίσης γιου ατιμώρητου δωσίλογου;
Ο γερμανόφωνος συμμαθητής, φίλος και ίσως μελλοντικός συγκάτοικος του Χριστοφοράκου.

Από ποια Δικαιοσύνη περιμέναμε εμείς να τιμωρήσει τον Χριστοφοράκο στην Ελλάδα, όταν ο Πικραμένος είναι κορυφαίος παράγοντάς της; Αντιλαμβανόμαστε ότι καθημερινά όλο και περισσότερο η ελληνική Δικαιοσύνη τείνει προς το γερμανικό μοντέλο ..."Ανοικτομάτα" και με τη διάθεση να εξυπηρετήσει πάση θυσία τα αφεντικά της. Εύκολη υπόθεση γι' αυτά τα αφεντικά να το καταφέρουν, εφόσον υπάρχουν στην Ελλάδα τα δεδομένα, για να μιμηθούν το παράδειγμα της Γερμανίας. Στη Γερμανία οι Εβραίοι αναζητούσαν τους Ναζί, για να τους κάνουν συνεργάσιμους Δικαστές και στην Ελλάδα οι Γερμανοί αναζητούν τους πρώην δωσίλογους των Ναζί για τον ίδιο λόγο.
Γι' αυτόν τον λόγο σήμερα οι "Ζαγοριανοί" πλειοδοτούν για το ποιος θα τους εξυπηρετήσει καλύτερα. Όσο πιο πολλές παραχωρήσεις τούς κάνουν, τόσο πιο μεγάλες καριέρες θα λάβουν. Τους έχουν εγγυηθεί ατιμωρησία και έχουν αποθρασυνθεί πλήρως. Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο βλέπουμε. Η Ελλάδα βρίσκεται υπό την απειλή ξένων δυνάμεων και το σύστημα Δικαιοσύνης δεν αντιδρά. Το σύστημα, το οποίο είναι υπεύθυνο γι' αυτήν την άμυνα και τον "συναγερμό" της, έχει εξουδετερωθεί. Αυτό δεν γίνεται μόνον στην Ελλάδα. Αυτό γίνεται σε όλες τις χώρες του μεσογειακού Νότου. Οι ντόπιοι συνεργάτες των Γερμανών και των Σιωνιστών παραδίδουν τα πάντα στους νέους κατακτητές, χωρίς να φοβούνται τίποτε. Τα "πάντσερ" των Ναζί ξαναεισβάλουν στις ευρωπαϊκές χώρες ...Εισβάλουν πιο άπληστα και επικίνδυνα από ποτέ.
απόσπασμα απο το κείμενο του ΠΑΝ.ΤΡΑΪΑΝΟΥ
...Ο ναζιστικός "υπόκοσμος" της Ευρώπης.
http://www.eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/07/i-mystiki-germania-tou-schauble.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .