ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ;;;ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ;

 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...

London 2012 Olympics: Country profiles

Οι βρετανικές εφημερίδες μετά τα προκλητικά δημοσιεύματα εις βάρος της χώρας μας, όπως αυτό της Sun για την πρωταθλήτρια του μπιτς-βόλεϊ Αρβανίτη, εξακολουθούν απτόητες το ανιστόρητο και παραπλανητικό »έργο» τους.

Στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Daily Telegraph έχει δημιουργηθεί ειδική στήλη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με όλες τις χώρες που συμμετέχουν. Στην σελίδα λοιπόν που αντιστοιχεί στην ΠΓΔΜ, η βρετανική εφημερίδα όχι μόνο την αποκαλεί προκλητικά «Republic Of Macedonia», αλλά προσπαθεί να συμπυκνώσει την «ιστορία» των Σκοπιανών, σε 6 λέξεις συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα σε αυτές και τον… Μέγα Αλέξανδρο!!!
(Today Over Macedonia
Quote mark
First verse:
Today over Macedonia, is being born The new sun of liberty. The Macedonians fight, For their own rights! The Macedonians fight For their own rights!

The country's history in six words

Alexander (Great); Yugoslavia; not-so-great acronym (FYROM))

Στην καταχώρηση δε για την Ελλάδα η λέξη »χρεοκοπία» φαίνεται ότι αποτελεί… ιστορικό χαρακτηριστικό της χώρας μας για τους Βρετανούς, τη στιγμή που η πραγματική μας ιστορία και παράδοση απουσιάζει…ΑΛΛΑ Η ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΡΕ ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

The country's history in six words

Democracy, wooden horse, tragedy, Mouskouri, bankruptcy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .