ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο "ΓΕΛΑΔΕΡΟΣ" ΣΑΜΑΡΑΣ!!!


ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ...ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ...ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ "ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ" ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ...ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ .


21 Μάιος 2012 – "Η Ελλάδα, δεν θα βγει από το Ευρώ", εκτιμά ο ειδικός σύμβουλος διοίκησης της BNP Paribas Ζαν Λεμιέρ…

MARKUS SENTER ΒΑΥΒΑΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
"ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ" 6 Αυγ. 2012
 

Σόρος: Η Ελλάδα δεν θα βγει από το ευρώ Πριν από 6 μήνες, 28 μέρες

1 ημέρα πριν Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ξεκινά σήμερα μια δύσκολη διπλωματική μάχη, σε μια προσπάθεια να πείσει τους Ευρωπαίους ...


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΥΠΟΠΤΕΣ…
 ο Γενικός Γραμματέας των Χριστιανοκοινωνιστών της Γερμανίας (CSU) Αλεξάντερ Ντόμπριντ, ο οποίος προτείνει «να μη δοθεί περαιτέρω βοήθεια στην Ελλάδα»,
 22 Ιουλίου 2012
Ιούλιος 23, 2012.
Βερολίνο.
Η Ελλάδα πρέπει να αρχίσει να πληρώνει μέρος των συντάξεων και των μισθών σε δραχμές  ως μέτρο για σταδιακή έξοδο από τη ζώνη του ευρώ, ισχυρίστηκε Γερμανός βουλευτής.
"Η Ελλάδα πρέπει να πληρώνει το 50% μισθών και ....
  • Η Ελλάδα ίσως είναι καλύτερα να εγκαταλείψει το ευρώ

 
Φίλιπ Ρέσλερ, ΣΕ τελευταίες του δηλώσεις. Μιλώντας στο περιοδικό Spiegel στήριξε ευθέως την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και κατέστησε σαφές πως η Γερμανία δεν επιθυμεί τη χρεωκοπία της Ελλάδας, απλά διευκρίνισε πως σε μια τέτοια περίπτωση, η χώρα του θα μπορέσει να ανταπεξέλθει την επόμενη μέρα, προφανώς προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις μέχρι τώρα δηλώσεις του.
Στον ίδιο τόνο δήλωσε πως «η εμπειρία μας υπήρξε αποκαρδιωτική και ελπίζουμε ότι η νέα κυβέρνηση γνωρίζει σε τι συνθήκες βρίσκεται».


Η Ελλάδα ας γίνει Αφρική, πρέπει να πληρώσει

Η διευθύνων σύμβουλος του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, παραχώρησε συνέντευξη στον Guardian και μιλώντας σε σκληρή γλώσσα τόνισε επανειλημμένα ότι Έλληνες πρέπει να πληρώσουν τους φόρους τους, με οποιοδήποτε κόστος..


"Οι Έλληνες να μην περιμένουν συμπάθεια, είναι ώρα να πληρώσουν τους φόρους τους".

Η Ελλάδα πρέπει να πληρώσει, για να παραδειγματισατεί η υπόλοιπη Ευρώπη


Email This PostΕκτυπώστε το άρθρο
13/06/2012 - 10:18


Share

Την απόλυτη επιμονή της στην τήρηση των επαχθών μέτρων που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα δήλωσε και πάλι η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ, διαχωρίζοντας μάλιστα την περίπτωση της Ισπανίας όπου το πρόβλημα εντοπίζεται μόνον στον τραπεζικό τομέα και όχι στο σύνολο της κρατικής λειτουργίας

9 Ιουλίου 2011

Jacques Delpla: «Η Γερμανία χρωστάει πάω από 575 δις ευρώ στην Ελλάδα»

Μας πουλάνε παραμύθια ότι τους χρωστάμε. Ο στόχος τους είναι να μας υποδουλώσουν. Ο οικονομολόγος, μέλος του Συμβουλίου Οικονομικής Ανάλυσης, Ζακ Ντελπλά, υπολόγισε ότι οι Γερμανοί οφείλουν στους Έλληνες... 


το λιγότερο 575 δις ευρώ, εξαιτίας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα LesEchos, εκτιμά ότι η Ευρώπη θα πρέπει να απορροφήσει το «πλεόνασμα» του χρέους με την επαναχρηματοδότησή του μέσω των χαμηλών επιτοκίων και με αντιστάθμισμα τις διαρθρωτικές αλλαγές.

Ο γάλλος οικονομολόγος τονίζει ότι, «οι Γερμανοί χρωστούν πολύ περισσότερα στην Ελλάδα απ’ ό,τι οι Έλληνες στη Γερμανία», καθώς επίσης και ότι «Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι είναι αδύνατον να διατηρήσουν το επίπεδο ζωής που είχαν πριν από την κρίση».

Σόιμπλε: Πηγάδι χωρίς πάτο η Ελλάδα - δεν συντρέχει λόγος να ρίχνουμε χρήματα

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας το Σάββατο στο Βερολίνο και αναφερόμενος σε πληροφορίες, περί νέου πακέτου οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα τόνισε : «Δεν συντρέχει λόγος σε πηγάδι, που δεν έχει πάτο, να ρίχνουμε χρήματα».

23 Αυγούστου 2012

Σόιμπλε και Ρέσλερ λένε "όχι" στην επιμήκυνση του ελληνικού προγράμματος




15 δισ. έβγαλαν οι Γερμανοί από τη διάσωση της Ελλάδας

Οι Γερμανοί φορολογούμενοι όχι μόνο δεν χαρίζουν χρήματα στην Ελλάδα, αλλά έχουν "βγάλει" τουλάχιστον 15 δισ. ευρώ από μειωμένους τόκους λόγω των πακέτων στήριξης. Αυτό ομολόγησε ο γερμανός επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), Κλάους Ρεγκλινγκ. Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Focus, ο Ρέγκλινγκ είπε ότι η Γερμανία έχει καταγράψει πολύ μεγάλα κέρδη από τα πακέτα στήριξης προς την Ελλάδα, καθώς στην χώρα εισρέουν ποσά που πιέζουν τα επιτόκια δανεισμού προς τα κάτω. Κι αυτό γιατί η Γερμανία δανείζεται χρήμα με μικρότερο επιτόκιο και στη συνέχεια δανείζει τα ίδια χρήματα στην Ελλάδα με μεγαλύτερο επιτόκιο, λειτουργώντας επί της ουσίας τοκογλυφικά. Αντίθετα με τις φωνές άλλων γερμανών πολιτικών -και ιδιαίτερα της γερμανικής δεξιάς- ο Κλάους Ρέγκλινγκ ξεκαθάρισε ότι τα πακέτα διάσωσης...
Iefimerida.gr   ·   Πριν από 4 μήνες, 26 μέρες  ·   
Iefimerida.gr
«Τους τελευταίους 30 μήνες η Γερμανία έχει εξοικονομήσει πάνω από 60 δισ. ευρώ»

Bild: Η Γερμανία κερδίζει χρήματα από την κρίση χρέους


 

Η γερμανική εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας Bild, γνωστή για τις επανειλημμένες επιθέσεις της εναντίον της Ελλάδας και την υποστήριξη ευρωσκεπτικιστικών θέσεων, υποστήριξε σε σημερινό της μακροσκελές άρθρο ότι "η Γερμανία κερδίζει χρήματα χάρη στην κρίση του ευρώ".

"Ειδικά το κράτος και οι καταναλωτές επωφελούνται από τα χαμηλά επιτόκια", σημείωσε η εφημερίδα σε άρθρο που δημοσιεύει στην σελ. 2. Ο υπουργός Οικονομικών "Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κερδίζει μάλιστα χρήματα ακόμα κι όταν δανείζεται", χάρη στα αρνητικά επιτόκια για τα δεκαετή γερμανικά ομόλογα, εξήγησε η Μπιλντ.

"Τους τελευταίους 30 μήνες η Γερμανία έχει εξοικονομήσει πάνω από 60 δισ. ευρώ μέσω της αναχρηματοδότησης του χρέους της", ανέφερε, επικαλούμενη έναν αναλυτή. Αν προστεθεί στο ποσό αυτό "η αύξηση των φορολογικών εσόδων κι η μείωση των κοινωνικών δαπανών, η εξοικονόμηση φτάνει τα 70 ως 100 δισ. ευρώ".

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο τομέας των ακινήτων επωφελείται επίσης από τα χαμηλά επιτόκια, όπως και οι καταναλωτές οι οποίοι λαμβάνουν πιστώσεις και οι τράπεζες οι οποίες ανακεφαλαιοποιούνται με χαμηλό κόστος από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Ακόμα, οι γερμανικές εξαγωγικές επιχειρήσεις επωφελούνται από την πτώση της ισοτιμίας του ευρώ, που αυξάνει την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων τους, συμπεραίνει η Μπιλντ.
εν θα δώσετε κι άλλα γερμανικά χρήματα στις χρεοκοπημένες χώρες, κύριε Ντράγκι, αλλιώς η Bild θα σας πάρει πίσω το πρωσικό κράνος» γράφει απροκάλυπτα η γερμανική εφημερίδα που έχει 12 εκατομμύρια αναγνώστες.

Γιατί άραγε να μην σωθούν οι χρεοκοπημένες χώρες της Ευρωζώνης ;;;

Γιατί πολύ απλά αυτό συμφέρει την Γερμανία, η σημερινή κατάσταση στην Ευρωζώνη ωφελεί και εξυπηρετεί την Γερμανία (κυρίως τις Τράπεζές της).

Εξ ού και η αντιμετώπιση της Ελλάδος από την Κα Μέρκελ όλο αυτό το διάστημα, αυτός ο λόγος επιβολής “μνημονίων”, μεσοπρόθεσμων προγραμμάτων, κτλ.

Για αυτόν τον λόγο και διατηρείται μία κατάσταση οριακού “θανάτου” στις χώρες υπό κρίση, συμφέρει και αποφέρει κέρδη !!!



 Σαμαράς: Οι Γερμανοί θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους   

 
ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΒΟΣΚΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ???
ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ Ο ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .