Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΕΣ!!!Ένας λαός που δεν έχει ούτε ένα εργοστάσιο για να φτιάχνει τα δικά του παπούτσια .
Δεν φοράει τα δικά του ρούχα δεν έχει τα δικά του έπιπλα δεν έχει τα δικά του αυτοκίνητα αλλά ούτε ποδήλατα, καμία συσκευή  που χρησιμοποιεί δεν την κάνει μόνος του.  
όταν δεν έχει το δικό του γάλα και το δικό του κρέας δεν πίνει τις δικές του μπύρες.
Δεν φοράει τα δικά του ρούχα δεν έχει τις δικές τηλεπικοινωνίες δεν παράγει παρά μόνο καταναλώνει δεν εξάγει παρά μόνο εισάγει αυτός ο λαός όσα χρήματα και να έχει θα τελειώσουν όση περιουσία και να έχει θα την χάσει .
Οι πολίτες αυτού του κράτους
δεν έχουν στον ήλιο μοίρα αλλά ούτε και στην σκιά.
¨όταν οι πολιτικοί αυτού του κράτους δεν μπορούν να καταφέρουν να βρουν τρόπο να  αρχίσουν να έχουν όλα αυτά ξανά οι πολίτες του και να μην έχουν ανάγκη εξωτερικής βοήθειας τότε λένε ψέματα στον λαό .
¨όταν ο Σαμαράς λέει για Δουλειές-δουλειές δουλειές λέει ψέματα , δουλειές με φούντες και μπαρούφες ,Δεν μπορεί να λέει αλήθεια γιατί τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει και δεν έχει τρόπο να το αλλάξει είναι πολύ "μικρός" για να το κάνει.
¨Όταν το κατανοήσουν αυτό οι ΕΛΛΗΝΕΣ τότε θα μπορούν να αναζητήσουν μια νέα λύση ,κατά καιρούς φωνάζουμε  και διαδίδουμε(μέχρι που θεωρούμε  ότι έχουμε  γίνει κουραστικοί) για μια νέα Ελληνική θεωρία του Τραϊανού που είχαμε  την χαρά να διαβάσουμε.
Ο Τραϊανού περιγράφει με αναλυτικό τρόπο στην κοσμοθεωρία του ΥΔΡΟΧΟΟΣ πως και με πιο τρόπο όλα αυτά μπορούν να γίνουν και πως η σημερινή κοινωνία από άθλια για τον κάθε λαό μπορεί να γίνει Ανθρώπινη (1τόμοςΥδροχόος http://www.ydrohoos.gr/diathiki.htm)  φυσικά και χρόνια τώρα κανένας δεν μιλάει και δεν  τολμά να αποκαλύψει την αλήθεια, τα συμφέροντα είναι τεράστια και πολλοί θα πρέπει να πάνε φυλακή αν αλλάξουν τα δεδομένα.
Εμείς θα συνεχίσουμε να το λέμε και να αγωνιζόμαστε για να αλλάξει κάτι σε αυτήν την χώρα και εσείς αναρωτηθείτε γιατί τρώτε ΛΕΜΟΝΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ που έχουν γεμίσει την χώρα.

Υ.Γ Λένε πως τον τελευταίο μήνα πριν χρεοκοπήσει η Αργεντινή το 2001, στα σούπερ μάρκετ έβρισκες Ελληνικά Λεμόνια...
 Τώρα στα σούπερ Μάρκετ εδώ έχει λεμόνια Αργεντινής.. Λέτε να σημαίνει κάτι αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .