Η Μέρκελ και η λεία της!!!


Στο ίδιο έργο θεατές...
Η "παράσταση" των δωσίλογων στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ.
Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο πρωταγωνιστής,
που ..."συγκίνησε" την Μέρκελ.
Άχρηστε,
αγράμματε,
ανεπάγγελτε,
άεργε και
προικοθήρα Σαμαρά,
τι ακριβώς παραχώρησες στο Βερολίνο;
Αυτό, το οποίο συμβαίνει με την ελληνική ηγεσία, είναι τόσο περίεργο, που μόνον με όρους μεταφυσικής μπορεί να εξηγηθεί. Οι άνθρωποι, οι οποίοι μας πρόδωσαν, λειτουργούν στην κυριολεξία λες και πάσχουν από "αυτοκτονικό ιδεασμό". Λειτουργούν σαν "μεθυσμένοι", που αγνοούν τις ευθύνες τους και δεν νιώθουν καν την ενστικτώδη ανάγκη να αυτοπροστατευτούν. Συμπεριφέρονται σαν να επιδιώκουν τη "λύτρωσή" τους μέσω της τιμωρίας τους. Συμπεριφέρονται σαν να θέλουν να διευκολύνουν τη Νέμεση να κάνει τη "δουλειά" της, χωρίς να αφήσει ίχνος ατιμωρησίας. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο όλα τα μελλοντικά της "θύματα" την διευκολύνουν στο έργο της, παρέχοντάς της τις απαραίτητες διευκολύνσεις σ' ό,τι τα αφορά.
Το ένα πολιτικό "τζάκι" μετά το άλλο δημιουργεί την κατάλληλη "υποθήκη", για να τιμωρηθεί σκληρά για τη σημερινή προδοσία. Ο ένας μετά τον άλλο προδοτικός οικογενειακός "μηχανισμός" της Μεταπολίτευσης παραδίδει τον τρυφερό "λαιμό" του στο κρύο μέταλλο του "ξίφους" της Δικαιοσύνης. Μετά τους Μητσοτάκηδες, τους Καραμανλήδες και τους Παπανδρέου, οι οποίοι μας βύθισαν στο χάος της εθνικής καταστροφής, έρχεται και ο τελευταίος "κρίκος" της αθλιότητας να πάρει το "μερίδιό" του. Μετά τους εμφανείς πρωταγωνιστές της μεταπολιτευτικής μας δυστυχίας έρχεται ν' "αποκαλυφθεί" και ένας ακόμα βασικός "κρίκος" της προδοσίας.
Με την εμφάνιση του Σαμαρά στο πολιτικό προσκήνιο ολοκληρώνεται το καστ των πρωταγωνιστών. Από το πουθενά σχεδόν εμφανίστηκε ένας στην κυριολεξία χαμένος "κρίκος" της νεότερης ελληνικής ιστορίας ...Εμφανίστηκε μάλιστα οικιοθελώς και αυτοβούλως σε μια εποχή, που είναι βέβαιον ότι θα αναζητηθούν "αποδιοπομπαίοι τράγοι", για να εκτονωθεί η λαϊκή οργή. Εμφανίστηκε ως εθελοντής ο φυσικός απόγονος ενός από τους βασικούς πρωταγωνιστές τής εθνικής μας δυστυχίας και με την πράξη του αυτή αποκάλυψε ένα στην κυριολεξία "ξεχασμένο" κύκλωμα αθλιότητας ...Ένα κύκλωμα, το οποίο τις τελευταίες δεκαετίες κρυβόταν επιτυχώς πίσω από "Μουσεία", "Προσκοπισμούς" και "Υποτροφίες". Ο φυσικός απόγονος του Μπενάκη αποκάλυψε με την ύπαρξή του έναν από τους μεγαλύτερους και καλύτερα κρυμμένους "βραχίονες" του ελληνικού παρακράτους.
Αυτή ακριβώς είναι η συμβολή του Σαμαρά στη σημερινή κατάσταση. Η απροσδόκητη αυτή εμφάνιση αποκαθιστά μια "τάξη" δικαιοσύνης, εφόσον θα ήταν "αδικία" για τους ομοίους του να "γλίτωνε" την κρίση και την τιμωρία ένας τέτοιος σημαντικός παράγοντας στην αρνητική εξέλιξη των πραγμάτων. ...eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/09/i-merkel-kai-i-leia-tis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .