Θεσσαλονίκη … η γριά "πουτάνα" κακόψυχη υποκρίτρια του βορρά.



 Η Θεσσαλονίκη όλο το χρόνο είναι "χύμα" και τον Σεπτέμβριο βάζει τα "καλά" της !!!
βάφουνε τις διαβάσεις, μαζεύουν τα σκουπίδια, ασχολούνται με τα κοινά και όλα φαίνονται να λειτουργούν φυσιολογικά…γίνετε "ευρωπαία", άσχετα αν είναι κάτι άλλο.
Στην πραγματικότητα  υποκρίνεται και υποκριτικά εμφανίζεται να ασχολείται με το "λύσιμο"  των προβλημάτων της αλλά όλα αυτά είναι η βιτρίνα της και ο μοναδικός λόγος ύπαρξης της.
Συστήνει ομάδες
που θέλουν να λύσουν το Μακεδονικό αλλά κλείνει τα αυτιά της σε οποιαδήποτε λύση δεν προέρχεται από τα μέλη της, που στην πραγματικότητα δεν μπορούν να λύσουν ούτε τα κορδόνια τους, άχρηστα κομματόσκυλα προσκυνητές των πνευματικών νάνων, ρασοφόρων, πολιτικών.
Η χαρά του κάθε κοντοστούπη που μπορεί να κάνει καριέρα όσο πιο κοντός τόση μεγαλύτερη καριέρα.
Κάθε μέρα συζητάει για το παραεμπόριο αλλά δεν μπορεί να βρει ποιοι πουλάνε στους κεντρικούς  δρόμους της επώνυμες τσάντες και παπούτσια.
Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να ζητάει μισθούς και να κλαίγεται και να παραπονιέται ότι αδικείτε από την Αθήνα ,άσχετα αν αυτή αδικεί όλη την βόρεια Ελλάδα καθώς και αρκετά νησιά .
Τα προβλήματα όλα μπορεί να τα λύσει προ εκλογών ο κάθε κακομοίρης μετά τα ξεχνάει όλα και το παίζει κοσμοπολίτης, διεθνιστής, καραγκιόζης και προτείνει  τις "προχωρημένες" του απόψεις που τυχαία θυμίζουν άλλες εποχές .
Η Θεσσαλονίκη  πίνει το αίμα των φοιτητών που έρχονται να σπουδάσουν και κλέβει τον πλούτο των υπόλοιπων νομών αλλά συνεχίζει κάθε Σεπτέμβρη το κλάμα της πουτάνας.
Για αυτούς και για πολλούς άλλους λόγους από Νύφη Βασίλισσα του Βορρά την ονομάζουμε Γριά πουτάνα κακόψυχη του  βορρά.
Γιατί και μια πόρνη μπορεί να έχει ψυχή και να είναι καλός άνθρωπος αλλά μια γριά κακόψυχη πουτάνα ποτέ, θα έχει έναν κακό θάνατο…και αυτή θα είναι η μοίρα της θα έχει την τύχη που είχαν κι άλλες όμοιες πόλεις που δεν σεβόταν τον άνθρωπο.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .