Global Government και βενιζελική συμμορία... η απόλυτη Χούντα !!

Οι δωσίλογοι του '44 έγιναν οι φανατικοί της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Ποιοι μας απειλούν με έναν νέο Εμφύλιο;
Ποιοι κρύβονται πίσω από τη Χρυσή Αυγή;
Το τέλος της ιστορίας πλησιάζει.
Το 1944 ήταν η χρονιά που οι Γερμανοί κατακτητές "εγκατέλειπαν" την Ελλάδα. Πίσω τους δεν άφηναν μόνον "συντρίμμια" και πτώματα, αλλά και τρομοκρατημένους συνεργάτες. Οι δωσίλογοι φοβούνταν την ώρα της τιμωρίας και ήταν απελπισμένοι. Είχαν φτάσει στο σημείο μάλιστα να βρίζουν τους Γερμανούς και να τους αποκαλούν προδότες, επειδή ακριβώς εγκατέλειπαν την Ελλάδα. Ήταν βέβαιοι για την τιμωρία τους. Ήταν γνωστοί από τους πολίτες για τα έργα τους και όλοι τούς ήθελαν κρεμασμένους. Έλεγχαν το κράτος και τους μηχανισμούς του, αλλά αυτό δεν τους εξασφάλιζε και πολλά πράγματα, εφόσον δεν έλεγχαν τον λαό. Ο λαός είχε αρχίσει να αναθαρρεύει και όλο και πιο συχνά έδειχνε τις άγριες διαθέσεις του απέναντι σ' αυτούς. Ο Μελιγαλάς είχε αποκαλύψει εκείνες τις διαθέσεις και οι δωσίλογοι είχαν πάρει το "μήνυμα".
Ποιοι όμως ήταν οι συνεργάτες των Ναζί; Ποιος πολιτικός σχηματισμός ήταν αυτός, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί τους μαζικά και απόλυτα οργανωμένα; …Αυτοί, οι οποίοι είχαν τα κεντρικά πολιτικά τους γραφεία στη Λαδά και συστεγάζονταν με τους Ναζί …Οι λεγόμενοι "προοδευτικοί" …Οι φιλελεύθεροι …Οι βενιζελικοί …Τα "παιδιά" του Βενιζέλου και του Μπενάκη …Αυτοί, οι οποίοι δεν έβλεπαν τη γερμανική κατοχή ως εθνική καταστροφή αλλά σαν ευκαιρία …Τη μεγάλη τους ευκαιρία να μονοπωλήσουν έστω και "εργολαβικά" την εξουσία εις βάρος της αγγλόφιλης Δεξιάς και ταυτόχρονα να γίνουν πλούσιοι ...Πολύ πλούσιοι, εφόσον μπορούσαν —ως μαυραγορίτες— να ληστεύουν έναν λαό, τον οποίο οι ξένοι κατακτητές είχαν στήσει στον "τοίχο".
Γνωστοί και μη εξαιρετέοι ήταν όλοι οι δωσίλογοι: …Ο γέρος Λαμπράκης, ο οποίος ήταν επικεφαλής του κόμματος των βενιζελικών και συνέταιρος του Γκαίμπελς …Ο γέρος Παπανδρέου, ο οποίος ήταν σύμβουλος του Τσολάκογλου …Ο γέρος Ράλλης, ο οποίος ήταν "έμπιστος" των Γερμανών ...Ο γέρος Πάγκαλος, ο οποίος ήταν "ορκισμένος" φιλοναζί …Ο γέρος Πικραμένος, ο οποίος έκανε μπίζνες με τους Γκεσταπίτες …Ο γέρος Μερκούρης, ως φανατικός ομοϊδεάτης των Ναζί …και γύρω από όλους αυτούς ο "διαπλεκόμενος" επιχειρηματικός κόσμος της "παράταξής" τους: Ο γέρος Λάτσης, ο γέρος Αγγελόπουλος, ο γέρος Κωστόπουλος, ο γέρος Παπακωνσταντίνου, ο γέρος Χριστοφοράκος κλπ..www.eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/10/global-government.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .