Πρέσβης Ρεχάγκελ... ...Άνθρωπος αγράμματος ...ξύλο απελέκητο !!

Ποιοι κρύβονται πίσω από την προφανή ηλιθιότητά του;
Αν ο κλόουν, τον οποίο τον πληρώνεις τα βράδια —για να σε διασκεδάζει—, έρθει το πρωί στο γραφείο σου, για να σου πει τι να κάνεις με τη δουλειά σου και την οικογένειά σου, παύει να είναι κλόουν και γίνεται ...καραγκιόζης. Τα μεγάλα "σαλόνια" της Ευρώπης και οι αερολογίες περί εθνικών ποδοσφαιρικών "θριάμβων", επικών νικών και ποδοσφαιρικής "παιδείας" καλές είναι όταν φίλοι μοιράζονται μερικές μπύρες και κάθονται μπροστά σε μια τηλεόραση για να διασκεδάσουν. Όταν οι "ήρωες" αυτών των επικών "μαχών" και των μεγάλων "σαλονιών" ξεχνάνε ότι είναι αγράμματοι "κλόουν" διασκεδαστές των μαζών και "μπαίνουν" στις ζωές τους, τότε είναι κοινοί καραγκιόζηδες και δεν πρέπει να υπάρχει κανένα έλεος στην αντιμετώπισή τους.

Ένας τέτοιος θρασύς και άσχετος "κλόουν" αποδεικνύεται ο Ρεχάγκελ. Για πόσο κάφρους μας έχει, όταν έρχεται ως εκπρόσωπος της σταλινικής Μέρκελ, για να μας "απευθύνει" μήνυμα αντιρατσιστικό;
http://www.eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2013/03/presvis-rehhagel.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .