ΦΤΑΝΕΙ...ΟΧΙ ΑΛΛΗ "ΠΑΤΑΤΑ" ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Αν ξεκινήσει η επανάσταση από τις τράπεζες, είναι εύκολο να εξουδετερωθούν ο ένας μετά τον άλλο οι εχθροί των λαών. Το ίδιο ευάλωτοι με τους τραπεζίτες είναι και οι έμποροι. Οι έμποροι, οι οποίοι με τη χρηματοδότηση των τοκογλύφων διέλυσαν τις τοπικές παραγωγές και βύθισαν τους λαούς στην ανεργία και στη φτώχεια. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για την αποβιομηχάνιση τής Ευρώπης και για την τεράστια ανεργία που μαστίζει τους λαούς της. Οι λαοί και αυτούς μπορούν να τους εξοντώσουν χωρίς να ανοίξει "ρουθούνι". Οι "αγωνιστές" σήμερα είναι και καταναλωτές ταυτόχρονα. Όποιον θέλουν τον "βγάζουν" από την αγορά και τον εξοντώνουν.
Το ίδιο αδύναμη είναι και η Γερμανία, η οποία σήμερα παριστάνει τον σκληρό και βίαιο "μπράβο" των τοκογλύφων και των εμπόρων. Σε μια Ευρώπη, η οποία "χτυπιέται" από την εξαγωγική ναζιστική Γερμανία, δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από την "εξόντωσή" της. Ένα μαζικό εμπάργκο εις βάρος τής πιο μεγάλης εξαγωγικής δύναμης στην Ευρώπη και "τελειώνει" μέσα σε λίγες ώρες. Αρκεί να δηλώσουν οι λαοί την πρόθεσή τους να "τιμωρήσουν" μαζικά και οργανωμένα τη Γερμανία και αλλάζουν μέσα σε λίγες ώρες τα spread του δανεισμού της.
Κανένας επενδυτής δεν χρηματοδοτεί κράτος, το οποίο βρίσκεται στο στόχαστρο των καταναλωτών. Καμία ανταγωνιστικότητα δεν "επιβιώνει", αν ο καταναλωτής γυρίσει την "πλάτη" του στο προϊόν. Όσο ανταγωνιστικοί κι αν είναι οι Γερμανοί, θα βγουν από την αγορά, αν δεν τους θέλουν οι καταναλωτές. Τζάμπα να δουλεύουν οι Γερμανοί, οι λαοί μπορούν να τους βγάλουν από την αγορά ...Αρκεί να ταυτιστεί η άρνηση των γερμανικών προϊόντων με την "αντίσταση" ...και τελειώνουν οι ημέρες "ακμής" της Μέρκελ ...Αρκεί να ταυτιστεί ο αντιγερμανισμός με μια νέα άποψη περί ευρωπαϊκής ενοποίησης και τελειώνουν οι Ναζί του Βερολίνου. Δεν είναι ανάγκη να διαλύσουμε την Ευρώπη ...Η διάλυση της Γερμανίας είναι αρκετή, για να
παραμείνει η Ευρώπη ενωμένη. http://www.eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2013/04/i-mitera-olon-ton-maxon.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .