ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΟ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: 5,1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΤΩ, ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ!


Οι "αγωνιστές" σήμερα είναι και καταναλωτές ταυτόχρονα. Όποιον θέλουν τον "βγάζουν" από την αγορά και τον εξοντώνουν.
Το ίδιο αδύναμη είναι και η Γερμανία, η οποία σήμερα παριστάνει τον σκληρό και βίαιο "μπράβο" των τοκογλύφων και των εμπόρων. Σε μια Ευρώπη, η οποία "χτυπιέται" από την εξαγωγική ναζιστική Γερμανία, δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από την "εξόντωσή" της. Ένα μαζικό εμπάργκο εις βάρος τής πιο μεγάλης εξαγωγικής δύναμης στην Ευρώπη και "τελειώνει" μέσα σε λίγες ώρες. Αρκεί να δηλώσουν οι λαοί την πρόθεσή τους να "τιμωρήσουν" μαζικά και οργανωμένα τη Γερμανία και αλλάζουν μέσα σε λίγες ώρες τα spread του δανεισμού της.
Κανένας επενδυτής δεν χρηματοδοτεί κράτος, το οποίο βρίσκεται στο στόχαστρο των καταναλωτών. Καμία ανταγωνιστικότητα δεν "επιβιώνει", αν ο καταναλωτής γυρίσει την "πλάτη" του στο προϊόν. Όσο ανταγωνιστικοί κι αν είναι οι Γερμανοί, θα βγουν από την αγορά, αν δεν τους θέλουν οι καταναλωτές. Τζάμπα να δουλεύουν οι Γερμανοί, οι λαοί μπορούν να τους βγάλουν από την αγορά ...Αρκεί να ταυτιστεί η άρνηση των γερμανικών προϊόντων με την "αντίσταση" ...και τελειώνουν οι ημέρες "ακμής" της Μέρκελ ...Αρκεί να ταυτιστεί ο αντιγερμανισμός με μια νέα άποψη περί ευρωπαϊκής ενοποίησης και τελειώνουν οι Ναζί του Βερολίνου. Δεν είναι ανάγκη να διαλύσουμε την Ευρώπη ...Η διάλυση της Γερμανίας είναι αρκετή, για να
παραμείνει η Ευρώπη ενωμένη. http://www.eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2013/04/i-mitera-olon-ton-maxon.html


 Θάψτε τα γερμανικά προϊόντα, είναι ΕΧΘΡΟΙ μας!!! Το κίνημα γιγαντώνεται, θα νικήσουμε.
Προτιμάτε πάντα ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Θυμίζω ότι τα barcodes των γερμανικών προϊόντων είναι :
Germany από 400 έως και 440
Οδυνηρό το μποϋκοτάζ κατά της Γερμανίας , στα προϊόντα της, αλλά τώρα
5,1 δισ. ευρώ κάτω σε 1 χρόνο!.......
ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ...........ΑΣ τους ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ,,,,,,,,,,,,,,,

1 σχόλιο:

  1. Πολύ σωστά τα περί μποϋκοτάζ, αλλά για να τους τελειώσουμε πιο γρήγορα τους.....χρειάζεται λίγη προσοχή. Τουτ' έστιν δεν πρέπει να αρκούμαστε στον γραμμωτό κώδικα για την αναγνώριση των γερμανικών προϊόντων. Ο γραμμωτός κώδικας είναι μόνον μία ένδειξη για την "καταγωγή" ενός προϊόντος:
    http://www.gs1greece.org/joomla15/index.php/register/registrationfaq#q1
    (βλ. Οι κωδικοί GS1 φανερώνουν και τη χώρα προέλευσης του προϊόντος; & Ποιός είναι υπεύθυνος για την κωδικοποίηση των προϊόντων;)
    Παραδείγματα:
    Γαλλο-ελληνικά (πλέον μέσω Franchising) καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος στην Ελλάδα \ γάλα εβαπορέ μάρκας "No1" \ "ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ: Hochwald..." \ γραμμωτός κώδικάς από 520 (του ελληνικού οργανισμού)
    Σοκολάτες της ελληνικής επιχείρησης "ΙΟΝ", που παρασκευάζονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα \ γραμμωτός κώδικάς από 501 (Ηνωμένου ΒασΙλείου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .