ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ... Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα .

Ήρθε η δύσκολη ώρα και για τη Χρυσή Αυγή.
...Η ώρα να αναλάβει τις ιστορικές της ευθύνες και να αποδείξει η ηγεσία της ότι είναι Πατριώτες και όχι Ναζί πράκτορες της CIA και της Νέας Τάξης.
Μόνη της πρέπει να εγκαταλείψει τη Βουλή για να "τελειώσει" τη Μεταπολίτευση όπως τη γνωρίζαμε μέχρι τώρα.
Έχει ο Μιχαλολιάκος το κότσια να το κάνει;
Η Ιστορία είναι μια πολύ περίεργη υπόθεση. Λειτουργεί σαν ένα απρόσιτο "θηλυκό",  το οποίο μπορεί να το κυνηγάς σε όλη σου τη ζωή και αυτό να μην γυρίσει ποτέ να σου ρίξει μια δεύτερη "ματιά" ...Ένα σκληρό "θηλυκό", που δεν σε λυπάται όσες θυσίες κι αν κάνεις προκειμένου να το "συναντήσεις" ...Ένα απρόβλεπτο "θηλυκό", που, πάνω στην ώρα που κουράστηκες να το κυνηγάς ή βολεύτηκες σε μια καλή ρουτίνα, θα έρθει και θα σου αναστατώσει τη ζωή ...Ένα άτιμο "θηλυκό", που την ώρα που νομίζεις ότι "έστρωσες" την —έστω και άδοξη— ζωή σου, θα έρθει και θα σε "γλυκοκοιτάξει", βάζοντάς σου "φωτιά" ...Την ώρα που θα έχεις πάρει τις τελικές αποφάσεις σου, θα έρθει να σου υποσχεθεί τα πάντα και να σε "γκρεμίσει" στην απελπισία.
Πολλές φορές έχουμε ακούσει το γνωστό ..."πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί μπορεί να σου συμβεί". Τέτοια προσοχή χρειάζονται και οι ευχές για τα μεγάλα "ραντεβού".
Το κείμενο που ακολουθεί είναι πραγματικά σκληρό για κολημένα μυαλά αν είστε και εσεις κολημένοι μην το διαβάζεται.

http://www.eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2013/04/idou-i-rodos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .