Ο Βενιζέλος σήμερα δεν είναι φυλακή εξαιτίας των δικών του νόμων ...

Ο Βενιζέλος σήμερα δεν είναι φυλακή εξαιτίας των δικών του νόμων ...Των νόμων που ο ίδιος "φιλοτέχνησε", προκειμένου να προστατεύονται όλοι οι διεφθαρμένοι και οι προδότες της χώρας. Αν, δηλαδή, θεωρούμε ότι εξαιτίας της Διαπλοκής φτάσαμε κοντά στον "γκρεμό" της καταστροφής, σήμερα και πάλι εξαιτίας της Διαπλοκής παίρνουμε την απόφαση να "πηδήξουμε" στο χάος
Καμία Διαπλοκή δεν θα ήταν όπως τη γνωρίζουμε, αν δεν υπήρχε ο Βενιζέλος. Η Διαπλοκή ήταν φτωχή, όταν ανέλαβε ο Βενιζέλος να τη βοηθήσει στον πλουτισμό της.

Ο Βενιζέλος ήταν αυτός, ο οποίος στην ουσία "εξουδετέρωσε" το Σύνταγμα και δημιούργησε τις συνθήκες "εναγκαλισμού" του κράτους με τους διαπλεκόμενους. Μέχρι τότε δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, γιατί το Σύνταγμα ήταν αυστηρό και ο κόσμος εξαιρετικά καχύποπτος. Η αριστερή ρητορεία της πρώιμης Μεταπολίτευσης ήταν η επικρατούσα και υπήρχε καχυποψία στα "κολλητιλίκια" των πολιτικών με τους επιχειρηματίες. Αυτά τα άλλαξε ο Βενιζέλος. Ο Βενιζέλος "νομιμοποίησε" τη σχέση των χορηγών με τους πολιτικούς. Την επισημοποίησε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ...Δικής του εμπνεύσεως ήταν ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών ...Επί των ημερών του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης "αποφασίστηκε" ότι η απιστία του υπαλλήλου προς την υπηρεσία θα ήταν ένα απλό πλημμέλημα.
Αν κάποτε καταγραφεί η ιστορία της διαφθοράς στην Ελλάδα, θα πρέπει να μιλάμε για "προ Βενιζέλου" εποχή και "μετά Βενιζέλου" εποχή. Ο άνθρωπος είναι πραγματικά "ορόσημο". Μιλάμε για προκαταβολική "αμνηστία" ενός προμελετημένου εγκλήματος, το οποίο ακόμα δεν είχε ξεκινήσει.
Ο "πολύς" Μπόμπολας ήταν ακόμα μικροκατασκευαστής βόθρων, όταν ο Βενιζέλος "απάλλασσε" προκαταβολικά όλους εκείνους, οι οποίοι θα τον έκαναν τα επόμενα χρόνια μεγιστάνα. Ο Κόκκαλης ακόμα "έζεχνε" φτώχεια ανατολικού μπλοκ και παρίστανε τον πλασιέ στους διαδρόμους του δημόσιου ΟΤΕ ...Ο Βενιζέλος τούς "έφτιαξε" όλους αυτούς. Αυτός, από τότε "οραματίστηκε" τους "νταβατζήδες" των δισεκατομμυρίων. Αυτός εφεύρε τον νόμο εκείνον, χάρη στον οποίο οι Μαντέληδες γελάνε μπροστά στα μούτρα μας σαν εκατομμυριούχοι ...Ο νόμος εκείνος, που δεν επιτρέπει να αγγίζονται οι "κουφοί" πολιτικοί, οι οποίοι "χορεύουν" με τους "εκλεκτούς" εθνικούς μας εργολάβους.
Σε μια χώρα δημοκρατική, η οποία διέθετε Σύνταγμα, κατόρθωσε ο γνωστός "συνταγματολόγος" και "θεσμοθέτησε" τη συνταγματική "ανισότητα". Θεσμοθετημένη ανισότητα είναι ο Νόμος περί ευθύνης Υπουργών. Παγκόσμιο Ρεκόρ είναι αυτό. Ρεκόρ του άθλιου και αγράμματου Βενιζέλου. Εξαιτίας ενός διεφθαρμένου κοιλιόδουλου, στην πατρίδα της Δημοκρατίας οι πολίτες χωρίστηκαν σε δύο "κατηγορίες" με τη συνταγματική "βούλα".http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/…/02/vaggelis-venizelos.h…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .