ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ "ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ...

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ.

 Είναι τελείως διαφορετική η παγκοσμιοποίηση των ιδεών μέσα σε ένα περιβάλλον κυρίαρχων λαών, από την παγκοσμιοποίηση της εκμετάλλευσης μέσα σε ένα περιβάλλον κυρίαρχων πολυεθνικών. Την παγκοσμιοποίηση των πολυεθνικών, που απογυμνώνουν τους λαούς από τις περιουσίες τους και σε τελική ανάλυση από την αξιοπρέπειά τους. Εμείς θέλουμε τους λαούς στατικούς, κυρίαρχους και πλούσιους και τις ιδέες να "διαπερνούν" τα σύνορα. Δεν θέλουμε τους λαούς δούλους, που θα περιμένουν τις "εκπτώσεις" των ισχυρών, για να φάνε ένα κομμάτι ψωμί. Αυτός είναι κι ο λόγος που πιστεύουμε ότι δεν θ’ αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα προβλήματα στην αντιμετώπιση των ξένων.

Μόλις τελειώσουμε μ’ αυτούς, σειρά έχουν εκείνοι που πραγματικά έχουμε λόγους να τους μισούμε. Ποιοι είναι αυτοί; Οι "δικοί" μας άνθρωποι. Οι επί αιώνες "συγκάτοικοί" μας Εβραίοι και βέβαια οι ομοεθνείς μας "προδότες". Αυτοί δικαιούνται το μίσος μας, γιατί είναι οι άνθρωποι με τους οποίους γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε δίπλα-δίπλα και θα έπρεπε να είναι οι τελευταίοι που θα είχαν λόγο να μας εκμεταλλευτούν. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που πραγματικά αποτελούν το αίτιο της δυστυχίας μας και δικαιούνται τιμωρία. Οι άνθρωποι που μας γνώριζαν και δεν μας σεβάστηκαν. Οι άνθρωποι που εκμεταλλεύτηκαν τη γνώση των χαρακτηριστικών μας και μας παρέδωσαν στους ξένους σαν πρόβατα για σφαγή.
Σ' ό,τι αφορά τους Εβραίους συμβαίνει το εξής:  
Ο Εβραίος είναι ο απόλυτα χειρότερος ανθρωπότυπος, που έχει ποτέ συγκατοικήσει με ανθρώπους σε μια κοινωνία ανθρώπων. Ο εβραϊκός λαός είναι ο απόλυτα χειρότερος λαότυπος, που έχει ποτέ υπάρξει ανάμεσα στους λαούς του κόσμου. Είναι ο απόλυτος αντίποδας των Ελλήνων και του ελληνικού λαού. Είναι ο λαός που δεν έχει φιλοξενήσει ποτέ κανέναν και έχει φιλοξενηθεί σχεδόν από όλους τους λαούς. Είναι ο λαός που δεν έχει δώσει ποτέ τίποτε σε κανέναν και έχει πάρει από όλους τους λαούς.
Ο λαός "κοσμοπολίτης", που επιβιώνει στο όνομα του κοσμοπολιτισμού και της ανοχής. Ο "κοσμοπολίτης", που ανέχεται τους υπόλοιπους, επειδή απλούστατα δεν μπορεί να τους εξοντώσει. Άλλωστε δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι και ο ίδιος ο χριστιανισμός είναι αποτέλεσμα του εβραϊκού "κοσμοπολιτισμού". Δεν ανέχτηκαν οι Εβραίοι Τον αδερφό τους Χριστό να περιφέρεται ανάμεσά τους και να επηρεάζει τον λαό τους. Δεν ανέχτηκαν όχι τη διαφορετικότητα ενός ξένου, αλλά τη διαφορετικότητα ενός δικού τους "παιδιού". Δεν Τον ανέχτηκαν και Τον σταύρωσαν. Αυτό ήταν το αίτιο της γέννησης του χριστιανισμού.
Αυτοί είναι οι βάρβαροι και απολίτιστοι Εβραίοι, που επιβιώνουν, χρησιμοποιώντας την έννοια του "πολιτισμού". Ο λαός "κοσμοπολίτης", που, μόλις απέκτησε χώρα, όχι μόνον δεν φιλοξένησε σ' αυτήν κανέναν ξένο λαό, αλλά δεν ανέχεται ούτε τον καθ’ όλα νόμιμο "συγκάτοικό" του, που είναι οι γηγενείς της Παλαιστίνης. Αυτοί, που έκλεψαν από τους Παλαιστίνιους μια πατρίδα και δεν δέχονται ούτε την απλή συνύπαρξη μαζί τους.
Ο "κοσμοπολίτης", που από θέση ισχύος ποτέ δεν ανέχτηκε το "διαφορετικό". 
Που σκοτώνει τους νόμιμους Παλαιστίνιους "συγκάτοικούς" του και την ίδια ώρα δεν ζητάει αλλά απαιτεί από τους λαούς να τον "φιλοξενήσουν". Που έχει το απύθμενο θράσος όχι
απλά να ζητάει ισονομία και ισοπολιτεία για την κοινότητά του μέσα στην κάθε χώρα όπου κατοικεί, αλλά που ζητάει προνόμια. Κανένας Εβραίος σε καμία χώρα όπου κατοικεί δεν είναι ισότιμος με τον γηγενή. "Υπερέχει" έναντι του γηγενή, εφόσον απολαμβάνει προνόμια.
Αυτός λοιπόν ο λαός του "πολιτισμού", ο οποίος μπορεί να σε στείλει στα δικαστήρια αν τον κοιτάξεις "στραβά", είναι αυτός που στο δικό του κράτος δεν σέβεται κανέναν νόμο. Που φυλακίζει όχι μόνον αυτούς που έκαναν κάτι, αλλά κι αυτούς που νομίζει ότι μπορούν να κάνουν κάτι εις βάρος του. Το Ισραήλ είναι το μοναδικό κράτος στον κόσμο που φυλακίζει επ’ αόριστον τους ξένους, όχι για κάτι που έκαναν, αλλά για κάτι που υποθέτουν οι υπηρεσίες τού Ισραήλ ότι μπορούν να κάνουν.
Αυτήν την απαράδεκτη από όλες τις απόψεις συμπεριφορά την ακολουθεί, γιατί ακριβώς οι "κοσμοπολίτες" Εβραίοι θεωρούν τον ξένο εκ των δεδομένων εχθρό. Αυτοί, που ζούσαν επί αιώνες ως ξένοι σε διάφορες χώρες και απαιτούσαν ν' αντιμετωπίζονται ως φιλοξενούμενοι φίλοι, κάνουν τα ακριβώς αντίθετα στη δική τους χώρα. Οι ρατσιστές επιβίωναν...
εξαιτίας του αντιρατσισμού. Συμβαίνει αυτό που είπαμε σε άλλο σημείο για τους ξένους μετανάστες. Οι πιο πονηροί από αυτούς εκμεταλλεύονται την "ιδιοσυχνότητα" των άλλων, για να μεγιστοποιούν την απόδοση της δικής τους.
Αν εμείς θεωρούμε εγκληματίες τους φτωχούς μετανάστες, που το κάνουν αυτό σε προσωπικό επίπεδο, για να βρουν μια δουλειά ή για να προστατεύσουν μια "τιμή", αντιλαμβανόμαστε την αθλιότητα των Εβραίων. Αντιλαμβανόμαστε την αθλιότητα αυτών, που σε επίπεδο κοινότητας κάνουν το ίδιο. Που το κάνουν όχι για να επιβιώσουν, αλλά για να πλουτίσουν. Που περνάνε τους άλλους για κοροΐδα που δουλεύουν, για να τους κλέβουν οι ίδιοι.
Όλα αυτά οι λαοί —και μεταξύ αυτών και οι Έλληνες— τα γνώριζαν. Επί αιώνες όμως τους ανέχονταν οι Έλληνες στον ελλαδικό χώρο, γιατί απλούστατα "συγκατοικούσαν" σχεδόν αναγκαστικά μαζί τους. "Συγκατοικούσαν", γιατί απλούστατα δεν μπορούσαν να τους "ξεφορτωθούν". Έτσι έφτασαν μέχρι σήμερα να τους ενοχλούν. Οι σύγχρονοι Έλληνες τους "κληρονόμησαν" από τους Οθωμανούς και δεν μπορούσαν να βρουν τη "λύση" στο εβραϊκό πρόβλημα. Δεν ήταν "πολιτισμένοι", για να τους εξοντώσουν μέχρι του τελευταίου, όπως επιχειρούν να κάνουν οι Ισραηλινοί εναντίον των Παλαιστινίων, όπως και δεν μπορούσαν να τους διώξουν, γιατί απλούστατα δεν τους δέχονταν κανένας λαός και ταυτόχρονα δεν είχαν πατρίδα.
Γιατί δεν τους δέχονταν κανένας; Για τους ίδιους λόγους που δεν τους ήθελαν και οι Έλληνες. Γιατί είναι οι αθλιότεροι των φιλοξενουμένων και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι λαοί-ιδιοκτήτες. Είναι ελεεινοί κλέφτες, που μόνιμος προσανατολισμός τους είναι να εκμεταλλεύονται τους γηγενείς. Επειδή είναι άπληστοι κι αδίστακτοι, είναι ένας μόνιμος κίνδυνος για το κράτος που τους φιλοξενεί. Είναι επικίνδυνοι για τους λαούς που τους φιλοξενούν. Όποιος λαός τους φιλοξενεί, κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή από τους ξένους ιμπεριαλιστές. Γιατί; Γιατί οι Εβραίοι είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να τους "πουλήσουν". Είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να βάλουν τους ιμπεριαλιστές μέσα στα "σπίτια" των λαών.
Το πλεονέκτημά τους είναι ότι, ως "συγκάτοικοι" των λαών, τους γνωρίζουν καλά σαν να ήταν αδέρφια τους. Τους γνωρίζουν σαν αδέρφια και τους κλέβουν ως ξένοι. Κατοικούν μέσα σ' ένα σπίτι που δεν είναι δικό τους και δεν έχουν πρόβλημα ν' ανοίξουν τις πίσω "πόρτες" για να μπούνε οι κλέφτες. Αρκεί αυτοί οι κλέφτες να τους υποσχεθούν αμοιβή για τη βοήθειά τους. Αυτό, για κάποιον που έχει γνώσεις, είναι απόλυτα φυσιολογικό για τους Εβραίους. Το παράξενο θα ήταν να μην πρόδιδαν τους ευεργέτες τους, που τους αντιλαμβάνονται ως ξένους. Όταν η ίδια η θρησκεία τους θεωρεί τους ξένους σαν εχθρούς, ευνόητο είναι ότι δεν έχουν καμία αναστολή, ούτε όταν προδίδουν ούτε όταν απλά κλέβουν.
Αυτοί οι ελεεινοί και τρισάθλιοι ξένοι ήταν που άνοιξαν πρώτοι την "κερκόπορτα" του σύγχρονου ελληνικού κράτους. Ας ψάξει κάποιος τον ρόλο τους στις κρίσιμες δεκαετίες του ‘50 και του ‘60. Γιατί ήταν κρίσιμες; Γιατί η Ελλάδα για πρώτη φορά θα επωφελούνταν από την παγκόσμια αλλαγή, που προέκυψε μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Είχε τη δυνατότητα να εκβιομηχανιστεί και ν' αυξήσει ο λαός της την αξία της "επικαρπίας" του. Αυτό όμως δεν συνέφερε τους Εβραίους, γιατί ήταν έμποροι. Δεν τους συνέφερε ν' αναπτυχθεί η κεφαλαιοκρατία στην Ελλάδα.
Ακριβώς, επειδή δεν τους συνέφερε, αποφάσισαν να σταματήσουν την ανάπτυξή τους. Πώς; Βάζοντας στην αγορά τα προϊόντα των πολυεθνικών, που τότε ξεκινούσαν την πραγματική τους πορεία. Εκείνες τις κρίσιμες δεκαετίες οι πολυεθνικές έπαιρναν τη σημερινή τους μορφή. Οι Εβραίοι λοιπόν αποκάλυψαν στους ιμπεριαλιστές τις αδυναμίες του ελληνικού κεφαλαίου και άνοιξαν διάπλατα τις "πόρτες" της ελληνικής αγοράς. Αυτοί έφεραν τις πολυεθνικές στην Ελλάδα και οι ίδιοι —για λόγους συμφέροντος— έγιναν οι "δικοί" τους άνθρωποι. Δεν σεβάστηκαν ούτε τη φιλοξενία που τους πρόσφεραν οι Έλληνες κι ούτε τους άγγιξε το δράμα τους. Μόνοι τους σχεδίασαν την "κόλαση" όπου θα τους έβαζαν μέσα να πεθάνουν.
Ας ψάξει ο οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να δει —ακόμα και σήμερα— ποια είναι η σχέση της τοπικής εβραϊκής κοινότητας με τις πολυεθνικές. Ας ψάξει να βρει τι καταγωγής είναι οι "Έλληνες", που αυτήν τη στιγμή αντιπροσωπεύουν τα συμφέροντα των πολυεθνικών στην Ελλάδα. Να βρει δηλαδή ποιοι καταστρέφουν το ιδιωτικό ελληνικό κεφάλαιο και ποιοι βγάζουν στο "σφυρί" το δημόσιο.
Οι Εβραίοι της Ελλάδας για όλους αυτούς τους λόγους θα είναι οι μόνοι ξένοι που θα φύγουν από τη χώρα με τις κλωτσιές. Θα επιβιώσουν βιολογικά μόνο και μόνο επειδή ο ελληνικός πολιτισμός ακόμα και τον πιο άθλιο ξένο δεν τον σκοτώνει. Τον διώχνει και αυτό είναι αρκετό. Θα "πληρώσουν" όμως την αθλιότητά τους και θα φύγουν μόνον με τα ρούχα που φορούν.
Θα φύγουν όλοι, εκτός από αυτούς που είχαν τη φαεινή ιδέα ν' ασχοληθούν με τα "κοινά" στην Ελλάδα. Εκείνοι που ανέλαβαν κυβερνητικά και άλλα πόστα σε κρατικούς οργανισμούς και ΔΕΚΟ, για να "σώσουν" τους φουκαράδες τους Έλληνες. Η "ειλικρίνεια" των προθέσεων τους μάλιστα αποκαλύπτεται από το γεγονός ότι, παρ' όλη την περηφάνια τους για την εβραϊκή τους καταγωγή, συστηματικά την αποκρύπτουν. Γιατί; Μήπως εκτελούν αποστολή και διαισθάνονται ότι κινδυνεύουν; Αυτοί δεν θα φύγουν ποτέ από την Ελλάδα. Έτσι, επειδή τους αγαπάμε και τους ευγνωμονούμε για την προσφορά τους, θα τους κρατήσουμε αιωνίως κοντά μας.
Επιπλέον ο ελληνικός λαός θα πρέπει ν' αγωνιστεί να πάρει πίσω τα κλοπιμαία στο σύνολό τους. Να διεκδικήσει με όλα τα νόμιμα μέσα τον πλούτο που παράχθηκε εξαιτίας του ελληνικού κεφαλαίου και κλάπηκε από τους Εβραίους. Να πάρει πίσω τον "ιδρώτα" του λαού, που έγινε εβραϊκές καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες. Πρέπει ο ελληνικός λαός να τους διώξει από την Ελλάδα χωρίς καθόλου περιουσία και ταυτόχρονα να τους κατάσχει τις περιουσίες τους όπου κι αν αυτές βρίσκονται και είναι προϊόντα της κλοπής τους στην Ελλάδα.
Μόλις τελειώσουμε μ' αυτούς, θ' ασχοληθούμε με τα "λαμπρά" αδέρφια μας. Τους "εκσυγχρονιστές", τους "τεχνοκράτες" και τους "ευαίσθητους". Θα ασχοληθούμε δηλαδή με τα δικά μας "παιδιά" και όχι με τους ξένους. Με αυτούς τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου πολιτισμένα και καθόλου ήρεμα. Γιατί; Γιατί ο ελληνικός πολιτισμός ανέχεται να σκοτώνεις τα συγγενικά κτήνη, που εκμεταλλεύονται την έννοια της "οικογένειας", για να κλέψουν, να βιάσουν και να σκοτώσουν αυτούς τους οποίους τους εμπιστεύονται. Ο Οδυσσέας, που πολλές φορές έδειξε έλεος όταν πολεμούσε ξένους, είναι ανηλεής με τους μνηστήρες. Κανέναν μνηστήρα δεν συγχώρεσε με το αιτιολογικό ότι ήταν συμπατριώτης του και κοντοχωριανός του. Όλοι πλήρωσαν αυτό που έπρεπε.
Αντιλαμβανόμαστε ότι το όλο πρόβλημά μας είναι να τα βρούμε πρώτα με τους ξένους. Να τα "βρούμε" πολιτισμένα με όλους τους ξένους, είτε αυτοί είναι ισχυροί ιμπεριαλιστές είτε αδύναμοι μετανάστες. Αυτό θεωρούμε ότι είναι εύκολο να γίνει, γιατί πάντα τα "βρίσκουν" οι άνθρωποι μεταξύ τους, όταν εξαλείφονται οι επαγγελματίες "σωτήρες". Αυτοί, που θέλουν με το καθημερινό μεροκάματο του "σωτήρα" να χτίσουν βίλα με πισίνα.
Αν το καταφέρουμε αυτό, δεν έχουμε τίποτε να φοβόμαστε. Δεν έχουμε κανέναν λόγο ν' ανησυχούμε για το μέλλον μας, γιατί έχουμε ως λαός περιουσία να μοιράσουμε. Το ίδιο δεν θα πρέπει ν' ανησυχεί και ο "Χασάν", γιατί κι αυτός έχει περιουσία στην πατρίδα του και μερίδιο στη δική μας. Ένα μερίδιο, που εύκολα —αν το θελήσει— μπορεί να το "ρευστοποιήσει" με άυλο κεφάλαιο τεχνογνωσίας, ανώτατη εκπαίδευση και χρηματοδότηση για δικές του επενδύσεις στην πατρίδα του.
Κανένας από εμάς δεν πρέπει ν' ανησυχεί για το μέλλον του. Αυτοί που πρέπει ν' αρχίσουν ν' ανησυχούν είναι οι αδερφοί μας οι κλέφτες, που δεν έχουν περιουσία να επιδείξουν και δεν θα μπορούν —σε περίπτωση που θα κριθούν— να δικαιολογήσουν τον πλούτο που έχουν συσσωρεύσει τα τελευταία χρόνια στους ανά τον κόσμο φορολογικούς "παράδεισους". 27 τρισεκατομμύρια δραχμές λέγεται ότι έχουν τα "αδέρφια" μας στην Ελβετία και στους υπόλοιπους "κουμπαράδες" της Νέας Τάξης. Πάνω από 100 τρισεκατομμύρια δραχμές εκτιμά ο γράφων ότι είναι η αξία των κλεμμένων περιουσιών, που "κρύβονται" πίσω από τις ιδιοκτησίες κάποιων εταιριών "offshore".
Εμείς, όταν θα έρθει η ώρα, θα ψάξουμε να βρούμε σε ποιους ανήκουν αυτά τα χρήματα και αυτές οι εταιρείες κι αν έχουν περιέλθει στα χέρια των κατόχων τους με νόμιμο τρόπο. Αλίμονο στους "ευαίσθητους" που αυτοανταμείφθηκαν για το κοινωνικό τους "έργο". Θα κλάψουν. Θα λαχταρήσουν την εποχή που ήταν νεοφερμένα λιγούρια στην Αθήνα. Που κατέφθαναν σ' αυτήν σαν αγέλες πεινασμένων σκύλων με τα στρατιωτικά αμπέχονα και τις αρβύλες. Που, ως γνήσιοι "χωριάτες", νόμιζαν ότι με την κλοπή και την αμπελοφιλοσοφία θα "κατακτούσαν" το αιώνιο σύμβολο του ελληνισμού.
Το μίσος μας γι' αυτούς τους "ξεβράκωτους" είναι άσβεστο, γιατί αυτοί είναι ο μόνιμοι και πιο επικίνδυνοι εχθροί των λαών. Πιο μισητοί και πιο επικίνδυνοι και από τον απεχθέστερο τύραννο. Γιατί; Γιατί, ό,τι κερδίζουν οι λαοί με τους αγώνες τους, το οικειοποιούνται οι "ξεβράκωτοι", που παριστάνουν τους "έξυπνους" αδερφούς τους. Αυτών την αθλιότητα και τη φτώχεια εκμεταλλεύονται οι ισχυροί και ακυρώνουν τις κατακτήσεις των λαών. Αυτοί "πουλάνε" τα αδέρφια τους, για να λαδώσουν το θεόστεγνο "έντερό" τους.
Οι πονηροί "sanscilot" δεν εξέλειψαν ποτέ από την ανθρώπινη κοινωνία. Αυτοί είναι το αίτιο της παγκόσμιας δυστυχίας. Αυτοί "καπέλωσαν" τη Γαλλική Επανάσταση, για να ζουν οι ίδιοι σαν πλούσιοι στα ανάκτορα των "ευγενών". Αυτοί "καπέλωσαν" την Οκτωβριανή Επανάσταση, για να ζουν οι ίδιοι σαν πλούσιοι στις "ντάτσες" της κομμουνιστικής νομενκλατούρας. Αυτοί "καπέλωσαν" τους κοινωνικούς αγώνες του συνόλου των λαών στο σύνολο των κρατών.
Αυτό έκαναν και στην Ελλάδα καθ’ όλη την ιστορική πορεία της στα νεώτερα χρόνια. Ό,τι κέρδιζε ο ελληνικός λαός με τις θυσίες του σε όλες τις φάσεις της ιστορίας του, το έκλεβαν οι "ξεβράκωτοι", που αντιλαμβάνονταν τα κέρδη του λαού σαν προσωπική τους περιουσία. "Τρόμαξαν" οι Έλληνες να τους "χορτάσουν" αυτούς που τους "απελευθέρωσαν" από τους Τούρκους. Για πάνω από έναν αιώνα "τάιζαν" τους "ξεβράκωτους" της χριστιανικής δεξιάς, που είχαν αποκτήσει τα πνευματικά δικαιώματα της εθνικής "απελευθέρωσης" και "πουλούσαν" πατριωτισμό.
Όταν ο λαός άρχισε πλέον να στέκεται γερά στα "πόδια" του και ήταν έτοιμος να τους "λιώσει", εμφανίστηκαν οι "σοσιαληστές". Αυτοί οι οποίοι θα "καπέλωναν" τον ταξικό του αγώνα. Οι "ξεβράκωτοι", που θα αποκτούσαν τα πνευματικά δικαιώματα της κοινωνικής "απελευθέρωσης". Αυτοί, που έχουν απαίτηση να τους "ταΐζει" ο λαός, γιατί τον "έσωσαν" από τους ταξικούς του εχθρούς. Αυτοί, που πουλάνε "κοινωνική ευαισθησία".
Οι "αδερφοί" μας "sanscilot" του σοσιαλισμού αποδείχθηκαν κλέφτες εφάμιλλοι —αν όχι ανώτεροι— των χριστιανοδημοκρατών. Οι νέοι φορείς της νέας "αλλαγής" στην Ελλάδα αποδείχθηκαν και πάλι φορείς "αρρώστιας". Από το εθνικιστικό "AIDS", που εξουθένωνε με τις μισαλλοδοξίες του τον ελληνικό κορμό, πήγαμε στο σοσιαλιστικό "AIDS", που εξουθενώνει τις κοινωνικές τάξεις. Από τους φορείς, που γίνονταν πλούσιοι εις βάρος του λαού σαν "τουρκοφάγοι", πήγαμε στους φορείς που γίνονταν και πάλι πλούσιοι εις βάρος του λαού σαν "φονείς" των μεγάλων συμφερόντων.
Δισεκατομμυριούχοι πλέον οι περισσότεροι από αυτούς τους κλέφτες, εξακολουθούν, λόγω ιδεολογικής "ιδιοκτησίας" να "παίζουν" με τη φτώχεια του λαού. Υπόσχονται σαν "μεσσίες" συντάξεις των εκατόν πενήντα χιλιάδων δραχμών, που αντιπροσωπεύουν την αξία των πούρων που αυτοί καπνίζουν σε μια εβδομάδα. Αυτοί, που κοιμούνταν και ξυπνούσαν στα χώματα, έμαθαν με χρήματα του λαού την "hot couture". Αυτοί, που στα σπίτια τους δεν πετούσαν τα παπούτσια τους, αν δεν μπορούσαν να μετράνε όλα τα δάχτυλά τους μέσα από αυτά, έμαθαν να θεωρούν την "S-class" της Μερσεντές σαν ένα "must" της ζωής τους.
Αυτοί όλοι, όταν θα έρθει η ευλογημένη ώρα, θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την πρωτοφανή "επιτυχία" τους. Όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι ευκαιρία να δούμε την οικονομική απόδοση του κεφαλαίου που λέγεται "πολιτισμός". Θα δούμε επιτέλους πόσο κέρδος απέφερε στους "ευαίσθητους" η υπεράσπιση των φτωχών μεταναστών. Θα δούμε πόσο κέρδος απέφερε στους "αρχιτέκτονες" το χτίσιμο μιας "μοντέρνας" κοινωνίας. Θα δούμε πόσο κέρδος απέφερε η τεχνοκρατική διαχείριση της οικονομίας, που, παρ' όλη τη φτώχεια που προκαλεί, έχει πολύ καλούς "δείκτες". Μετά θα τους βάλουμε όλους τους "σωτήρες-αρχιτέκτονες-τεχνοκράτες" κάπου "ψηλά", για να τους "καμαρώνουμε", έτσι όπως θα αιωρούνται "ανάλαφροι" κι "ευαίσθητοι" που είναι.
 Απόσπασμα απο το βιβλίο ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ του Παναγιώτη Τραϊανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .