ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!




«Προκαλώ, άρα υπάρχω»... Μου κάνουν επίθεση, άρα δεν τους φοβίζω... Δεν μιλάνε για κάτι και κάνουν τις κότες, άρα κάτι κρύβουν...
… Η κόντρα της με τον Πάπα, τα προκλητικά βίντεο-κλιπ της που απαγορεύτηκαν, οι φήμες για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις και οι γυμνές της φωτογραφίσεις, είναι τα σκάνδαλα της Μαντόνα, τα οποία την οδήγησαν στην κορυφή τής δημοσιότητας. Η Μαντόνα είναι μια από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες με εκατομμύρια πωλήσεις, υπερπαραγωγές, θεαματικά βίντεο-κλιπ, προκλητικές συνεντεύξεις, αλλά και αρκετά σκάνδαλα, τα οποία δημιούργησαν και συντήρησαν τον μύθο της. Η πρόκληση ήταν ανέκαθεν το στοιχείο προβολής της και πολλοί είπαν ότι επρόκειτο για συγκεκριμένη μεθοδολογία, την οποία ακολούθησε για να φτάσει στην κορυφή. Η Μαντόνα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της έπαιξε με τα Μέσα Ενημέρωσης και το μάρκετινγκ, κατασκευάζοντας ψευδοσυγκρούσεις με σκοπό την επικράτησή της στον χώρο που την ενδιέφερε. Δεν δίστασε να έρθει σε σύγκρουση με τον Πάπα και την καθολική εκκλησία. Το βίντεο-κλιπ του τραγουδιού Like a prayer σκανδάλισε με τους φλεγόμενους σταυρούς, τον μαύρο Ιησού και τις ερωτικές σκηνές μέσα σε εκκλησία. Προφανώς οι προωθητές της γνώριζαν από την αρχή ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις, αλλά αυτό δεν ήταν που επεδίωκαν; Το σεξ παρέμενε σταθερή αξία στο οπλοστάσιό της, προκειμένου να στρέψει τα φώτα τής δημοσιότητας πάνω της. Αυτά --και ΑΛΛΑ-- οδήγησαν τη Μαντόνα στην "κορυφή" της θέασης. Όλα αυτά αποτελούν ένα θέατρο ...και στην ουσία ποτέ και κανένας δεν απειλήθηκε πραγματικά από τη Μαντόνα και τις ιδιόμορφες «πεποιθήσεις» της ...και, αν αυτό το ασήμαντο κοριτσάκι με την τσιχλόφουσκα δεν το δίνανε ποτέ σημασία, ποτέ δεν θα γινόταν τίποτε παραπάνω από όλες αυτές τις χαζοβιόλες που μασάνε τσίχλα και πουτανίζουν … 
το πολύ-πολύ να έκανε βίζιτες έξω από το Χόλυγουντ.
 Στην πραγματικότητα αυτοί, οι οποίοι της έκαναν τη χάρη να την κυνηγήσουν, ήταν οι ίδιοι που στην ουσία την έστεψαν παγκόσμια σταρ και φίρμα. Επειδή ως αντίπαλός τους είναι πραγματικά ΑΣΗΜΑΝΤΗ, την "βαφτίσανε" σαν ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ και πέτυχαν τους στόχους τους.
Όμως, τι σχέση έχουν όλα αυτά με τους ΑΓΡΟΤΕΣ; ...ΜΕΓΑΛΗ …

 Είναι γνωστό ότι οι αγρότες έχουν βγει στα μπλόκα όχι μία, όχι δύο, αλλά μπορεί και εικοσιδύο φορές. Λύσανε μήπως τα προβλήματά τους; ...OXI βέβαια, γιατί, αν τα λύνανε, δεν θα βγαίνανε κάθε χρόνο να κλείνουν χωρίς ουσιαστική αντίσταση τους δρόμους. Σήμερα τα προβλήματά τους είναι ακόμη πιο δύσκολα, καθώς τους φτάσανε στον γκρεμό και σε αδιέξοδο.
Ο Τσίπρας, ένα αμούστακο παιδάκι, καθώς είναι σε όλους ορατό πως είναι πιο βλάκας από τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου, πιο ανίκανος από τον Αντωνάκη τον Σαμάρα, πιο προδότης από τον Κωστάκη τον Καραμανλή και τον Κωστάκη τον Σιμήτη και αντίστοιχα λαοπλάνος με τον Αντρέα, το μόνο που κατάφερε να κάνει είναι να κοροϊδέψει τον λαό για τελευταία φορά ...
Βέβαια, για να μην τον αδικήσουμε, το ότι μασάει λιγότερο από τον Χοντροβενιζέλο, θα του το χρεώσουμε στα θετικά του.
Όλα αυτές οι κινητοποιήσεις των αγροτών θα συνεχίσουν να παραμένουν χωρίς ουσία, για όσο διάστημα δεν θα καταλαβαίνουν πώς, ενώ έχουν στα χέρια τους πραγματικό κεφάλαιο από πανάκριβα εργαλεία και χωράφια και το δίκιο με το μέρος τους, δεν μπορούν αυτά να τα στρέψουν με ολοκληρωμένες απαιτήσεις προς όφελός τους. Το κεφάλαιό τους από μόνο του δεν αρκεί ...θα πρέπει να έχουν και μια ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση, η οποία πράγματι να τους σέβεται και να εκτιμά το κεφάλαιό τους και τον κόπο τους ...και αυτό μέχρι τώρα δεν το είδαμε από κανένα κόμμα.
Οι αγρότες ζητάνε από τον Τσίπρα τι; Ζητάνε μέσω των πονηρών εκπροσώπων τους ανώδυνα για τους πολιτικούς πράγματα, και μάλιστα χωρίς ακόμη να έχουν αντιληφθεί ότι, οι ίδιοι που τους εκπροσωπούν εκεί στη Νίκαια, είναι οι ίδιοι που ΠΑΝΤΑ τους καπελώνουν. Ζητάνε από τον Τσίπρα, που είναι το 2,5% των προηγούμενων χρόνων, που καβάλησε το καλάμι της αντίδρασης και έγινε 35% επειδή απλά ο λαός ήθελε να συγκρουστεί με τους τοκογλύφους, ο οποίος ξεπούλησε ακόμα και τους τυχόν έντιμους συναγωνιστές του ...το άτομο είναι ΑΘΛΙΟ ...Είναι χειρότερος του εφιάλτη.
Επανέρχομαι στην αρχική σκέψη με την εικόνα τής Μαντόνα, ώστε να καταλάβουμε καλύτερα το πώς παίζεται αυτό το παιχνίδι της άστοχης ΕΠΙΘΕΣΗΣ. Προβάλανε για λίγο τον ΛΕΒΕΝΤΗ και τον βάλανε στη Βουλή, γιατί στην ουσία δεν τους απειλεί. Προβάλουν τον κάθε παράξενο Καζάκη και δείχνουν δήθεν να τον φοβούνται ...Μέχρι και τον Ζουράρη με τα κινεζικοελληνικά του τον χώσανε στον κρατικό κορβανά ...Όλοι δήθεν απειλητικοί. Μέχρι και τον Γλέζο, που ο άνθρωπος θα έπρεπε να κάθεται στο ζεστό του τζάκι με το τσαγάκι του, τον παρουσιάζουν σαν τον Ιβάν τον τρομερό ...Έλεος ...είναι σαν να δείχνεις το χρυσόψαρό για καρχαρία.
Από την άλλη πλευρά επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή για τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ. Τον φοβούνται, γιατί ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ --και τι δεν έχει γράψει ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ άνθρωπος--. Οι αγρότες είναι ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ και έχει ακριβώς γράψει για το πώς θα έπρεπε να είναι οι οργανωμένοι ΑΓΡΟΤΕΣ ...(ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ και μην ακούτε τα ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ). Και ενώ ο Τραϊανού έχει αποκαλύψει τα πάντα, δεν αναφέρεται από κανέναν, ούτε καν ανώνυμα στα οποιαδήποτε σχόλιά τους …Η εβραϊκή συναγωγή, η ελληνική εκκλησία, ο Πάπας της Ρώμης, το Πατριαρχείο, το ΚΚΕ, το μητσοτακέικο, το καραμανλίδικο, το παπανδρέικο, Μπομπόλες, Λάτσηδες, Βαρδινογιάννηδες, Κόκκαληδες, δημοσιογράφοι,ΔΙΚΑΣΤΕΣ όλοι κάνουν την "πάπια" ...ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ...Μόνον όταν βρίσκουν κανέναν αδύναμο φουκαρά, κάνουν τον μάγκα ...Την πάπια μην ακούσει ο λαός ότι υπάρχει κάποιος ΤΡΑΪΑΝΟΥ που βγάζει τις βρομιές τους, τις αδυναμίες τους και το πόσο μικρά ανθρωπάκια είναι. Αν τους καταλάβει ο λαός, με έναν ηγέτη σαν τον Τραϊανού, θα πάνε όλοι στον κάλαθο της ιστορίας.
Αν οι αγρότες θέλουν πραγματικά να τρομάξουν την εξουσία, θα πρέπει να έχουν έξω από τα μπλόκα τους πανό με το σύνθημα «ΘΕΛΟΥΜΕ τις Λύσεις ΤΡΑΪΑΝΟΥ»
...εκεί ΟΛΟΙ οι απέναντι θα δεχθούν μέσα σε μία ημέρα όλα τα αιτήματα των αγροτών, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ …ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ. Ο ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ. ΑΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΟΞΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.
…Υ.Γ. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΚΟΥΝΕ ? ...Ή ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΓΕΡΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ?
δείτε και το ΒΙΝΤΕΟ ...ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ "ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ" ΤΟΥ ΚΚΕ  ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .