ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...

ΣΧΕΔΟΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ(10-2-2015) Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΕΔΙΝΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ "ΝΕΟ" ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ "ΔΡΟΜΟΥΣ" -ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...
Άνθρωπος των Αμερικανών ο Τσίπρας ή πατριώτης;
Υπάρχουν "μέτρα" να κριθεί η αξία και ο πατριωτισμός του Τσίπρα;
Αν αυτά, τα οποία περιγράψαμε, είναι τα τυπικά, που "σπαταλούν" την "πίστωση" του Τσίπρα, υπάρχουν και τα ουσιαστικά, τα οποία, αν συμβούν, θα την "ακυρώσουν". Σε αυτό το ουσιαστικό επίπεδο θα κριθεί ο Τσίπρας ...Ο Τσίπρας θα κριθεί από τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία τής διαφθοράς που έχει στη διάθεσή της η κυβέρνησή του. Τι θα κάνει με τα στοιχεία, τα οποία αποδεδειγμένα πλέον - όπως μας ενημέρωσαν οι ίδιοι στη συνάντησή τους με τον Σουλτς ότι υπάρχουν - έχει στη διάθεσή του; Απέναντί του έχει μια Γερμανία, η οποία είναι "στημένη" και έτοιμη να υποκύψει στη δήθεν επίθεση της "λογικής" ...Μια Γερμανία, η οποία είναι έτοιμη να "εκβιαστεί", για να σταματήσει να αρνείται το "κούρεμα" του χρέους. Εδώ είναι όλη η παγίδα. Ο Τσίπρας, διαχειριζόμενος τα στοιχεία που έχει το ελληνικό κράτος εις βάρος τής Γερμανίας, θα τα χρησιμοποιήσει εν κρυπτώ δήθεν, για να την εκβιάσει να δεχθεί το "κούρεμα" ή μήπως θα τα χρησιμοποιήσει φανερά, για να "ακυρώσει" το ίδιο το χρέος;
Αυτά είναι δύο διαφορετικά πράγματα, τα οποία αποκαλύπτουν δύο διαφορετικές πολιτικές, οι οποίες οδηγούν σε δύο παντελώς διαφορετικά αποτελέσματα. Αν ο Τσίπρας είναι "στημένος" από τους Αμερικανούς και τους τοκογλύφους, θα κάνει το πρώτο ...Θα εκβιάσει μια Γερμανία, η οποία θέλει να εκβιαστεί, για να εξασφαλίσει το "άλλοθι" να μεθοδεύσει - χωρίς να αποκαλυφθεί ο ρόλος της - το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους, το οποίο θα οδηγήσει στην "έκρηξη" ...Θα εκβιάσει μια Γερμανία, η οποία θα κάνει αυτό, το οποίο έτσι κι αλλιώς έχει αποφασίσει και προβλέπεται από τον ρόλο της να κάνει ...
Θα της δώσει τη δυνατότητα να πουλήσει πανάκριβα κάτι, το οποίο θα το έδινε τζάμπα έτσι κι αλλιώς.
Η Ελλάδα σε μια τέτοια περίπτωση όχι μόνον θα καταστραφεί, αλλά θα στρέψει όλο το ευρωπαϊκό μίσος εναντίον της. Γιατί θα καταστραφεί; ...
************
Αν όμως ο Τσίπρας πράξει το αντίθετο και αποκαλύψει τα ίδια στοιχεία και στρέψει το ελληνικό κράτος νομικά εναντίον προσώπων και όχι εναντίον κρατών ή θεσμών τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε η κατάσταση αλλάζει δραματικά. Αν το ελληνικό κράτος στραφεί εναντίον τής ηγεσίας τής Γερμανίας και συγκεκριμένων προσώπων τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε την έχουν "πατήσει" όλοι τους. Σε αυτήν την περίπτωση όλοι οι λαοί τής Ευρώπης θα ενημερωθούν για τη συνωμοσία. Θα μάθουν ποιοι τους είχαν βάλει στο "στόχαστρό" τους, για να τους "εκτελέσουν" μέσω του Έλληνα "καμικάζι". Θα μάθουν ποιοι ήταν οι ηγέτες τους που τους πρόδωσαν ...Οι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκαλο ηγέτες, σαν τον Ζοζέ Σόκρατες ...Σαν τον καραγκιόζη, ο οποίος έβαλε την Πορτογαλία στο Μνημόνιο και τη βύθισε στη φτώχεια, την ώρα που έψαχνε για τον εαυτό του ακριβό διαμέρισμα στο Παρίσι, για να απολαύσει τη λεία του και την dolce vita.
Θα μάθουν όλοι τι έγινε, πως έγινε και ποιοι το μεθόδευσαν. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα μπορείς να τους "δουλεύεις" με τους ψευδοεχθρούς, που τους εμφανίζεις μπροστά τους. Η άμυνα των λαών τής Ευρώπης θα στραφεί εναντίον τής δολιότητας των ΗΠΑ και όχι εναντίον της "επιθετικότητας" της Ρωσίας ή της ωμότητας του Isil. Σε μια τέτοια περίπτωση το μίσος των λαών της θα στραφεί εναντίον τής συμμορίας των Μέρκελ, Σόιμπλε, Γιούγκερ, Μπαρόζο κλπ.. Θα στραφεί εναντίον τής συμμορίας, η οποία απέκτησε απίστευτο πλούτο από τη διαφθορά και θα αποκαλυφθούν και οι τοκογλύφοι που κρύβονται πίσω της.
Αυτό είναι το όλο θέμα. Αυτό είναι το "μέτρο", το οποίο θα μας επιτρέψει να κρίνουμε με απόλυτη ασφάλεια τον Τσίπρα. Αν ο Τσίπρας αποκαλύψει τον ρόλο τής Γερμανίας και των τοκογλύφων, θα θίξει τα αμερικανικά συμφέροντα και άρα θα έρθει σε σύγκρουση μ' αυτούς. Αν με λίγους "ψευδοτσαμπουκάδες" παραστήσει τον λαϊκό ήρωα και επαναστάτη και κατορθώσει να "κουρέψει" το ελληνικό χρέος, θα εξυπηρετήσει τους Αμερικανούς και θα καταστρέψει την Ευρώπη. Το πρώτο γίνεται με λογιστικό έλεγχο του χρέους, τον οποίο μέχρι στιγμής ο Τσίπρας δεν τον αναφέρει πουθενά, ενώ το δεύτερο γίνεται με απαιτήσεις για "ελάφρυνση" του χρέους, τις οποίες ο Τσίπρας "περιφέρει" ήδη στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι η Ευρώπη - και μαζί της και η Ελλάδα - αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε κίνδυνο. Γιατί; ...
*************
Στο χέρι του είναι όλα αυτά να τα αξιοποιήσει τόσο για το δικό του καλό όσο και για αυτό της πατρίδας. Σε αντίθετη περίπτωση αυτός θα είναι ο χαμένος γιατί η κατάσταση θα τον ξεπεράσει. Τα άλυτα προβλήματα θα "πνίξουν" την κυβέρνησή του. Σε μια τέτοια περίπτωση θα "θυμηθούν" όλοι οι Έλληνες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα τού γραφικού Αλαβάνου, ο οποίος τους είπε ψέματα ...Ένα κόμμα τού 3%, που τους "έκλεψε" την ψήφο, μοιράζοντας υποσχέσεις. Ας το έχουν όλοι αυτό υπόψη τους, γιατί η τύχη τού Γιωργάκη σύντομα θα γίνει κοινή τύχη για όλους αυτούς. Οι "οιωνοί" του δεν είναι καλοί ...Αν "αρέσεις" στον Καραμανλή ή τον Μητσοτάκη, δεν πας "μακριά" σε τέτοιες εποχές.
Άλλωστε, δεν χρειάζεται και μεγάλη μνήμη, για να θυμηθεί κάποιος πως όλοι αυτοί, μαζί με τον "ήρωα" Ανδρέα, μας έφεραν στη σημερινή καταστροφή ...Απλά πράγματα. Όλα αυτά τα οποία γίνονται μας φαίνονται σαν déjà vu. Η ιστορία τής νεώτερης Ελλάδας μάς αναγκάζει να παίρνουμε πάντα μικρό "καλάθι", όταν ακούμε μεγάλα λόγια. Όλες αυτές οι αναπάντεχες "γενναιότητες" και οι ψευδοτσαμπουκάδες απέναντι στους ισχυρούς μάς θυμίζουν παθήματα ενός πολύ πρόσφατου παρελθόντος, το οποίο πληρώσαμε πολύ ακριβά ...Μας θυμίζουν τα "...ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο", του Ανδρέα ...Τα γνωστά "Έξω οι βάσεις τού θανάτου", που μας οδήγησαν στη σημερινή αθλιότητα. Όταν βλέπουμε γόνατα να "ματώνουν", για να υπηρετηθεί ο "κυρίαρχος" λαός, πολύ φοβόμαστε ...Ακόμα και ο ήχος τής φωνής τού σταλινικού Τσίπρα μάς θυμίζει τον τροτσκιστή Ανδρέα στις μεγάλες του "στιγμές".
Κάποιος από "ψηλά" μάλλον μας κάνει πλάκα. Η ιστορία δείχνει να θέλει να επαναληφθεί σαν φάρσα ...Το μοναστήρι να 'ναι καλά ...Σταλινικούς ρολίστες για τα παιχνίδια των Προτεσταντών πάντα θα βγάζει το "μοναστήρι" τού ΚΚΕ ...Πάλι με "άνωθεν" εντολές αυτοί οι σταλινικοί θα εμφανίσουν τους Έλληνες σαν "ταραξίες" - που "χαλάνε" τον "πολιτισμό" της "δημοκρατικής" Ευρώπης - και πάλι οι τοπικοί δωσίλογοι θα εμφανίζονται στον ρόλο των εκφραστών τού "ρεαλισμού" και της λογικής, όπως θα έλεγε και ο Μητσοτάκης ...Πάλι οι Έλληνες σταλινικοί θα γίνουν οι χρήσιμοι υπηρέτες των ξένων σχεδιασμών ...Πάλι οι σταλινικοί "επαναστάτες" θα θέλουν να βγάλουν την "παρδαλή" στο "πεζοδρόμιο", να μην ξέρει αν θα πάει προς τη Δύση ή προς τη Μόσχα.
Ποιων ακριβώς τα "μούτρα" θα σπάσει ο Τζακ Νόρις της εθνικής Αντίστασης Γλέζος; ...Μήπως θυμάται τι έπαθε ο λαός, όταν ο ίδιος και πάλι ήταν από εκείνους τους χρήσιμους ηλίθιους, οι οποίοι εξυπηρέτησαν τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό με το ελληνικό αίμα; Μήπως θυμάται τι έπαθε ο λαός, όταν έπιασαν τον ίδιο με τους ασύρματους; Αν θέλει ο σταλινικός Γλέζος να σπάσει τα μούτρα τού φασισμού, καλύτερα να ξεκινήσει από τώρα να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο ...και στο τέλος μπορεί και να τα καταφέρει.
Αυτοί, οι οποίοι σήμερα αποφάσισαν να παίξουν τον ρόλο τού Ζαχαριάδη, καλά θα είναι να θυμούνται όλα όσα τον αφορούν ...Και ο Ζαχαριάδης με αμερικανικό αεροπλάνο και αμερικανικές "ευχές" ήρθε στην Ελλάδα, για να ξεσηκώσει τον κόσμο στην "αντίσταση" απέναντι στον ιμπεριαλισμό ...Κι αυτός "λατρεμένος" των ΜΜΕ, όταν έφτασε χωρίς γραβάτα να μας "σώσει" από τους "κακούς" που μας "αδικούσαν" ...Συνομήλικος του Τσίπρα ήταν, όταν ξεκίνησε την πληρωμένη από τους Προτεστάντες "επανάστασή" του ...Συνομήλικος του Τσίπρα και με βασικό του σύμβουλο τον "επαναστάτη" Γλέζο (διευθυντής τού Ριζοσπάστη) κι εκείνος.
Τι ήταν εκείνη η "επανάσταση"; ...Η μεγαλύτερη ηλιθιότητα στη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Την δίκαιη "εαμίτικη" αγανάκτηση και το μίσος τού κόσμου για τους δωσίλογους και τα αφεντικά τους την μετέτρεψαν κάποια πουλημένα "τομάρια" σε κομμουνιστικό έγκλημα και άρα σε "λάθος" τού ελληνικού λαού ...Σε μοιραίο "λάθος" του, το οποίο τον στοχοποίησε σαν εχθρό των ευρωπαϊκών λαών και της δημοκρατίας τους και τους ανάγκασε να εγκαταλείψουν τον ελληνικό λαό στο εμφυλιοπολεμικό "μακελειό" του ...Στο μοιραίο εκείνο "λάθος", το οποίο έσωσε τους δωσίλογους που μας κυβερνούσαν μέχρι σήμερα ...Με χρήματα των "ηθικών" Προτεσταντών βεβαίως βεβαίως.
Αυτό έκανε τότε ο Ζαχαριάδης - και δεν απέχει απ' αυτό το οποίο οι ίδιοι άνθρωποι μας "σπρώχνουν" να κάνουμε και σήμερα, χρησιμοποιώντας όμοιους ανθρώπους—. Μόλις τους έκανε τη δουλειά τους, τον πέταξαν σαν στυμμένη "λεμονόκουπα". Πού τελείωσε τη ζωή του ο Ζαχαριάδης είπαμε; ...Καλό είναι να τα θυμάται αυτά ο Τσίπρας, για να μην πολυεμπιστεύεται αυτούς, οι οποίοι σήμερα τον "σπρώχνουν" στους "τσαμπουκάδες". Καλά είναι να μην μετατρέπει τη δίκαιη αγανάκτηση του κόσμου σε "αυτοκτονική" γενναιότητα, που τον οδηγεί στη "σφαγή", ...διότι: ...την προδοσία πολλοί ηγάπησαν ...τον προδότη ουδείς.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ (ψάξτε το στο ΕΑΜ.Β ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΝΑΛΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .