Λάθος εποχή...βρήκαν κάποιοι να παραστήσουν τους Θεούς ! Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

...βρήκαν κάποιοι να παραστήσουν τους Θεούς !

Παγίδα "θανάτου στήνουν στους Έλληνες"

με τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες !

Θα προλάβουν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους;

Κινδυνεύουν μήπως οι θύτες

να γίνουν θύματα της κατάστασης;
Αυτό, το οποίο συμβαίνει καθημερινά εις βάρος τής Ελλάδας, μόνον με ειδικές γνώσεις μπορεί να εξηγηθεί ...Ούτε λίγο ούτε πολύ κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν —με πολλά δάκρυα ομολογουμένως— ότι η Παγκόσμια Οικονομική Κρίση δεν ήταν αποτέλεσμα του ολέθριου οικονομικού σχεδιασμού και της απληστίας των μεγάλων της Γης, παρά ήταν αποτέλεσμα των λαθών των Ελλήνων …Τα δέκα εκατομμύρια των Ελλήνων είναι υπεύθυνα για την οικονομική κρίση που πλήττει ένα πλανητικό "σκάφος" των έξι δισεκατομμυρίων ψυχών ...Των Ελλήνων, οι οποίοι υποτίθεται ότι έζησαν "πέρα και πάνω" από τα όριά τους.
Τώρα, οι ίδιοι πλούσιοι και "ευαίσθητοι" άνθρωποι έρχονται να μας εξηγήσουν ότι και για το μεταναστευτικό πρόβλημα ...πάλι η Ελλάδα φταίει ...Οι Έλληνες συνεχίζουν να είναι το "μεγάλο" πρόβλημα της παγκόσμιας κοινωνίας …Μετά τα "κύματα" των χρεών, που προκάλεσαν στο πρόσφατο παρελθόν, έρχονται σήμερα και "πλημμυρίζουν" την Ευρώπη με …λαθρομετανάστες ...Η Ελλάδα, δηλαδή, είναι αυτή, η οποία "πλημμυρίζει" την Ευρώπη με πρόσφυγες και όχι η Συρία ή η Τουρκία ...Η Συρία απλά τους "δημιουργεί" και η Τουρκία επίσης απλά τους "διευκολύνει" …όμως, η Ελλάδα είναι αυτή η οποία μετά "πλημμυρίζει" την Ευρώπη, γιατί δεν τους συγκρατεί όπως θα το ήθελαν οι "ευαίσθητοι".
Δεν φταίνε δηλαδή αυτοί, οι οποίοι προκάλεσαν τον πόλεμο στη Συρία ...Φταίνε εκείνοι, οι οποίοι δεν δέχονται —γιατί πρωτίστως δεν μπορούν— να "αποσβεστούν" επάνω τους οι συνέπειες αυτού του εμφυλίου ...Φταίει εκείνος, ο οποίος άθελά του δέχεται ένα ανθρώπινο "κύμα" τεράστιο σε σχέση με τον πληθυσμό του και από την αδυναμία του να το συγκρατήσει, κατηγορείται ότι το διοχετεύει στους γείτονες ...Στους γείτονες-θύματα, οι οποίοι είναι μόνον οι άλλοι, γιατί η Ελλάδα —ως γείτονας— δεν αντιμετωπίζεται ποτέ ως θύμα ...καθώς υποχρεούται να δεχθεί ό,τι της "φορτώσουν" στην πλάτη της.
Όλα αυτά τα παράδοξα συμβαίνουν σε έναν κόσμο, τον οποίο η οικονομική κρίση τον κάνει πολλές φορές πιο παράλογο και απ' ό,τι συνήθως είναι. Τι συμβαίνει λοιπόν με την Ελλάδα; Είμαστε για άλλη μια φορά μπροστά στο γνώριμο φαινόμενο της αχαριστίας των ευεργετημένων; Γιατί τόσο μίσος και πάθος με την Ελλάδα; Γιατί οι πάντες έβγαλαν τόση κακία για τους απόγονους του "θεμελιωτή" του δυτικού πολιτισμού; Πώς είναι δυνατόν να βγαίνει ο κάθε αγράμματος σταλινικός —που παριστάνει τον ηγέτη ευρωπαϊκού κράτους— και να την κατηγορεί για όλα τα δεινά τού Πλανήτη και να μην του "επιτίθεται" σύσσωμος ο διεθνής πνευματικός και επιστημονικός κόσμος;
Η Ελλάδα —αν μη τι άλλο— είναι —μετά τον Θεό— η μεγαλύτερη ευεργέτιδα δύναμη στην ιστορία τού Κόσμου. Δεν υπάρχει λαός, ο οποίος να έχει προσφορά απέναντι στην ανθρωπότητα, η οποία να συγκρίνεται στοιχειωδώς με αυτήν των Ελλήνων. Και όμως, αυτήν τη χώρα στις πιο δύσκολες στιγμές της δεν την υπερασπίστηκε κανένας —με την εξαίρεση κάποιων λίγων, που κάνουν ακόμα πιο θλιβερό τον κανόνα—. Τη χώρα τής δωρεάς και της ανιδιοτέλειας προσπάθησαν να την ταυτίσουν με την έννοια του χρέους και της ανευθυνότητας.. Τη μετέτρεψαν σε έναν παγκόσμιο "σάκο" τού μποξ και πάνω της εδώ και λίγα χρόνια βγάζει τα κόμπλεξ του ο κάθε πικραμένος. Θλιβερά δίποδα σήκωσαν τα χέρια τους, για να κουνήσουν το "δάκτυλο" σε ολόκληρο τον ελληνισμό.
 Φτάσαμε στο σημείο κοινοί υπάλληλοι να βρίζουν συλλήβδην τον ελληνικό λαό και να μην αντιδρά κανένας. Τώρα γίναμε και το "κλοτσοσκούφι" των απλών υπαλλήλων των τοκογλύφων …Της Λαγκάρντ, του Τόμσεν και της Βελκουλέσκου. Όλα αυτά δεν είναι μόνον παράλογα αλλά και εξόχως άδικα. Αν μη τι άλλο στους φυσικούς απογόνους των αρχαίων Ελλήνων οφειλόταν μια δεύτερη "ματιά" στο πρόβλημά τους πριν κάποιοι επιχειρήσουν να διασύρουν το διάσημο όνομά τους. Δικαιούνταν μια μεγαλύτερη προσοχή απ' αυτούς που θα τους κατηγορούσαν ...πόσο μάλλον όταν αυτές οι κατηγορίες είναι πέρα για πέρα ανυπόστατες και άδικες…
…Είναι άδικο αυτό το οποίο έχει συμβεί γιατί οι Έλληνες ΠΟΤΕ δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΕ απολύτως ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από όλους τους άλλους λαούς …Τίποτε ακραίο ώστε να δικαιολογείται αυτή η ακραία παγκόσμια εκστρατεία δυσφήμισης που "ξέσπασε" πάνω τους. Ποτέ άλλοτε δεν έχει συκοφαντηθεί ένας τόσο μικρός πληθυσμιακά λαός από ΟΛΟΥΣ τους "μεγάλους" τής παγκόσμιας κοινωνίας. Ποτέ άλλοτε δεν έχει δυσφημιστεί σαν "μπαταχτσής" και "οφειλέτης" η μεγαλύτερη δύναμη δωρεάς και προσφοράς στον άνθρωπο.
Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Δεν είναι τυχαίο ούτε που ο ελληνισμός δέχθηκε τέτοια σφοδρή επίθεση, χωρίς να έχει δικαίωμα άμυνας, ούτε είναι τυχαίο που ο διεθνής πνευματικός κόσμος το "βούλωσε" στην κυριολεξία. Κάτι άλλο κρύβεται πίσω απ' αυτήν την επίθεση και αυτό εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται. Εύλογα λοιπόν προκύπτουν πολλά ερωτήματα: Τι ακριβώς επιδιώκουν μέσω αυτής της επίθεσης αυτοί, οι οποίοι κυβερνούν τον κόσμο; Γιατί τόση αγωνία να "ροκανίσουν" την "πίστωση" της Ελλάδας; Γιατί τόσο πάθος να συνδέσουν το όνομα των Ελλήνων με την έννοια της απάτης; Γιατί τόση "βιασύνη" να κλείσουν το θέμα της με μια γρήγορη και σκληρή "καταδίκη", η οποία αποτυπώνεται σε σκληρά Μνημόνια; Πώς και με ποιον τρόπο τους ενοχλεί η Ελλάδα και στέκεται εμπόδιο στις επιδιώξεις τους;
Αυτό, το οποίο συμβαίνει, είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό το οποίο θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος. Είναι τόσο μεγάλο, που απαιτεί τη "θυσία" τού ελληνικού ονόματος και όχι μόνον. Στην "πλάτη" τής Ελλάδας η Νέα Τάξη "παίζει" την ίδια της την επιβίωση. Στην πραγματικότητα βρισκόμαστε στο τέλος ενός πονηρού σχεδιασμού, τον οποίο οι περισσότεροι από εμάς αγνοούν ...Ενός σχεδιασμού, ο οποίος δρομολογήθηκε από κάποιους σχεδόν έναν αιώνα πριν και που στόχο είχε να τους προσφέρει την παγκόσμια και απόλυτη κυριαρχία ...Μια κυριαρχία πάνω ακόμα και από τις θρησκείες …Μια κυριαρχία, που, στην κλίμακα την οποία περιγράφουμε, μόνον ένας Θεός μπορούσε να την επιδιώξει και να την επιτύχει ...Τι άλλο εκτός από Θεός μπορεί να είναι κάποιος, ο οποίος επιθυμεί να ελέγξει ολόκληρες θρησκείες και να τις βάλει να λειτουργούν σε ένα "πλαίσιο" που υπηρετούν την επιθυμία Του.
Αυτό συμβαίνει σήμερα. Μετακινούνται μαζικά κι οργανωμένα πιστοί διαφορετικών θρησκειών, αλλάζοντας έτσι τη λειτουργία των ίδιων των θρησκειών, αλλά και τις μεταξύ τους σχέσεις. "Νοθεύεται" η εσωτερική τους λειτουργία και επιπλέον αποκτούν μεταξύ τους μόνιμα σημεία "τριβής", τα οποία θα τις διατηρούν πάντα κοντά στη σύγκρουση. Όταν, για παράδειγμα, εκατομμύρια αλλόθρησκοι μετακινούνται εντός τής χριστιανικής επικράτειας και σταδιακά απαιτούν την αλλαγή τής ίδιας της λειτουργίας τής χριστιανικής κοινωνίας, αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο …Δεν μπορεί να οφείλεται στην άγνοια ή την αφέλεια της ηγεσίας της …Είναι βέβαιο ότι σε αυτήν την δραματική εξέλιξη συμμετέχουν και κάποιοι ανώτατοι παράγοντες της χριστιανικής κοινωνίας …Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει πρόβλημα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό επίπεδο…
…Πρόβλημα μόνιμο, εφόσον αυτοί οι διαφορετικοί "φιλοξενούμενοι" πάντα θα αποτελούν σημείο "τριβής" και διενέξεων μεταξύ των θρησκειών στις οποίες ανήκουν και εκείνων που τους φιλοξενούν …Αιώνιο πρόβλημα, εφόσον δεν υπάρχει ούτε η θεωρητική πιθανότητα να ενσωματωθούν ποτέ στις κοινωνίες που τους φιλοξενούν …Πρόβλημα, το οποίο θα μετατρέψει ολόκληρο τον χριστιανισμό σε ένα εκρηκτικό "Κόσοβο", το οποίο θα ρυθμίζεται "έξωθεν" ή "άνωθεν", εφόσον θα είναι ευάλωτο σε εξωτερικές παρεμβάσεις …Πρόβλημα πολύ σημαντικό, εφόσον αλλάζει μια λειτουργία, η οποία θεωρητικά αποτελούσε επιλογή τού Ιδρυτή της …Μια λειτουργία, η οποία, αν έπρεπε να αλλάξει, αυτή η αλλαγή θα ήταν επιλογή τού Θεού της και όχι επιλογή των διάφορων αργυρώνητων πολιτικών και υπόπτων ΜΚΟ …Μιλάμε πλέον για Ύβρη με την αρχαία σημασία τής λέξης.
Κάποιοι έχουν ξεπεράσει τα "όρια" των θρησκειών και στην πραγματικότητα επιθυμούν να κάνουν έναν σχεδιασμό, ο οποίος θα θέτει υπό τον έλεγχό τους το σύνολο του ανθρώπινου είδους. Οργανωμένα αναμιγνύουν λαούς και θρησκείες, για να μπορούν να απειλούν και να εκβιάζουν ακόμα και με τη βία τους πάντες. Lathos Epochi_01Έχουν επιβάλει στις ηγεσίες των θρησκειών ανώμαλους και διεφθαρμένους ηγέτες και δεν βρίσκουν καμία αντίδραση στις μεθοδεύσεις τους. Σε αυτήν την επιδίωξη είναι προφανές ότι τους εμποδίζει η Ελλάδα και γι' αυτόν τον λόγο προσπαθούν να την "εξουδετερώσουν" …ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να αφανίσουν τον λαό της. Αναγκαστικά θα πρέπει να γίνει αυτό, εφόσον δεν μπορείς να θεμελιώσεις μια νέα παγκόσμια κατάσταση —που να αφορά τις θρησκείες— χωρίς πρώτα να "ξεριζώσεις" όλα τα παλιά θεμέλια …και ένα από αυτά είναι η Ελλάδα.
Είναι φανερό λοιπόν ότι η Ελλάδα και μόνον με την ύπαρξή της στέκεται εμπόδιο σ' αυτούς, οι οποίοι σήμερα, στο όνομα μιας δικής τους άποψης περί ειρήνης και πολιτισμού, θέλουν να επιβάλουν την Πανθρησκεία και στην πραγματικότητα να αλλάξουν τον ρόλο των θρησκειών …Να γίνουν θεοί των ανθρώπων, εφόσον αυτού του είδους οι αλλαγές είναι αρμοδιότητα μόνον Αυτού, που έχει την εξουσία και τη Γνώση να τις κάνει. Όμως, αυθαίρετοι άνθρωποι-θεοί αποτελούν πρόκληση για τον ελληνισμό και είναι βέβαιο ότι δεν θα αποφύγουν τη σύγκρουση μ' αυτόν. Η Ελλάδα τού Χριστού —αλλά και των διονυσιακών Μυστηρίων— θα αντιδράσει σε αυτήν την ύβρη. Ο ελληνισμός ακόμα και "λαβωμένος" θα επιτεθεί με μανία σε όποια συμμορία θνητών επιχειρήσει να υποκαταστήσει τον Θεό και να επιβληθεί στην ανθρωπότητα.
Περί αυτού πρόκειται άλλωστε …Κάποιοι επιχειρούν να γίνουν θεοί στη θέση τού Θεού, αναλαμβάνοντας αυθαίρετα ν' αλλάξουν τον ρόλο των θρησκειών …Να κάνουν κάτι, το οποίο είναι αρμοδιότητα Αυτού που για κάποιον συγκεκριμένο λόγο και εξαιτίας κάποιας συγκεκριμένης επιδίωξης τις ίδρυσε. Σε αυτό νομίζω ότι συμφωνούμε οι περισσότεροι …Συμφωνούμε ότι οι θρησκείες —ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως— είναι δημιουργήματα του Ίδιου Θεού ...Ότι ΟΛΕΣ έχουν ένα μέρος τής Αλήθειάς Του ...Ότι ΟΛΕΣ έχουν κάποιο νόημα ύπαρξης ...Ότι ΟΛΕΣ παίζουν κάποιον ρόλο μέσα σε ένα "σενάριο" άγνωστο σε εμάς και γνωστό σ' αυτόν που το "έγραψε" ...Δεν λέμε κάτι παράξενο ή πρωτοφανές …Οι ίδιες οι θρησκείες το "ισχυρίζονται" αυτό.
Οι πυρήνες των γνώσεων όλων των θρησκειών είναι περίπου ίδιοι. Η ειδική γνώση τής κάθε θρησκείας ένα τέτοιο ΣΧΕΔΙΟ περιγράφει. Δεν υπάρχει ούτε μία Θρησκεία που η γνώση της να μην περιγράφει μια δύσκολη "πορεία" των πιστών της προς ένα λυτρωτικό τέλος, το οποίο αποτελεί μια Υπόσχεση του Θεού. Όταν το κατανοήσεις αυτό και ταυτόχρονα πιστεύεις στη Θεία Οικονομία, θα βγάλεις εύκολα το συμπέρασμα πως όλα αυτά δεν είναι τυχαία …Δεν είναι τυχαία η ύπαρξη τόσων πολλών και διαφορετικών θρησκειών …Τίποτε δεν τυχαίο σε έναν κόσμο όπου υπάρχει Θεός και οι πολύπλοκοι σχεδιασμοί του απαιτούν πολλά και διαφορετικά "εργαλεία". Όλες αυτές οι θρησκείες-"εργαλεία" είναι προφανές ότι κάποιον σκοπό υπηρετούν …Κάποιο ΣΧΕΔΙΟ υπάρχει και ο Σχεδιαστής είναι ο ΘΕΟΣ ο Ίδιος. Κάτι επεδίωκε να πάρει ως αποτέλεσμα από την κάθε θρησκεία που ίδρυσε.
Από τη στιγμή λοιπόν που συμφωνούμε όλοι στο γεγονός ότι ο ΘΕΟΣ δεν είναι σαδιστής και απλά φροντίζει για το δημιούργημά Του —τον άνθρωπο—, καταλήγουμε σε ένα συμπέρασμα. Ποιο είναι αυτό; …Ότι, εφόσον ο Θεός έφτιαξε τις θρησκείες, για να δρομολογήσει ένα τέτοιο δικό Του μυστικό ΣΧΕΔΙΟ —και εμμέσως να υπηρετηθεί ο άνθρωπος από αυτό— τότε μόνον ο Ίδιος μπορεί να τις "καταργήσει" τελείως ή να τις "συνθέσει" σε ένα άλλο "σχήμα", εφόσον κρίνει ότι έχει τελειώσει ο προηγούμενος ρόλος τους και άρα πρέπει να αναθεωρηθούν ορισμένα πράγμα.
Όταν σήμερα κάποιοι νεοταξίτες προωθούν την Πανθρησκεία, στην πραγματικότητα θέλουν να υποκαταστήσουν τον Θεό …Να πάρουν τον ρόλο Του …Να πάρουν αποφάσεις που μόνον Αυτός έχει την αρμοδιότητα αλλά και τη δυνατότητα να πάρει, γιατί μόνον Αυτός γνωρίζει τι συμβαίνει. Κάποιοι σήμερα —δήθεν στο όνομα της κοινωνικής ειρήνης και της παγκόσμιας "αδερφοποίησης"— "παίζουν" τους θεούς, υποσχόμενοι "σωτηρία", ενώ στην πραγματικότητα επιχειρούν να θέσουν τις θρησκείες στη δική τους προσωπική υπηρεσία. "Ακυρώνουν" ή "νομιμοποιούν" ό,τι τους βολεύει, δημιουργώντας ένα "μωσαϊκό" θρησκευτικών "συντριμμιών", το οποίο κανένας δεν γνωρίζει τι είδους ιδιαιτερότητες έχει και πόσο θίγει ή υπηρετεί τον άνθρωπο.
Αυτό, το οποίο λέμε, δεν είναι υποθετικό …Συμβαίνει σήμερα …και δεν του δίνουμε τη σημασία που πρέπει, γιατί λειτουργούμε σαν "υπνωτισμένοι". Αν εξετάσει κάποιος πιο προσεκτικά την κατάσταση, θα το καταλάβει πολύ εύκολα. Αν, για παράδειγμα, υποθέσουμε ότι ο χριστιανισμός δημιουργήθηκε από τον Θεό, ώστε να "παράγει" κάποια πράγματα και μελλοντικά να υπηρετήσει τον άνθρωπο, σήμερα ο χριστιανισμός έχει γίνει ένα απλό "εργαλείο" ιμπεριαλισμού, για να εκμεταλλεύονται συγκεκριμένοι άνθρωποι το σύνολο του Πλανήτη. Έχει χάσει δηλαδή τον ρόλο τον οποίο εξ' αρχής είχε και τώρα εκτελεί κάποιον άλλο ρόλο. Έχει χάσει τον εσωτερικό κυριαρχικό του ρόλο και έχει αρχίσει να παίζει έναν διαφορετικό "υπαλληλικό" ρόλο εκτός επικρατείας. Έχει γίνει ένας ακόμα "παίκτης" σε ένα παγκόσμιο "τραπέζι" τζόγου, το οποίο κανείς δεν γνωρίζει ποιος ελέγχει. Ενώ δεν διεκδικεί πλέον τον εκχριστιανισμό των άλλων, διεκδικεί όλα τα άλλα …και αυτά είναι εκτός τού ρόλου του.
Το ανάλογο συμβαίνει και στον μωαμεθανισμό. Αν υποθέσουμε ότι ο μωαμεθανισμός δημιουργήθηκε από τον Θεό, για να υπηρετήσει τον άνθρωπο με έναν ανάλογο τρόπο με τον χριστιανισμό, σήμερα αυτός ο μωαμεθανισμός έχει γίνει ένα "εργαλείο" για πολλές χρήσεις …Ένας "έμμισθος "μπράβος", που όποιος θέλει τον χρησιμοποιεί ως τρομοκράτη των υπολοίπων …Μια θρησκεία, την οποία τη χρησιμοποιούν κατά το δοκούν. Από το να "ρυθμίζουν" και να ελέγχουν κάποιοι τον χριστιανισμό μέχρι να ελέγχουν τις τιμές τού πετρελαίου. Μιλάμε για εξωφρενικά πράγματα και —όταν αυτά συμβαίνουν— κάπου εδώ ξεκινάνε και τα προβλήματα …Προβλήματα "εκρηκτικά", τα οποία είναι βέβαιον ότι θα "σκάσουν" στα μούτρα κάποιων…
Lathos Epochi_02
…Φυσικό είναι αυτό, όταν παίζεις με τη "φωτιά". Ο Θεός έφτιαξε τις θρησκείες, για να παίξουν ρόλο στον δικό Του Σχεδιασμό και κάποιοι Τον "παρακάμπτουν", για να τις βάλουν να παίξουν ρόλο στον δικό τους σχεδιασμό. Σε μια τέτοια περίπτωση σύγκρουσης συμφερόντων —όπως αντιλαμβανόμαστε— το πρόβλημα δεν θα το έχει ο Θεός …Το πρόβλημα θα το έχουν οι αδύναμοι. Μάλλον αυτοί θα "κλάψουν", όταν πραγματικά τα πράγματα θα αρχίσουν να συγκλίνουν προς τη σύγκρουση ...Άλλωστε είναι γνωστό πως, όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελά ...Πόσο μάλλον όταν αυτά τα σχέδια λειτουργούν ακυρωτικά για τα δικά Του και απειλούν ευθέως όχι μόνον το ΕΡΓΟ ΤΟΥ αλλά και το Δημιούργημά Του, τον άνθρωπο.
Ένα Σχέδιο, το οποίο μοιάζει με ...συνταγή
Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, ώστε μέσα από μια "πορεία" στον χρόνο να καταλήξουμε σ' αυτά τα οποία βλέπουμε σήμερα και μας προκαλούν κατάπληξη και απορίες. Στην εξέλιξη λοιπόν του Σχεδιασμού τού Θεού βασικό ρόλο έπαιξε ο χριστιανισμός ...Η θρησκεία την οποία ίδρυσε ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ αυτοπροσώπως. Εκ του αποτελέσματος, λοιπόν, και με τη "μαρτυρία" των αιώνων, βγάζουμε το συμπέρασμα ότι ο χριστιανισμός είναι η μεγαλύτερη "μηχανή" παραγωγής επιστημονικής γνώσης στην ιστορία τού Κόσμου. Επειδή —πιστεύοντας στον Θεό— πιστεύουμε πως τίποτε από αυτά που συμβαίνουν δεν είναι τυχαίο, πιστεύουμε ότι αυτό ήταν και το προσδοκώμενο κέρδος από τη δημιουργία του.
Αν λοιπόν ένα από τα ζητούμενα του Θεϊκού Σχεδίου για τη σωτηρία τού Κόσμου ήταν η ανάπτυξη της τεχνολογικής γνώσης, την οποία έχει ανάγκη το ανθρώπινο είδος ώστε να συνεχίσει το "ταξίδι" του στον χρόνο, τότε η "αιχμή" τού "δόρατος" αυτού του Σχεδίου βρίσκεται στον χριστιανισμό. Εύκολα μπορεί να υποθέσει κάποιος ότι ο Θεός δημιούργησε τον χριστιανισμό, για να προκαλέσει μια "έκρηξη" παραγωγής γνώσης, η οποία σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσε να συμβεί. Απόδειξη αυτού του γεγονότος είναι η "συγκομιδή" γνώσης ΟΛΩΝ των υπολοίπων θρησκειών, η οποία σε σχέση με αυτήν του χριστιανισμού είναι απειροελάχιστη. Ακόμα και οι αλλόθρησκοι, οι οποίοι σήμερα βρίσκονται επίσης στην τεχνολογική πρωτοπορία, στην πραγματικότητα εκμεταλλεύονται "φασόν" τη χριστιανική γνώση μέσα στα πλαίσια των νέων δεδομένων της νεοταξίτικης "πανθρησκείας".
Για να καταλάβουμε απόλυτα το τι συνέβη —και με απόλυτο ρεαλισμό σε σχέση με Αυτόν που το προκάλεσε— θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τα πράγματα με τους όρους εκείνους, οι οποίοι ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο στην οποία όλα δρομολογήθηκαν και εξηγήθηκαν …Θα πάμε δηλαδή "πίσω" στον χρόνο, για να δούμε τι δρομολογούσε Αυτός που σχεδίαζε το μέλλον και πώς θα το εξηγούσε σε κάποιον άνθρωπο εκείνης της εποχής …Θα ανατρέξουμε δηλαδή στις εποχές που "στήνονταν" οι σημερινές πολύπαθες θρησκείες και στις οποίες εποχές ο άνθρωπος ήταν ακόμα σχεδόν πρωτόγονος…
...Σε εποχές, όπου προσπαθούσε να οργανώσει τη ζωή του, ώστε να ξεφύγει από το επίπεδο του τροφοσυλλέκτη …Σε εποχές, όπου μάθαινε να εξημερώνει τα ζώα και η κτηνοτροφία ήταν η ανώτατη γνώση του …Σε εποχές που, ακόμα κι αν ο Θεός του αποκάλυπτε τη μέθοδο για να πήζει το τυρί, αυτό του φαινόταν "μαγικό". Αυτός λοιπόν ο Θεός —που θα "έσπρωχνε" τα πράγματα για να φτάσουμε στη σημερινή εποχή—, αν θα έπρεπε να εξηγήσει τα πράγματα σε έναν άνθρωπο εκείνης της εποχής, θα έπρεπε να του τα εξηγήσει και με τους όρους εκείνης της εποχής…
…Με παραδείγματα, τα οποία εκείνος ο άνθρωπος μπορούσε να αντιληφθεί και να καταλάβει. Δεν θα του έλεγε ότι "ο σχεδιασμός σωτηρίας του μοιάζει με τη λειτουργία ενός αυτοτροφοδοτούμενου πυρηνικού αντιδραστήρα", γιατί αυτό δεν θα το καταλάβαινε. Θα μπορούσε, όμως, να του πει ότι "ο σχεδιασμός μοιάζει με τη "μαγική" μετατροπή τού γάλακτος σε τυρί ή του χυμού τού σταφυλιού σε κρασί". Του εξήγησε με έναν τρόπο τόσο "μαγικό", που μόνον ο Θεός μπορεί να το κάνει. Εξήγησε στον πρωτόγονο άνθρωπο το μέλλον του με μια γνώση βιοτεχνολογίας, η οποία ακόμα και σήμερα είναι ανυπέρβλητη και επομένως κορυφαία …Κορυφαία τόσο τότε όσο και τώρα. Ως εκ τούτου, βασικό είναι και για εμάς τους σύγχρονους να πάμε προς εκείνη τη λογική, ώστε να καταλάβουμε τα πράγματα με τους πραγματικούς όρους τής "διήγησης" …σαν να ήμασταν παρόντες στη γέννηση των πραγμάτων.
Υπό αυτούς λοιπόν τους όρους θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε τον χριστιανισμό με ένα τεράστιο ποίμνιο προβάτων, τα οποία διαρκώς παράγουν "γάλα" με το οποίο συντηρούν το είδος τους …Τι πιο φυσικό παράδειγμα για εμάς τους ανθρώπους, οι οποίοι από τη φύση μας είμαστε ένα είδος που ανήκει στα θηλαστικά …Ένα είδος, που —από την πρώτη στιγμή που γεννιέται— το πρώτο πράγμα που το συντηρεί στη ζωή  είναι το γάλα που το ίδιο παράγει. Αν υποθέσουμε ότι ο Θεός είναι ο Πατέρας τού ανθρώπινου είδους, φυσικό είναι τον πρώτο καιρό —μετά τη γέννησή του— να αφήσει τον άνθρωπο να συντηρείται από τη μητέρα του και άρα από τη δική του φύση. Τι μπορεί να κάνει ένας πατέρας για ένα βρέφος; …Να ψήνει μπριζόλες για να το ταΐσει; …Να του δίνει μαύρο χαβιάρι, επειδή είναι πλούσιος; Είτε βασιλιάς είναι ο πατέρας είτε ζητιάνος, το παιδί του μόλις γεννηθεί το ίδιο ανθρώπινο γάλα θα πιει για να επιβιώσει.
Αυτό το παράδειγμα δεν είναι μόνον το πιο φυσικό για τους ανθρώπους και τη σχέση μας με τον Θεό Πατέρα, αλλά και το πιο φιλικό ειδικά για εμάς τους χριστιανούς …Εμάς, που, από τότε που γεννιόμαστε —ακόμα και τώρα που κατοικούμε σε ουρανοξύστες— λατρεύουμε έναν Θεό-ποιμένα. Από τότε που υπάρχουμε μαθαίνουμε για το ποίμνιό Του. Μαθαίνουμε για τον Υιό Του, που ήταν το "Αρνίον" …Αυτά δεν είναι που μαθαίνουμε από τότε που γεννιόμαστε; Η κοινωνία μας λοιπόν —με βάση τον Δημιουργό της— λειτουργεί σαν ποίμνιο προβάτων.
Τι στόχο μπορεί να έχει ένα τέτοιο ποίμνιο; Γιατί είναι χρήσιμο; Γιατί μπορεί ένας ποιμένας να διατηρεί ένα ποίμνιο, όταν δεν προτίθεται να το "σφάξει" για να τραφεί; …Για το "γάλα" του. "Γάλα", σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να είναι η γνώση …Η πολύ ή η λίγη γνώση που παράγει ο καθένας από εμάς κατά τη διάρκεια της ζωής του …Η γνώση που συγκεντρώνουμε και συντηρούμε ως είδος μέσα στους αιώνες. Με Γνώση μας "μεγάλωσε" ο Κύριος και Γνώση μας άφησε ο Υιός Του …Γνώση, και ένα αιώνιο πρότυπο, για να το μιμούμαστε και να παράγουμε διαρκώς γνώση.
Lathos Epochi_03
Ένα τέτοιο "βουκολικό" παράδειγμα είναι το απολύτως σωστό, για να περιγράψει μια κατάσταση, η οποία σχεδιάστηκε και ξεκίνησε από τα χρόνια εκείνα, όπου η ήπια εκμετάλλευση των ποιμνίων ήταν η ανώτατη "τεχνολογική" γνώση …Η ανώτατη γνώση διαχείρισης και εκμετάλλευσης ενός κεφαλαίου, το οποίο δεν το αντιμετωπίζεις απ' ευθείας ως τροφή που θα τη σκοτώσεις για να την καταναλώσεις …Η γνώση να "παράγεις" με την ευφυΐα σου κάτι, το οποίο εκείνη την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει. Αυτή είναι η γνώση τής τεχνολογίας και εκεί βρίσκονται τα θεμέλια της σημερινής ανθρώπινης προόδου.
Ο Θεός, λοιπόν, ως θεμελιωτής τού ανθρώπινου πολιτισμού και "Δάσκαλος" του ανθρώπου, είναι ο πρώτος που ξεκινά την τεχνολογική διαδικασία …Ο πρώτος που ξεκινά να εκμεταλλεύεται ένα "κεφάλαιο" με τρόπο τέτοιο, που να το συντηρεί και να το πολλαπλασιάζει. Αυτό το "κεφάλαιο" είναι οι πιστοί του. Ένα τέτοιο κεφάλαιο —ανάμεσα σε άλλα— είναι και ο χριστιανισμός. Αυτό είναι ένα τεράστιο "ποίμνιο", το οποίο παράγει γάλα και το συγκεντρώνει σε μια "καρδάρα" ...Ένα "ποίμνιο", το οποίο με τον προσηλυτισμό διαρκώς "μεγάλωνε" μέσα στον χρόνο και με τη γνώση που παρήγαγε διαρκώς βελτίωνε την ήδη μεγάλη αποδοτικότητά του …Μια βελτίωση γενική, η οποία έχει την "προβολή" της στο περιεχόμενο της "καρδάρας" που διαρκώς αυξάνεται. Αυτήν την "αγελοποίηση" την προκάλεσε ο Θεός, ώστε να παράγει οργανωμένα αυτό το "γάλα" που έχει ανάγκη η ανθρωπότητα για να ζήσει …"Γάλα", το οποίο θεωρητικά το παρακολουθεί και όταν αυτό φτάσει σε κάποιο επίπεδο όγκου και ποιότητας που κρίνει ο Ίδιος πως είναι ικανοποιητικό, θα το μοιράσει στο σύνολο της ανθρωπότητας.
Αυτό το "γάλα" εδώ και αιώνες συγκεντρώνεται σε απίστευτες ποσότητες. Ένα "γάλα" υπερπολύτιμο, αλλά που το ίδιο το γάλα —όπως συμβαίνει πάντα στην "κτηνοτροφία"— δεν αποτελεί το τελικό ζητούμενο. Δεν είναι ζητούμενο ένα "γάλα", το οποίο μας "ξεδιψά" και μας συντηρεί, αλλά δεν μας "χορταίνει". Υποθέτουμε —και εξαιτίας αυτού κάναμε λόγο για τεχνολογία και ευφυΐα— ότι αυτό το πρωτογενές προϊόν —σε κάποια στιγμή που θα κρίνει ο Δημιουργός— θα μετατραπεί μέσω μιας γνώσης "τεχνολογικής" σε κάτι άλλο πολύ "ανώτερο", το οποίο δεν είναι πρωτογενές και το οποίο μόνον ο ΘΕΟΣ μπορεί να "παρασκευάσει".
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το τελικό ζητούμενο θα είναι να πάψει ο άνθρωπος να είναι μέλος ενός ποιμνίου και να γίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΘΕΟΣ …Να πάψει να θυσιάζεται σαν ένα ενδιάμεσο "πρόβατο", που παράγει γνώση τής "ημέρας" και να ζει ως τέλειος άνθρωπος, απολαμβάνοντας ανά πάσα στιγμή —και επ' άπειρον— την ήδη υπάρχουσα τεράστια γνώση …Να πάψει να είναι "τροφοσυλλέκτης" …Να πάψει ν' αναζητεί γνώση για την καθημερινή του επιβίωση —είτε με εισαγωγικά είτε χωρίς— …Να μην αγωνιά πλέον για την "τροφή" του …Να την έχει παρασκευάσει και να την έχει πάντα στη διάθεσή του …Να έχει στη διάθεσή του ένα "προϊόν", το οποίο θα τον συντηρεί και το οποίο δεν υπάρχει σε πρωτογενή μορφή στη φύση, ώστε να πάει να το μαζέψει και να το καταναλώσει …Ένα "προϊόν", το οποίο απαιτεί μια τεχνολογική διαδικασία για να παρασκευαστεί. Γι' αυτόν τον λόγο ο άνθρωπος επί αιώνες συγκεντρώνει το προαπαιτούμενο αυτής της κατάστασης …και αυτό είναι το "γάλα".
Γι' αυτό το "γάλα" μάς έδωσε ο Θεός χαρακτηριστικά αγελαίου είδους και αυτό το "γάλα" ο Ίδιος ο Θεός θα το μετατρέψει σε αιώνια τροφή, ικανή να μας θρέφει ΟΛΟΥΣ και για ΠΑΝΤΑ. Τι σημαίνει αυτό το οποίο λέμε; Ας φανταστεί ο αναγνώστης αυτήν την αλλαγή κάτι σαν τη στερεοποίηση του "γάλακτος", όπως τη γνωρίζουν οι "τυροκόμοι" …Οι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι παίρνουν το γάλα από τα κοπάδια τους και το μετατρέπουν σε τυρί, που είναι στερεή τροφή …Οι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι παίρνουν από τα πρόβατα ένα φτωχό προϊόν, το οποίο έχει διάρκεια ζωής λίγων ημερών και το μετατρέπουν σε ένα πλούσιο προϊόν, το οποίο μπορεί να έχει διάρκεια ζωής πολλών χρόνων …Προϊόν, το οποίο θα τους επιτρέπει να επιβιώνουν καλοκαίρια και χειμώνες χωρίς την αγωνία τής καθημερινότητας …Αδιαφορώντας για τον "κύκλο" των ποιμνίων και την καθημερινή εξάρτηση από την παραγωγή του γάλακτος.
Αυτά περίπου περιέγραφε ο Θεός στον άνθρωπο, όταν ξεκινούσε τον Σχεδιασμό Του και όταν ο άνθρωπος είχε αυτού του επιπέδου την τεχνολογική γνώση για ν' αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Του υποσχόταν "σωτηρία", η οποία ήταν η απεξάρτησή του από την καθημερινή ανάγκη για επιβίωση. Έτσι κάπως πρέπει να φαντάζεται κάποιος την εκ νέου επέμβαση του Θεού. Με την ίδια γνώση οι ίδιοι άνθρωποι να πάμε σε άλλον τρόπο ζωής. Από μία μορφή κοινωνίας, δηλαδή, να πάμε σε μια άλλη, με έναν τρόπο "μαγικό", ο οποίος όμως έχει την εξήγησή του …Τη φυσική εξήγησή του.
Ο Θεός, δηλαδή, με βάση αυτό το παράδειγμα, έπρεπε να βάλει τον άνθρωπο να συμβάλει με τον δικό του κόπο και το δικό του προϊόν σε μια κατάσταση όπου ο Ίδιος θα βάλει τη Δωρεά Του, ώστε να μεγιστοποιηθεί το αποτέλεσμα. Έπρεπε να τον βάλει να συγκεντρώσει πολύ "γάλα", ώστε, τη στιγμή που θα επιλέξει ο ΙΔΙΟΣ, να το μετατρέψει σε "τυρί", να του το προσφέρει ως "δώρο" ...Να μετατρέψει ένα υλικό "κατώτερο" σε ένα "ανώτερο" με μια διαδικασία που μόνον ο Ίδιος γνωρίζει …Να δημιουργήσει —με τη ΓΝΩΣΗ που ΜΟΝΟΝ ο Ίδιος κατέχει — από ένα "κατώτερο" υλικό μια αιώνια "τροφή" για τον άνθρωπο …από ένα ανθρώπινο υλικό να δημιουργήσει ένα Υλικό Θείο …Από μια ατελή κοινωνία να πάμε σε μια τέλεια κοινωνία ή Θεία Κοινωνία, όπως την περιγράφουν οι Γραφές.
Έλληνες και Εβραίοι…
…Δύο λαοί-"κλειδιά"
Το θέμα είναι να κατανοήσουμε το πόσο πολύτιμη μπορεί να είναι η "μεταποίηση" ενός αγαθού …Το πώς η ανθρώπινη ευφυΐα μπορεί να αλλάξει τα χαρακτηριστικά ενός αγαθού και να το κάνει κάτι πολύ διαφορετικό και βέβαια ανώτερο ως προϊόν …Να πάρει κάτι, το οποίο είναι διαθέσιμο στη φύση με πολύ αρνητικά χαρακτηριστικά και να το "μεταλλάξει" …Να πάρει κάτι, το οποίο είναι "φτωχό", άγευστο, έχει μικρή διάρκεια ζωής και δεν αποθηκεύεται και να του δώσει τα αντίθετα χαρακτηριστικά …Να το κάνει "πλούσιο", εύγευστο, με μεγάλη διάρκεια ζωής και εύκολα αποθηκεύσιμο, ώστε να μπορεί ο άνθρωπος να το χρησιμοποιεί όποτε το επιθυμεί.
Lathos Epochi_04Μια τέτοια τρομερή μεταποίηση είναι αυτή του γάλακτος σε τυρί. Το ταπεινό γάλα μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο με έναν σχεδόν "μαγικό" τρόπο …Έναν τρόπο, ο οποίος δεν άλλαξε στο παραμικρό με το πέρασμα των χιλιετιών. Τι απαιτεί όμως το "τυρί" για τη "μαγική" παρασκευή του; Το γάλα μόνο του δεν φτάνει. Εκτός από τα μυστικά τής παρασκευής του θέλει κι άλλα υλικά …Θέλει το "αλάτι" του ...αλλά, προπάντων θέλει και την "πυτιά" του ...Τη "μαγική" πυτιά του (πυτία < πυετία < πυός : πρωτόγαλα) ...Το υλικό αυτό, το οποίο είναι ικανό, ακόμη και με προσθήκη ελάχιστης ποσότητας, να κάνει "θαύματα" …Το υλικό αυτό, το οποίο ο Δημιουργός το θέλει για την ύστατη ώρα, όταν θα πρέπει να εκπληρώσει την ΥΠΟΣΧΕΣΗ Του και να δώσει στον άνθρωπο την απόλυτη λύση.
 Αν στη θέση αυτού του περίεργου υλικού με τις σπάνιες ιδιότητες, βάλει ο αναγνώστης τους Έλληνες, μπορεί να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα τού Σχεδιασμού ...Οι Έλληνες είναι η "πυτιά" τού Θεού, οι οποίοι πήραν αυτήν τη μορφή όταν "θυσιάστηκε" ο "αμνός" τού Θεού ο Αλέξανδρος …Το "αρνί", το οποίο θυσιάστηκε πριν καν απογαλακτιστεί. Εξαιτίας εκείνης της θυσίας οι Έλληνες μπήκαν μόνιμα στην "κοιλιά" τού Σχεδιασμού ως απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχή ολοκλήρωσή του. Εκεί παραμένουν "απενεργοποιημένοι" μέχρι να τους καλέσει ο Θεός να πράξουν το καθήκον τους. Ο Θεός, δηλαδή, κάθε φορά που θέλει εξέλιξη, ανασύρει τους Έλληνες από εκεί που τους έχει "φυλαγμένους", προκειμένου να τους αναμίξει με τους υπόλοιπους λαούς …Τους υπερπολύτιμους Έλληνες, οι οποίοι είναι απολύτως απαραίτητοι για την τελευταία φάση τού Σχεδίου, όταν θα πρέπει το σύνολο του "γάλακτος" να πήξει και να μετατραπεί σε "τυρί".
Αφού λοιπόν κατανοήσαμε τι επιθυμεί ο Θεός με το χριστιανικό "γάλα" και την ελληνική "πυτιά" —προκειμένου να παίξει τον δικό Του ρόλο—, εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε και τις δράσεις αυτών, οι οποίοι θέλουν να Του αφαιρέσουν τον Ρόλο αυτόν, ώστε να τον πάρουν οι ίδιοι …Αυτοί, οι οποίοι θέλουν να γίνουν "θεοί" και άρα να εκμεταλλευτούν τον Θείο Σχεδιασμό υπέρ των δικών τους συμφερόντων ...Αυτούς δεν τους συμφέρει τίποτε που να επιτρέπει την ομαλή εξέλιξη του Σχεδιασμού ...Δεν τους συμφέρει η μονιμότητα των σχεδιαστικών δεδομένων, που δημιουργούν ένα διαρκές stand-by, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον Θεό να επέμβει όποτε ο Ίδιος κρίνει ως σωστό.
Αυτούς, δηλαδή, δεν τους συμφέρει ούτε η "πυτιά" να υπάρχει και να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη προς χρήση, αλλά ούτε και το "γάλα" να υπάρχει στη φυσική του μορφή. Για όσο διάστημα υπάρχει διαθέσιμο και σε καλή ποιότητα το "γάλα" και η "πυτιά", ο Θεός μπορεί να "επιστρέψει" και αυτό είναι κάτι που αυτοί δεν το θέλουν, εφόσον Τον αντιλαμβάνονται ως εχθρό τους. Το να επιχειρήσουν δηλαδή να κάνουν "ζημιά" σε αυτά τα στοιχεία είναι το απολύτως λογικό στην περίσταση αυτήν. Εφόσον δεν μπορούν να "χτυπήσουν" τον Ίδιο τον Θεό, "χτυπούν" τα "εργαλεία" Του.
 Από τη στιγμή που δεν θέλουν να υπάρξει εξέλιξη, είναι υποχρεωμένοι να "χτυπήσουν" τους Έλληνες, προκειμένου να τους εξουδετερώσουν. Είναι ζωτικής σημασίας γι' αυτούς να "κάψουν" την "πυτιά", όπως επίσης είναι ζωτικής σημασίας να θέλουν να εκμεταλλευτούν το "γάλα" στον βαθμό που μπορούν, ώστε να πάρουν μόνοι τους κάποια από τα πολύτιμα συστατικά του. Το γεγονός ότι από την αποτυχημένη προσπάθειά τους —και για μικρό κέρδος— θα "χαλάσουν" τεράστιες ποσότητες "γάλακτος", αυτό δεν τους ενοχλεί, καθώς εισπράττουν κέρδος για τους εαυτούς τους και ταυτόχρονα παραποιούν ένα "προϊόν", καθιστώντας το άχρηστο ακόμα και γι' Αυτόν που γνωρίζει να το εκμεταλλεύεται και Τον οποίο θεωρούν εχθρό τους.
Το φυσικό "γάλα" δεν τους συμφέρει να υπάρχει στη φυσική του κατάσταση, γιατί δεν τους αποφέρει κέρδος. Ο Θεός έχει προβλέψει αυτό να καλύπτει ίσα-ίσα τις βασικές ανάγκες τού ανθρώπου, μέχρι να πάμε στο ονειρεμένο "τυρί". Αντιλαμβανόμαστε ότι η μερική καταστροφή τού "γάλακτος" δεν τους απασχολεί και δεν τους θίγει, εφόσον, ακόμα και μετά απ' αυτήν την καταστροφή, περισσεύει γι' αυτούς άπειρος πλούτος για να τον μοιραστούν μεταξύ τους. Η σκέψη τους είναι απλή …Αφού δεν είναι Θεοί, ώστε να μπορούν να φτιάξουν μόνοι τους "τυρί" για όλους και ταυτόχρονα δεν τους συμφέρει να εκμεταλλευτούν το απλό "γάλα", ρισκάρουν μια ενδιάμεση κατάσταση.
Γίνονται οι ίδιοι πλούσιοι και τους άλλους τους παρατάνε στη φτώχεια τους. "Σώζουν" τους εαυτούς τους —σαν μικροί θεοί— και τους υπόλοιπους τους αφήνουν να περιμένουν τον Θεό για να τους σώσει. Εύκολο είναι αυτό, εφόσον ακόμα και με λανθασμένες γνώσεις εκμεταλλεύονται κάποια από τα πολλά υποπροϊόντα τού "γάλακτος" ...Όταν δεν είσαι Θεός, ώστε να φτιάξεις το τέλειο "τυρί" από το τέλειο "γάλα" και την τέλεια "πυτιά", αρκείσαι ακόμα και στο να κονομάς από τη φτωχή "μυζήθρα" ...Τη "μυζήθρα", η οποία απαιτεί βράσιμο του "κατεστραμμένου" γάλακτος ή τυρόγαλου. Το άφθονο ξένο γάλα μια χαρά είναι να το εκμεταλλεύεσαι, έστω και με τεράστιες απώλειες. Απλή αριθμητική είναι. Καλύτερα να βγάζεις ταπεινή "μυζήθρα" από έναν τόνο γάλα που δεν σου ανήκει, παρά το τέλειο "τυρί" από πενήντα κιλά δικού σου γάλακτος.
Αυτό επέλεξαν να κάνουν οι Προτεστάντες …Παράγουν "μυζήθρα", γιατί μόνον με αυτόν τον τρόπο μπορούν να εκμεταλλεύονται κατ' αποκλειστικότητα το πανανθρώπινο "γάλα". Γι' αυτόν τον λόγο η θέλησή τους να "βράζουν" και να "κόβουν" το "γάλα" ταυτίστηκε με τη δική τους προσωπική "επιτυχία" …Μια "επιτυχία", η οποία γινόταν εις βάρος όλων των υπολοίπων χριστιανικών δογμάτων και βέβαια θρησκειών. Γι' αυτόν τον λόγο συνεταιρίστηκαν με τους πονηρούς Εβραίους. Τους "έβγαλαν" από την "καρδάρα" μέσα στην οποία λειτουργούσαν ως μια "ψευδοπυτιά" και τους έκαναν συνεταίρους και άρα "τυροκόμους". Γιατί τους ήταν χρήσιμοι; …Γιατί η γνώση τους μέσα στην "ξινισμένη" κοινωνία τους δεν ήταν "οίνος", όπως ο Λόγος Του Χριστού …Ήταν ξύδι …Το απαραίτητο "ξύδι", ώστε να "κόβουν" το "γάλα" μετά τον "βρασμό".
Lathos Epochi_05Με συνομωσίες —και εν αγνοία των υπολοίπων χριστιανών— έβαλαν "φωτιά" γύρω από την "καρδάρα" και άρχισαν να την "πυρακτώνουν". "Βράζοντας" όμως το "γάλα", δεν άφηναν τους υπόλοιπους να κάνουν αυτό το οποίο γνώριζαν και αναγκαστικά το διαχειριζόταν ολόκληρο σαν να ήταν δικό τους. Τους στέρησαν και την εβραϊκή "ψευδοπυτιά" και τους τελείωσαν. Ούτε η θεωρητική δυνατότητα δεν υπήρχε να εκμεταλλευτούν τη γνώση που παρήγαγαν. Όταν σχεδιάζεις ένα βιομηχανικό σύστημα, του οποίου η ανθρώπινη γνώση έχει βιομηχανική εφαρμογή μόνον στις δικές σου χώρες, στην ουσία εκμεταλλεύεσαι τη γνώση των πάντων και όχι μόνον τη δική σου. Όπου και ν' ανακαλυφθεί οτιδήποτε —στη Βρετανία ή τη Γερμανία ή τις ΗΠΑ— θα γίνει προϊόν, το οποίο θα μπει στην αγορά. Είναι τόσο μεγάλη η ποσότητα "γάλακτος" του χριστιανισμού, που αυτοί γίνονται μεγιστάνες ακόμα και με την πιο αποτυχημένη εκδοχή τής εκμετάλλευσής του.
Αυτό ήταν πάντα ένα από τα ζητούμενα γι' αυτούς …Να βρουν έναν τρόπο που "κόβει" το γάλα στα μέρη που το συνθέτουν …Στα εκμεταλλεύσιμα αλλά και στα άχρηστα μέρη που το συνθέτουν …Να εκμεταλλευτούν την εξουσία που διαχειρίζονται, αρπάζοντας για τους εαυτούς τους ό,τι πολύτιμο παράγεται και για τους υπόλοιπους να αφήνουν ένα φτωχό —σχεδόν νεκρό— αλμυρόξινο "τυρόγαλο", που ούτε καν σε ξεδιψά. Σε αυτήν τη φάση τού δικού τους σχεδιασμού μπαίνει ένας άλλος λαός με πολύ εξειδικευμένα χαρακτηριστικά …Οι Εβραίοι. Οι Εβραίοι, όπως και οι Έλληνες, έχουν κι αυτοί πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Απλά τα χαρακτηριστικά τους είναι πολύτιμα για τους αντιπάλους τού Θεού και όχι για τον δικό Του Σχεδιασμό.
Lathos Epochi_06Οι Εβραίοι μοιάζουν με τους χριστιανούς στη "φύση" τους, αλλά είναι μια γενιά "μπροστά" …Είναι "γάλα", αλλά είναι ένα χαλασμένο "γάλα" …Είναι ξινισμένο "γάλα", το οποίο ολοκλήρωσε "ανεπιτυχώς" τον κύκλο του και δεν είναι πλέον ούτε "γάλα" ούτε "τυρί" …Η γνώση των Εβραίων είναι ένα γάλα, πάνω στο οποίο έγινε μια αποτυχημένη προσπάθεια να μετατραπεί σε τυρί …Ένα "γάλα", στο οποίο δόθηκε η ευκαιρία νωρίτερα από όλους τους άλλους να γίνει "τυρί", αλλά που δεν τη δέχθηκε. Γνώρισε νωρίτερα απ' όλους τον Μεσσία, αλλά Τον απέρριψε και ως εκ τούτου "ξίνισε" η γνώση του.
Η εβραϊκή κοινωνία πήρε τον Λόγο Του και δεν τον εκμεταλλεύτηκε με αποτέλεσμα να τον αλλοιώσει. Πήρε δηλαδή τον "οίνο" τού Θεού και τον άφησε να γίνει "ξύδι". Αυτό το νέο "ξύδι" μετέτρεψε σε "ξύδι" και ολόκληρη την υπόλοιπη θεολογική τους γνώση, εφόσον τη "βραχυκύκλωσε" …Με αυτό το "ξύδι" ζουν, ενώ θα έπρεπε να έχουν τον "οίνο" …Με τη "χαλασμένη" Παλαιά Διαθήκη ζουν, ενώ η εμφάνιση του Ιησού έπρεπε να τους δώσει την Καινή Διαθήκη.
Αυτό το ξεπερασμένο "ξύδι" τους διατηρεί "ξινισμένους" και γι' αυτό είναι υπεύθυνος ο Ιησούς. Όπως ο Αλέξανδρος ήταν ο "αμνός", ο οποίος έδωσε τα χαρακτηριστικά τής "πυτιάς" στους Έλληνες, έτσι και ο Ιησούς ήταν ο "αμνός", που επιχείρησε να γίνει ο Ίδιος "πυτιά", για να μετατρέψει τους Ιουδαίους σε "τυρί", οι οποίοι θα γίνονταν πρότυπο για τους υπόλοιπους, αλλά αυτοί δεν δέχθηκαν με αποτέλεσμα το εβραϊκό "γάλα" να "ξινίσει".
Αφού λοιπόν είδαμε τους "πρωταγωνιστές" ενός θεϊκού Σχεδιασμού, ο οποίος μοιάζει απόλυτα με μια "μυστηριώδη" φυσική διαδικασία, θα δούμε πώς αυτό το Σχέδιο εξελίχθηκε μέσα στον χρόνο. Από τη στιγμή που ο Θεός είχε δρομολογήσει το Σχέδιο και το Σχέδιο αυτό απαιτούσε χρόνο, ώστε να συγκεντρωθεί η αναγκαία ποσότητα "γάλακτος" μέσω μιας απλής διαδικασίας —η οποία επαναλαμβάνεται ατόφια μέσα στον χρόνο—, ευνόητο είναι πως για κάποιο χρονικό διάστημα δεν υπήρχε ανάγκη επέμβασης. Είναι αυτό, το οποίο είπαμε πιο πάνω …Η καλή πρόθεση υπήρχε από τον Θεό, η Γνώση Του υπήρχε, αλλά δεν υπήρχαν τα υλικά …Δεν υπήρχε το "γάλα" σε εκείνη την ποσότητα, που θα επέτρεπε στον Θεό να κάνει τα "μαγικά" Του …Δεν ήταν έτοιμη η ανθρώπινη κοινωνία να δεχθεί την Υπέρτατη Γνώση…
…Της έλειπαν οι τεχνολογικές γνώσεις. Οι ουρανοξύστες, τα αεροπλάνα, τα αυτοκίνητα, οι υπολογιστές, οι μεγάλες κατασκευές κλπ. …Ό,τι δηλαδή έχει δημιουργήσει το ανθρώπινο —και ειδικότερα το χριστιανικό— "είδος" με την "άνωθεν" καθοδήγηση. Μέχρι να δημιουργηθούν όλα αυτά, δεν υπήρχε λόγος επιπλέον άνωθεν παρεμβάσεων. Ως εκ τούτου, ο Θεός αποσύρθηκε και απλά περίμενε οι άνθρωποι να γεμίσουν την "καρδάρα" με το "γάλα". Ταυτόχρονα απέσυρε και την "πυτιά", για να μην επηρεάζει αυτή με την άκαιρη δράση της τον Σχεδιασμό. Ο Θεός, δηλαδή, και η ελληνική "πυτιά" όλους αυτούς τους αιώνες τής ανάπτυξης του χριστιανισμού βρίσκονταν εκτός Σχεδιασμού.
Εντός Σχεδιασμού βρίσκονταν οι χριστιανοί ηγέτες —οι οποίοι θα συγκέντρωναν το "γάλα"— και οι Εβραίοι …Οι υπερπολύτιμοι Εβραίοι για τον σχεδιασμό των πονηρών ηγετών των χριστιανών …Γιατί ήταν πολύτιμοι; …Γιατί λειτουργούσαν ως υποκατάστατο της "πυτιάς", χωρίς να είναι "πυτιά" …Ήταν το απαραίτητο στοιχείο για να πλουτίζουν οι ισχυροί χριστιανοί, έστω κι αν αυτό γινόταν με μεγάλες απώλειες. Οι αρχιερείς ερασιτέχνες "τυροκόμοι", οι οποίοι παρίσταναν τους θεούς τού χριστιανισμού, με τον καιρό άρχισαν να μαθαίνουν τα μυστικά τής "τυροκομίας".
Με τη συνεχή ενασχόλησή τους με τη γνώση άρχισαν να καταλαβαίνουν τη λειτουργία της. Μπορεί να μην είχαν γνώσεις Θεού, αλλά η ανθρώπινη ευφυΐα τους παρήγαγε γνώση ίδιου τύπου. Παρατήρησαν γρήγορα πως, αν αναμίξεις ξινισμένο "γάλα" με φρέσκο σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία —σχετικά υψηλή, αλλά όχι βρασμού— , δρομολογείς μια διαδικασία με αρκετά χρήσιμο αποτέλεσμα …Όχι τέλειο, αλλά καλύτερο από το τίποτε …Κάνεις μια μικρή έστω και ατελή "ζύμωση" …Πήζεις το "γάλα" και κάνεις μια μορφή φτωχού "τυριού …Κάνεις ένα τυρόπηγμα τύπου "κότατζ".
Σε αυτήν την "αποκάλυψη" γι' αυτούς συνετέλεσαν οι Εβραίοι με την ιδιόμορφη "ξινισμένη" παρουσία τους μέσα στις χριστιανικές κοινωνίες. Οι ηγέτες τού χριστιανισμού γι' αυτόν τον λόγο "λάτρεψαν" τους Εβραίους …Ήταν η λύση τους, για να κάνουν τον χριστιανισμό μια "μηχανή" παραγωγής πλούτου για τους ίδιους …Ήταν η λύση, για να εκμεταλλεύονται τους χριστιανούς, χωρίς να υπάρχει αντίδραση. Διασκόρπισαν λοιπόν τους Εβραίους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής χριστιανικής "καρδάρας" και τους χρησιμοποιούσαν με δύο διαφορετικούς τρόπους. Τους χρησιμοποιούσαν ως "ψευδοπυτιά" —όπως περιγράψαμε—, αλλά τους χρησιμοποιούσαν και ως παράγοντα μερικής "απολύμανσης" των προβάτων, που παρήγαν το "γάλα".  
Πώς γινόταν αυτό; Και μόνον με την ύπαρξή τους οι Εβραίοι μέσα στην "καρδάρα" συντελούσαν στην "καθαρότητα" του γάλακτος μέχρι την εκμετάλλευσή του. Για όσο διάστημα οι χριστιανοί ηγέτες σέβονταν τα συμφέροντα του συστήματος που κυβερνούσαν, πρόβλημα δεν υπήρχε με τους Εβραίους. Το "γάλα" ανήκε στο χριστιανικό σύστημα και οι Εβραίοι ήταν πάντα εκεί για να συντελούν με τη δική τους "μόλυνση" στην καθαρότητα του ποιμνίου και άρα και του παραγόμενου χριστιανικού "γάλακτος" …Το ξινισμένο γάλα δεν ξινίζει περισσότερο αν το σύστημα ξεφορτώνεται σ' αυτό όλους τους μολυσματικούς εκείνους παράγοντες, οι οποίοι μπορούν ν' αναπτυχθούν σε μια "καρδάρα" καθαρού "γάλακτος".
Όποια δραστηριότητα —πχ. η τοκογλυφία, η πορνεία, η μαστροπεία κλπ.— απειλούσε τη χριστιανική κοινωνία, ως παράπλευρη συνέπεια της ατελούς λειτουργίας της, παραδιδόταν στους Εβραίους, για να μην "μολυνθεί" η παραγωγή τού χριστιανικού  "γάλακτος" …Το "γάλα" τού Θεού, του οποίου η μέριμνα της συγκέντρωσης απλά παραδόθηκε στους χριστιανούς ηγέτες. Με αποφάσεις Παπών και Πατριαρχών τα εβραϊκά γκέτο λειτουργούσαν σαν τις "τουαλέτες" ή τις "χωματερές" του χριστιανισμού. Ό,τι φαινόμενο δεν μπορούσε να εξαλειφθεί, εξαιτίας τής κακής λειτουργίας τού χριστιανισμού, "σπρωχνόταν" στα γκέτο, και έμενε εκεί.
 Οι κοινωνίες δεν αναμιγνύονταν μεταξύ τους και με τον τρόπο αυτόν οι χριστιανοί παρήγαγαν φρέσκο "γάλα", εφόσον αυτό ανακατευόταν με το ξινισμένο μόνον με συγκεκριμένο τρόπο και υπό συγκεκριμένες συνθήκες …και άρα δεν υπήρχε κίνδυνος για την ασφάλειά του. Τα εβραϊκά γκέτο έδιναν τη δυνατότητα στη χριστιανική κοινωνία να λειτουργεί ως "καθαρή". Ταυτόχρονα οι ιερείς των χριστιανών μπορούσαν με το εβραϊκό "ξύδι" και "έπλεναν" τις "θηλές" των ποιμνίων. Το "γάλα" έβγαινε πάντα καθαρό κι όπως το ήθελαν και χωρίς προσμίξεις από το εξωτερικό περιβάλλον. Γιατί; …Γιατί με το εβραϊκό "ξύδι" των εσφαλμένων αντιλήψεων περί Μεσσία τα ιερατεία εξουδετέρωναν κάθε προσπάθεια των χριστιανών ν' "ανακαλύψουν" εκ νέου τον Ιησού και άρα να απειλήσουν τον σχεδιασμό τους …Μεγάλη αποτελεσματικότητα είχε το "ξύδι" τής Παλαιάς Διαθήκης.
Το μέγα λάθος.
Από τη στιγμή λοιπόν που έχουμε μια επαναλαμβανόμενη διαδικασία και τους κύριους πρωταγωνιστές "εκτός" δράσης, ευνόητα είναι μερικά πράγματα …Αν γίνει το οποιοδήποτε λάθος, δεν θα φταίει ούτε ο ΘΕΟΣ —ο οποίος απέχει— ούτε οι Έλληνες —οι οποίοι έχουν αποσυρθεί από τον ΙΔΙΟ, σε χώρο όπου να μην μπορούν να επηρεάζουν τις εξελίξεις— …Ποιος θα μπορεί να φταίει; …Οι κατά τόπους υπεύθυνοι περισυλλογής "γάλακτος" και ασφαλούς "αποθήκευσής" του …Αυτοί, οι οποίοι έχουν την εξουσία να αυξάνουν την ποσότητα του "γάλακτος" και να φροντίζουν για την "καθαρότητά" του …Οι επικεφαλής των χριστιανικών δογμάτων και οι ηγέτες τους …Αυτοί, οι οποίοι έκαναν τους χριστιανικούς πολέμους τού επεκτατισμού και αυτοί οι οποίοι αποφάσισαν να χρησιμοποιούν τους Εβραίους ως αποστειρωτικούς παράγοντες, γνωρίζοντας όμως την επικινδυνότητα αυτών σε περίπτωση κακής ή λανθασμένης χρήσης τους.
Γνώριζαν όλοι οι χριστιανοί ηγέτες ότι σε περίπτωση που αναμίγνυαν τις κοινωνίες με τα διαφορετικά μεταξύ τους χαρακτηριστικά, θα οδηγούμασταν σε καταστροφή. Γνώριζαν οι Πάπες και οι Πατριάρχες πως, αν οι έμπειροι Εβραίοι άρχιζαν να επηρεάζουν τη γενικότερη λειτουργία τού χριστιανισμού, θα "μόλυναν" το χριστιανικό ποίμνιο και άρα και το "γάλα" του. Θα το έκαναν ακόμα "φτωχότερο", καταστρέφοντας ακόμα και τη διαδικασία μερικής "ζύμωσης" και τον "κύκλο" της. Με ποιο κέρδος; …Να πηγαίνει μεγαλύτερο κέρδος σε πολύ λιγότερους.
Άρα, πού αναζητούμε το λάθος, εφόσον θεωρούμε ότι αυτό έγινε; …Σε κάποιους από τους ηγέτες, οι οποίοι θα έπρεπε να ξέρουν ...Στους ηγέτες αυτούς, οι οποίοι θα έκαναν το λάθος και το οποίο θα οδηγούσε στη "μόλυνση" του "γάλακτος" …Στους ηγέτες αυτούς, οι οποίοι έβαλαν τα προσωπικά τους συμφέροντα πάνω από τα κοινά χριστιανικά συμφέροντα των "γαλακτοπαραγωγών" και χειρίστηκαν με λάθος τρόπο τους "μολυσματικούς" Εβραίους …Τους ηγέτες αυτούς, οι οποίοι δεν ήταν ικανοποιημένοι από το "γάλα" που τους αντιστοιχούσε και θέλησαν να "μολύνουν" το σύνολο του "γάλακτος", για να μπορούν να το εκμεταλλεύονται ως "χαλασμένο".
Ποιος λοιπόν το έκανε το λάθος; …Αυτός, ο οποίος είναι ο πιο "νέος" στη σειρά των εξουσιαστών τού συστήματος ...Αυτός, ο οποίος έχει τη λιγότερη "εμπειρία" ...Αυτός, ο οποίος αισθανόταν πιο αδικημένος, εφόσον είχε τη μικρότερη "μοίρα" ανάμεσα σε ισότιμα υποτίθεται αδέρφια …Αυτός, ο οποίος είχε τις λιγότερες πιθανότητες να επικρατήσει στην "οικογένεια" και ρίσκαρε τα πάντα για την προσωπική του επιτυχία ...Αυτός, ο οποίος αποδεδειγμένα μέσα στον χρόνο έχει ξανακάνει τέτοιου είδους επικίνδυνες πολιτικές και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις. Αυτοί, οι οποίοι πληρούν αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι οι Προτεστάντες ...Το τρίτο και πιο αδύναμο από τα μεγάλα δόγματα του χριστιανισμού ...Το δόγμα των Γερμανών …Το δόγμα τού Σάξονα Μαρτίνου Λούθηρου ...Το δόγμα των Άγγλων με τους Σάξονες βασιλείς …Το δόγμα των Αμερικανών, οι οποίοι κυριαρχούνται από τους Αγγλοσάξονες ...Το δόγμα των Πρώσων στρατοκρατών.
Lathos Epochi_07Αυτή η νοοτροπία τού "δεύτερου" και του "παρία", που είχαν οι Προτεστάντες μέσα στη χριστιανική κοινωνία, τους έκανε να φέρονται ως τέτοιοι ...Πάντα ήταν οι μίζεροι της χριστιανικής κοινωνίας …Οι εκ του πονηρού κριτές της …Αυτοί, οι οποίοι κατηγορούν τα "λούσα" και τις "χλιδές", που —όπως αποδεικνυόταν— πάντα το έκαναν όταν δεν μπορούσαν να τα απολαύσουν οι ίδιοι …Οι αντίπαλοι της Ρώμης, οι οποίοι όμως έκαναν "τούμπες" για ένα "βλέμμα" της. Ακόμα και σήμερα η Βρετανία, που "κυβερνούσε τα κύματα", φυλάει σαν ιερό ρέλικ έναν σκούφο τον οποίο χάρισε στον βασιλιά της —και επικεφαλής του δόγματός της— ο Πάπας. Αυτοί λοιπόν οι Προτεστάντες είχαν όλες εκείνες τις συνήθειες, τις οποίες συναντά κανείς στο λεγόμενο κοινωνικό "περιθώριο" ...Το "περιθώριο" αυτό, όπου η "διπλή" ζωή είναι περίπου δεδομένη …Γλύφτες και ταυτόχρονα κατήγοροι …Δειλοί και ταυτόχρονα θρασείς …Κακοποιοί και ταυτόχρονα ηθικολόγοι …Άπληστοι και ταυτόχρονα γενναιόδωροι "φιλάνθρωποι".
Όμως, όποιος κινείται στο επικίνδυνο κοινωνικό περιθώριο, είναι από τη φύση του ριψοκίνδυνος και τζογαδόρος. Μπαίνει στο περιθώριο με ρίσκο και δεν σταματά το ρίσκο αυτό μέχρι να πετύχει τους στόχους του …Στόχους, τους οποίους θα ήταν αδύνατον να κατακτήσει με τον "ευθύ" τρόπο τής ημέρας. Όμως, αυτός, ο οποίος μπαίνει στο "περιθώριο" του χριστιανισμού, είναι αδύνατον να μην "συναντηθεί" με τους επισήμως "περιθωριακούς" τού χριστιανισμού ...Τους "μολυσματικούς" Εβραίους. Αυτή η συνάντηση Προτεσταντών και Εβραίων ήταν "εκρηκτική". Ένας νόμιμος γόνος —αλλά "δεύτερος" του χριστιανισμού— συναντήθηκε με τον αποσυνάγωγο "παρία" του. Ένα "παιδί" τού νοικοκύρη "συναντήθηκε" με τον αλήτη τής γειτονιάς; Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; …Η σύνθεση συμμορίας …Bad influence, όπως θα έλεγαν και οι Αγγλοσάξονες.
Τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις; …Ο ριψοκίνδυνος αγαθός ανακαλύπτει έναν "δάσκαλο" στο πρόσωπο του έμπειρου αλήτη. Ο "αδικημένος" δεν διστάζει να ξεπεράσει τις κόκκινες "γραμμές" των οικογενειακών συμφερόντων —οι οποίες θα έπρεπε θεωρητικά να τον περιορίζουν— και ο "αλήτης" θα βρει έναν καλό συνεταίρο, για να κάνει αυτό το οποίο πάντα ήθελε, αλλά δεν μπορούσε ...Θα έβρισκε αυτόν, ο οποίος θα είχε το "κλειδί" να τον βάλει μέσα στο "σπίτι", το οποίο πάντα στόχευε ...Αυτό, το οποίο γίνεται πάντα ...Ο "αδικημένος" θα γίνει προδότης και θα βάλει τον "αλήτη" μέσα στο σπίτι τής οικογένειάς του. Από εκεί και πέρα ό,τι δεν μπορούν να κλέψουν, δεν τους ενοχλεί να το καταστρέψουν, εφόσον θεωρούν ότι έτσι κι αλλιώς δεν θα το απολάμβαναν οι ίδιοι …Αυτό έγινε όταν "συνάντησαν" οι Προτεστάντες τους Σιωνιστές Εβραίους.
Το αποτέλεσμα αυτής της "συνάντησης" ήταν ο κομμουνισμός …Η θεωρία-"καρκίνος" για όλα τα συστήματα. Αυτός ο "πλάγιος" τρόπος επικράτησης για τους Προτεστάντες δεν ήταν πρωτοφανής. Οι Προτεστάντες, ως "κομπάρσοι" επί αιώνες των εξελίξεων, απέφευγαν τις απευθείας συγκρούσεις με τους ισχυρούς ομόθρησκούς τους. Γι' αυτόν τον λόγο ρίσκαραν ακόμα και αντιχριστιανικές ή αντισυστημικές μεθόδους για ν' ανέβουν στη χριστιανική "ιεραρχία". Στην πραγματικότητα όλη τους η "επιτυχία" οφείλεται σε τέτοιου είδους "νοσηρές" πολιτικές ...Πολιτικές, τις οποίες οι συμβατικές αυτοκρατορίες δεν τις εφάρμοζαν ακόμα κι όταν κατέρρεαν. Αυτές προτιμούσαν να καταρρεύσουν, παρά να απειλήσουν το "λειτουργικό" τού ίδιου του συστήματος εξουσίας.
Όμως, αυτό, το οποίο ήταν αναστολή για όλους τους υπόλοιπους, δεν ήταν για τους Προτεστάντες. Η ίδια η Βρετανική Αυτοκρατορία, η οποία υποτίθεται "κατάκτησε" τον "μισό" κόσμο, δεν έχει να επιδείξει στην ιστορία της τίποτε άξιο, ηρωικό ή θριαμβευτικό. Στην απόλυτη ακμή της είχε "αυτοκράτειρα" μια θλιβερή κι αγράμματη Γερμανίδα. Με αυτήν "κατέκτησαν" τον κόσμο. Πραγματικοί ήρωες εκείνης της αυτοκρατορίας ήταν χαφιέδες, μαχαιροβγάλτες, προδότες, πόρνες, έμποροι, ιερείς κλπ. …"Ήρωες", που ποτέ δεν θα τους φτιάξουν μνημεία, παρά θα τους κρύψουν βαθιά στα "συρτάρια" των μυστικών υπηρεσιών, στα οποία θα έχουν πρόσβαση οι νέοι εκπαιδευόμενοι, προκειμένου να τους αντιγράψουν.
Αυτή ήταν πάντα η τέχνη τους ...Η τέχνη τού συνωμότη. Έχοντας πάντα τη νοοτροπία τού "αουτσάιντερ", που δεν τολμά να βγει στα "ίσα" να χτυπήσει μια διάκριση, είχαν μάθει να λειτουργούν "πλαγίως" ...Είχαν μάθει να κάνουν "διπλή" ζωή …Να περιφέρονται ως αλήτες στους δρόμους με τους Εβραίους και να μπαίνουν στα χριστιανικά σαλόνια σαν καλά παιδιά. Ακόμα κι όταν ισχυροποιήθηκαν πάρα πολύ, δεν ξεπέρασαν αυτήν τη συνήθεια ...Τους άρεσε να φοράνε πομπώδεις στρατιωτικές στολές, ενώ κατά βάθος παρέμεναν ανασφαλείς Mr. Bean …Αν πιάσει η εκστρατεία τρόμου, τότε καλώς ...αν δεν πιάσει, τρέχουν να κρυφτούν οι "τρομοκράτες" ...Έτσι λειτουργούσαν τα subjects τής Γερμανίδας βασίλισσας…
…Μια πολιτική, η οποία βέβαια τους "χάραξε" ...Σε όλη τους την ατομική ή κοινωνική δραστηριότητα "υποκρίνονται", σαν να είναι κάποιοι άλλοι ...Στο "τζάμπα" και στις τελετές εμφανίζονται όπως θα ήθελαν να είναι και όχι όπως στην πραγματικότητα είναι ...Στις παρελάσεις φανταχτερά "παγόνια", στις μάχες ξεπουπουλιασμένες "κότες". Πηγαίνεις για παράδειγμα στο Λονδίνο και έχει τα περισσότερα πολεμικά μνημεία απ' οποιαδήποτε άλλη πρωτεύουσα του κόσμου. Γιατί; …Για τον ίδιο λόγο που ένας σεξουαλικά ανίκανος κουβεντιάζει συνέχεια για σεξ και μάλιστα με προτίμηση στο άγριο ...Οι Βρετανοί είναι περήφανοι για τα αποκτήματά τους, αλλά όχι για τις μεθόδους που ακολούθησαν ...Δεν υπάρχει έγκλημα, μικρότητα, ελεεινότητα, φαυλότητα, αθλιότητα και δολιότητα που να μην την έκαναν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη.
Η "συναναστροφή" τους με τους Εβραίους Σιωνιστές αυτά τα χαρακτηριστικά τα επιδείνωσε ακόμα πιο πολύ …Τα μονιμοποίησε, ακόμα κι όταν θεωρητικά ήταν ισχυροί και δεν είχαν λόγους να φέρονται με τέτοιον τρόπο. Ό,τι άσχημο και άθλιο μπορεί κάποιος να σκεφτεί, το οποίο θα θεωρούσε αδύνατο να το κάνει ένα μεγάλο κράτος ή ένας υψηλά ιστάμενος αξιωματούχος, το έχουν κάνει οι Βρετανοί, είτε ως κράτος είτε ως άτομα. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες τους ήταν αποτέλεσμα πράξεων, που, αν δεν ήταν του κοινού ποινικού Δικαίου, ήταν τουλάχιστον ελεεινές. "Κατέκτησαν" την Ινδία, ξεγελώντας και απειλώντας ανήλικους διαδόχους ως κοινοί εγκληματίες, απαγωγείς κι εκβιαστές. Επέκτειναν τα συμφέροντά τους στην Κίνα ως κοινοί κακοποιοί μέσω των ναρκωτικών.
Lathos Epochi_08Αυτό πάντα τους δημιουργούσε ένα μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα …Έναν "διχασμό" προσωπικότητας. Είχαν περίπου ελληνική παιδεία και αγγλοσαξονική ιστορία …Άλλα "ονειρεύονταν" και άλλα "έκαναν". Θαύμαζαν Έλληνες, αλλά μιμούνταν Σάξονες. Θαυμάζοντας τους αρχαίους Έλληνες ήρωες της μυθολογίας, δεν μπορούσαν να δεχθούν ότι οι "ήρωές" τους ήταν ο ορισμός τού "μιαρού". Θαυμάζοντας τους γενναίους, δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν το γεγονός ότι το σύνολο των όσων απολάμβαναν ήταν αποτέλεσμα πράξεων των δειλών. Το Λονδίνο, το οποίο ύψωσε το άγαλμα του Αχιλλέα στο κέντρο του, δεν μπορούσε να "χωνέψει" ποτέ ότι οι "ήρωές" του ήταν στην καλύτερη περίπτωση δειλοί και συνωμότες Θερσίτες…
…Οι απόλυτα ειδικοί στην τέχνη τής "βιτρίνας" των συμμαχιών και των υποστηρίξεων, που οδηγούσαν πάντα τους αντιπάλους τους στην πρόκληση του επιθυμητού "εμφυλίου" ...Του όποιου "εμφυλίου" ...Του "εμφυλίου" μεταξύ διαδόχων, μεταξύ κοινωνικών τάξεων, μεταξύ μειονοτήτων, μεταξύ δογμάτων, μεταξύ απατεώνων, μεταξύ συμμοριτών ...μεταξύ των πάντων. Παντού επαναλάμβαναν την ίδια τακτική ...Μια τακτική "μολυσματική", η οποία όμως όσο περισσότερο "απλωνόταν" στον κόσμο, τόσο πιο μεγάλο μέρος του "μόλυνε", χωρίς κανένας να γνωρίζει τι θα γινόταν αν χανόταν ο έλεγχος και πού θα μπορούσε να σταματήσει το κατρακύλισμα.
Η "κορωνίδα" αυτής της "παράνομης" σχέσης των Προτεσταντών με τους Σιωνιστές ήταν ο κομμουνισμός …Το μεγάλο τους "κόλπο" …Το "κόλπο" εκείνο, το οποίο θα τους επέτρεπε να κατακτήσουν ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς να πληρώσουν το κόστος της κατάκτησης …Το "κόλπο" εκείνο, το οποίο θα τους επέτρεπε όχι απλά να γίνουν οι "πρώτοι" μεταξύ ίσων "αδερφών", αλλά να γίνουν θεοί και ν' ανατρέψουν στην πραγματικότητα τον Ίδιο τον Θεό …Περί αυτού πρόκειται …Αυτό είναι που βλέπουμε σήμερα. Αυτοί οι άνθρωποι "κατασκεύασαν" τον κομμουνισμό, προκαλώντας "εμφύλιο" εντός όλων των θρησκειών, εθνών και κοινωνιών …Τον "κατασκεύασαν", για να "νικήσουν" όλους ανεξαιρέτως τους αντιπάλους τους …Τους αντιπάλους καί των δύο "συνεταίρων"…
…Να τους νικήσουν όμως με ύπουλο τρόπο και όχι στα "ίσα" …Να τους νικήσουν όχι σε πεδίο μάχης —για να τους αρπάξουν ως τρόπαια αυτά τα οποία διέθεταν—, αλλά να τους οδηγήσουν στο "κρεβάτι" για να τους σκυλέψουν, αφού πρώτα τους "αρρωστήσουν". Εκμεταλλεύτηκαν την τεχνογνωσία των "μολυσματικών" Εβραίων και "μόλυναν" το ποίμνιο και άρα το "γάλα" πριν καν αυτό μπει στη χριστιανική "καρδάρα". Χρησιμοποίησαν δηλαδή το μέσον που υπήρχε για την "αποστείρωση" του γάλακτος, προκειμένου να το "μολύνουν" ολόκληρο. "Ξίνισαν" το χριστιανικό "γάλα", ρισκάροντας να το καταστρέψουν. Πήραν πρωτοβουλία όχι απλά να εκμεταλλευτούν σε έναν λογικό βαθμό το Σχέδιο του Θεού, το οποίο προέβλεπε μια χρονοβόρα διαδικασία, αλλά να το καταστρέψουν.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της λειτουργίας του "μολυσματικού" κομμουνισμού. Μπήκε μέσα στις χριστιανικές κοινωνίες —ανεξαρτήτως δόγματος— και τις "έκοψε". Τις διαχώρισε στα φυσικά τους συστατικά. Τις διέλυσε, καθιστώντας τες ακατάλληλες ακόμα και για μια στοιχειώδη "πήξη". Όπως, όταν "κόβεται" το "γάλα", "κόβεται" σε ένα μίγμα μεγάλης ποσότητας "φτωχού" νερού και σε μια μικρή ποσότητα πλούσιων "υποπροϊόντων" γάλακτος, έτσι έγινε με τις κοινωνίες. Το "γάλα" τους έγινε ένα μίγμα, το οποίο αδυνατεί ακόμα και να πήξει. Αυτό ακριβώς κάνει αυτή η θεωρία, η οποία λειτουργεί ως "ξύδι". Μια κοινωνία ενιαία, όπως αυτή διαμορφώνεται μέσω της θρησκείας της, τη διασπά με οικονομικά κριτήρια. Διαχωρίζει, δηλαδή, τους λίγους πλούσιους από τους πολλούς φτωχούς και τους οδηγεί σε εσωτερική σύγκρουση.
Η κοινή θρησκευτική πίστη παύει να ενώνει και η νέα πίστη της ιδεολογικής διαφοράς διχάζει και σκορπίζει. Με αυτόν τον τρόπο η νέα γνώση κάνει απαγορευτική την εκ νέου ανάμιξή τους. Πλούσιους και φτωχούς τους διατηρεί σε ξεχωριστά "στρατόπεδα". Διατηρεί, καλλιεργεί και προωθεί ένα μόνιμο κλίμα καχυποψίας και ταξικού μίσους. Επωφελείται από τα μίση των ανθρώπων και ενθαρρύνει τη μεταξύ τους σύγκρουση. Λειτουργεί αντίθετα και άρα διασπαστικά από τη θρησκευτική γνώση, η οποία προσπαθεί να εντάξει τους πάντες σε μια κοινή πορεία ...Αυτό, δηλαδή, το οποίο κάνουν οργανωμένα —και πολλές φορές με καταναγκασμό— οι θρησκείες και τα δόγματα των θρησκειών, που βάζουν τις κοινωνίες σε μια "πορεία" προς τον υπέρτατο στόχο …υποτίθεται.
Ξαφνικά, δηλαδή, ο εχθρός δεν βρίσκεται απ' "έξω", αλλά από "μέσα". Δεν είναι η αντίπαλη θρησκεία ή το ανταγωνιστικό δόγμα που πρέπει να νικηθεί, κρατώντας την κοινωνία ενωμένη, αλλά η αντίπαλη κοινωνική τάξη είναι εκείνη που πρέπει να νικηθεί. Ξαφνικά, δηλαδή, για τους φανατικά καθολικούς Ιταλούς δεν ήταν εχθρός τους οι Προτεστάντες τού βορρά. Εχθροί τους ήταν οι πλούσιοι Ιταλοί ομόδοξοί τους ...Φίλοι τους ήταν οι Προτεστάντες του βορρά, οι οποίοι τους άνοιγαν τα "μάτια" ...Ο ορθόδοξος Έλληνας δεν έβλεπε τον Εβραίο Μπεναρόγια ως εχθρό τής πίστης του, αλλά σαν έναν φίλο, ο οποίος του άνοιγε τα "μάτια", ιδρύοντας το ΚΚΕ.
Ήταν όμως τόσο σωστή αυτή η θεωρία, που κατόρθωσε και βρήκε παγκόσμια απήχηση μέσα σε ελάχιστα χρόνια; …Απήχηση, η οποία συγκρίνεται με αυτήν των μεγάλων θρησκειών; Πιο "γρήγορος" και χαρισματικός ο Μαρξ από τον Ίδιο τον Χριστό; …Όχι βέβαια …Απολύτως λάθος ήταν η κομμουνιστική θεωρία και ο Μαρξ ένας βλάκας και μισός …Ούτε καν πρωτότυπη δεν ήταν η θεωρία αυτή. Ανά τους αιώνες οι ΠΟΛΛΟΙ φτωχοί θεωρούν —είτε το ντύνουν με κάποια θεωρία είτε όχι— ότι πρέπει να αρπάξουν ακόμα και με τη βία τον πλούτο και το κεφάλαιο των ΛΙΓΩΝ ισχυρών. Αυτή είναι η θεωρία τού κομμουνισμού και όλα τα άλλα είναι "σάλια", για να την κάνουν να φαίνεται δήθεν "επιστημονική". Ακόμα και τα κοπρόσκυλα του δρόμου, τα οποία παρακολουθούν γρυλίζοντας —με τα σάλια τους να τρέχουν— τα πιο ισχυρά σκυλιά να τρώνε λείες, χωρίς να μοιράζονται τίποτε, μια μορφή "κομμουνιστών" είναι.
Πάντα, δηλαδή, υπήρχαν αυτές οι απόψεις μέσα στην κοινωνία και κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους φτωχούς. Απλά το σύστημα —ανεξαρτήτως θρησκείας—, εφόσον είχε ταυτισμένα τα συμφέροντά του με τους ισχυρούς, αναγκαστικά "σκότωνε" εν τη γενέση της κάθε τέτοια θεωρία. Δεν υπάρχει δηλαδή καμία θρησκεία, η οποία να επέτρεπε αυτήν τη χαοτική άποψη των πολλών φτωχών, οι οποίοι, αν αφήνονταν να πυροδοτήσουν μια "πυρκαγιά" αναρχίας, αυτήν δεν θα σταματούσε μέχρι την απόλυτη καταστροφή. Ως εκ τούτου, ΟΛΕΣ οι θρησκείες είχαν τις κομμουνιστικού τύπου θεωρίες εις γνώση τους και απαγορευμένες.
Καμία θρησκεία και κανένα σύστημα δεν πριμοδοτούσε μια θεωρία αυτού του είδους, έστω κι αν επρόκειτο αυτή να αλώσει τον αντίπαλό της ...Θεωρούνταν απαγορευμένος "καρκίνος" για τα συστήματα, που, όποιος και να τον ξαπολούσε, στο τέλος θα γινόταν και ο ίδιος θύμα του. Ως εκ τούτου τον αντιμετώπιζαν άμεσα και απόλυτα. Έβαζαν μια "ετικέτα" αιρετικού ή άπιστου σε όποιον πρέσβευε μια τέτοια θεωρία και εκεί τελείωνε η απειλή της …Εξίσου αιρετικός για την Εκκλησία και το σύστημα καί ο "λάτρης" τού 666 καί ο αμφισβητίας τής περιουσίας των "πιστών" και πλούσιων χριστιανών. Ήταν πολύ έξυπνα και έμπειρα τα συστήματα εξουσίας, για να επιτρέψουν την καλλιέργεια και τη διάδοση του "καρκίνου" των συστημάτων. Αλληλοβοηθούνταν μεταξύ τους, προκειμένου να εξουδετερωθεί ένας τέτοιος κίνδυνος. Όμως, αυτό το οποίο δεν έκαναν τα μεγάλα συστήματα για χιλιάδες χρόνια, το δοκίμασαν και το πέτυχαν οι Αγγλοσάξονες τον τελευταίο αιώνα.
Γιατί όμως είχε τόση αποδοχή ο κομμουνισμός στις ημέρες μας; Γιατί, δηλαδή, ενώ δεν άλλαξε ο άνθρωπος και η κοινωνία του —και άρα και τα συμφέροντα τους—, αφέθηκε ο κομμουνισμός να ισχυροποιηθεί τόσο επικίνδυνα; …Γιατί απλούστατα την στήριξαν με όλα τα μέσα και όλους τους τρόπους —αλλά απολύτως ΜΥΣΤΙΚΑ— οι Προτεστάντες. Παγίδευσαν τους λαούς, για να τον περάσουν μέσα στα κράτη τους. Επένδυσαν στον κομμουνισμό και σε συνεργασία με την εβραϊκή διασπορά τον "έσπειραν" σε όλες τις χώρες τής Ευρώπης. Δημιούργησαν ενσυνείδητα "μολυσμένους" κομματικούς θύλακες εβραϊκού τύπου μέσα σε κάθε κοινωνία …Περί αυτού πρόκειται.
Τα κομμουνιστικά κόμματα στην πραγματικότητα προκαλούν έναν ιδιόμορφο εξιουδαϊσμό στα μέλη τους …Ιδιόμορφο, γιατί ο κομμουνιστής δρα όπως ο Εβραίος, συνδέεται με τα ίδια κέντρα εξουσίας και ταυτόχρονα δεν "ανιχνεύεται" από την κοινωνία ως ξένος και άρα ως επικίνδυνος εχθρός. Ο εκπαιδευμένος κομμουνιστής, δηλαδή, μοιάζει στη συμπεριφορά με τον Εβραίο …Κλέβει, και φωνάζει "κλέφτης" …Λέει ψέματα, και ορκίζεται ...Μαχαιρώνει, και κλαίει …Φοβάται, και απειλεί …Οι απόλυτα ειδικοί στο να αυτοθυματοποιούνται ακόμα κι όταν είναι θύτες …Οι απόλυτα ειδικοί στο να κάνουν τους "ήρωες" ακριβώς την ώρα που έχουν προδώσει εκείνους που τους εμπιστεύτηκαν …Οι απόλυτοι χαφιέδες όταν "εξομολογούν" …Αποτέλεσμα εκπαίδευσης είναι όλη αυτή η κατάσταση και όχι κάποιο προσωπικό χάρισμα.
Με την οργάνωση των κομμουνιστικών κομμάτων και τα "βολέματα" που εξασφάλιζαν μέσα στους κρατικούς μηχανισμούς —χάρη στην πίεση των αγγλοσαξονικών μυστικών υπηρεσιών— ήταν εύκολο οι ιμπεριαλιστές να δημιουργήσουν στρατιές δικών τους χαφιέδων μέσα στα κράτη. Έδινε "μισθό" από την αρχή η ιδιότητα του κομμουνιστή και γι' αυτό προσέλκυσε εξ' αρχής ό,τι χειρότερο και παρασιτικότερο περιφερόταν στην κοινωνία. Από εκεί και πέρα επένδυσαν σ' αυτούς τους αριστερόστροφους φασίστες, τους οποίους οι ίδιοι ισχυροποιούσαν μέσα σε όλα τα κράτη …Κράτη, τα οποία "αρρώσταιναν" εξαιτίας τους και παραδίδονταν στους Αγγλοσάξονες προστάτες τους. Το σύνολο του προτεσταντικού ιμπεριαλισμού στηριζόταν στη "σήψη" που προκαλούσε στην κοινωνία ο κομμουνισμός και τα μολυσματικά στοιχεία που αυτός παρήγαγε και τα οποία σταδιακά κυριαρχούσαν στην κοινωνική λειτουργία, ακόμα κι όταν "μεταμφιέζονταν" σε μη κομμουνιστές.
Τα κατά τόπους κομμουνιστικά κόμματα έγιναν οι μεγαλύτερες και πιο επικίνδυνες εστίες "μόλυνσης" των χριστιανικών κοινωνιών …Κανονικά εβραϊκά γκέτο, τα οποία μέχρι και εκπόρνευση απαιτούσαν από τα μέλη τους για τα συμφέροντα του κόμματος …Πραγματικές "πληγές", οι οποίες στην κυριολεξία ξεχείλιζαν μολυσματικό "πύον" μέσα στην κοινωνία …Απόλυτα χρήσιμα, όχι επειδή θα παρήγαγαν τους πολλούς κομμουνιστές, οι οποίοι θα κομμουνιστοποιούσαν την κοινωνία —δεν ήταν αυτός ο ρόλος τους, και δεν τους ενδιέφερε αυτός ο στόχος—, αλλά ρόλος τους ήταν να μπουν στα συστήματα παιδείας και εκπαίδευσης, ώστε να "μολύνουν" την παραγωγή "γάλακτος". Στόχος ήταν να παράγουν σκληρούς δούλους, οι οποίοι θα υπέτασσαν την κοινωνία στα δικά τους αφεντικά, απ' όποιο "πόστο" κι αν κατείχαν.
 Γι' αυτόν τον λόγο —ακόμα και σήμερα— στην υποτιθέμενη περίοδο του θριάμβου τού καπιταλισμού, διατηρούνται τα κατά τόπους κομμουνιστικά κόμματα με κρατικές χορηγίες …Εντολή των αφεντικών είναι να μην διαλύονται αυτά, ώστε να μην "πέφτει" η παραγωγή "μολυσματικών" στοιχείων. Όσο κι αν αυτό το οποίο θα πούμε φαίνεται παράξενο, είναι αληθές …Το ΚΚΕ το πληρώνουν κάποιοι, όχι για να διεκδικεί την εξουσία, αλλά για να διατηρεί όλες τις παραμέτρους τού σχεδιασμού τους …Σε περιόδους μεγάλης κρίσης —με την ύπαρξή του και μόνον— να "ανασταίνει" τον ναζισμό και στην ήρεμη καθημερινότητα να διατηρεί ζωντανή την ΚΝΕ και την ΠΣΚ…
…Η βασική "μηχανή", που στόχο έχει να "μολύνει" την παραγωγή "γάλακτος" …Η βασική "φάμπρικα" οργανωμένου εξιουδαϊσμού των μελλοντικών φασιστών. Ζητούμενο είναι η ΚΝΕ να υπάρχει σε καθημερινή βάση. Ζητούμενο ήταν η ΠΣΚ να μολύνει τις "θηλές" που παράγουν το "γάλα" και άρα και τους φορείς του. Αυτή πρέπει να υπάρχει, για να παράγει τους "καλύτερους" φασίστες που έχει δει ποτέ η ανθρώπινη ιστορία …Τους πιο άπληστους, αδίστακτους, σκληρούς, ανηλεείς και αξιόπιστους φασίστες που έχει "δει" η κοινωνία …Αυτούς, οι οποίοι μετά την "εκπαίδευσή" τους στην ΠΣΚ και στα Πανεπιστήμια θα διασκορπιστούν σε όλα τα "μήκη" και "πλάτη" της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής και θα "σαρώσουν" τα πάντα. Αυτοί οι αριστερόστροφοι "φασίστες" ήταν η απόλυτη δύναμη του προτεσταντικού ιμπεριαλισμού και βέβαια το κρυφό "κλειδί" τού ιμπεριαλισμού τους..
Αριστερόστροφοι και δεξιόστροφοι φασίστες
…Η μεταξύ τους "μάχη".
Από τη στιγμή που οι Προτεστάντες αποφάσισαν να "μολύνουν" όλες τις κοινωνίες των αντιπάλων τους, ευνόητο είναι ότι η "μάχη" τους θα δινόταν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής κοινωνίας. Απέναντι στον φασισμό των ηγετών, οι οποίοι διατηρούσαν την κοινωνία στο επιθυμητό επίπεδο του χριστιανικού "γάλακτος", θα έπρεπε να βάλουν τον φασισμό των δικών τους δούλων, οι οποίοι θα είχαν τον αντίθετο στόχο …Τον στόχο να "κόψουν" το "γάλα" αυτό και να παραδώσουν τα "υποπροϊόντα" του στα αφεντικά τους.
Ήταν δηλαδή δεδομένο το ότι θα γινόταν μάχη μέσα στο εσωτερικό κάθε κοινωνίας. Από τη μία πλευρά οι παλιοί φασίστες των βασικών χριστιανικών δομών και από την άλλη οι δήθεν "επαναστάτες" …και εξίσου φασίστες. Από τη μία οι δούλοι τής εκκλησίας και των ηγετών τής προτιμήσεώς της και από την άλλη οι δούλοι των Προτεσταντών, οι οποίοι απλά θα "κρύβονταν" πίσω από μια δήθεν ιδεολογική κομμουνιστική "βιτρίνα" …Οι δεξιόστροφοι φασίστες και οι αριστερόστροφοι φασίστες …Μια μάχη, η οποία για τους έμπειρους Σιωνιστές και τους Αγγλοσάξονες συνωμότες ήταν εξ αρχής κερδισμένη.
Εκ του αποτελέσματος βλέπουμε ότι αυτό επιβεβαιώνεται. Τι είναι όμως αυτό, το οποίο κάνει εκ των προτέρων βέβαιη την ολοκληρωτική επικράτηση των αριστερόστροφων φασιστών; ...Των φασιστών εκείνων, τους οποίους "παράγει" το αριστερό άκρο τού κομμουνισμού; Ακόμα και σήμερα, στην υπερκαπιταλιστική Νέα Τάξη, η υπεροχή των "πρώην" κομμουνιστών είναι απόλυτη. Όλοι οι ηγέτες των χρήσιμων για τους Σιωνιστές και τους Προτεστάντες κρατών είναι πρώην σταλινικοί κομμουνιστές και όλα τα στελέχη όλων των μηχανισμών "ομοϊδεάτες" τους. Όλοι τους δηλαδή πρώτα κάθισαν στα "κομμουνιστικά" θρανία και μετά έγιναν ειδικοί και λάτρεις τού καπιταλισμού. Πώς αυτοί οι άνθρωποι με ελάχιστα μέσα κατόρθωσαν και επιβλήθηκαν σε όλους τους χώρους; Πώς είναι δυνατόν να είναι σχεδόν αποκλειστικά κομμουνιστικής "παιδείας" οι άνθρωποι-"κλειδιά", οι οποίοι ελέγχουν σε απόλυτο βαθμό τις χριστιανικές κοινωνίες όλων των δογμάτων;
Το χαρακτηριστικό εκείνο, το οποίο τους δίνει την τεράστια υπεροχή τους, είναι το διαφορετικό "ελατήριο" που τους κινεί σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους …Το διαφορετικό "κίνητρο" στη ζωή τους. Αυτό το κίνητρο είναι το "μίσος" …Το μίσος είναι αυτό που τους δημιουργεί …Σε αυτό διαφέρουν από τους αντίστοιχους δεξιόστροφους φασίστες, τους οποίους τούς "κινεί" η έννοια της "αγάπης". Προσοχή εδώ, για να μην υπάρξει παρεξήγηση ...Η λανθασμένη αντίληψη της έννοιας της "αγάπης" είναι το ίδιο κακή με το "μίσος", αλλά είναι διαφορετικό πράγμα. Το ότι αγαπάς, για παράδειγμα, τη θρησκεία σου, δεν σε κάνει καλό άνθρωπο όταν θέλεις να σκοτώσεις όλους τους άλλους. Το ότι αγαπάς την πατρίδα σου, δεν σε κάνει καλό άνθρωπο όταν θέλεις να αφαιρέσεις τις πατρίδες απ' όλους τους άλλους …Είσαι εξίσου φασίστας, είτε αγαπάς με λάθος τρόπο είτε μισείς κάτι. Η αγάπη, δηλαδή, ως κίνητρο, δεν σε κάνει λιγότερο φασίστα από τους άλλους …Ιδιόμορφο σε κάνει, και όχι διαφορετικό.
Αυτοί λοιπόν οι ιδιόμορφοι δεξιόστροφοι φασίστες έχασαν ολοκληρωτικά τη μάχη από τους αριστερόστροφους φασίστες. Γιατί; …Γιατί έχουν μια θανάσιμη αδυναμία …Την "αγάπη" τους. Έχουν το μειονέκτημα του θηρίου εκείνου, του οποίου τη φωλιά γνωρίζεις και μπορείς ανά πάσα στιγμή είτε να το καθηλώσεις στη φωλιά του —αναγκάζοντας το να την προστατεύει— είτε να του κάνεις ζημιά, εκμεταλλευόμενος την απουσία του. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό στην περίπτωσή μας; …Ότι τον δεξιόστροφο φασίστα όσο εύκολα τον εκμεταλλεύεται η νόμιμη εξουσία άλλο τόσο εύκολα τον εκμεταλλεύονται και οι σφετεριστές τής εξουσίας. Όσο εύκολα τον εκμεταλλεύονται οι "προστάτες" του, άλλο τόσο εύκολα τον εκμεταλλεύονται και οι εχθροί του. Τον δεξιόστροφο φασίστα μπορείς να τον εκμεταλλεύεσαι επ' άπειρον με όλους τους τρόπους. Είτε φτωχός είτε πλούσιος, είναι το ίδιο εκμεταλλεύσιμος. Μπορείς —όποτε θέλεις— να τον εκμεταλλεύεσαι και —όποτε θέλεις— να τον αναγκάζεις να αντιδράσει, για να τον "κοπανίσεις".
Μπορείς, ως εργοδότης, να αδικείς έναν δεξιόστροφο θρησκόληπτο εργαζόμενο και αυτός να μην αντιδρά ΠΟΤΕ ως εργαζόμενος, αν πιστεύει πως είσαι καλός χριστιανός. Μπορείς, ως εργοδότης, να αδικείς έναν δεξιόστροφο εθνικιστή εργαζόμενο και αυτός να μην αντιδρά ΠΟΤΕ, αν εσύ έχεις φήμη "πατριώτη". Φτιάξε μερικά καμπαναριά και δώσε μερικές στολές στον στρατό και οι "δεξιόστροφοι" εργαζόμενοί σου δεν θα αντιδράσουν ποτέ στην εκμετάλλευση, ακόμα κι αν τους μαστιγώνεις. Αιώνες μπορείς να βαστάς τέτοιους ανθρώπους —όπως γινόταν και στον Μεσαίωνα— χωρίς ποτέ να επαναστατήσουν. Πάντα θα θεωρούν την αδικία σαν μια μικρή "θυσία" για την υπερπολύτιμη αγάπη τους …Μια θυσία, η οποία θα δώσει τη δύναμη στους εκμεταλλευτές τους να προστατεύσουν την αγάπη τους.
Όμως, τα ίδια συμβαίνουν ακόμα κι όταν τους βρίσκεις "απέναντι". Αν —για λόγους σφετερισμού τής νόμιμης εξουσίας— θέλεις να τους στρέψεις εναντίον κάποιων δικών σου εχθρών, εύκολο είναι. Ακόμα κι αν το αφεντικό τους είναι το καλύτερο του κόσμου και τους ευνοεί ως εργαζόμενους, αυτοί θα κινηθούν εναντίον του αν είναι θρησκόληπτοι και τους πείσεις πως είναι αμαρτωλός ή ακόμα χειρότερα πως είναι άθεος. Ακόμα κι αν τους ευνοεί ως εργαζόμενους, αυτοί θα ξεσηκωθούν αν είναι εθνικιστές και τους πείσεις πως είναι προδότης τού έθνους. Πάντα δηλαδή είναι έτοιμοι να κάνουν μια θυσία, ανεξαρτήτως προς ποια "κατεύθυνση" γίνεται αυτή και χωρίς πάντα να γνωρίζουν ποιος τους εκμεταλλεύεται.
Όταν όλα αυτά τα "μειονεκτήματα" τα γνωρίζουν οι "απέναντι", ευνόητο είναι πως διαρκώς θα σε εξασθενούν μέχρι να σε γονατίσουν …Πόσο μάλλον όταν αυτοί οι "απέναντι" είναι οι πονηροί Σιωνιστές, οι οποίοι διατηρούν κοινότητες σε όλα τα κράτη και αντλούν πληροφορίες όλων των επιπέδων, αν σκεφτεί κάποιος ότι κινούνται στο κοινωνικό "περιθώριο". Οι Προτεστάντες, δηλαδή, γνωρίζοντας πώς λειτουργεί το σύστημα και έχοντας τη συνεργασία των Εβραίων, μπορούσαν να του δημιουργούν πρόβλημα, γιατί μπορούσαν να το "χτυπάνε" στην "καρδιά" του …Γνώριζαν σε κάθε κράτος ποιους να "χτυπάνε" και με ποιους τρόπους.
…Μπορούσαν να χτυπάνε τους ανεπιθύμητους εξουσιαστές τους, ακόμα κι αν αυτοί ήταν οι καλύτεροι άνθρωποι ή εργοδότες τού κόσμου. Γιατί; …Γιατί μπορούσαν να τους εμφανίζουν στους φτωχούς και στους αγράμματους με τον τρόπο εκείνον, ο οποίος ακύρωνε τη μέχρι τότε πολιτική του κοινωνικού κατευνασμού που επέβαλαν τα τοπικά θρησκευτικά δόγματα ή οι τοπικές εξουσίες …Έβαζες έναν αριστερόστροφο φασίστα μέσα στον κόσμο και αυτός άρχιζε τις προβοκάτσιες …"Άθεος" ο εξουσιαστής ή ο εργοδότης όταν ο ακροατής είναι θρησκόληπτος εργαζόμενος …"Προδότης" ο εξουσιαστής ή ο εργοδότης όταν ο ακροατής είναι εθνικιστής εργαζόμενος. Αν μάλιστα έχεις και πληροφόρηση από τον Εβραίο νταβατζή τού γκέτο, τότε η κατάσταση γίνεται ακόμα "καλύτερη".
Αυτό είναι το συντριπτικό πλεονέκτημα του αριστερόστροφου φασίστα. Γνωρίζει τις αδυναμίες των αντιπάλων του και δεν έχει τέτοιες αδυναμίες ο ίδιος. Δεν έχει "φωλιά", που να την "αγαπάει" και να λειτουργεί ως "παγίδα" για τον ίδιο …Δεν έχει καν "φωλιά" ...Ούτε στο περίπου δεν έχει "φωλιά" …Ακόμα και στη "φωλιά" που γεννήθηκε μπορεί ν' "αποπατήσει" και να φύγει. Εκτός από τον εαυτό του δεν αγαπάει κανέναν άλλο. Ακόμα και τα αφεντικά του τα "αλλάζει" με "μέτρο" το πόσο τον εξυπηρετούν. Ως εκ τούτου μισεί τους άλλους με κάποια κριτήρια συγκεκριμένα. Μισεί αυτούς, οι οποίοι έχουν ό,τι θα ήθελε ο εαυτός του να έχει, για να είναι ικανοποιημένος …Μισεί τους πλούσιους και όχι τον πλούτο, τον οποίο τον επιθυμεί για τον εαυτό του …Μισεί τον άριστο και όχι την κοινωνική διάκριση, την οποία επιθυμεί για τον εαυτό του …Μισεί αυτούς, οι οποίοι κατέχουν εκείνο που επιθυμεί ο ίδιος και μισεί αυτούς, οι οποίοι διεκδικούν εκείνα που έχει στην κατοχή του.
Είναι φανατικός κομμουνιστής όταν ο κομμουνισμός τού δίνει τη δυνατότητα να ισχυροποιηθεί και γίνεται ο χειρότερος αντικομμουνιστής εάν διαπιστώσει ότι κι εκεί έχει "ψωμί". Δεν μπορείς να τον ανταγωνιστείς αυτόν τον άνθρωπο. Αν μπεις στον "δρόμο" του, θα σε νικήσει. Μπορεί να γίνει ό,τι τον βολεύει, για να σε νικήσει. Ακόμα και η πιο επικίνδυνη "κόμπρα" να είσαι, αυτός θα γίνει μια πονηρή "μαγκούστα". Αν είσαι θρησκόληπτος, θα γίνει "προοδευτικός" άθεος, ώστε να σου δημιουργήσει εχθρούς και να μπει επικεφαλής τους. Αν είσαι άθεος, για τον ίδιο λόγο θα γίνει θρησκόληπτος. Θα γίνει πατριώτης, αν τον συμφέρει …και μπορεί να γίνει και προδότης αν τον συμφέρει περισσότερο …Θα γίνει ό,τι χρειάζεται, για να πετύχει τον στόχο του.
Αυτή η διαφορά είναι το συντριπτικό του πλεονέκτημα. Δεν αγαπάει κάτι συγκεκριμένο, ώστε να περιστρέφεται γύρω από έναν συγκεκριμένο "άξονα". Ο δεξιόστροφος φασίστας "γαντζώνεται" άθελά του απ' αυτό που αγαπάει —και το οποίο είναι γνωστό στους εχθρούς του— και αυτό τον καθιστά ευάλωτο. Αντίθετα, ο αριστερόστροφος φασίστας "γαντζώνει" ο ίδιος συνειδητά ό,τι μισεί …που μπορεί να είναι οτιδήποτε και να αλλάξει με οτιδήποτε. Γίνεται "ζευγάρι" με τον στόχο του …Τον όποιο στόχο του. Δεν έχει κανέναν ενδοιασμό, γιατί δεν θεωρεί ότι προδίδει κάτι. Δεν έχει σταθερό ηθικό κώδικα, ώστε να τον περιορίζει αλλά και να λειτουργεί "ενημερωτικά" για τον περίγυρο των εχθρών και αντιπάλων. Έχει έναν περιστασιακό κώδικα "κομμένο και ραμμένο" στα δικά του "μέτρα". Υπηρετεί τον εαυτό του και αυτό τον κάνει χαρούμενο …Φανατικός κομμουνιστής όσο είναι άφραγκος και, αν τα "κονομήσει", θα γίνει ένας αντικομμουνιστής, που πιο σκληρός δεν έχει υπάρξει. Κομμουνιστής ήταν ο Μουσολίνι πριν γίνει ο "γενάρχης" των δεξιόστροφων φασιστών.
Lathos Epochi_09Με την οργανωμένη "παραγωγή" αυτών των ανθρώπων σύντομα οι Προτεστάντες άλωσαν όλες τις χριστιανικές κοινωνίες. Εκεί ήταν που "κοιμήθηκε" η κεντρική εξουσία των δογμάτων. Δεν κατάλαβαν τι έκαναν οι Προτεστάντες και ποιος ήταν ο λόγος που στήριζαν και χρηματοδοτούσαν τα τοπικά κομμουνιστικά κόμματα. Τα κόμματα εκείνα δεν είχαν στόχο την εξουσία. Τα κόμματα εκείνα είχαν στόχο "εκπαιδευτικό". Είχαν στόχο να "αρρωστήσουν" την κοινωνία. Είχαν στόχο να ανασύρουν και να αναδείξουν ό,τι "σαβούρα" υπήρχε στο κοινωνικό "πάτο". Είχαν ως στόχο να "παράγουν" τα άτομα εκείνα, τα οποία επί αιώνες οι ηγεσίες των δογμάτων δεν ήθελαν να παράγονται και τα τιμωρούσαν εν τη γενέσει τους. Αυτά τα κόμματα και οι μηχανισμοί τους ήταν τα "δίκτυα" των Προτεσταντών στο κοινωνικό περιθώριο των κοινωνιών. Από εκείνα τα θολά "νερά" έβρισκαν ανθρώπους …Αγράμματους κομπλεξικούς, οι οποίοι μισούσαν τους πάντες και ήταν έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν την κοινωνική και οικονομική τους άνοδο. Εκεί "συναντιόταν" σε κάθε κοινωνία οι πιο κομπλεξικοί και αδύναμοί της με τους Εβραίους "ειδικούς".
Αυτοί λοιπόν οι τεχνητά δημιουργημένοι αριστερόστροφοι φασίστες μοιάζουν με τα αφεντικά τους και γι' αυτό είναι απροβλημάτιστη η συνεργασία τους. Δεν έχουν "κολλήματα" πίστης ή αγάπης ή αφοσίωσης. Φροντίζουν να έχουν κοινά συμφέροντα με τα "αφεντικά" απέναντι σ' αυτούς που μισούν και οι οποίοι συνήθως είναι εκείνοι, οι οποίοι κατέχουν αυτά που επιθυμούν οι ίδιοι. Μοιάζουν με τους Προτεστάντες στη νοοτροπία, εφόσον και ο προτεσταντισμός από το μίσος έχει παραχθεί ...Το μίσος των Προτεσταντών απέναντι στην "πετυχημένη" Ρώμη και όχι την επιπλέον δική τους αγάπη προς τον Θεό. Μοιάζουν και με τους Σιωνιστές στη νοοτροπία, εφόσον και ο σιωνισμός από το μίσος προς τον χριστιανισμό έχει παραχθεί. Όσο πιο αποτυχημένος κάποιος, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχει να καταλήξει στα "δίχτυα" τους, εφόσον θέλει να "επιτύχει" …Εκεί υπερέχουν. Γιατί; …Γιατί δεν έχουν σημείο αδυναμίας.
 Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πως όλοι αυτοί από τη φύση τους μισούν τον ελληνισμό …Μισούν τον ελληνισμό και ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει. Έχοντας ταυτίσει τα συμφέροντά τους με τη "μόλυνση" του "γάλακτος", μισούν ό,τι συνδέεται με τη φυσική διαδικασία …Μισούν ό,τι μπορεί να τους βγάλει από το "παιχνίδι" των κερδών. Εφόσον έχουν συμφέρον από το μολυσμένο "γάλα", μισούν όλους όσους έχουν συμφέρον από την υψηλή ποιότητά του. Μόνιμος στόχος τους είναι το απόλυτο "κόψιμο" του "γάλακτος" πριν καν ξεκινήσει η οποιαδήποτε προσπάθεια "πήξης" του, η οποία συμφέρει αυτούς που το παράγουν και όχι τους ίδιους που το κλέβουν απ' όλους.
Το "Τυροκομείο" τού Θεού.
Από τη στιγμή που σχεδιαστικά ο κόσμος μας μοιάζε με ένα "τυροκομείο", ευνόητο είναι ότι θα έχουμε μέσα σ' αυτό ό,τι προβλέπεται να υπάρχει σε ένα "τυροκομείο" —και μάλιστα τέλειο, όπως είναι αυτό του Θεού—. Τι θα βρούμε, για παράδειγμα, μέσα σε ένα "τυροκομείο" για να λειτουργήσει; …Την "καρδάρα", όπου θα συγκεντρώνεται το "γάλα", προκειμένου να γίνει η επεξεργασία του …Τον "καυστήρα", ώστε να μπορεί αυτό το "γάλα" να πάρει την ιδανική θερμοκρασία …Τον χώρο όπου βρίσκεται προστατευμένη η "πυτιά" —για να μην καταστρέφεται η ίδια, αλλά και για να μην επηρεάζει άκαιρα το "γάλα"—. Όμως, από τη στιγμή που ο "τυροκόμος" δεν είναι μόνον ένας, παρά έχουμε πολλαπλή σύγκρουση μεταξύ "τυροκόμων", ευνόητο είναι επίσης πως μέσα στο "τυροκομείο" θα υπάρχουν κι άλλα ράγματα …Χρήσιμα για μια φασαρία, για παράδειγμα, αλλά άχρηστα για την τυροκομική λειτουργία.
Lathos Epochi_10
Στον Θεό, για παράδειγμα, θα ανήκει αποκλειστικά μόνον ό,τι χρειάζεται για την "τυροκομική". Ό,τι είναι δικό Του θα είναι απολύτως απαραίτητο αποκλειστικά για την "τυροκομία" και προφανώς τέλειο. Η δική Του "καρδάρα" θα είναι τέλεια και άθραυστη. Ο δικός Του "καυστήρας" θα είναι τέλειος, αυτοτροφοδοτούμενος και αυτορυθμιζόμενος στην τέλεια "θερμοκρασία". Η "πυτιά" Του επίσης τέλεια, διατηρούμενη σε τέλειες συνθήκες. Όμως, ο Θεός είναι απών και το "τυροκομείο" το δουλεύουν οι δούλοι Του οι αρχιερείς. Λογικό είναι λοιπόν να έχουν κι αυτοί τα δικά τους "εργαλεία" μέσα στον χώρο …"Εργαλεία" ανθρώπων, οι οποίοι έχουν συγκρουόμενα συμφέροντα τόσο με τον Θεό όσο και μεταξύ τους.
Οι δούλοι Του, για παράδειγμα, από πολύ νωρίς διαχωρίστηκαν μεταξύ τους …Διαχωρίστηκαν σε Ορθόδοξους, Καθολικούς και αργότερα Προτεστάντες. Έχοντας μεταξύ τους συγκρουόμενα συμφέροντα, ήθελε ο καθένας απ' αυτούς να κάνει το δικό του "τυρόπηγμα" ως ξεχωριστός παραγωγός. Έκαναν επεμβάσεις μέσα στο "τυροκομείο", αλλά όχι μεγάλες. Δούλευαν στην "καρδάρα" τού Θεού, εφόσον ήταν τέλεια, αλλά την είχαν "διαμερισματοποιήσει", για να μην μοιράζονται τα μερίδιά τους με τους άλλους. Το ίδιο απαραβίαστος παρέμεινε για αιώνες και ο "καυστήρας" τού Θεού. Στην πραγματικότητα αυτοί μόνον τα "διαχωριστικά" τοποθέτησαν μέσα στην ενιαία "καρδάρα". Αυτά είναι δικά τους δημιουργήματα και άρα όχι τέλεια και άθραυστα. Η "πυτιά" τους επίσης δεν ήταν τέλεια, εφόσον, φοβούμενοι την ελληνική φιλοσοφία, χρησιμοποιούσαν μόνιμα το εβραϊκό "ξινισμένο γάλα" τής Παλαιάς Διαθήκης. Επί αιώνες ήταν μεταξύ τους αντίπαλοι κι ανταγωνιστές, αλλά παρέμεναν μέσα στο ίδιο "τυροκομείο", εφόσον όλοι είναι χριστιανοί.
Όλα αυτά όμως μέχρι τις αρχές τού προηγούμενου αιώνα …Τότε που αποφάσισαν οι "νεώτεροι" απ' όλους Προτεστάντες να πάρουν το ρίσκο να "ρίξουν" τους υπόλοιπους και να επιχειρήσουν να πάρουν μόνοι τους τον έλεγχο ολόκληρου του "τυροκομείου" …Τότε που αποφάσισαν να πάρουν τον έλεγχο όλης της "καρδάρας" και να μην αφήσουν το "γάλα" να πήζει σχεδόν καθόλου, προκειμένου να μην το εκμεταλλεύονται οι ανταγωνιστές τους. Άρα, μέσα στο τυροκομείο θα υπάρχουν επιπλέον και τα δικά τους "εργαλεία", τα οποία έχουν σχέση με τα δικά τους σχέδια και τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την τυροκομική. Σε μια τέτοια περίπτωση αναζητάμε ό,τι θα τους ήταν χρήσιμο, προκειμένου ν' αλλάξουν τον Σχεδιασμό και ν' αποκτήσουν τον έλεγχο του "τυροκομείου".
Χρήσιμο θα τους ήταν να έχουν ένα "σφυρί", για να σπάσουν τα "διαχωριστικά" τής κοινής χριστιανικής "καρδάρας" …Τα "διαχωριστικά" αυτά, τα οποία είχε δημιουργήσει το κάθε δόγμα, για να εκμεταλλεύεται μόνο το δικό του "γάλα". Χρήσιμος θα τους ήταν ένας επιπλέον "καυστήρας", ο οποίος σε όλη αυτήν την αλλαγή θα ανέβαζε τη "θερμοκρασία" σε επίπεδο "βρασμού" …πράγμα το οποίο δεν μπορούσε να το κάνει ο τέλειος "καυστήρας" τού Θεού όπως ήταν σχεδιασμένος. Ο Θεός δεν θα έφτιαχνε "μυζήθρα", για να θέλει "βρασμό". Επίσης, δεδομένο θα είναι πως το "κουτί" όπου φυλασσόταν η ελληνική "πυτιά" θα το έχουν παραβιάσει για να την καταστρέψουν. Θα διατηρούσαν επίσης εβραϊκό "ξύδι", το οποίο τους είναι απαραίτητο για να "κόψουν" το "γάλα" μετά τον "βρασμό". Είναι δεδομένο, δηλαδή, πως μέσα στο "τυροκομείο" υπάρχουν πλέον και "εργαλεία", τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την "τυροκομική" λειτουργία.
Μια λειτουργία λοιπόν, η οποία είχε σχέση με την ειρήνη και την πρόοδο του ανθρώπου, μεταμορφώθηκε σε πεδίο μάχης …Αναγκαστικά, εφόσον μέσα στο "τυροκομείο" τού Θεού έχουμε τα πιο μεγάλα και συγκρουόμενα συμφέροντα στον Κόσμο. Ευνόητο είναι επίσης ότι θα υπάρχουν μεγάλες εντάσεις …Εντάσεις, οι οποίες θα οδηγούν σε συγκρούσεις μεταξύ των εμπλεκομένων μερών και άρα και σε μόνιμη χρήση "εργαλείων", τα οποία δεν έχουν σχέση με την "τυροκομία". Δεν γινόταν διαφορετικά. Από τη στιγμή που οι "αιρετικοί" τού χριστιανισμού σε συνεργασία με τους Εβραίους ήθελαν ν' αλλάξουν τον Σχεδιασμό τού χριστιανικού "τυροκομείου", για να το εκμεταλλεύονται μόνοι τους, θα έπρεπε να έρθουν σε σύγκρουση μ' αυτούς που θίγονται. Θα έπρεπε μέσα σε αυτό το "τυροκομείο" να καταστρέψουν ό,τι δεν τους συνέφερε και ό,τι τους συνέφερε να το "επαναρυθμίσουν", προκειμένου να μην είναι χρήσιμο για τους αντιπάλους τους.
Από τη στιγμή που κατάφεραν να μολύνουν το "γάλα", να καταστρέψουν την "πυτιά" και μπορούν επίσης να ανεβάζουν κατά "βούληση" τη θερμοκρασία του "καυστήρα", στην πραγματικότητα ελέγχουν ολόκληρο το "τυροκομείο". Κανένας δεν μπορεί να κάνει "τυρόπηγμα", γιατί απλούστατα οι Σιωνιστές και οι Προτεστάντες "βράζουν" το "γάλα" ΟΛΗΣ της "καρδάρας" …Όλο το "γάλα" τής χριστιανικής "καρδάρας" και όχι μόνον το δικό τους "μερίδιο". Στην πραγματικότητα εξουδετερώνουν τα χριστιανικά ιερατεία και πρακτικά γίνονται μικροί θεοί τού χριστιανισμού …Θεοί, που μόνοι τους αποφασίζουν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει …Ποιος θα "σωθεί" και ποιος θα "καταδικαστεί". Όμως, όλα αυτά τα "εργαλεία" πρέπει ο αναγνώστης να γνωρίζει ποια είναι. Ποια δημιουργήθηκαν από τους ίδιους και ποια ανήκαν στο "τυροκομείο" και άρα στον Ίδιο τον Θεό.
Τα βασικά "στοιχεία" τού σχεδιασμού τους.
…Γερμανία, Σοβιετική Ένωση, Ισλάμ.
Γερμανία...
…το "σφυρί" των Προτεσταντών.
…το πρώτο κράτος, το οποίο δημιουργήθηκε στην "πρέσα" τού τρόμου.
Από τη στιγμή που Σιωνιστές και Προτεστάντες βρήκαν τον επιθυμητό γι' αυτούς τρόπο "επίθεσης" στις ξένες κοινωνίες, θα έπρεπε αυτό να το "φορμάρουν" με κάποιο τρόπο. Θα έπρεπε να δημιουργήσουν ένα κράτος-"μοντέλο", το οποίο να παράγει μονίμως μολυσμένο "γάλα", ώστε πάνω σ' αυτό να σχεδιάσουν ΟΛΑ τα χριστιανικά κράτη …Να έχουν όλα τους ίδιες "άρρωστες" και προβλέψιμες συμπεριφορές, ώστε ο σχεδιασμός για την παγκόσμια εξουσία να γίνει με οργανωμένο τρόπο, που δεν θα απειλείται από τυχαίες αντιδράσεις λαών ή κρατών …Με έναν οργανωμένο τρόπο, που δεν θα επιτρέπει "τριβές" με τις επίσημες θρησκείες, ώστε να προκαλούνται προβλήματα, τα οποία θα μπορούσαν να είναι δυσεπίλυτα.
Αυτός ο οργανωμένος και μελετημένος τρόπος "μόλυνσης" της κοινωνίας έχει όνομα …και αυτό είναι η Γερμανία. Το εθνικό κράτος τής Γερμανίας, το οποίο είναι το "κλειδί" όλων των αρνητικών εξελίξεων εντός και εκτός τού χριστιανισμού τού τελευταίου αιώνα, είναι καθαρά βρετανοσιωνιστική "δημιουργία" ...Υπό την καθοδήγηση των Βρετανών και των μυστικών τους υπηρεσιών και με τη χρηματοδότηση των Σιωνιστών τραπεζιτών δημιουργήθηκε η σύγχρονη Γερμανία …Ένα κράτος "Φρανκενστάιν", το οποίο εκμεταλλεύτηκε την προθυμία των Προτεσταντών Πρώσων να λάβουν βοήθεια από τους "αδερφούς" Αγγλοσάξονες, ώστε να εκμεταλλευτούν τον βαυαρικό καθολικό Νότο ...Τον μισητό γι' αυτούς καθολικό Νότο.
Αυτή ήταν η πρώτη "πολυδογματική" κοινωνία, η οποία λειτουργούσε βάση τού "μολυσματικού" εβραϊκού σχεδιασμού …Η πρώτη χριστιανική κοινωνία, της οποίας τα θρησκευτικά δόγματα "τσουβαλιάστηκαν" σε ένα πολιτικοϊδεολογικό "τσουβάλι" …Η πρώτη χριστιανική κοινωνία, η οποία λειτουργούσε κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν του "ξινισμένου" εβραϊκού μοντέλου …Όπως "συνέφερε" δήθεν τον λαό και το έθνος —όπως θα έλεγε και ο Καϊάφας, αν έπρεπε να σταυρώσει ξανά τον Χριστό—. Όλοι οι Σιωνιστές —με πρώτο τον ιδρυτή τού σιωνισμού Χερτσλ— ήταν υπέρ τής δήθεν ενιαίας Γερμανίας, η οποία από την αρχή φαινόταν πως είχε έναν προσχηματικό "αντισιωνιστικό" χαρακτήρα …Τον επιθυμητό για τον Χερτσλ "χαρακτήρα", εφόσον ο ίδιος πίστευε ότι μόνο με τους διωγμούς μπορούσε ο εβραϊσμός να παραμένει ακμαίος και να επιβιώνει. Από εκεί και πέρα η Δημοκρατία τής Βαϊμάρης —η οποία είναι η Γερμανία τού Χίτλερ— είναι αποτέλεσμα καθαρά κομμουνιστοναζιστικού σχεδιασμού.
Η δημιουργία τής Γερμανίας τής Βαϊμάρης, η οποία "γέννησε" τον ναζισμό, ήταν ένα "επίτευγμα" εις βάρος τού χριστιανισμού και το οποίο έγινε δυνατό με έναν συνδυασμό πολιτικών. Η απόλυτη υποταγή τού γερμανικού λαού στα βρετανικά και σιωνιστικά σχέδια μετέτρεψε τη Γερμανία στο πιο αντιχριστιανικό κράτος τής ιστορίας. Όμως, αυτή η "μεταμόρφωση" του λαού της προϋπέθετε την τρομοκράτησή του. Καμία Λούξεμπουργκ και κανένα κομμουνιστικό κόμμα, δηλαδή, δεν θα "γεννούσε" τον Χίτλερ, χωρίς να υπάρχει ένα "φόβητρο" για τον γερμανικό λαό. Το μοντέλο τού απόλυτου πολιτικού "τσουβαλιάσματος" του λαού δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς "φόβητρο".
Για να παρατήσει ο λαός τούς παπάδες και τους "ευγενείς" κεφαλαιοκράτες και να ακολουθεί είτε φουκαράδες κομμουνιστές είτε φουκαράδες ναζιστές, έπρεπε να πανικοβληθεί, και αυτό απαιτεί "φόβητρο". Αυτό το "φόβητρο" ήταν η κομμουνιστική Ρωσία …Η Ρωσία των υποτιθέμενων αιμοβόρων μπολσεβίκων, οι οποίοι σκότωναν ανθρώπους και άρπαζαν περιουσίες χωρίς δεύτερη κουβέντα. Η τρομοκράτηση των Γερμανών ήταν εύκολη, γιατί μετά από τον τρομερό Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο αισθάνονταν αδύναμοι κι ανασφαλείς και ως εκ τούτου ήταν ευάλωτοι στην τρομοκρατία …Την τρομοκρατία τής προπαγάνδας, την οποία οι Σιωνιστές είχαν "εξαπολύσει" μέσα στη Γερμανία και που σχεδόν "έφερναν" τους κομμουνιστές έξω από τα σπίτια των Γερμανών.
Μέρα και νύχτα "βομβαρδίζονταν" οι Γερμανοί με φήμες ότι πρόκειται να ακολουθήσουν την άσχημη τύχη των Ρώσων. Απειλούνταν η πατρίδα τους να γίνει η επόμενη "Ρωσία" στα χέρια των φοβερών και τρομερών μπολσεβίκων, οι οποίοι όχι μόνον θα τους έπαιρναν τις περιουσίες, αλλά θα τους έσφαζαν στο δρόμο σαν αρνιά. Φοβήθηκαν οι Γερμανοί ότι οι ομοεθνείς τους κομμουνιστές —μαζί με τους Εβραίους— ήταν μια "εμπροσθοφυλακή" μιας ρωσικής κομμουνιστικής επίθεσης στη χώρα τους. Ξαφνικά οι παπάδες έγιναν αδύναμες "μοιρολογίστρες", που δεν θα μπορούσαν να τους προστατεύσουν …Δεν θα μπορούσαν να τους προστατεύσουν, όπως δεν προστάτευσαν οι Ρώσοι παπάδες τον λαό τους από τους μπολσεβίκους. Ως εκ τούτου έπρεπε να βρεθούν άλλοι πιο δυναμικοί "προστάτες".
Lathos Epochi_11Ο τρόμος τής ένοπλης κομμουνιστικής απειλής "γέννησε" τον Χίτλερ με το υποτίθεται ναζιστικό και επίσης οπλισμένο "αντίμετρο". Ο κομμουνισμός των Σιωνιστών και ο αντικομμουνισμός όπως τον εξέφραζαν οι ναζιστές ήταν το πολιτικό σκηνικό τής Βαϊμάρης και άρα το "πρότυπο" που επεδίωκε εκείνος ο σχεδιασμός …Ο "κύβος" είχε ριφθεί …Το είχαν φάει το "παραμύθι" οι Γερμανοί. Τι έκαναν οι ιμπεριαλιστές για πρώτη φορά στη Γερμανία; …"Τσουβάλιασαν" τους πάντες ανάμεσα στα δικά τους —στην κυριολεξία ιδιόκτητα— πολιτικά όρια. Ακόμα και τα αντίπαλα θρησκευτικά δόγματα τα "στρίμωξαν" μέσα σ' αυτό το πολιτικό "τσουβάλι". Για πρώτη φορά στην ιστορία τού χριστιανισμού αναπτύχθηκαν εντός του πάθη πιο ισχυρά και πιο φονικά από τα θρησκευτικά.
Εύκολο ήταν για τους συνωμότες να το πετύχουν αυτό, από τη στιγμή που μπόρεσαν και όπλισαν τους δήθεν ιδεολογικούς αντιπάλους. Όρισαν μόνοι τους τα απώτατα όρια των πολιτικών συστημάτων και τα "καπάρωσαν". Μόνοι τους δημιούργησαν τον κομμουνισμό —για να ελέγχουν το απώτατο αριστερό άκρο— και μόνοι τους δημιούργησαν και τον ναζισμό —για να ελέγχουν το απώτατο δεξιό άκρο— …Με μια θεωρία τής πλάκας και τους πιο πονηρούς προδότες στην ιστορία …Με μια θεωρία τής πλάκας και τους αριστερόστροφους φασίστες. Απέναντι από τον δήθεν "ένοπλο" κομμουνισμό έβαλαν τον ναζισμό, ο οποίος δεν διαθέτει καν ιδεολογική θεωρία. Είναι απλά ο αντίστοιχος "ένοπλος" αντικομμουνισμός.
Εντός αυτών των ορίων "καπέλωσαν" τους πάντες. Όλους τους αριστερόστροφους φασίστες τους έλεγχαν και τους παρήγαγαν οργανωμένα μόνοι τους στα κομμουνιστικά κόμματα, και όλους τους δεξιόστροφους φασίστες τους έλεγχαν επίσης και τους παρήγαγαν οργανωμένα στα ναζιστικά κόμματα. Οι δεξιόστροφοι εθνικιστές θα "καπελώνονταν" ΟΛΟΙ τους από τους οργανωμένους ναζιστές και οι αριστερόστροφοι αντιδραστικοί θα "καπελώνονταν" ΟΛΟΙ τους από τους οργανωμένους κομμουνιστές.
Lathos Epochi_12ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι —και μεταξύ αυτών και οι Δημοκράτες— μέσα σε αυτό το "τσουβάλι", το οποίο, όταν βόλευε τους ιδιοκτήτες του, "έκλεινε" από τα οπλισμένα φασιστικά άκρα και μετατρεπόταν σε "σφαγείο" τού λαού. Αυτός ο σχεδιασμός λειτουργεί με βάση αυτούς τους δύο "πυλώνες", οι οποίοι έχουν υψωθεί πάνω από εθνικά ή θρησκευτικά όρια και "καπελώνουν" τα πάντα. Αυτός ήταν ο σχεδιασμός τής Δημοκρατίας τής Βαϊμάρης και αυτός ήταν το "πατρόν" για όλα τα δυτικά ελεγχόμενα από τους Προτεστάντες και τους Σιωνιστές κράτη. Σε αυτό το "έργο" της "στημένης" σύγκρουσης —το οποίο εμείς οι Έλληνες το είδαμε μετά από δεκαετίες σε επανάληψη— ήταν συνεργάτες η κομμουνίστρια Λούξεμπουργκ με τον ναζιστή Χίτλερ. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί είχαν τους ίδιους Σιωνιστές χρηματοδότες και τους ίδιους προστάτες στις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες.
Lathos Epochi_13Το βασικό "βήμα" είχε γίνει με την ίδρυση της ενιαίας Γερμανίας …Το δικό τους ρωσικό "καμίνι" —το οποίο το πλήρωσαν με πολύ χρήμα για να δημιουργηθεί— υπερθέρμανε μια "γωνιά" τής "καρδάρας" και έκανε ζημιά. Αύξησε τη "θερμοκρασία" τής διπλανής Γερμανίας και το "γάλα" της "έβρασε" και στη συνέχεια "κόπηκε" …Το πρώτο χριστιανικό "γάλα" που "ξίνισε" ...Η σιωνιστική συνομωσία —εν αγνοία των πάντων— είχε πετύχει ένα πολύ σημαντικό στόχο μέσα στην καρδιά τής χριστιανικής Ευρώπης …Η Γερμανία ποτέ δεν θα μπορούσε να επανέλθει στα φυσιολογικά χριστιανικά της επίπεδα …Έγινε ένα "μπαλάκι", το οποίο το έπαιζαν "πάσες" μεταξύ τους οι κομμουνιστές με τους ναζιστές. Η κυριαρχία της πήγαινε από τον έναν συνωμότη στον άλλο και όλα ελέγχονταν από τους "μολυσματικούς" Εβραίους.
Το πρώτο βήμα —και ίσως το πιο δύσκολο, για να "ξινίσει" όλο το χριστιανικό "γάλα"— είχε γίνει …"Μόλυναν" επιτυχώς δύο χριστιανικά δόγματα κάτω από τη "μύτη" τής Ρώμης. Έσπασαν το "διαχωριστικό" μεταξύ καθολικού και προτεσταντικού δόγματος και δεν αντέδρασε κανένας. Για πρώτη φορά μέσα στη χριστιανική "καρδάρα" υπήρχε τόσο πολύ ξινισμένο χριστιανικό "γάλα", ελεγχόμενο απόλυτα από τους "μολυσματικούς" Σιωνιστές.
Σοβιετική Ένωση...
…το "κλειδί" για τη γερμανοποίηση της Ευρώπης…
...ο "καυστήρας" των Σιωνιστών.
Αυτό το γερμανικό "μοντέλο" κράτους, το οποίο περιγράψαμε, δεν ήταν τόσο εύκολο να επιβληθεί στα ευρωπαϊκά κράτη όσο εκ πρώτης όψεως φαίνεται. Τα κράτη είχαν "ιδιοσυχνότητες", οι οποίες συνδέονταν με τη θρησκεία τους και τον πολιτισμό τους και δεν ήταν εύκολο να ευθυγραμμιστούν με τη νέα εβραϊκή "γραμμή". Ακόμα κι αν υπήρχαν σε όλα τα κράτη "σκουπίδια" τύπου Λούξεμπουργκ ή Χίτλερ, διατεθειμένα να δημιουργήσουν δίπολα ισχυρότερα από τα τοπικά θρησκευτικά δόγματα, αυτό δεν αρκούσε …Οι εξουσίες ήταν πολύ δυνατές και οι κοινωνίες με πολλές αντιστάσεις, ώστε να "παγιδευτούν" από τον υπόκοσμο των φασιστών όλων των τύπων.
Lathos Epochi_14Βρετανοί και Σιωνιστές έπρεπε να φροντίσουν για τις εξωτερικές συνθήκες, οι οποίες θα υποβοηθούσαν τις εσωτερικές συνωμοσίες. Έπρεπε το κάθε κράτος να μπει σε μια "πρέσα" τρόμου, για να κατορθώσουν να έχουν αυτοί οι συνωμότες φασίστες "ακροατήριο" και βέβαια σοβαρές πιθανότητες να διεκδικήσουν την εξουσία. Έπρεπε το κάθε κράτος τής Ευρώπης να "πυρακτωθεί" —όπως η Γερμανία—, ώστε αυτοί οι άνθρωποι να παράγουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για όσο διάστημα τα κράτη ήταν ελεύθερα να ασκούν ανεξάρτητες πολιτικές, δεν άλλαζαν εύκολα τις συμπεριφορές τους.
Τα θρησκευτικά και εθνικά συστήματα εκείνης της εποχής ήταν ακόμα ισχυρά και αντιστέκονταν σε τέτοιου είδους σχεδιασμούς. Οι πρώτοι κομμουνιστές, που εμφανίζονταν στις κοινωνίες —και ήταν κατά κύριο λόγο ήταν Εβραίοι— όχι απλά δεν διακρίνονταν μέσα στις κοινωνίες, αλλά αντίθετα γίνονταν στόχοι βίαιης αντίδρασης. Αρκούσε κάποιος να υποδειχθεί ως κομμουνιστής και τον έκαιγαν στην "πυρά" σαν να ήταν οπαδός τού Αντίχριστου.
Ακόμα και οι απόκληροι της κοινωνίας σε αυτούς ασκούσαν βία. Ακόμα και ο κολίγας, στον οποίο φέρνονταν όλοι σαν να ήταν "κατώτερο" όν, έβλεπε τους κομμουνιστές ως "κατώτερα" μιάσματα που έπρεπε να εξαφανιστούν, γιατί απειλούσαν τον Ίδιο τον Θεό του …Απειλούσαν την ίδια κοινωνία που τον αδικούσε. Τους έβλεπε όπως περίπου έβλεπε και τους Εβραίους. Όταν μάλιστα αυτός ο κομμουνιστής ήταν ταυτόχρονα και Εβραίος, ήταν για "σούβλισμα". Τους Εβραίους βέβαια με τους ισχυρούς εξωτερικούς προστάτες αυτό δεν τους ενοχλούσε και ιδιαίτερα …Μαθημένοι ήταν να ζουν με το μίσος των χριστιανών. Ο Εβραίος μισούνταν για πολύ χειρότερους και παλαιότερους λόγους από το νέο τότε ιδεολογικό του "προφίλ". Δεν τον πείραζε να υπάρχει άλλος ένας ακόμα λόγος να τον μισούν…Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται.
Αυτό, όπως αντιλαμβανόμαστε, έπρεπε να αλλάξει, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορούσαν να "γερμανοποιηθούν" οι κοινωνίες των υπολοίπων ευρωπαϊκών κρατών. Δεν μπορούσαν να ορθωθούν οι "πυλώνες" των ναζιστικών και των κομμουνιστικών άκρων, που θα επέτρεπαν στους Προτεστάντες να ελέγχουν τα κράτη απόλυτα. Έπρεπε ο σχεδιασμός να υποβοηθηθεί, προκειμένου να λειτουργήσει. Το "γάλα" αντιστεκόταν και δεν "κοβόταν" με τον επιθυμητό γερμανικό τρόπο μόνον με τη βοήθεια των "μολυσματικών" παραγόντων. Είχε εσωτερικές άμυνες, οι οποίες είχαν αναπτυχθεί μέσα στους αιώνες και δεν έφταναν για να το "κόψουν" μόνοι τους οι "μολυσματικοί" κομμουνιστές εβραϊκού τύπου. Τι γίνεται λοιπόν σε μια τέτοια περίπτωση; …Αυτό που είπαμε ό,τι γίνεται στην "τυροκομία", όταν κάποιος θέλει από πρόθεση να "κόψει" το γάλα …Πρέπει το γάλα να βράσει.
Lathos Epochi_15Αυτό σημαίνει ότι μαζί με τους "μολυσματικούς" παράγοντες πρέπει να αυξήσεις δραματικά και τη "θερμοκρασία" τής κρατικής "καρδάρας". Η "θερμοκρασία" ενός κράτους "ανεβαίνει", όταν μπορείς και αγχώνεις τον λαό του …Όταν μπορείς να τον τρομοκρατείς. Έπρεπε λοιπόν τα συστήματα με κάποιον τρόπο να "τρομάξουν" …Να απειλούνται από κάποιους και να εκβιάζονται ...Να υπάρχει εξωγενής προστάτης αυτών των κατά τόπους κομμουνιστών, ώστε να φαίνονται ιδιαίτερα απειλητικοί και ταυτόχρονα να μην "καρφώνονται" ούτε οι Προτεστάντες ούτε οι Σιωνιστές για την κραυγαλέα στήριξή τους και άρα την αντιχριστιανική τους δράση …Να υπάρχει ένας μεγάλος και επικίνδυνος κομμουνιστικός "γίγαντας", ώστε να παίξει το παιχνίδι τού "προστάτη". Αυτό τον ρόλο τού τρομοκράτη των Γερμανών τον έπαιζε η Ρωσία των μπολσεβίκων.
Για να επιτύχουν λοιπόν την απόλυτη επανάληψη αυτής της εφαρμογής, έπρεπε να δημιουργήσουν στο σύνολο της Ευρώπης και εις βάρος τού συνόλου των ευρωπαϊκών λαών ακριβώς τις ίδιες συνθήκες που είχαν δημιουργήσει για να παγιδεύσουν τη Γερμανία. Έπρεπε να επαναληφθεί ακριβώς το γερμανικό "πείραμα", για να την πατήσουν όλοι οι Ευρωπαίοι σαν τους Γερμανούς. Ο προτεσταντισμός έπρεπε αυτές τις συνθήκες "εργαστηρίου" που πέτυχε στη Γερμανία να τις επαναλάβει στο επίπεδο της Ευρώπης. Έπρεπε να συνωμοτήσει, για να επιβάλει αυτό, το οποίο αρχικά φαινόταν αδύνατο. Έπρεπε αρχικά με έναν ολοκληρωτικό πόλεμο να καταστρέψει τα κράτη, να τα "φορτώσει" με κομμουνιστές χαφιέδες ...και να μπορεί να "δείχνει" έναν εχθρό.
Όμως, ο εχθρός αυτός έπρεπε να είναι πολύ μεγάλος και πολύ ισχυρός για να τρομοκρατήσει ολόκληρη την Ευρώπη. Το ρωσικό "καμινέτο" έφτανε για να τρομοκρατήσει τη Γερμανία, αλλά δεν ήταν ικανό για να κάνει το ίδιο και για ολόκληρη την Ευρώπη. Η κομμουνιστική Ρωσία ήταν μεγάλη δύναμη, αλλά όχι τόσο μεγάλη όσο απαιτούσε αυτός ο σχεδιασμός. Ακόμα και η στρατιωτική της "μηχανή" ήταν περιορισμένης ισχύος, για να μπορέσει να τρομοκρατήσει την Ευρώπη σε όλα τα μήκη και πλάτη της. Τον ρόλο τής Ρωσίας για τη "μόλυνση" της Ευρώπης θα τον έπαιρνε η Σοβιετική Ένωση, επικεφαλής ενός μεγάλου "μπλοκ" κρατών …Χρειαζόταν "δίπολο" και αυτό θα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν στον δήθεν ιδεολογικό τομέα.
Lathos Epochi_16Αυτό και έκανε η "συμμορία". Χρησιμοποιώντας τη Δημοκρατία τής Βαϊμάρης, την οποία γι' αυτόν τον λόγο δημιούργησε ισοπέδωσε την Ευρώπη. Την ώρα που οι Ευρωπαίοι "έγλειφαν" τις "πληγές" τους, οι Βρετανοσιωνιστές αμόλησαν τα κομμουνιστικά κόμματα να απειλούν με εμφυλίους κι επαναστάσεις. Με παράδειγμα προς αποφυγήν την ισοπεδωμένη Ελλάδα, η οποία είχε εμπλακεί σε εμφύλιο, ήταν εύκολο να "διδαχθούν" οι πάντες τις συνέπειες της ανυπακοής. Οι Ευρωπαίοι ήταν τόσο ευάλωτοι, που, όταν αυτή η συμμορία τους έδειξε τη Σοβιετική Ένωση, απλά παραδόθηκαν στους Προτεστάντες …Στους Προτεστάντες, οι οποίοι ίδρυσαν το ΝΑΤΟ ως τον "μπράβο" εκείνον, ο οποίος θα προστάτευε την Ευρώπη από τους μπολσεβίκους. Αυτό ήταν το μεγάλο φόβητρο και γι' αυτό δημιουργήθηκε …Ένα φόβητρο όμως περιορισμένης διάρκειας ζωής, εφόσον στηριζόταν σε μια βλακώδη θεωρία και ήταν θέμα χρόνου, αν έχανε τη στήριξη των αφεντικών του, να γίνει "σκόνη" και "θρύψαλα", όπως και έγινε μετά από μερικές δεκαετίες.
Ισλάμ…
…Ο "καυστήρας" τού Θεού.
Η Σοβιετική Ένωση, όπως είδαμε, τους έλυνε τα προβλήματα, αλλά αυτό δεν είχε μονιμότητα. Από την αρχή γνώριζαν τις αδυναμίες της. Δεν είχε αυτή η ανθρώπινη "κατασκευή" την αντοχή να σταθεί αιώνια απέναντι σε θρησκείες, οι οποίες δημιουργήθηκαν από τον Θεό και είχαν αυτού του είδους τα χαρακτηριστικά. Δεν μπορούσε πάνω της να σχεδιαστεί μια κατάσταση μόνιμη, η οποία θα άντεχε αιώνες, όπως απαιτούν αυτού του είδους οι σχεδιασμοί …
Lathos Epochi_17Λογικό είναι αυτό το προαπαιτούμενο. Δεν μπορεί η εφαρμογή ενός σχεδιασμού να απαιτεί εκατό χρόνια για την ολοκλήρωσή του και η αντοχή του σε συνθήκες λειτουργίας να είναι πενήντα. Ένας σχεδιασμός, ο οποίος απαιτεί έναν αιώνα παρεμβάσεων, θα πρέπει να αντέχει τουλάχιστον μία χιλιετία. Όπως έγινε με την εφαρμογή του χριστιανισμού, για παράδειγμα, από την πλευρά τής Ρώμης του Κωνσταντίνου. Η Σοβιετική Ένωση αυτήν την προδιαγραφή δεν την πληρούσε. Ήταν απλά ένα ενδιάμεσο στάδιο. Μοιάζει με πρόσκαιρο ξύλινο ικρίωμα, το οποίο παίρνει τη θέση του σε μια μεγάλη κατασκευή, μέχρι ν' αντικατασταθεί με το μόνιμο στοιχείο.
Αυτό το εφήμερο "στοιχείο" είχε έναν συγκεκριμένο ρόλο στον σχεδιασμό …Έναν ρόλο, που αρκούσαν μερικές δεκαετίες για να τον φέρει εις πέρας …Τον ρόλο τής εστίας "θέρμανσης", που θα "έβραζε" το ευρωπαϊκό "γάλα", προκειμένου να το "κόψουν" με το εβραϊκό "ξύδι", όπως η κομμουνιστική Ρωσία "έβρασε" το γερμανικό "γάλα". Η Σοβιετική Ένωση ήταν μια "εστία" υψηλής θέρμανσης …πολυδάπανη όμως, εφόσον έπρεπε να την συντηρούν με τα δικά τους μέσα και χρήματα …Μια φωτιά, η οποία, αν δεν την "τάιζαν" πανάκριβο "καύσιμο", θα έσβηνε μέσα σε λίγα λεπτά. Ως εκ τούτου, δηλαδή, δεν θα μπορούσε να αποτελεί μόνιμο στοιχείο ενός σχεδιασμού, ο οποίος θα έπρεπε να είναι αιώνιος. Το ίδιο μόνιμοι, ως "μολυσματικοί" παράγοντες, δεν θα μπορούσαν να είναι και οι σταλινικοί κομμουνιστές.
Οι κομμουνιστές με τη "χορηγία" τής Μόσχας —και για όσο διάστημα θα έβρισκαν "χώρο" για να γίνονται πλούσιοι μέσα στις ευρωπαϊκές χώρες ως "διαφορετικοί" και ως "χρήσιμοι"— θα είχαν αντικείμενο για ν' αγωνίζονται. Όμως, με τον καιρό αυτή η κατάσταση θα έπαυε να αυτοτροφοδοτείται. Η χριστιανική κοινωνία θα ομογενοποιούνταν και πάλι. Απλά από τον δεξιόστροφο φασισμό, ο οποίος την χαρακτήριζε επί αιώνες, θα πήγαινε στον αριστερόστροφο. Όπως κάποτε κεφαλαιοκράτες και παπάδες επικράτησαν και επέβαλαν σε όλα τα ύψη και τα βάθη της τον δεξιόστροφο φασισμό, έτσι και οι αστοί και οι έμποροι της δεύτερης φάσης θα επικρατούσαν και θα επέβαλαν τον αριστερόστροφο φασισμό.
Σιγά-σιγά, δηλαδή, οι μη έχοντες αναστολές αριστερόστροφοι φασίστες θα πολλαπλασιάζονταν τόσο πολύ, που δεν θα είχε οικονομική "απόδοση" η "τέχνη" τους. Δεν θα ήταν πολύτιμοι για κανένα "αφεντικό" …Θέμα χρόνου δηλαδή θα ήταν να "δάγκωναν" και το "χέρι" εκείνο, το οποίο μέχρι τότε τους τάιζε …Θα στρέφονταν εναντίον των Προτεσταντών και των Σιωνιστών συνεταίρων τους ...Θα "ανακάλυπταν" εκ νέου τη θρησκεία ή την πατρίδα, αν αυτό τους επέτρεπε να διεκδικήσουν κέρδη από τα "απαγορευμένα" …και αυτό θα ήταν το τέλος τού σχεδιασμού …Θα "ανακάλυπταν" εκ νέου τον αντισημιτισμό …Θα ανακάλυπταν δηλαδή το "ταμείο" των συνωμοτών και θα έβαζαν εκεί μέσα τα "χέρια" τους. Χωρίς πόρους οι Προτεστάντες και οι Σιωνιστές σταδιακά δεν θα μπορούσαν να συντηρούν με τα δικά τους μέσα την τεχνητή εστία "φωτιάς" στη Σοβιετική Ένωση και η κατάρρευση θα ήταν απόλυτη.
Αυτό, το οποίο λέμε, δεν είναι υποθετικό …Το είδαμε να συμβαίνει με την πτώση τού Ανατολικού Μπλοκ. Μέσα σε λίγες ημέρες κατέρρευσε ένα μπλοκ, το οποίο επί δεκαετίες κατανάλωσε άπειρους πόρους και χρησιμοποίησε άπειρη βία και τρομοκρατία για να "στηθεί". Μέσα σε λίγες ημέρες δεν έμεινε ούτε η ανάμνησή του. Το μόνο που έμεινε ήταν τα βδελυρά στελέχη του …Όλοι οι εκφραστές τού νεοεθνικισμού ή της νεοθρησκοληψίας στην ανατολική Ευρώπη είναι αριστερόστροφοι φασίστες πρώην σταλινικοί. Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι υπερασπίζονται με "πάθος" είτε τη θρησκεία είτε τον εθνικισμό, είναι πρώην σταλινικοί και όχι οι παλαιοί κρυπτόμενοι δεξιόστροφοι φασίστες …Πρώην σταλινικός πράκτορας της KGB είναι ο "υπερορθόδοξος" Πούτιν …Πρώην σταλινικός χαφιές είναι ο υπερεθνικιστής πρωθυπουργός τής Σλοβακίας Φίτσο …Πρώην σταλινικιά χαφιές είναι η πρόεδρος των "χριστιανοδημοκρατών" τής Γερμανίας, η Μέρκελ.
Αν λοιπόν αυτή η "κατάρρευση" των τεχνητών στοιχείων τού σχεδιασμού δεν συνοδευόταν με μια αντικατάστασή τους, αυτό θα οδηγούσε σε γενική κατάρρευση ολόκληρου του σχεδιασμού …Τζάμπα δηλαδή θα πήγαινε τόσο ο Πρώτος όσο και ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, εφόσον μετά από μια τέτοια κατάρρευση τα πάντα θα γύριζαν στο βασικό θρησκευτικό επίπεδο των συμμαχιών των "αδερφών" εθνικών κρατών. Όλη η προτεσταντική και σιωνιστική "επένδυση" θα πήγαινε στα "σκουπίδια". Η πρώην ανατολική Ευρώπη —με πρώτη τη Ρωσία— θα γινόταν εκ νέου φανατικά ορθόδοξη και άρα εξ' αντικειμένου φανατικά αντιπροτεσταντική και αντιδυτική. Η καθολική Ευρώπη θα "θυμόταν" και πάλι τους "παραδοσιακούς" της εχθρούς, που ήταν οι Προτεστάντες. Μαζί με αυτά θα είχαμε και μια "έκρηξη" αντισημιτισμού. Αυτά τα είδαμε να συμβαίνουν για ένα μικρό διάστημα, όπου υπήρχε το σχεδιαστικό "κενό" τής αντικατάστασης των "στοιχείων" που έπρεπε ν' αντικατασταθούν.
Ποια ήταν η λύση σε αυτό το πρόβλημα; …Ο δανεισμός σχεδιαστικών στοιχείων τού Θεού …Αυτό, το οποίο κάνουν πάντα αυτοί, οι οποίοι θέλουν να πάρουν τη "θέση" Του …Αντιγράφουν τις πρακτικές τού Θεού —με τρόπο όμως που να τους εξυπηρετεί— και ταυτόχρονα δανείζονται ατόφια και βασικά στοιχεία τού θεϊκού Σχεδιασμού, γιατί δεν είναι Θεοί ώστε να τα δημιουργήσουν μόνοι τους …Δεν είναι Θεοί, για να δημιουργήσουν μια αιώνια αυτοσυντηρούμενη "κάμινο", όπως είναι το Ισλάμ. Ο Θεός, επειδή ο Σχεδιασμός απαιτεί ένα θερμαντικό στοιχείο, δημιούργησε το Ισλάμ. Αυτό μόνον ο Θεός μπορεί να το κάνει, ενώ αυτοί στην καλύτερη περίπτωση δημιούργησαν το σοβιετικό "καμινέτο", που, αν δεν το συντηρείς, θα "σβήσει".
Το Ισλάμ έχει πάρει από τον Θεό τα επιθυμητά για τον Σχεδιασμό χαρακτηριστικά και είναι αυτά του θερμαντικού "στοιχείου". Είναι ένας απλός "καυστήρας", που απλά —για να έχει λόγους λειτουργίας— ζεσταίνει υποτυπωδώς "νερό" …Δεν παράγει γνώση μέσω επεξεργασίας "γάλακτος". Απλά είναι μια απομίμηση του χριστιανισμού, χωρίς τα βασικά του στοιχεία. Σε πλήρη λειτουργία, δηλαδή, απλά λειτουργεί φανατικά, χωρίς όμως κάποιες θετικές παράπλευρες συνέπειες, οι οποίες να είναι χρήσιμες, όπως είναι η "γνώση" για τον χριστιανισμό. Οι πιστοί του έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μόνοι τους εάν θα καθίσουν δίπλα στη "φλόγα" ή κάπου πιο μακριά.
Ο λόγος, δηλαδή, ύπαρξής του στον Σχεδιασμό είναι πολύ απλός. Επειδή έχει μια μόνιμη εσωτερική τάση προς την "υπερθέρμανση" —και ευρισκόμενος δίπλα στον χριστιανισμό— "θερμαίνει" μόνιμα τη χριστιανική "καρδάρα". Βρίσκεται κοντά της και η μόνιμη αντιχριστιανική του τάση έχει ως αποτέλεσμα να "τρομάζει" και άρα να "θερμαίνει" ηπίως τον χριστιανισμό. Μπορεί να τον "θερμαίνει", αλλά όχι να τον "βράζει" ...Να τον ανεβάζει σε μια συγκεκριμένη "θερμοκρασία" που απαιτεί ο θεϊκός Σχεδιασμός, αλλά όχι τόσο πολύ, ώστε να "κόβει" το γάλα …Με την "απόσταση" να ρυθμίζεται η θερμοκρασία. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στη φυσική διαδικασία που περιγράφουμε. Στους 35ο ακριβώς —και άρα περίπου σε θερμοκρασία ανθρωπίνου σώματος— ξεκινά η διαδικασία της τυροκόμησης με τη χρήση πυτιάς …Ούτε στους 85ο που γίνεται το "κότατζ" από το ξινισμένο γάλα κι ούτε στους 101ο που βράζει το γάλα, για να φτιάξουμε "μυζήθρα" μόνο με τη βοήθεια ξυδιού …Βαθμοί στους οποίους η πυτιά όχι απλά δεν είναι χρήσιμη, αλλά καταστρέφεται και η ίδια.
Άρα ποιο ήταν το πρόβλημα των συνωμοτών και ποια η δυσκολία τους; Το πρόβλημα των συνωμοτών ήταν ότι έπρεπε με τη "θερμοκρασία" να βρίσκονται διαρκώς πολύ πιο πάνω από τους 85ο …Τους βαθμούς, δηλαδή, οι οποίοι έβαζαν και τα υπόλοιπα δόγματα στο "παιχνίδι" τής εκμετάλλευσης της γνώσης …Αυτοί ήθελαν "θερμοκρασία" πάνω από τους 100ο. Όμως, το πρόβλημά τους ήταν πως, ενώ είχαν έναν "καυστήρα" τέλειο, τον είχαν σε μια διάταξη, η οποία δεν τους έδινε τις υψηλές "θερμοκρασίες" που ήθελαν …Δεν επιτύγχαναν με αυτόν τον "καυστήρα" εκείνο το οποίο είπαμε εξαρχής πως είναι το μυστικό τής επιτυχίας τους, και είναι ο "βρασμός". Αυτό το αποτέλεσμα, δεν μπορούσε να τους το "δώσει" το Ισλάμ. Αυτό όμως το δεδομένο ήταν ζωτικό γι' αυτούς, ώστε από τη μία να καταστρέφεται η "πυτιά" και από την άλλη να μην υπάρχει καμία πιθανότητα να εξελιχθεί η οποιαδήποτε άλλη διαδικασία "ζύμωσης" που ενδιέφερε τους ανταγωνιστές τους. Αυτό ήταν βασική προϋπόθεση γι' αυτούς, γιατί μόνον με τον τρόπο αυτόν θα μπορούσαν να είναι οι μόνοι που θα εκμεταλλεύονταν τα "υποπροϊόντα" τού χριστιανικού "γάλακτος"
 Lathos Epochi_18Ως κυρίαρχοι του Κόσμου μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο θεώρησαν πως ήταν έτοιμοι να επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν τον ισλαμικό "καυστήρα" …Να εκμεταλλευτούν τον τέλειο "καυστήρα" τού Θεού. Μπορεί τα χαρακτηριστικά του να μην μπορούσαν να τα αλλάξουν, αλλά μπορούσαν να αλλάξουν τη διάταξη των "εργαλείων" μέσα στο "τυροκομείο" τής κολάσεως. Αυτό δεν είναι δύσκολο. Έναν αδύναμο "καυστήρα" τον κάνεις πιο αποτελεσματικό με δύο τρόπους. Μπορείς να αλλάξεις τη ρύθμισή του, αλλά μπορείς κι απλά να τον μεταφέρεις πιο κοντά στο σημείο που σε ενδιαφέρει. Έπρεπε δηλαδή με κάποιον τρόπο να αυξήσουν όσο μπορούν τη "θερμοκρασία" που έδινε ο "καυστήρας" και ταυτόχρονα να τον φέρουν πιο κοντά στην "καρδάρα" …κι αν είναι δυνατόν να τον τοποθετήσουν κάτω απ' αυτήν …Να κάνουν την "καρδάρα" μια κόλαση θερμοκρασίας, η οποία θα κατέστρεφε για πάντα την ελληνική "πυτιά" και ταυτόχρονα θα "έβραζε" μόνιμα το "γάλα", κάνοντας θεωρητικά αδύνατη την έξωθεν παρέμβαση …ακόμα και από τον Ίδιο τον Θεό.
Άρα, τελικός τους στόχος ήταν να βάλουν το Ισλάμ στη θέση τού σοβιετικού "ικριώματος" και να πλαισιώσουν μέσα στις χριστιανικές κοινωνίες τους "μολυσματικούς" κομμουνιστές με επιπλέον "μολυσματικούς" ισλαμοφασίστες. Αυτό ήταν το ζητούμενο …και είχε δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος αφορούσε το Ισλάμ στο εσωτερικό του και το δεύτερο σκέλος τους ισλαμιστές μέσα στις χριστιανικές κοινωνίες. Σ' ό,τι αφορά λοιπόν το πρώτο σκέλος, έπρεπε να ελέγξουν το Ισλάμ στο εσωτερικό του και με τους δικούς τους ισλαμοφασίστες να ρυθμίζουν κατά βούληση τη "θερμοκρασία" του, ώστε να τη διατηρούν στο "τέρμα".
Lathos Epochi_19Αυτοί θα ανέβαζαν τόσο πολύ τη "θερμοκρασία" τού ισλαμικού "καυστήρα", που όχι μόνον τους χριστιανούς θα "υπερθέρμαινε", αλλά και τους ίδιους τους μωαμεθανούς θα "έκαιγε". Σ' ό,τι αφορά το δεύτερο σκέλος, θα έπρεπε να βάλουν επιπλέον "μολυσματικούς" παράγοντες μέσα στις ίδιες τις χριστιανικές κοινωνίες …Να πλαισιώσουν τους αγαπημένους τους αριστερόστροφους φασίστες με τους επίσης δικούς τους ισλαμοφασίστες …Η υπερβολική "θερμοκρασία" με την υπο­βοήθηση των "μολυσμα­τικών" παραγόντων να μεγιστο­ποιούσε τη "ζημιά" και να "έκοβε" το "γάλα" μετά από έναν τρομερό "βρασμό" …Να παρέδιδε την Ευρώπη και τα κράτη της στα αφεντικά όλων αυτών των φασιστών.
Το ζητούμενο, δηλαδή, ήταν να κάνουν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που έκανε ο Θεός και θα οδηγούσαν στο θετικό αποτέλεσμα. Την "καρδάρα" με το "γάλα", την οποία ο Θεός στον Σχεδιασμό Του την τοποθέτησε "δίπλα" στον "καυστήρα", αυτοί την πήραν και την έβαλαν "επάνω" του. Τους "μολυσματικούς" παράγοντες, τους οποίους ο Θεός χρησιμοποιούσε για "αποστείρωση" του "γάλακτος", αυτοί τους πήραν και τους έβαλαν μέσα στην "καρδάρα". Την "πυτιά" την έβαλαν εκεί όπου θα χτυπούσε η "φλόγα" ανάμεσα στην "καρδάρα" και τον "καυστήρα". Από εκεί και πέρα έπρεπε όλα αυτά να τα βάλουν να λειτουργήσουν στο "τέρμα", ώστε η καταστροφή να είναι σίγουρη …Η θερμοκρασία στο "τέρμα" και μεγάλες ποσότητες "ξινισμένου" "γάλακτος" μέσα στην "καρδάρα".
Τη "θερμοκρασία" τού Ισλάμ τη ρύθμισαν σχετικά εύκολα με το πετρέλαιο. Τι σημαίνει αυτό; …Η κατάρα τού Ισλάμ είναι το πετρέλαιο. Αυτό είναι το "καύσιμο" του "καυστήρα". Από τότε που ανακαλύφθηκε το πετρέλαιο στον χώρο του, καταστράφηκε η κοινωνία του ..."Κάηκε" στην κυριολεξία και λειτουργεί μόνιμα σε συνθήκες απολύτως απάνθρωπες. Γιατί; …Γιατί οι Προτεστάντες —κυρίαρχοι της βιομηχανικής εποχής— αποφάσισαν μόνοι τους σε ποιους θα δώσουν τα χρήματα και άρα και την εξουσία μέσα στο Ισλάμ. Επέλεξαν το αμόρφωτο γυφταριό τής ερήμου και εκεί τελείωσε το Ισλάμ. Εδώ και ακριβώς έναν αιώνα το Ισλάμ "καίει" τους πιστούς του, γιατί τα "κλειδιά" του τα έχουν τα σκουπίδια τής ερήμου …Οι κατ' εξοχήν δούλοι των Προτεσταντών …Αυτοί, οι οποίοι τα μισά τους χρήματα τα ξοδεύουν για να αγοράζουν χρυσούς "μπιντέδες" και τα άλλα μισά για να πληρώνουν "μάρτυρες", οι οποίοι αιματοκυλούν το Ισλάμ, ανεβάζοντάς του τη "θερμοκρασία".
Lathos Epochi_20Οι Σαουδάραβες "ευγενείς" —ελέω Αγγλοσαξόνων— είναι οι προδότες τού Ισλάμ και του Αλλάχ, που είναι ο Θεός Δημιουργός τού Ισλάμ. Μερικές οικογένειες κτηνοβατών από τα βάθη τής ερήμου "καπέλωσαν" και "μάτωσαν" ολόκληρο το Ισλάμ. Αυτοί μετέτρεψαν την πιο πλούσια περιοχή στον Κόσμο σε μια απέραντη έρημο. Στην περιοχή αυτή, στην οποία —λόγω του πλούτου της— αναπτύχθηκαν οι πρώτοι μεγάλοι πολιτισμοί της ανθρωπότητας, σήμερα κυριαρχεί η απόλυτη φτώχεια και δυστυχία, επειδή οι Σαουδάραβες, προκειμένου να παραμένουν οι αποκλειστικοί προμηθευτές πετρελαίου των Προτεσταντών, "ερημοποιούν" την περιοχή …Οι πιο άχρηστοι άνθρωποι στην περιοχή όπου αναπτύχθηκαν οι μεγάλοι πολιτισμοί …Τα απόλυτα σκουπίδια τού Ισλάμ …Οι δούλοι των Προτεσταντών και των Σιωνιστών …Τα "παιδιά" τού Λόρενς της Αραβίας …Τα "εργαλεία" τής Μοσάντ στην περιοχή.
Lathos Epochi_21Αν όμως το προαπαιτούμενο της αύξησης της "θερμοκρασίας" ήταν εύκολο να επιτευχθεί με μια απλή ρύθμιση των εσωτερικών ιεραρχιών μέσα στο Ισλάμ, το δεύτερο προαπαιτούμενο ήταν πολύ πιο δύσκολο στην επίτευξή του. Ήταν δύσκολη μεθόδευση εκείνη, η οποία τους επέτρεπε να βάλουν τους "μολυσματικούς" ισλαμοφασίστες μέσα στη χριστιανική "καρδάρα", καθώς θα συναντούσαν τρομερές αντιδράσεις. Ενώ η "θερμοκρασία" τού Ισλάμ ανέβαινε εξ αποστάσεων —και άρα εκ του ασφαλούς— το δεύτερο προαπαιτούμενο δεν μπορούσε να γίνει με τον ίδιο ανώδυνο τρόπο. Οι "μολυσματικοί" ισλαμοφασίστες ήταν εύκολο να δημιουργηθούν στην κόλαση της φωτιάς στη Μέση Ανατολή, αλλά δεν ήταν εύκολο να περάσουν μέσα στον χριστιανισμό.
Δεν ήταν περίπτωση όμοια με τους κομμουνιστές, που αρκούσε ένα "κόμμα-πληγή" να τους δημιουργήσει μέσα από τα μέλη τής ίδιας της κοινωνίας, την οποία στόχευε να καταστρέψει. Οι ισλαμοφασίστες είναι μωαμεθανοί και θα έπρεπε να μεταφερθούν "ατόφιοι" από το Ισλάμ εντός τού χριστιανικού κόσμου …Έπρεπε να "εισαχθούν" ως ξένοι. Αυτό ήταν το δύσκολο και ήταν κάτι, το οποίο οργανωμένα δεν είχε ξαναγίνει ΠΟΤΕ στην ιστορία. Ποτέ δεν επιτράπηκε από κανένα δόγμα η εποίκηση των δικών του χώρων από αλλόθρησκους.
Για να το καταφέρουν αυτό, θα έπρεπε να οργανώσουν μια περίπλοκη μεθόδευση που θα εξουδετέρωνε τις αντιδράσεις των χριστιανών …Θα έπρεπε να δημιουργήσουν μια "πλατφόρμα" προσφύγων, ώστε ανάμεσα σ' αυτούς να παρεισφρήσουν και τα πληρωμένα δολοφονικά "σκουπίδια". Αυτό όμως ήταν δύσκολο στο σύνολό του ως μεθόδευση. Έπρεπε σταδιακά να μπουν πάρα πολλοί κοινοί ισλαμιστές μέσα στον ίδιο τον χριστιανισμό και αυτό δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Πώς όμως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Πώς μπορεί να γίνει με οργανωμένο τρόπο και μαζικά;…
…Μόνον ένας τρόπος υπάρχει …Με πρόκληση ανθρωπιστικής κρίσης …Να δημιουργήσεις εκείνο το μεγάλο πρόβλημα, το οποίο θα προκαλέσει ένα τεράστιο ανθρώπινο "κύμα", που —για λόγους ανθρωπισμού και πολιτισμού— θα εξαναγκάσεις τους λαούς να ανοίξουν τις "πόρτες" τους και να το "υποδεχτούν" …Να δημιουργήσεις ένα τεράστιο "κύμα" μουσουλμάνων προσφύγων και να το σπρώξεις προς την Ευρώπη. Από εκεί και πέρα με ένα καλά μελετημένο σχέδιο να τους κατανέμεις με τον τρόπο που σε βολεύει …Με ποσοστώσεις, ανάλογα με τον πληθυσμό τού κάθε χριστιανικού κράτους, προκειμένου να αντέξει ο σχεδιασμός τις αντιδράσεις. Αν δεν γίνει εξ' αρχής αυτός ο καταμερισμός "βαρών", υπάρχει
Lathos Epochi_22
κίνδυνος κάποιο κράτος να μην αντέξει την πίεση και πάνω στην αντίδρασή του στον σχεδιασμό να παρασύρει και τους υπόλοιπους σε μια τέτοια καταστροφική για τον σχεδιασμό τους πράξη.
Υπάρχουν δηλαδή αντικειμενικά προβλήματα σε τέτοιου είδους σχεδιασμούς. Όταν πλέον καταλήξεις σε αυτήν την "κατανομή" ανάμεσά τους, θα "κατανείμεις" και τους ισλαμοφασίστες με κάποια ανάλογη ποσόστωση …Τους ισλαμοφασίστες, των οποίων τις ταυτότητες κανένας δεν θα γνωρίζει πλην των μυστικών υπηρεσιών των Προτεσταντών και των Σιωνιστών …Τους ισλαμοφασίστες, οι οποίοι θα "κρύβονται" πίσω από τους φτωχούς μωαμεθανούς, όπως "κρύβονταν" οι κομμουνιστές πίσω από τους φτωχούς εργάτες …Όπως "κρύβονταν" δηλαδή τα όργανα του ιμπεριαλισμού πίσω από τα μεγαλύτερα θύματα του ιμπεριαλισμού. "Κρυβόταν" βέβαια από τον κόσμο, γιατί στις κρατικές ασφάλειες οι κομμουνιστές όχι μόνον ήταν γνωστοί, αλλά ήταν και οι πιο αποτελεσματικοί χαφιέδες …Αυτό, δηλαδή, το οποίο είναι και οι ισλαμοφασίστες σήμερα. 
Πάνω σε ποιους θα βασιζόταν αυτός ο σχεδιασμός "εισαγωγής" επικίνδυνων χαφιέδων, ο οποίος απαιτεί εσωτερική προδοσία; …Προδότες των λαών και των κρατών τους απαιτεί αυτός ο σχεδιασμός, ο οποίος ευνοεί τους Προτεστάντες και τους Σιωνιστές. Ποιοι θα ήταν αυτοί, οι οποίοι θα ήταν εύκολο να προδώσουν; …Οι συνήθεις ύποπτοι …Οι φασίστες τής Ευρώπης …Οι αριστερόστροφοι φασίστες, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι και οι πιο αδίστακτοι …Οι "αλληλέγγυοι" φασίστες αυτοί, οι οποίοι την ύστατη ώρα θα "πουλούσαν" ανθρωπισμό, πολιτισμό και αλληλεγγύη στους πρόσφυγες. Πάνω σε αυτούς βασίζεται ο σχεδιασμός των διαφόρων Σιωνιστών τύπου Σόρος …Στους ίδιους υποκριτές και αδίστακτους αριστερόστροφους φασίστες, στους οποίους μέχρι τώρα έδιναν την αγράμματη εργατική τάξη να την "αρμέγουν" και να εξυπηρετούν τους εργοδότες, θα δώσουν νέα "προίκα" και άρα νέο "κεφάλαιο" να διαχειρίζονται.
Ό,τι ήταν για τους αριστερόστροφους φασίστες το "καθοδηγητικό" ΚΚΕ και το εργατικό κίνημα θα γίνουν για τους ίδιους αριστερόστροφους φασίστες οι "καθοδηγητικές" ΜΚΟ και το μεταναστευτικό "ρεύμα". Τα γνωστά αφεντικά θα "παραλάβουν" τους ισλαμοφασίστες και θα τους κατευθύνουν …Οι ναζιστές, οι σταλινικοί τού ανατολικού μπλοκ και οι Σιωνιστές. Ό,τι ήταν οι φτωχοί χριστιανοί εργάτες για τους αριστερόστροφους φασίστες, θα γίνουν τώρα οι φτωχοί μωαμεθανοί μετανάστες για τους ίδιους φασίστες και ισλαμοφασίστες ...Θα βρουν πάλι κοινούς εχθρούς στις τοπικές θρησκευτικές και εθνικές ηγεσίες …Θα διχάζουν και πάλι την κοινωνία και άρα πάλι θα "κόβουν" το "γάλα".
Lathos Epochi_23Με ένα Ισλάμ να "πυρακτώνεται" στην κυριολεξία, ο χριστιανισμός θα δεχθεί τρομερές πιέσεις. Σε μια εκ των δεδομένων διχασμένη πολυθρησκευτική κοινωνία που "βράζει", θα "διασπάται" ο χριστιανικός κορμός και άρα θα κόβεται το "γάλα". Απλά ο νέος διχασμός δεν θα χωρίζει πλέον τους ανθρώπους τής κυρίαρχης θρησκείας μόνον σε φτωχούς και πλούσιους, αλλά και σε ρατσιστές και αντιρατσιστές ...Σε αυτούς που δήθεν έχουν τον "πολιτισμό", την "προοδευτικότητα" κλπ. ν' αποδεχθούν τους αλλόθρησκους και τα δικαιώματά τους και στους "βάρβαρους" …Στους οπαδούς τού "πολυπολιτισμού" και στους οπαδούς τής "βαρβαρότητας" …Τα γνωστά δίπολα, τα οποία αποτελούν "βούτυρο" στο "ψωμί" των αριστερόστροφων φασιστών. Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα θα παραμείνουν ίδια. Οι αριστερόστροφοι φασίστες πάλι θα έχουν την ευκαιρία να υπηρετήσουν τα αφεντικά τους και βέβαια αυτό δεν το κάνουν ποτέ με το αζημίωτο.
Πάλι τα προτεσταντικά χαρακτηριστικά τής υποκρισίας θα βρουν απόδοση …Οι φασίστες θα καταγγέλλουν τον φασισμό …Οι ρατσιστές θα καταγγέλλουν τον ρατσισμό …Οι θρησκόληπτοι μωαμεθανοί θα καταγγέλλουν τη θρησκοληψία των "ξενιστών" τους …Θα μάχονται για να διατηρήσουν τη "διαφορετικότητά" τους και θα καταγγέλλουν την όποια προσπάθεια της άλλης πλευράς να κάνει το ίδιο. Όταν βλέπεις μέσα στη Ρώμη γυναίκα με μπούργκα να σου εξηγεί πόσο ρατσιστικό, φασιστικό και φονταμενταλιστικό είναι να γιορτάζουν οι χριστιανοί τα Χριστούγεννα, καταλαβαίνεις τι σε περιμένει στο μέλλον.
Η συνεργασία δηλαδή των εμπλεκομένων μερών είναι τέλεια και βέβαια "αποκαλυπτική". Ο καθένας "ξεκινάει" την ευαισθησία του απ' όπου τον βολεύει. Κανένας δεν βλέπει ποιος ξεκίνησε την ανθρωπιστική κρίση. Όλοι ενδιαφέρονται δήθεν για τη διαχείρισή της. Δεν υπάρχουν εγκληματίες, οι οποίοι ξεκινάνε εμφύλιους και οι οποίοι με τη σειρά τους δημιουργούν πρόσφυγες …Υπάρχουν "εγκληματίες", οι οποίοι δεν θέλουν να τους φιλοξενήσουν. Οι Προτεστάντες και οι αριστερόστροφοι φασίστες στα "καλύτερά" τους. Οι Προτεστάντες "Μέρκελ" προκαλούν τους εμφυλίους και οι αριστερόστροφοι φασίστες "Go back Mrs Μέρκελ" τους υποδέχονται, γιατί είναι "ανθρωπιστές".
Τα τρία "βήματα" των τριών Παγκοσμίων Πολέμων...
…Ισοπέδωση, "καλούπωμα", "χτίσιμο".
Αυτό, το οποίο πρέπει να δούμε, είναι το πώς σχεδίασαν και δρομολόγησαν όλη αυτήν την κατάσταση. Πότε την ξεκίνησαν, ποια ήταν τα κομβικά της σημεία, καθώς να συνδέσουμε αυτά τα σημεία και με τον Σχεδιασμό τού Θεού. Τα πάντα ξεκίνησαν στην "αυγή" του εικοστού αιώνα. Εκείνος ο αιώνας ήταν ίσως ο πιο σημαντικός αιώνας στην ιστορία τού ανθρώπου. Γιατί; …Γιατί ο Σχεδιασμός τού Θεού είχε πάρει την τελική του μορφή …Ένας Σχεδιασμός, ο οποίος ξεκίνησε από τις λάσπες και τα πρόβατα και —προκειμένου ν' αναπτυχθεί τεχνολογική γνώση— είχε φτάσει στο σημείο της οργανωμένης βιομηχανικής παραγωγής. Η βιομηχανική παραγωγή είχε "θεμελιωθεί" και ο άνθρωπος μπορούσε πλέον να "δει" έστω και αμυδρά αυτά, τα οποία μόνον ο Θεός γνώριζε και μέχρι τότε δεν μπορούσε να του τα εξηγήσει, γιατί δεν είχε τις γνώσεις για να τα καταλάβει.
Τα πάντα ήταν στην τέλεια μορφή τους, προκειμένου μέσα σε λίγο χρόνο να παράγουμε το "γάλα" που θα είχαμε ανάγκη, ώστε να πάρουμε όσο "τυρί" χρειαζόμασταν για να ζήσουμε. Υπήρχαν τα συστήματα, οι εκπαιδευτικοί μηχανισμοί και τα εργοστάσια, για να παράγει το χριστιανικό "ποίμνιο" τη γνώση που θα έσωζε τον κόσμο. Ο Θεός θεωρητικά θα ήταν ευχαριστημένος, εφόσον η "υποδομή", για να δεχθεί αυτήν τη γνώση, υπήρχε. Η χριστιανική "καρδάρα" μπορεί να ήταν ακόμα αδειανή, αλλά ήταν καλά σχεδιασμένη. Είχε τρία ανταγωνιστικά "τμήματα" χωρισμένα μεταξύ τους, τα οποία στη μάχη τους για την πρωτοκαθεδρία θα γέμιζαν γρήγορα και εύκολα με "γάλα".
Ο ανταγωνισμός των χριστιανικών δογμάτων στις αρχές τού εικοστού αιώνα είχε δημιουργήσει έναν στίβο τεχνολογίας, όπου σχεδόν καθημερινά ο ένας έσπαζε το ρεκόρ τού άλλου. Η διαφορά δυναμικού γνώσης μεταξύ των δογμάτων δημιουργούσε "υποπιέσεις", οι οποίες "άρμεγαν" στην κυριολεξία τη γνώση των διαφορετικών ποιμνίων. Ορθόδοξοι, καθολικοί και Προτεστάντες είχαν μπροστά τους έναν "αγώνα" παραγωγής γνώσης, ο οποίος θα γέμιζε πολύ γρήγορα την "καρδάρα". Τα πνευματικά δικαιώματα και η τάση των ανταγωνιζομένων να βαστάνε μυστικές τις γνώσεις κρατούσε τα υπάρχοντα θρησκευτικά "στεγανά" μεταξύ των δογμάτων παντελώς "αδιαπέραστα". Όλοι έπρεπε να κινούνται σε παράλληλες πορείες, γιατί όλοι έπρεπε να βρουν τη δική τους λύση στα ίδια προβλήματα, τα οποία ήταν τότε κοινά. Τίποτε δεν μοιράζονταν μεταξύ τους και τίποτε δεν αντάλλασσαν. Αυτό πολλαπλασίαζε τη γνώση που παραγόταν σε παράλληλους "κόσμους", την οποία σε κάποια στιγμή ο Θεός θα μπορούσε να "αναμίξει", ώστε να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Δίπλα σε αυτήν την "καρδάρα", η οποία στην κυριολεξία "άρμεγε" την ευφυΐα των χριστιανικών λαών, βρισκόταν οι "καυστήρας" τού Ισλάμ. Υπό τον έλεγχο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας η "θερμοκρασία" του ήταν περίπου σταθερή. "Ζέσταινε" ήπια τη χριστιανική "καρδάρα", ώστε να "παστεριώνει" το γάλα, αλλά δεν το "έβραζε" …Τη ζέσταινε οργανωμένα και ομοιόμορφα, εγκατεστημένος γύρω από τη Μεσόγειο, όπου βρίσκονταν τα μεγάλα κέντρα τού χριστιανισμού. Η Μεσόγειος γινόταν κατ' αυτόν τον τρόπο ένα "μπεν-μαρί", το οποίο δεν επέτρεπε στην ισλαμική "φλόγα" να αγγίζει απευθείας τον χριστιανισμό. Ταυτόχρονα το Ισλάμ με τη λειτουργία του "εξουδετέρωνε" την ελληνική "πυτιά". Ο ελληνισμός ήταν καλά προστατευμένος μέσα στο υπερβολικά θερμό για τη "πυτιά" οθωμανικό περιβάλλον και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να δράσει. Το όποιο χριστιανικό "γάλα" βρισκόταν εντός τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ήταν πολύ κοντά στον "καυστήρα" και άρα κοντά στον "βρασμό" και αυτό δεν του επέτρεπε να "συνεργαστεί" με την ελληνική "πυτιά".
Αυτός λοιπόν ήταν ο κόσμος παραμονές τού Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτός ήταν ο κόσμος όπως τον είχε σχεδιάσει ο Θεός από την εποχή που ξεκίνησε το Σχέδιό Του …Από την εποχή που ο άνθρωπος έπαυε να είναι τροφοσυλλέκτης και μάθαινε να βόσκει πρόβατα …Την εποχή της άγνοιας, όπου δεν μπορούσε να καταλάβει ούτε τον λόγο για τον οποίο γίνονταν τα "θαύματα" ούτε τον λόγο που ο ίδιος Θεός μπορούσε να έχει ταυτόχρονα υπό την "υπηρεσία" Του πολλές και διαφορετικές θρησκείες. Τα πάντα ήταν τοποθετημένα στις θέσεις τους και απλά ήθελαν τον χρόνο τους. Το μοντέλο λειτουργίας, το οποίο θα οδηγούσε στην απόλυτη εκμετάλλευση της ανθρώπινης γνώσης όλων των ειδών, υπήρχε. Έλλειπε απλά η τεχνολογική γνώση, και αυτήν περίμεναν. Η ελληνική γνώση ήταν πάντα έτοιμη και διαθέσιμη για να εξελιχθούν τα πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση και απλά σε κάποια στιγμή θα γινόταν η Θεία Επέμβαση, για να πάμε στο "θαύμα" τής "πήξης" τού "γάλακτος" και στη δημιουργία τής αιώνιας "τροφής" για το ανθρώπινο είδος.
Ο χριστιανικός κόσμος είχε αρχίσει να αποκτά συνείδηση της ευκαιρίας που του δινόταν αν κατάφερνε και οργάνωνε και κατένειμε σωστά το βιομηχανικό κεφάλαιο που είχε στη διάθεσή του και το οποίο αυξανόταν με ραγδαίους ρυθμούς. Στο χέρι του ήταν τα πάντα. Καλές προθέσεις απαιτούνταν και ευφυΐα …η οποία δεν έλειπε ποτέ από τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος μπορούσε και "έβλεπε" πλέον ένα "φωτεινό" μέλλον και χαιρόταν μ' αυτό. "Η μεγάλη Χίμαιρα" ήταν μια από τις γνωστές φιλειρηνικές θεωρίες, οι οποίες είχαν αναπτυχθεί την εποχή πριν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Πολλοί πίστευαν ότι το βιομηχανικό κεφάλαιο, σε περίπτωση που αναπτυσσόταν ορθολογιστικά, θα έκανε απαγορευτικό τον πόλεμο. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα ξαναγινόταν ποτέ πόλεμος στον κόσμο. Χαρούμενος ήταν ο κόσμος, γιατί "έβλεπε" επιτέλους "φως" σε ένα "τούνελ" χιλιάδων χρόνων.
Ήταν όμως όλοι χαρούμενοι; …Όχι βέβαια. Ποιοι ήταν δυσαρεστημένοι με αυτήν την "άνοιξη" της βιομηχανικής ανάπτυξης; …Οι Προτεστάντες και οι Εβραίοι …Οι Προτεστάντες, γιατί έβλεπαν πως ένας εξορθολογισμός τής βιομηχανικής ανάπτυξης θα τους στερούσε το συγκριτικό πλεονέκτημα που απολάμβαναν και μαζί μ' αυτό θα έχαναν κάθε ευκαιρία για να κατακτήσουν την πρωτοκαθεδρία στον χριστιανικό κόσμο. Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία τους που είχαν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους και αυτό δεν ήταν διατεθειμένοι να το θυσιάσουν υπέρ των κοινών πανανθρώπινων συμφερόντων …Να εκμεταλλευτούν τον κόσμο ΟΛΟΚΛΗΡΟ ήθελαν και όχι να τον σώσουν. Ήταν πρωτοπόροι στη βιομηχανική "επανάσταση" και αυτό το πλεονέκτημα δεν θα το πετούσαν στα σκουπίδια στο όνομα του εξορθολογισμού για το "καλό" τής κοινωνίας, την οποία αυτοί ονειρεύονταν να εκμεταλλευτούν και όχι να σώσουν.
Σε μια τέτοια περίπτωση όχι μόνον δεν θα μπορούσαν ποτέ ν' "ανέβουν" στην "κορυφή" τού κόσμου, αλλά θα έμεναν και πάλι "πίσω" από τους ανταγωνιστές τους. Η λύση σε αυτό το επίπεδο θα έδινε πάλι το συγκριτικό πλεονέκτημα σ' αυτούς, οι οποίοι κατοικούσαν στα πιο "ευάερα και ευήλια" μέρη τού πλανήτη …Στους μισητούς γι' αυτούς λαούς τής θερμής Μεσογείου. Ταυτόχρονα ένας τέτοιος επανασχεδιασμός τού βιομηχανικού κεφαλαίου θα απειλούσε και τις αποικίες των Προτεσταντών. Η ανάπτυξη, αν ξεκινήσει με ταυτόχρονη χαλάρωση των δομών της εξουσίας, δεν ξέρεις πού θα οδηγήσει και βέβαια πού θα σταματήσει. Ποιος τους εγγυούνταν πως δεν θα απαιτούσαν ανάπτυξη και τα θύματα της αποικιοκρατίας τους; Ποιος τους εγγυούνταν ότι ο "εξορθολογισμός" και η "σωτηρία" θα περιοριζόταν μόνον στη χριστιανική Ευρώπη και όχι στην Ασία ή την Αφρική όπου είχαν τεράστια συμφέροντα;
Μαζί μ' αυτούς το ίδιο ανήσυχοι ήταν και οι Εβραίοι. Η ανάπτυξη της βιομηχανίας με προτεραιότητα τον άνθρωπο θα τους κατέστρεφε. Γιατί; …Γιατί οι Εβραίοι ήταν τραπεζίτες και έμποροι. Όταν η ανάπτυξη είναι σταθερή και χωρίς τις γνωστές "παλινδρομήσεις", δεν υπάρχει το ρίσκο της καταστροφής και άρα οι τραπεζίτες δεν μπορούν να ασκήσουν τοκογλυφία. Δεν μπορούν να δίνουν δάνεια και να κλέβουν περιουσίες αποτυχημένων βιομηχάνων. Δεν μπορούν να παίζουν στα χρηματιστήρια τον "τζόγο" των επιτυχημένων και αποτυχημένων. Ταυτόχρονα ήταν και έμποροι. Ο εξορθολογισμός τής παραγωγής καταστρέφει τους εμπόρους. Δεν μπορούν να εισπράττουν υπεραξίες, πουλώντας τα "σπάνια" και τα δυσεύρετα στα πάντα υπάρχοντα …fashion victims.
Τότε πήραν όλες τις ολέθριες αποφάσεις, οι οποίες μας οδήγησαν σε τρεις παγκόσμιους πολέμους. Στόχος τους έγινε το "Εργαστήριο" τού Θεού. Έφτιαξαν το "σφυρί" τής Γερμανίας και άρχισαν να "σπάνε" ό,τι θεωρούσαν πως δεν τους συνέφερε και να φτιάχνουν ό,τι νόμιζαν πως τους απέφερε κέρδος. Ό,τι από το παλιό "Εργαστήριο" θεώρησαν πως τους εξυπηρετούσε, το κράτησαν ατόφιο. Κράτησαν "ατόφια", για παράδειγμα, τη χριστιανική "καρδάρα" και δεν την απείλησαν ακόμα και στην απόλυτη παντοδυναμία τους.
Ποτέ οι Προτεστάντες δεν στράφηκαν εναντίον των κεντρικών χριστιανικών δομών. Άθεοι-ξεάθεοι, οι βασιλείς ήταν ελέω Θεού και σταυροκοπιόντουσαν στα Westminster Abbey. Δαρβινιστές και αγνωστικιστές έτρεχαν στα Βατικανά για ευχές και προσευχές.  Πάντα έτσι ήταν οι Προτεστάντες. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ. Να μην ξεχνάμε ότι πλην του θρόνου της Ισπανίας οι εναπομείναντες "ελέω Θεού" Βασιλείς του χριστιανισμού είναι ΟΛΟΙ τους Προτεστάντες. 
Αυτοί μας οδήγησαν στους Παγκόσμιους Πολέμους. Τους πολέμους που θα τους αναλύσουμε μόνο στο επίπεδο του σχεδιασμού που μας ενδιαφέρει. Πάντα θα ψάχνουμε να βρούμε τις αλλαγές στο "τρίπτυχο" που αφορά τον σχεδιασμό μας. "Γάλα", "καυστήρας" και "πυτιά". 
Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος.
"Ισοπέδωση" των παλαιών δομών τού χριστιανικού κόσμου
και "διασπορά" των θεμελιακών στοιχείων των νέων "υποδομών".
Στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο ο στόχος της προτεσταντοσιωνιστικής "συμμορίας"  ήταν η δημιουργία των βασικών δεδομένων, τα οποία θα ήταν απολύτως χρήσιμα στις επόμενες φάσεις. Πρώτος και βασικός στόχος ήταν να ομογενοποιήσουν τη χριστιανική κοινωνία "γαλακτοπαραγωγής". Για να το καταφέρουν αυτό, θα έπρεπε να διαλύσουν τις υπάρχουσες τότε αυτοκρατορίες, οι οποίες έδιναν πολιτική και στρατιωτική ισχύ στα θρησκευτικά δόγματα που τους ενοχλούσαν και στέκονταν εμπόδιο στα προτεσταντικά σχέδια για "κατάκτηση" της Ευρώπης.
Lathos Epochi_24Γι' αυτόν τον λόγο κατέστρεψαν την Αυστροουγγαρία, η οποία έδινε ισχύ στο καθολικό δόγμα και επίσης κατέστρεψαν και τη Ρωσική Αυτοκρατορία, η οποία έδινε ισχύ στο ορθόδοξο δόγμα. Για να μην "ερεθίσουν" μάλιστα την πανίσχυρη Ρώμη και έρθουν σε σύγκρουση με τους πανίσχυρους καθολικούς, επέλεξαν την Ορθόδοξη Αυτοκρατορία τής Ρωσίας να τη μετατρέψουν σε έναν κομμουνιστικό "καυστήρα" …Έναν μικρό "καυστήρα", ο οποίος θα τους επέτρεπε να "σφυρηλατήσουν" το τρομερό γερμανικό "σφυρί" τους …Το "σφυρί" εκείνο, το  οποίο θα τους επέτρεπε να πάνε στις επόμενες φάσεις τού σχεδιασμού …Στις πιο δύσκολες και απαιτητικές φάσεις του.
Από εκεί και πέρα στόχος τους ήταν να "δουλέψουν" στο εσωτερικό τής χριστιανικής κοινωνίας. Το χριστιανικό "γάλα" έπρεπε να "μολυνθεί" ομοιογενώς στο σύνολό του. Οι εβραϊκές κοινότητες είχαν στο σύνολό τους λάβει εντολή —και βέβαια και βοήθεια— να "μολύνουν" όσο περισσότερο μπορούσαν τις κοινωνίες στις οποίες "φιλοξενούνταν". Αυτό σήμαινε ότι μετά από αιώνες οι Εβραίοι θα έβγαιναν από τα γκέτο και θα διεκδικούσαν θέσεις, οι οποίες μέχρι τότε ήταν απαγορευμένες γι' αυτούς …Θέσεις, οι οποίες επηρέαζαν τη γενικότερη κοινωνική λειτουργία των χριστιανικών κοινωνιών και επηρέαζαν και τη δημιουργία των κοινωνικών "προτύπων"…Τράπεζες, Τύπος, Τέχνη, Λογοτεχνία κλπ. όλα "επιστρατεύτηκαν" με σκοπό τη "μόλυνση" του "γάλακτος".   
Την ώρα που τα επιχειρούσαν όλα αυτά μέσα στη χριστιανική "καρδάρα", έκαναν ανάλογες επεμβάσεις και στον εξωτερικό χώρο. Έκαναν επεμβάσεις και στον "καυστήρα" τού Θεού. Θέλησαν —και κατάφεραν— να τον θέσουν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους. Για πρώτη φορά στην ιστορία μια θρησκεία ελεγχόταν απόλυτα από ανθρώπους μιας άλλης θρησκείας. Κατέστρεψαν την Οθωμανική Αυτοκρατορία, γιατί τους ήταν απαραίτητος ο έλεγχος του Ισλάμ, προκειμένου να ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό τους. Έπρεπε να αποκτήσουν τον έλεγχο του πετρελαίου και να τον παραδώσουν στους Σαουδάραβες, ώστε να στρέψουν τον πλούτο του εναντίον τής μωαμεθανικής κοινωνίας και όχι υπέρ της.
Lathos Epochi_25Η επέμβαση στην Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν υπερεπείγουσα, γιατί έπρεπε να τη διαλύσουν οργανωμένα, προκειμένου να αποφύγουν τον ελληνικό κίνδυνο. Έπρεπε να ελέγξουν τον ελληνικό και σκληρό ορθόδοξο "πυρήνα" της. Δεν ήθελαν στην "αυγή" τής βιομηχανικής εποχής να αφήσουν τις διάσπαρτες ελληνικές κοινότητες να διεκδικήσουν το "όνειρο" της Μεγάλης Χίμαιρας. Δεν θα τις άφηναν να δραστηριοποιούνται σε έναν μεγάλο και πλούσιο χώρο, όπως αυτόν της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, γιατί θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως "πυτιά" και να τους καταστρέψουν. Πριν συμβεί αυτό, τους "ξήλωσαν" από παντού και αφού τους στρίμωξαν μέσα σε ένα μικρό κράτος, μπορούσαν να τους απειλούν και να τους εκβιάζουν.
Σε αυτήν τους την προσπάθεια χρησιμοποίησαν τους συνήθεις Έλληνες προδότες …Τους στενούς τους συνεργάτες …Τους διορισμένους από τους ίδιους "ηγέτες" τής Ελλάδας …Τους γνωστούς ιδρυτές των προτεσταντικών κολεγίων, οι οποίοι παρέσυραν το ελληνικό κράτος σε μια παράλογη εισβολή στη Μικρά Ασία, που μόνο στόχο είχε την αποτυχία και την ανταλλαγή των πληθυσμών και άρα  το "ξήλωμα" του ελληνισμού …Βενιζέλοι, Παπανδρέου, Μπενάκηδες, Λαμπράκηδες και όλο το φιλόδοξο χαφιεδαριό εκείνης της εποχής, το οποίο ήθελε να επωφεληθεί από τις μεγάλες ανακατατάξεις των Προτεσταντών. Για την απόλυτη επιτυχία αυτής της "αποτυχίας" συνεργάστηκε το ΚΚΕ τού δικού τους Μπεναρόγια, που είχε ως βασικό του στόχο το "σαμποτάζ" αυτής της προαποφασισμένης προσπάθειας ...μήπως και επέλθει κάποια απρόβλεπτη εξέλιξη και δεν αποτύχει επιτυχώς.
Με λίγους χαφιέδες, πολύ συνωμοσία και πολύ μελετημένες κινήσεις έβαλαν ολόκληρη την Ευρώπη στην Κόλαση. Το σύνολο των όσων προηγήθηκαν και ακολούθησαν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο έγινε με τη δική τους χρηματοδότηση και την δική τους στρατιωτική επέμβαση ...Αποδεδειγμένα πλέον ...Όλοι γνωρίζουν ποιοι "τάιζαν" το κοινωνικό κατακάθι τύπου Μαρξ, Λούξεμπουργκ κλπ. …Όλοι γνωρίζουν για ποιον "δούλευαν" οι "περιηγητές" τύπου Λώρενς της Αραβίας …Όλοι γνωρίζουν ποιοι πλήρωσαν τους "ήρωες" τύπου Λένιν και Στάλιν ...Όλοι γνωρίζουν ποιοι "όπλισαν" τους Πόντιους Έλληνες για τη δήθεν απελευθέρωσή τους …Όλοι γνωρίζουν ποιοι στήριζαν τους Βενιζέλους και τους Κεμάλ, οι οποίοι έδωσαν το οριστικό χτύπημα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και "βίδωσαν" για πάντα τους Προτεστάντες στο πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής ...Όλοι γνωρίζουν ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι χρηματοδότησαν το ΚΚΕ τού Μπεναρόγια και βέβαια το επέβαλαν στην ελληνική πολιτική ως εκφραστή τής πιο ακραίας ανθελληνικής —σε βαθμό προδοσίας— πολιτικής.
Την επόμενη ημέρα τού Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου οι Προτεστάντες και οι Σιωνιστές ήταν ευτυχείς. Το πρώτο βήμα —και ίσως το πιο δύσκολο— είχε γίνει. Όλα τα χριστιανικά δόγματα είχαν χάσει τους πολιτικούς και στρατιωτικούς τους "βραχίονες". Η τρομερή ορθόδοξη Ρωσία είχε παραδοθεί στο γυφταριό των εβραϊκών γκέτο. Η "λαμπερή" καθολική Αυστροουγγαρία είχε γίνει "σκόνη και θρύψαλα" πολλών μικρών κρατών. Η μόνη αυτοκρατορία η οποία επιβίωσε ήταν εκείνη η οποία προβλεπόταν να επιβιώσει και ήταν η Προτεσταντική Βρετανική Αυτοκρατορία. ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα κράτη τής Ευρώπης ήταν "λαβωμένα" και χρεωμένα στους Προτεστάντες. Η πιο πλούσια ήπειρος του Πλανήτη βυθίστηκε για πρώτη φορά στα χρέη. Αυτοί οι Προτεστάντες "δανειστές", είτε ως Βρετανοί είτε ως Αμερικανοί, είχαν πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις από τα κράτη αυτά...
…Απαιτήσεις, οι οποίες σιγά-σιγά θα τα έβαζαν στο κρεβάτι τού Προκρούστη …Απαιτήσεις, οι οποίες τα έβαζαν πάνω στο "πατρόν" τής Βαϊμάρης. Μπορεί ακόμα να ήταν πολύ νωρίς ν' αναγκαστούν να "κοπούν" πάνω σε αυτό το "πατρόν", αλλά είχαν ήδη "ανεβεί" στο "κρεβάτι". Αναγκάστηκαν όλα να επιτρέψουν την ίδρυση κομμουνιστικών κομμάτων και την ίδρυση προτεσταντικών κολεγίων, για να πηγαίνουν τα παιδιά τής άρχουσας τάξης. Με τα πρώτα θα παρήγαγαν τους αριστερόστροφους φασίστες από το πιο αδίστακτο κομμάτι τής "πλέμπας" και με τα δεύτερα θα έλεγχαν στο ανώτερο κοινωνικό επίπεδο τη στελέχωση των κρατικών δομών.
Η "επανάσταση" στη Ρωσία είχε "πετύχει" και η υποδομή για το σύστημα "θέρμανσης" στη χριστιανική "καρδάρα" είχε πλέον δημιουργηθεί. Υπήρχε η κεντρική "μονάδα" στη Ρωσία και υπήρχαν και τα κομμουνιστικά κομματικά "μπεκ" να ψεκάζουν μολυσματικό "πύο" σε κάθε κράτος. Δεν είχαν "συνδεθεί" βέβαια ακόμα με τον απόλυτο τρόπο, αλλά είχε ολοκληρωθεί το πιο δύσκολο κομμάτι τού σχεδιασμού …Του σχεδιασμού αυτού, που έπιασε στον "ύπνο" τα χριστιανικά δόγματα, των οποίων οι θρησκευτικοί ηγέτες της εποχής αποδείχθηκαν ανίκανοι.
Τα αποτελέσματα εκείνου του πολέμου ήταν τα επιθυμητά …Το χριστιανικό "γάλα" ήταν συγκεντρωμένο και "μολυσμένο" σε μια "καρδάρα". Δεν είχε "κοπεί", αλλά είχε "μολυνθεί" ομοιογενώς μέσα σε μια "καρδάρα", η οποία ήταν σε μεγάλο βαθμό ελεγχόμενη από τους Προτεστάντες …Μια "καρδάρα", η οποία απλά περίμενε την επόμενη φάση, για να γίνει στην κυριολεξία μια "χύτρα", που θα έβραζε το "γάλα" της. Η ελληνική "πυτιά" είχε συγκεντρωθεί με τη βία στο σύνολό της και είχε "αποθηκευτεί" στο νότιο άκρο τής βαλκανικής χερσονήσου. Μόνη και απομονωμένη η "πυτιά" σε έναν απολύτως εχθρικό περίγυρο, δεν μπορούσε να "δράσει" και έτσι εξουδετερώθηκε πλήρως.
Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος.
Δημιουργία τού διπόλου τής ψυχροπολεμικής περιόδου.
Αφού άφησαν τις συνθήκες να "ωριμάσουν" για λίγα χρόνια, "ξαναχτύπησαν". Η ωρίμανση στο επίπεδο αυτό είχε σχέση πιο πολύ με τις ανάγκες των κοινωνιών να προετοιμαστούν να μιμηθούν το γερμανικό μοντέλο. Δεν είχαν εξαρχής όλες οι κοινωνίες τις ίδιες προδιαγραφές με τη Γερμανία, ώστε να είναι έτοιμες να μεταμορφωθούν με τον απλό "τρόμο". Έπρεπε σταδιακά να μάθουν να αποδέχονται σαν μη αναστρέψιμο κακό την ύπαρξη και τη δραστηριοποίηση των κομμουνιστών αλλά και ναζιστών μέσα στις κοινωνίες τους. Ταυτόχρονα, όμως, έπρεπε τα τοπικά κομμουνιστικά κόμματα να "απογαλακτιστούν" από τον εβραϊσμό που τα "έστησε" σε πρώτη φάση…
…Να απογαλακτιστούν, γιατί ήδη κάποιοι έπρεπε να μεθοδεύσουν το "άλλοθι" των Σιωνιστών …Το "άλλοθι" των δήθεν διωκόμενων Εβραίων …Τη μεγαλειώδη "παράσταση" του "Ολοκαυτώματος". Οι θύτες έπρεπε να γίνουν θύματα και γι' αυτόν τον λόγο έπρεπε να αλλάξουν τα "ρούχα" τους και να πετάξουν τα φονικά "εργαλεία" που κρατούσαν. Γι' αυτόν τον λόγο σταδιακά έπρεπε οι Εβραίοι ν' αρχίσουν ν' αποσύρονται από τα κομμουνιστικά κόμματα και ν' αρχίσουν να πυκνώνουν τις τάξεις τους με κοινούς πολίτες …Να αρχίσουν αυτοί οι πολίτες να υπακούν οργανωμένα και πιστά σε ξένα κέντρα, χωρίς να αισθάνονται τις ενοχές τού προδότη.
Οι δήθεν "Διεθνείς" των χαφιέδων αυτό το νόημα είχαν ...Να εξοικειώσουν τους προδότες —αλλά και τους λαούς— με την νέα αυτήν κατάσταση …Να απενοχοποιήσουν τις προσωπικές επιλογές και συμφέροντα εις βάρος πατρίδων …Να γίνει ανεκτή μια κατάσταση, η οποία στην προηγούμενη περίοδο θα ισοδυναμούσε με εκτέλεση στα πέντε μέτρα. Κάτι σαν τις σημερινές συνελεύσεις τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, όπου αφεντικά και προδότες επιδίδονται σε "παζάρια" και προδοσίες και ο λαός το αντιμετωπίζει περίπου σαν κοινωνικό ή πολιτιστικό γεγονός.
Lathos Epochi_26Όταν οι συνθήκες "ωρίμασαν", ξεκίνησαν τη "δουλειά". Έδωσαν στον δικό τους Χίτλερ το γερμανικό "σφυρί" και άρχισαν να καταστρέφουν τις μικρές εθνικές "κατασκευές" τής Ευρώπης, για να προετοιμάσουν το "καλούπωμα" της Νέας Τάξης. Χάρη στον πόλεμο της Γερμανίας μπόρεσαν και δημιούργησαν το βίαιο και τρομακτικό κομμουνιστικό μπλοκ τής Σοβιετικής Ένωσης …Το μπλοκ εκείνο, το οποίο θα αποτελούσε το άλλοθι για τους Προτεστάντες να αναλάβουν και επισήμως τον ρόλο τού "προστάτη" τού χριστιανικού κόσμου στο σύνολό του. Η "καρδάρα" δεν ήταν πλέον μόνον "μολυσμένη" από τους Σιωνιστές, αλλά και απολύτως ελεγχόμενη από τους Προτεστάντες. Με το "ικρίωμα" της Σοβιετικής Ένωσης δημιούργησαν ένα "αντίγραφο" του μελλοντικού σχεδιασμού.
Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν επανάληψη του "έργου" εκείνου, το οποίο είχε παιχθεί στη Γερμανία μερικά χρόνια πριν. Απλά άλλαξαν κλίμακα και στον ρόλο τής Γερμανίας έβαλαν όλα τα κράτη που τους ενδιέφεραν. Τον ρόλο της κομμουνιστικής Ρωσίας, η οποία είχε την πέμπτη φάλαγγα των κομμουνιστών στη Γερμανία, θα τον έπαιρνε η κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση, η οποία θα είχε μια ανάλογη φάλαγγα σε όλα τα κράτη τής δυτικής Ευρώπης. Ο ρόλος τής Γερμανίας ήταν να επιτεθεί στα ευρωπαϊκά κράτη μόνο και μόνο για το κέρδος τής καταστροφής …Να τα ισοπεδώσει στον ίδιο βαθμό που ήταν κατεστραμμένη η Γερμανία μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ώστε να τα καταστήσει ψυχολογικά ευάλωτα και άρα εύκολα στο να αποδεχθούν τους όρους ενός ωμού εκβιασμού.
Lathos Epochi_27Στόχος ήταν να καταστρέψει τις παλιές τους δομές, θρησκευτικές, κοινωνικές, οικονομικές, πολιτικές κλπ., ώστε την επόμενη ημέρα ο χριστιανικός κόσμος να γίνει ένα "δίπολο" με τη Σοβιετική Ένωση …Να μπουν οι Αμερικανοί ως επικεφαλής των Προτεσταντών στην Ευρώπη και να στήσουν την παράσταση του "τρόμου" …Να μπουν σε όλα τα κράτη σαν προστάτες, ρυθμιστές και δανειστές με στόχο να "χτιστούν" όλα πάνω στα πρότυπα της Βαϊμάρης …Οι Προτεστάντες να αποφασίσουν με τις "βοήθειές" τους ποιοι θα προοδεύσουν και ποιοι όχι …Ποιοι θα κυβερνήσουν και ποιοι όχι.
Η Γερμανία "αποσύρθηκε" και ο στρατός "κατοχής" των Αμερικανών ήταν περισσότερο για να προστατεύσει τους Γερμανούς από την οργή των θυμάτων τους παρά για οτιδήποτε άλλο. Διασπάστηκε σε δύο κομμάτια, ώστε να διατηρήσει τον ατόφιο φασιστικό ναζιστοκομμουνιστικό χαρακτήρα της και να μην κινδυνεύει ούτε από το ένα "στρατόπεδο" ούτε από το άλλο. Της δόθηκε χρόνος να επουλώσει τις πληγές" της, γιατί θα έπρεπε να ξαναχρησιμοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο και εις βάρος των ίδιων θυμάτων της. Την ίδια ώρα η Ευρώπη στο σύνολό της παραδόθηκε στους αριστερόστροφους φασίστες...
…Φασίστες απολύτως υπάκουους στους Προτεστάντες και στους Σιωνιστές. Η μόνη διαφορά που υπήρχε ήταν ο τρόπος με τον οποίο το κάθε ευρωπαϊκό κράτος παραδόθηκε στους αριστερόστροφους φασίστες και αυτό είχε να κάνει με το "στρατόπεδο" στο οποίο το είχαν τοποθετήσει.  Στη δυτική Ευρώπη αυτή η παράδοση έγινε με τη συνεχή "πριμοδότηση" των στελεχών των κομμουνιστικών κομμάτων μέσω των δήθεν "σοσιαλιστικών" κομμάτων, τα οποία μονοπωλούσαν την εξουσία. Στην ανατολική Ευρώπη αυτό έγινε με την απευθείας επέμβαση της σταλινικής Μόσχας, η οποία στελέχωνε τις πολιτικές και κοινωνικές δομές με δικούς της ανθρώπους. Αντιλαμβανόμαστε ότι με συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού ήταν θέμα λίγων χρόνων να κατακτήσουν τα πάντα.
Επειδή πάντα η μάθηση υποβοηθείται από τα παραδείγματα, έβαλαν την Ελλάδα στη φοβερή περιπέτεια του Εμφυλίου, για να "διδάξουν" σε ολόκληρο τον κόσμο για τις "κακές" προθέσεις των κομμουνιστών …Το τερπνόν μετά τού ωφελίμου. Έτσι κι αλλιώς την Ελλάδα έπρεπε να τη "ματώσουν" για να την ελέγξουν. Αυτό το πάθημά της το έκαναν διδακτικό "παράδειγμα" για τους υπόλοιπους.  
Ο Εμφύλιος, που "έκαψε" την ελληνική "πυτιά".
Σε έναν τέτοιον αρκετά ενιαίο σχεδιασμό και με τα κράτη απολύτως ισοπεδωμένα, οι Έλληνες δεν θα μπορούσαν να αφεθούν να εκκινήσουν ελεύθεροι από την ίδια "αφετηρία" με τους υπόλοιπους. Έπρεπε και πάλι να ξεκινήσουν με ένα "χάντικαπ", το οποίο θα τους έβαζε "πίσω" από τους υπόλοιπους και βέβαια θα τους έθετε στην ομηρία των Προτεσταντών και των Σιωνιστών. Αυτό το "χάντικαπ" κατάφεραν και το δημιούργησαν με τον Εμφύλιο Πόλεμο …Τον πιο "στημένο" εμφύλιο όλων των εποχών. Μερικές χιλιάδες κομμουνιστών χαφιέδων "πολέμησαν" με τον εθνικό στρατό, ο οποίος βρισκόταν υπό την ηγεσία των δωσίλογων ταγματασφαλιτών τής ναζιστικής εποχής. "Πολέμησαν" μεταξύ τους δηλαδή οι χαφιέδες και οι λακέδες των ίδιων αφεντικών.
Το ζητούμενο εκείνου του "Εμφυλίου" ήταν μια "παράσταση" τρόμου, εφόσον καί τα δύο αντιμαχόμενα μέρη —είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο— στρέφονταν εναντίον τού λαού. Μεταξύ τους πολεμούσαν δήθεν και τον λαό "χτυπούσαν" από κοινού …δήθεν για να "επιλέξει" πλευρά. Στόχος ήταν να τρομοκρατηθεί ο λαός και να οδηγηθεί στην απόλυτη καταστροφή, αποδεχόμενος ως ηγεσία του τους παλιούς συνεργάτες των ναζιστών. Και μόνον να σκεφτεί κάποιος ότι οι Προτεστάντες και οι Σιωνιστές έλεγχαν απόλυτα τόσο τους δωσίλογους συνεργάτες τους όσο και το ΚΚΕ, καταλαβαίνει τι έγινε και από ποιους έγινε.
Μιλάμε για το "δούλεμα" του αιώνα. Έστειλαν τον σαραντάχρονο Ζαχαριάδη προστατευόμενο των ναζιστών —με αμερικανικό αεροπλάνο και αγγλικές λίρες— να παραστήσει στην Ελλάδα τον ρωσόφιλο "επαναστάτη". Ο Εμφύλιος "γονάτισε" τον ελληνικό λαό και οι εμπνευστές του πέτυχαν τους στόχους τους. Η ελληνική "πυτιά" δεν είχε ελπίδες να επηρεάσει το "ανοιχτό" δυτικό μπλοκ, γιατί οι Έλληνες είχαν εξουθενωθεί και επιπλέον βρισκόταν κάτω από την εξουσία των πολιτικών εκείνων, οι οποίοι ήταν πρώην δωσίλογοι και στην κοινωνία είχε "αμοληθεί" το ΚΚΕ να παρακολουθεί και να χαφιεδίζει τα πάντα.
Lathos Epochi_28Από εκεί και πέρα όλα έγιναν όπως προβλέπονταν. Οι ίδιοι άνθρωποι, τους οποίους χρησιμοποίησαν οι Προτεστάντες για να "τακτοποιήσουν" την κατάσταση μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ήταν εκείνοι, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν για το ίδιο πράγμα και μετά τον Δεύτερο …Τα παιδιά και τα ανίψια των Βενιζέλων, των Παπανδρέου, των Μπενάκηδων και των Λαμπράκηδων …Οι ατιμώρητοι δωσίλογοι, οι οποίοι, όταν πλέον δεν υπήρχε κίνδυνος να αντιδράσει ο λαός, νομιμοποίησαν και το ΚΚΕ και το άφηναν να "εκπαιδεύει" αριστερόστροφους φασίστες με τον τόνο. Μέσα σε λίγες δεκαετίες το σύνολο της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής κυριαρχούνταν απόλυτα από πρώην ΚΚΕδες, οι οποίοι καταλάμβαναν με την "αξία" τους όλους τους χώρους. Ακόμα και η Δεξιά πρώην στελέχη τού ΚΚΕ χρησιμοποιούσε για την άσκηση της πολιτικής της. Πότε έγιναν αυτά; …Στην περίοδο της κυριαρχίας τού παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ…
…Τότε, δηλαδή, που κυριαρχούσε ένας κολεγιόπαιδας —γιος δωσίλογου— με ένα κόμμα, του οποίου τα απαιτούμενα ιδρυτικά χρήματα τα έβαλαν οι ίδιοι Εβραίοι τοκογλύφοι, οι οποίοι κάποτε χρηματοδότησαν τον Μαρξ και τον Λένιν ..Ένας γνήσιος αριστερόστροφος φασίστας, εφόσον εκπαιδεύτηκε ως Εβραίος κομμουνιστής πριν φύγει για τις ΗΠΑ …Ένας "αντιαμερικανός" και "φιλοπαλαιστίνιος", για τον οποίο όλοι γνώριζαν πως είναι πράκτορας των Προτεσταντών και των Σιωνιστών …Αυτός, που για την απόλυτη κυριαρχία του "δανείστηκε" όλα τα στελέχη του από το ΚΚΕ και ως εκ τούτου άνοιξε "διάπλατα" τον δρόμο για τους αριστερόστροφους φασίστες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην εποχή τής παντοδυναμίας τού ΠΑΣΟΚ η κομμουνιστική ΠΣΚ ήταν "μυστηριωδώς" η απόλυτη κυρίαρχος των Πανεπιστημίων.
Τα αποτελέσματα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ήταν τα απολύτως επιθυμητά. Την επομένη τού πολέμου η "καρδάρα" ήταν απολύτως ελεγχόμενη από τους Προτεστάντες. Το χριστιανικό "γάλα" ήταν απολύτως "μολυσμένο" και είχε αρχίσει πλέον να "βράζει" στο σύνολό του. Η "καρδάρα" είχε χωριστεί σε δύο μέρη και ο βοηθητικός σοβιετικός "καυστήρας" πήρε πυρηνική γνώση, για να εμφανίζεται ιδιαίτερα "φλογερός". Η μισή Ευρώπη είχε παραδοθεί στην κομμουνιστική Μόσχα, για να στελεχώσει τα συστήματά της με σκληρούς "μολυσματικούς" κομμουνιστές και η άλλη μισή βρισκόταν υπό την αγγλοσαξονική "κηδεμονία", η οποία πριμοδοτούσε τα "μολυσματικά" σοσιαλιστικά κόμματα, τα οποία αντλούσαν στελέχη από τα κομμουνιστικά. Η ελληνική "πυτιά" είχε "καεί" νωρίς και άρα είχε εξουδετερωθεί πριν γίνει επικίνδυνη σε ένα δυτικό μπλοκ, το οποίο ήταν ιδιαίτερα "ανοικτό" και άρα ευάλωτο σε "ζυμώσεις".
Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.
Το "ξεκαλούπωμα" του σχεδιασμού
και η αποκάλυψη της τελικής μορφής τού σχεδιασμού...
Ένα "έργο" ολοκληρώνεται μετά το "χτίσιμο" εκατό και πλέον χρόνων.
Έχοντας εξοικειωθεί ο αναγνώστης με τη λογική του σχεδιασμού τους μπορεί πλέον να καταλάβει και μόνος του πως ήταν θέμα χρόνου να εκδηλωθεί ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα "έργο", το οποίο είχε ξεκινήσει πριν από εκατό χρόνια. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει το επόμενο "βήμα", γιατί, όποιος μηχανικός "καλουπώνει" ένα οικοδόμημα, θα πρέπει να το "ξεκαλουπώσει", ώστε αυτό να πάρει την τελική του μορφή. Αυτός θα ήταν ο στόχος του τελευταίου αυτού πολέμου …Να οδηγήσει την κατάσταση στην τελική της μορφή …Να αντικαταστήσει τα "πρόχειρα" στοιχεία με τα μόνιμα …Να φύγει το "καλούπωμα" και ν' αποκαλυφθεί η προτεσταντική Τάξη Πραγμάτων, όπως την είχαν φανταστεί οι σχεδιαστές της στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.
Βασικός στόχος ήταν να αποσυρθεί ο "ψευδοκαυστήρας" τής Σοβιετικής Ένωσης και να αντικατασταθεί με τον αυθεντικό ισλαμικό "καυστήρα" τού Θεού. Ταυτόχρονα τα "μολυσματικά" στοιχεία εντός του χριστιανισμού να είναι τα τελικά —και άρα αυτά τα οποία δεν θα ενσωματωθούν ποτέ στην κοινωνία της— και τα οποία είναι οι ισλαμοφασίστες. Ο χριστιανισμός θα "ενωνόταν" με το Ισλάμ με έναν δολοφονικό "δεσμό" θανάτου, ο οποίος δεν θα τους επέτρεπε ποτέ να λειτουργήσουν ο ένας χωρίς τον άλλον …"Καυστήρας" και "καρδάρα" θα γινόταν μία ενιαία "συσκευή" στη νέα Πανθρησκεία, η οποία θα συγκέντρωνε πλέον το "γάλα" ολόκληρης της ανθρωπότητας και θα το "έβραζε" την ίδια ώρα που το παραλάμβανε …"Καυστήρας" και "καρδάρα" θα ενωνόταν πάνω στην Ελλάδα, ώστε η "πυτιά" να εγκλωβιστεί στο χειρότερο δυνατό σημείο …Στην "κόλαση" της φωτιάς.
Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε το 1989. Ξεκίνησε με την επίθεση του Σιωνιστή Γκρίνσπαν από τη FED. Με το φτηνό χρήμα απέσπασαν την προσοχή τού κόσμου, όπως αποσπάς την προσοχή των σκυλιών, πετώντας κρέατα. Τους έβαλαν όλους σε ένα κυνήγι πλούτου, το οποίο κανένας δεν γνώριζε ποιοι το προκαλούσαν. Γιατί το έκαναν αυτό; …Για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος ήταν για να "ξεκαλουπώσουν" τον προηγούμενο σχεδιασμό, ώστε να δημιουργήσουν την υποδομή για τον επόμενο. Με το φτηνό χρήμα χτύπησαν όλες εκείνες τις εθνικές δομές, οι οποίες στηρίζονταν στην παραγωγή και τις οποίες είχαν επιτρέψει να επιβιώσουν στον προηγούμενο σχεδιασμό. Για να μπορέσουν να το επιτύχουν αυτό, απέσυραν και το "φόβητρο" εκείνο, το οποίο μέχρι τότε υπήρχε για να σταθεροποιεί τον σχεδιασμό τους…
…"Ξεκαλούπωσαν" τον δυτικό κόσμο και αυτό σημαίνει πως άνοιξαν τις αγορές, ώστε υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού να παραδώσουν το σύνολό τους στις δικές τους πολυεθνικές. Όμως, το πιο σημαντικό ήταν πως άνοιξαν την παγκόσμια τραπεζική αγορά και μπορούσαν κατά πρώτον να επανασχεδιάσουν τον παγκόσμιο βιομηχανικό "χάρτη" και κατά δεύτερον να μετατρέψουν το σύνολο του πλανήτη σε μια ελεγχόμενη "αποικία" χρέους. Θρησκείες, δηλαδή, οι οποίες δεν είχαν ποτέ καμία επαφή με τη βιομηχανική ανάπτυξη, μέσα σε λίγα χρόνια —με χρήματα των Σιωνιστών και την τεχνογνωσία των Προτεσταντών— μπήκαν στην "αιχμή" τής τεχνολογίας.
Την ίδια ώρα "άνοιγαν" και το ανατολικό μπλοκ, ώστε να το "ευθυγραμμίσουν" με την υπόλοιπη χριστιανική Δύση. Εκεί όμως είχαν άλλα προβλήματα. Έπρεπε να "ρίξουν" οργανωμένα ένα απάνθρωπο καθεστώς, αλλά ταυτόχρονα να μην τιμωρήσουν τα στελέχη του, τα οποία ήταν οι δικοί τους άνθρωποι. Έπρεπε να "ρίξουν" ένα φασιστικό καθεστώς, αλλά να σώσουν όλους τους αριστερόστροφους φασίστες που το στελέχωναν. Για να γίνει αυτή η ομαλή "μετάβαση", έκαναν το εξής έξυπνο: Για να μην έχουν αντιδράσεις από τους λαούς τής Δύσης, οι οποίοι θα υποστήριζαν την προσπάθεια για κάποια στοιχειώδη απονομή Δικαιοσύνης στην ταλαιπωρημένη ανατολική Ευρώπη των κτηνών του τύπου Τσαουσέσκου, ενθάρρυναν και χρηματοδότησαν ένα "πλιάτσικο" μοναδικό στην ανθρώπινη ιστορία.
Κανένα κράτος δεν ζήτησε καμία απονομή δικαιοσύνης και αποκατάσταση των θυμάτων του σταλινισμού, γιατί όλα μπήκαν μέσα στις ανατολικές χώρες και —σε συνεργασία με τους διεφθαρμένους αριστερόστροφους φασίστες που τα κυβερνούσαν— πλιατσικολογούσαν. Με πρωταγωνιστές τούς τοπικούς Εβραίους, οι οποίοι μέσα σε λίγα χρόνια έγιναν οι γνωστοί "ολιγάρχες" τής πρώην ανατολικής Ευρώπης, έγινε ένα τεράστιο πάρτι διαφθοράς. Αυτή η διαφθορά ήταν και το ζητούμενο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ατιμωρησία των σταλινικών σκουπιδιών, τα οποία για δεκαετίες βίαζαν τους λαούς τής ανατολικής Ευρώπης.
Με τη διαφθορά όλοι οι πρώην κομμουνιστές "πραιτοριανοί" των ανατολικοευρωπαϊκών καθεστώτων έγιναν νεόπλουτοι καπιταλιστές. Με τη διαφθορά τα σκουπίδια τής εξουσίας έγιναν σκουπίδια τού πλούτου. Οι ίδιοι άνθρωποι —ως πλούσιοι πλέον καπιταλιστές— ανέλαβαν τη διακυβέρνηση των κρατών που κυβερνούσαν και πριν ως κομμουνιστικά. Οι ίδιοι άνθρωποι, ως πετυχημένοι "νεοφώτιστοι", ανέλαβαν να οδηγήσουν τους λαούς τους στον "παράδεισο" του καπιταλισμού. Ό,τι αρχεία υπήρχαν, όπως αυτό της ΣΤΑΖΙ, θεωρητικά μόνον "καταστράφηκαν", καθώς στην πραγματικότητα πήγαν στις προτεσταντικές μυστικές υπηρεσίες, για να τους εκβιάζουν. 
Αφού "ξεκαλούπωσαν" το δίπολο των μπλοκ, "καταστρέφοντας" μόνοι τους τη δική τους Σοβιετική Ένωση, το αμέσως επόμενο βήμα ήταν να παραδώσουν τα πάντα στον απόλυτο έλεγχο των αριστερόστροφων φασιστών και να ευθυγραμμίσουν τα κράτη τής ανατολικής Ευρώπης με αυτά της δυτικής. Μόλις έγινε αυτό, πυροδότησαν —και πάλι μέσω της Γερμανίας— τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο …Έναν πόλεμο πολύ πιο περίπλοκο από τους άλλους δύο, εφόσον αυτός ήταν κυρίως οικονομικός. Το αποτέλεσμα ήταν να "ισοπεδωθεί" για άλλη μια φορά η Ευρώπη, έστω κι αν δεν έπεσε ούτε μία σφαίρα, ούτε ένα κτίριο.
Το 2008 επιτέθηκαν με τον πιο σκληρό τρόπο στην Ελλάδα. Για τους λόγους που γνωρίζει ο αναγνώστης "ξεχώρισαν" την Ελλάδα από τα υπόλοιπα κράτη, προκειμένου να τη μετατρέψουν σε μια απόλυτα ελεγχόμενη αποικία χρέους. Μέσα σε ελάχιστα χρόνια η Ελλάδα καταστράφηκε οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά με έναν τέτοιον τρόπο, που μέχρι τώρα επιτυγχανόταν μόνον με βομβαρδισμούς και τανκ. Αφού με εκβιασμούς και απάτες την έβαλαν σε ένα πρωτοφανούς σκληρότητας Μνημόνιο, την ελέγχουν απόλυτα. Επειδή και πάλι αυτό απαιτούσε την προδοσία τής Ελλάδας, χρησιμοποίησαν τις ίδιες τεχνικές με τους ίδιους προδότες…
Lathos Epochi_29…Επανέφεραν το ναζιστικό άκρο με τη χρήση των ΚΚΕδων και, από τη στιγμή που το κατάφεραν αυτό, μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την τρίτη γενιά των ίδιων προδοτών …Τους απογόνους των Βενιζέλων, των Μπενάκηδων, των Λαμπράκηδων, των Παπανδρέου και των Καραμανλήδων …Μιλάμε για "γονίδια" προδοσίας. Τώρα επαναλαμβάνουν την ίδια ακριβώς πολιτική στην τελική της κλίμακα και άρα στο σύνολο των λαών. Με τρομοκρατία και πάλι και με απειλές κι εκβιασμούς, που έχουν και πάλι σχέση με οικονομικές "βοήθειες", "αξιολογήσεις", "ρευστότητα", "CDS" κλπ., προσπαθούν να διατηρήσουν τους λαούς τής Ευρώπης υπό καθεστώς τρομοκρατίας. Αφού "ρύθμισαν" τη "χωροταξία" τής "καρδάρας", θα φρόντιζαν και για τη λειτουργία της.
Ο εμφύλιος της Συρίας.
Lathos Epochi_30Αφού μέσω της οικονομικής πίεσης επέβαλαν στην Ευρώπη τους ηγέτες που ήθελαν —όπως τη σταλινικιά Μέρκελ ή τον σταλινικό Τσίπρα— και έδιωξαν όποιους δεν ήθελαν —όπως τον Μπερλουσκόνι—, άρχισαν να "προχωράνε" το σχέδιο στην τελική του φάση. Μόλις διαπίστωσαν ότι οι λαοί είναι πλέον τρομοκρατημένοι από την οικονομική κρίση και πανικοβλημένοι από την εξάρτησή τους από τις "Αγορές" έκαναν το μεγάλο "βήμα" …Το "βήμα" αυτό, το οποίο έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία …Πυροδότησαν έναν εμφύλιο θρησκευτικών δογμάτων μέσα στο Ισλάμ, για να προκαλέσουν ένα τεράστιο "κύμα" προσφυγιάς. Αυτό το "κύμα" θα χρησιμοποιούσαν, για να περάσουν τους ισλαμοφασίστες μέσα στον χριστιανισμό …Με τις ίδιες βάρκες ταξιδεύουν καί τα θύματά τους στη Μέση Ανατολή καί οι πληρωμένοι φονιάδες.
Αυτοί όλοι έρχονται βάση σχεδίου στην Ευρώπη. Έχουν ενημερωθεί εκ των προτέρων καί για τον ρόλο τον οποίο θα παίξουν καί για τη χώρα στην οποία θα δραστηριοποιηθούν. Έχουν στη διάθεσή τους όλα τα μέσα ...από χρήματα μέχρι "συνδέσμους", οι οποίοι τους περιμένουν να τους υποδεχθούν. Ποιοι είναι αυτοί; …Οι γνωστοί μας κομμουνιστές και λοιποί αριστερόστροφοι φασίστες, οι οποίοι έχουν "ακροβολιστεί" και σε άλλους πολιτικούς χώρους …Στην κυριολεξία οι χειρότεροι, απεχθέστεροι και πιο αδίστακτοι των αριστερόστροφων φασιστών, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι σήμερα να ταυτίσουν τα συμφέροντά τους με τους ξένους …Οι πιο σκληρές και πιο φασιστικές οργανώσεις τής Αριστεράς θα ταυτιστούν με την "ευαισθησία" και τον "αντιρατσισμό".
Σε αυτήν την παγίδα, η οποία στήνεται για ολόκληρη την Ευρώπη, η Ελλάδα ξανά θα βρεθεί στη χειρότερη θέση απ' όλους τους υπόλοιπους. Όπως το '45 —μετά τη λήξη τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου— με τα "παθήματά" της "δίδασκε" ολόκληρη την Ευρώπη, προκειμένου αυτή να τρομοκρατηθεί, έτσι γίνεται και σήμερα. Όλη η Ευρώπη θα υποφέρει από έναν σχεδιασμό, ο οποίος θα αλλοιώσει βίαια και μόνιμα τον χαρακτήρα της, αλλά η Ελλάδα στην κυριολεξία προβλέπεται να "παραμορφωθεί". Εκεί που οι άλλοι θα μετράνε "ουλές", η Ελλάδα θα μετρά "ακρωτηριασμούς". Ξανά τον ίδιο κόλπο. Έστειλαν και πάλι έναν σαραντάχρονο σταλινικό —προστατευόμενο των Προτεσταντών και των Ναζιστών— να παραστήσει τον "επαναστάτη" και να πουλήσει "ευαισθησία".
Lathos Epochi_31Στόχος τους: …να έχουν υπό τη μόνιμη ομηρία τους τούς Έλληνες …Να τους  έχουν πάντα υπό την απειλή τού "καψίματος". Ήταν δηλαδή εσκεμμένη η πολιτική τού Τσίπρα και των συμμοριτών που παριστάνουν τους υπουργούς του …Εξ αρχής είχαν σκοπό να διατηρήσουν την Ελλάδα "ανοικτή" στην πρόσβαση των μωαμεθανών μεταναστών και μόλις φτάσει τα "νούμερα" που έχουν προβλεφθεί να "κλείσουν" ερμητικά τα σύνορα γύρω-γύρω. Είχε συμφωνήσει γι' αυτό με τα "αφεντικά" η κυβέρνηση του σταλινικού Τσίπρα …Η κυβέρνηση των αριστερόστροφων φασιστών, η οποία όλους αυτούς τους μωαμεθανούς τούς βλέπει σαν μελλοντικό της πολιτικό "κεφάλαιο".
Η μεγάλη "επιτυχία".
Όλα δείχνουν πως οι μεγάλοι συνωμότες επιτέλους τα κατάφεραν …Κατάφεραν και "δούλεψαν" ολόκληρο τον κόσμο. Μετά από εκατό χρόνια προσπάθειας κατάφεραν και έγιναν οι νέοι "θεοί" του. Το πανανθρώπινο —και όχι μόνον το χριστιανικό— "γάλα" έχει μπει σε συνθήκες "βρασμού" και το εκμεταλλεύονται μόνοι τους οι Σιωνιστές και οι Προτεστάντες. Όλοι οι άλλοι είναι εκτός νομής εξουσίας και βέβαια κερδών, εφόσον ακόμα και το δικό τους "γάλα" δεν μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Το σύνολο σχεδόν τής ανθρώπινης γνώσης έχει παραδοθεί σε μια μικρή ομάδα προτεσταντικών πολυεθνικών εταιρειών τύπου Μονσάντο. Το σύνολο των τραπεζών, οι οποίες ελέγχουν τα νομίσματα στα οποία αποτυπώνονται τα κέρδη τής αγοράς, ελέγχονται από μία επίσης μικρή ομάδα σιωνιστικών τραπεζών. Το σύνολο σχεδόν τής παγκόσμιας βιομηχανικής παραγωγής δουλεύει "φασόν" για τις δικές τους πολυεθνικές εταιρείες. Το σύνολο σχεδόν τού παγκόσμιου παραγωγικού κεφαλαίου βρίσκεται υποθηκευμένο στα "χαρτοφυλάκια" των δικών τους τραπεζών.  
Το φαινόμενο της "μόλυνσης" της χριστιανικής "καρδάρας" έχει επιτευχθεί στον απόλυτο βαθμό, εφόσον το σύνολο των ευρωπαϊκών κρατών εξουσιάζονται από τα δουλικά τους …Εξουσιάζονται από τους αριστερόστροφους φασίστες τύπου Μέρκελ, Ναπολιτάνο, Τσίπρα, Ολάντ, Μπορίσοφ, Φίτσο, Σομπότκα, Γκριμπαουσκάιτε, Ράμα και Γκρουέφσκι και ταυτόχρονα έχει πλημμυρίσει η Ευρώπη με ισλαμοφασίστες. Όποιοι ηγέτες δεν είναι "γεννήματα" των τοπικών κομμουνιστικών κομμάτων, είναι "υπότροφοι" του Σόρος και συνεργάζονται με τους ισλαμοφασίστες τού Σόρος …Ισλαμοφασίστες, οι οποίοι είναι απόλυτα υπάκουοι στα αφεντικά τους και μονίμως επικίνδυνοι, εφόσον δεν υπάρχει ούτε η μαθηματική πιθανότητα ενσωμάτωσής τους στις ευρωπαϊκές χώρες που τους φιλοξενούν. Το "γάλα", δηλαδή, είναι απολύτως "κομμένο" και απολύτως "μολυσμένο" και άρα πρακτικά αδύνατο να χρησιμοποιηθεί με τον τρόπο που προβλέπει ο Σχεδιασμός τού Θεού.
Την ίδια ώρα που το "γάλα" έχει φτάσει στο σημείο "βρασμού", η ελληνική "πυτιά" φαίνεται να είναι απολύτως παγιδευμένη …Απολύτως εξουδετερωμένη και ελεγχόμενη. Οι "θεοί" τής αθλιότητας καθημερινά αποδεικνύονται κομπλεξικοί και εμπαθείς. Διαχειριζόμενοι τεράστια ισχύ και έχοντας άγνοια κινδύνου, δεν διστάζουν να στραφούν εναντίον δυνάμεων, τις οποίες δεν κατανοούν. Δεν υπάρχει ούτε μία ημέρα που να μην συκοφαντήσουν την Ελλάδα και τον ελληνισμό. Δεν υπάρχει ούτε μία ημέρα που να μην φερθούν άσχημα στους Έλληνες. Όταν δεν τους προσβάλουν, τους "νουθετούν" …"Νουθετούν" οι "τέλειοι" και "σημαντικοί" τους "ατελείς" και τους "ασήμαντους". Δεν είναι μόνον η σταλινικιά Μέρκελ ή ο ναζιστής σακάτης τού Βερολίνου που έχουν πάρει "εργολαβικά" την καθημερινή εξύβριση του ελληνισμού. Φτάσαμε στο σημείο να "μαλώνουν" τους Έλληνες κοινοί υπάλληλοι, όπως ο Τόμσεν ή η Βελκουλέσκου.
 Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί δεν φοβούνται πλέον. Έχουν την εντύπωση ότι δεν έχουν λόγο να φοβούνται ακόμα κι όταν τα βάζουν με παράγοντες, οι οποίοι έχουν σχέση με τον Ίδιο τον Θεό και τον Σχεδιασμό Του. Θεωρούν τον Θεό ένα "ξεπερασμένο" μέγεθος και, όπως κάποιος "λογχίζει" ένα πτώμα, για να επιβεβαιώσει τον θάνατό του, έτσι κάνουν κι αυτοί με τις προσβολές απέναντι στην Ελλάδα. Κάθε φορά που "λογχίζουν" το ελληνικό Του "χέρι" και αυτό δεν αντιδρά, αποθρασύνονται και το επαναλαμβάνουν ακόμα πιο προκλητικά. Καθημερινά προσβάλουν την Ελλάδα και επειδή δεν υπάρχει αντίδραση θεωρούν ότι και ο Θεός είναι μάλλον μια τελειωμένη υπόθεση…
…Νιώθουν ασφαλείς όπως την έχουν "αλυσοδέσει" με τα Μνημόνια. Έχοντας οι ίδιοι πλημμυρίσει την Ελλάδα με ισλαμοφασίστες —και με τον περίγυρο να είναι απολύτως εχθρικός για τους Έλληνες—, θεωρούν ότι η "πυτιά" είναι απολύτως εξουδετερωμένη και άρα αδύνατον να λειτουργήσει. Θεωρητικά "καίγεται" και δεν υπάρχει "διέξοδος" σε έναν χώρο, ο οποίος είναι "ανοικτός" για όλους εκτός από τους Έλληνες …Το σχέδιό τους πέτυχε εκατό τοις εκατό τους στόχους του …Η εγχείρηση πέτυχε ...Όμως, ο ασθενής τι θα απογίνει; …Αυτός θα επιβιώσει ή μήπως μόνον η επιτυχία τής εγχείρησης θα μείνει ως "έπαθλο"-ανάμνηση στους συνωμότες;
Τα "χαϊβάνια" τού Θεού...
…οι χρήσιμοι ηλίθιοι …και οι καταραμένοι.
Αυτοί, οι οποίοι νόμισαν ότι μπορούν να αδικήσουν τον Θεό, ούτε που κατάλαβαν πόσο θύματα υπήρξαν. Γιατί; …Γιατί άθελά τους εξυπηρέτησαν το Θείο Σχέδιο με τρόπο τέτοιο, που απλά, επειδή ήταν απάνθρωπος, δεν θα μπορούσε ο Θεός να το επιδιώξει με δική Του επέμβαση. Για να επιτύχουν τα σχέδιά τους αυτοβασανίστηκαν με τόσο πολύ σκληρό τρόπο, που, αν ο Θεός τους βασάνιζε στο μισό απ' αυτό, θα εμφανιζόταν ως άδικος. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; …Ότι ο Θεός δεν ρίσκαρε, όταν του "έσπαζαν" το μοντέλο "τυροκομίας" που είχε δημιουργήσει …Δεν ρίσκαρε, όταν του άρπαζαν τα "εργαλεία", για να κάνουν τη δική τους "μηχανή" …Δεν ρίσκαρε, όταν του άρπαζαν την "πυτιά" και την έθεταν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους …Γνώριζε από την αρχή ότι είχε να κάνει με χαϊβάνια …Με χαϊβάνια, των οποίων η απληστία θα τους έκανε να στήσουν εν αγνοία τους το ίδιο "μοντέλο".
Απλά πράγματα …Ο Θεός είναι ο μοναδικός Δημιουργός και αυτοί είναι απλοί κλέφτες. Όταν ο Δημιουργός είναι ο μόνος που μπορεί και κατασκευάζει "εργαλεία", γνωρίζει και ποιες είναι οι δυνατότητες αυτού που τα κλέβει. Γνωρίζει, δηλαδή, πάνω κάτω τι επιλογές έχει ο κλέφτης στη χρήση των δικών Του "εργαλείων". Ο Θεός γνώριζε εξ' αρχής ότι γύρω από το "Κεφάλαιό" Του θα μαζεύονταν σαν τις παρασιτικές "μύγες" οι άπληστοι καραγκιόζηδες και αυτό το εκμεταλλεύτηκε προκαταβολικά. Έκανε τα Σχέδιά Του, βάζοντας ανάμεσα στα δεδομένα και την απληστία των ηλιθίων. Έκανε ένα μικρό "μοντέλο" της μηχανής Του, γνωρίζοντας ότι οι ηλίθιοι θα το "παραποιούσαν", για να το εμφανίσουν σαν δικό τους και να διεκδικήσουν τα δικά τους κέρδη. Όταν αυτοί έσπαζαν τα διαχωριστικά τής "καρδάρας" —νομίζοντας πως είναι οι έξυπνοι, που βρήκαν την αδυναμία τού Σχεδιασμού— δεν γνώριζαν ότι "σπρώχνονταν" σε μια "παγίδα" θανάτου.
Lathos Epochi_32Είναι σαν κάποιος να είναι μηχανικός σε μια ερημιά και να έχει κατασκευάσει ένα τέλειο αλλά ταυτόχρονα πολύ βαρύ συναρμολογούμενο μηχάνημα και επιθυμία του είναι να το πάει στην πόλη, με σκοπό να το χαρίσει στους ανθρώπους. Πώς όμως θα το μεταφέρει, όταν είναι μόνος; Πώς θα το κουβαλήσει από ένα στενό πέρασμα γκρεμού, όταν δεν θέλει ο ίδιος να διατάξει κάποιους να κάνουν αυτήν την επικίνδυνη —και με πιθανότητα να έχουμε απώλειες σε ανθρώπινες ζωές— δουλειά; Πώς θα το κουβαλήσει στον κακοτράχαλο κι επικίνδυνο εκείνο δρόμο, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που οδηγεί στην πόλη; Η λύση του είναι απλή. …Θα φτιάξει το δημιούργημά του όσο πιο όμορφο, πρακτικό, ευκολόχρηστο και δελεαστικό μπορεί.
Γιατί θα έκανε κάτι τέτοιο; …Για να προσελκύσει την προσοχή των πονηρών ...Να καταλάβουν αμέσως τη λειτουργία του και άρα και την αξία του… Να πάνε να το κλέψουν από αυτόν που το κατέχει και εν ανάγκη ακόμα και να τον "σταυρώσουν", για να το κάνουν δικό τους …Να θεωρήσουν τελείως ακίνδυνο το να εκμεταλλευτούν τον κόπο και τη γνώση τού αγαθού "κορόιδου". Από εκεί και πέρα να αναλάβουν μόνοι τους να το κουβαλήσουν ως "λεία" …Να πάρουν μόνοι τους τα προσωπικά τους ρίσκα. Αυτοί λοιπόν θα τσακιστούν στην κούραση και την ταλαιπωρία για να το πάνε στην πόλη, προκειμένου να το εκμεταλλευτούν για να πλουτίσουν …Θα τσακιστούν στην ταλαιπωρία να το κουβαλάνε σε έναν δρόμο, στου οποίου το τέλος θα τους περιμένει ο ίδιος για να τους "βραβεύσει" …Θα ιδρώσουν, θα ματώσουν, θα τσακίσουν τα κόκαλά τους, για να πάνε εν αγνοία τους το "μηχάνημα" στον προορισμό του.
Στην πραγματικότητα, δηλαδή, με την Νέα Τάξη και την ένταξη των υπολοίπων θρησκειών στο υποτιθέμενο δικό τους σύστημα, οι Προτεστάντες επανέφεραν τον παλαιό Σχεδιασμό τού Θεού απλά σε άλλη κλίμακα. Ολοκλήρωσαν έναν Σχεδιασμό, τον οποίο δεν γνώριζαν καν ότι υπήρχε. Πλήρωσαν οι ίδιοι τεράστιο κόστος και χρεώθηκαν ακόμη και τα κόστη των άλλων, για να ολοκληρωθεί ένας Σχεδιασμός πολύ επώδυνος για τον άνθρωπο και τον οποίο ο Θεός σχεδίασε, αλλά δεν επιθυμούσε να τον διαχειριστεί ο Ίδιος στην καθημερινότητά του. Ο Θεός θα έβαζε ως Δωρεά Του τον Σχεδιασμό, την επίβλεψη και βέβαια τη ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ, αλλά όχι την ενδιάμεση διαχείριση.
Αυτή η διαχείριση θα στηριζόταν στην εθελοντική θυσία των πονηρών. Από τη στιγμή που αυτή η διαχείριση προϋπέθετε "κόπο" στα όρια της θυσίας, δεν μπορούσε ο Θεός να ξεχωρίσει ο Ίδιος ποιοι άνθρωποι θα θυσιάζονταν και ποιοι θα τη γλίτωναν. Για τον Εαυτό Του μπορούσε ν' αποφασίσει να Τον θυσιάσει, αλλά όχι για τους ανθρώπους. Μέσα από άλλες διαδικασίες —ελεύθερες— θα προέκυπτε το ποιοι θα εργάζονταν μέρα και νύχτα και ποιοι θα "λούφαραν". Οι άνθρωποι θα έπρεπε μόνοι τους ν' αποφασίσουν ποιος θα έκανε τι. Κυρίως όμως το ποιος θα θυσιαζόταν για κάτι, το οποίο στην πραγματικότητα δεν κατανοούσε. Αυτό έκαναν τα κορόιδα …Θυσιάζονταν, χωρίς να γνωρίζουν το Μυστικό Σχέδιο και άρα χωρίς να γνωρίζουν το γιατί ...και βέβαια το αν άξιζε να κάνει μια τόσο μεγάλη θυσία ένας θνητός άνθρωπος. Αυτά τα κορόιδα πήραν τη χριστιανική "καρδάρα" και την έκαναν "καρδάρα" παγκόσμια …και στη θέση των "διαχωρισμένων" δογμάτων μπήκαν οι διαφορετικές θρησκείες.
Τα μερικά εκατομμύρια ανθρώπων του πρώτου τελικού μοντέλου τού Θεού τα αντικατέστησαν τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων της τελικής μορφής του. Έκαναν δηλαδή μόνοι τους μια απάνθρωπη "αγγαρεία" απολύτως απαραίτητη, την οποία δεν θα ήθελε ο Θεός να την επιβάλει στους ανθρώπους και άρα εν αγνοία τους έθεσαν ξανά τον εαυτό τους σε αδυναμία …"Απομακρύνθηκαν" τόσο πολύ από τον Θεό, που στο τέλος "έπεσαν" πάνω Του. Νομίζουν ότι με την Πανθρησκεία "απομακρύνονται" από τον Θεό των χριστιανών, θεωρώντας ότι τον "ξεγέλασαν", αγνοώντας ότι ο Θεός ΟΛΩΝ των ανθρώπων είναι Ένας και Μοναδικός. Έκλεψαν το Δημιούργημα του Θεού και το μετέφεραν τόσο μακριά Του όσο ήθελε Αυτός να το πάει, για να το χαρίσει στους ανθρώπους.
Στο σημείο αυτό προκύπτει ένα εύλογο ερώτημα …Σε ποιο επίπεδο θα συνέφερε αυτούς τους κλέφτες να κρατήσουν τον σχεδιασμό; …Τους συνέφερε να το κρατήσουν στην εποχή των συνθηκών που προκάλεσαν οι ίδιοι, προκειμένου να δρομολογήσουν τον Δεύτερο Παγκόσμιο …Τους συνέφερε να τον διατηρήσουν στη φάση που είχαν "αποσυναρμολογήσει" τα βασικά του στοιχεία. Αφού δημιούργησαν την επιθυμητή ναζιστοκομμουνιστική Γερμανία με το "καμίνι" τής Ρωσίας, έπρεπε να την αφήσουν να επανέλθει κι αυτή σε μια κομμουνιστοναζιστική "δημοκρατία". Από εκεί και πέρα να χρησιμοποιούσαν τη Γερμανία ως ένα ανάλογο "καμίνι" για τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη τής Δύσης και να μην επιχειρήσουν να τη χρησιμοποιήσουν ως "σφυρί", για να επέμβουν στον γενικό σχεδιασμό …Να δημιουργούσαν πολλές "Γερμανίες" στην Ευρώπη και να επένδυαν στον εθνικό ανταγωνισμό των δικών τους "δημιουργημάτων".
"Αποσυναρμολογημένος" ο χριστιανικός κόσμος θα τους επέτρεπε να τον ελέγχουν εύκολα …και μαζί μ' αυτόν και ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο …Το πιο ανεπτυγμένο τμήμα τού πλανήτη, που ήταν η Ευρώπη, θα παρέμενε σταθερά "αναστατωμένο" και σε αυτήν την "αναστάτωση" θα παρέσυρε τον υπόλοιπο υπανάπτυκτο κόσμο, ο οποίος θα έμενε σταθερά εκτός εκβιομηχάνισης. Το "γάλα" στο σύνολο του χριστιανισμού θα παρέμενε "μισοκομμένο", αλλά απολύτως "δηλητηριασμένο" …Θα παρέμενε στην εποχή όπου η χριστιανική "καρδάρα" ήταν γεμάτη "αίμα" και "πύον" από τη μεγάλη ανθρωποσφαγή, η οποία δεν θα σταματούσε ποτέ. Τότε ήταν η μόνη εποχή που πραγματικά είχαν απόλυτο έλεγχο και θα ήταν δύσκολο να γίνει "επέμβαση" ακόμα και "άνωθεν".
Γιατί θα ήταν δύσκολη η "επέμβαση"; …Γιατί εκείνη την εποχή —υπό τη "μέθη" τού μαρξισμού— ο άνθρωπος νόμιζε ότι βάδιζε στην απόλυτη χειραφέτηση και δεν άκουγε κανέναν. Κανένας δεν συνεννοούνταν με κανέναν και αυτοί οι οποίοι πίστευαν φανατικά στον Θεό ήταν έτοιμοι να σκοτωθούν μ' εκείνους οι οποίοι επίσης φανατικά δεν πίστευαν σ' Αυτόν. Ακόμα και ο Ίδιος ο Θεός να εμφανιζόταν, θα υπήρχε πρόβλημα, γιατί ήταν τόσο "μολυσμένη" η κοινωνία από τις ιδεολογικές "προσμίξεις" και οι αριστερόστροφοι φασίστες τόσο πεινασμένοι και άπληστοι, που θα προκαλούσαν έναν απίστευτο εμφύλιο. Θα παρουσίαζαν όποιον κι αν εμφανιζόταν σαν απατεώνα και αγύρτη και θα γινόταν μακελειό. Ταυτόχρονα, δεν θα βοηθούσε και η πενιχρή παραγωγή γνώσης για να σωθεί η ανθρωπότητα και ο άνθρωπος στην κυριολεξία …θα έχυνε την "καρδάρα" με το λίγο "γάλα" που είχε συγκεντρωθεί.
Το τέλειο, δηλαδή, γι' αυτούς τους Αντίθεους και Θεομπαίχτες θα ήταν να παραμείνουν σε εκείνη τη φάση, η οποία δεν επέτρεπε ούτε καν την "άνωθεν" επέμβαση. Το μέγιστο, το οποίο θα μπορούσαν να καταφέρουν, ήταν εκείνο το οποίο είχαν ήδη καταφέρει …Να εκμεταλλεύονται τον κόσμο με την αποικιοκρατία και από τη βιομηχανία να εκμεταλλεύονται το λίγο που θα μπορούσαν εις βάρος των ανταγωνιστών τους. Το καλύτερο —γι' αυτούς— που μπορούσαν να κάνουν, ήταν να απλά να καταστρέψουν εκείνα που είχε σχεδιάσει ο Θεός και να βάλουν τον άνθρωπο σε μια άσκοπη "πορεία", στην οποία απλά αυτοί θα είχαν τη δυνατότητα να εκμεταλλεύονται. Πότε την πάτησαν; …Όταν πήγαν να γίνουν Θεοί, αντιγράφοντας Τον ίδιο τον Θεό …Όταν δηλαδή πήγαν να παραστήσουν τους "τυροκόμους" και άρχισαν εν αγνοία τους να μιμούνται τον Σχεδιασμό τού Θεού …Άρχισαν να "συναρμολογούν" αυτά, τα οποία ήταν φτιαγμένα με τέτοιο Σχέδιο, που να συναρμολογούνται μόνον με έναν τρόπο.
Αυτό το γνώριζε ο Θεός και γι' αυτό όχι μόνον δεν τους εμπόδισε, αλλά προφανώς και τους βοήθησε …Τους βοήθησε να "αποσυναρμολογήσουν", γιατί ήξερε ότι θα αναγκαστούν να "συναρμολογήσουν" ξανά …Τους άφησε να πιστεύουν ότι "τσακίζουν" το άθραυστο Δημιούργημά Του, ενώ αυτοί το μόνο που έκαναν ήταν να καταστρέφουν τα "αναλώσιμα" τμήματά του …Τάισε την απληστία τους, γιατί αυτή θα τους οδηγούσε στον δικό τους αφανισμό και στη Δική Του επάνοδο. Τι έκαναν τα χαϊβάνια; …Με ό,τι περίσσεψε από το προηγούμενο "σφυροκόπημα" —και το οποίο στην πραγματικότητα ήταν το απολύτως "άθραυστο" μέρος τής "μηχανής" τού Θεού— επανέλαβαν αναγκαστικά τον ίδιο σχεδιασμό, γιατί τα "σπασμένα" κομμάτια δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν με κανέναν άλλο τρόπο.
Έστησαν στην πραγματικότητα το ίδιο "μοντέλο", χωρίς όμως να γνωρίζουν αυτά τα οποία γνωρίζει μόνον ο Δημιουργός και Σχεδιαστής του. Δεν γνώριζαν, για παράδειγμα, ότι η "μελέτη" αφορά μόνον την κλίμακα στην οποία δόθηκε αυτή η "μηχανή". Μπορεί η απλή αλλαγή κλίμακας φαινομενικά να μην φαίνεται επικίνδυνη, αλλά είναι. Είναι επικίνδυνη, γιατί δεν θα παράγει το τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί μια μηχανή, όταν μπαίνει σε ένα σασί με ρόδες, να το κινεί, αλλά, αν η μηχανή, η οποία προβλέπεται για ένα μικρό αυτοκίνητο, μπει σε ένα σασί φορτηγού, αδυνατεί να το κινήσει. Ενώ όλα είναι ίδια στη "συνδεσμολογία", δεν αρκούν τα μεγέθη τής δύναμης. Κάπως έτσι την έχουν "πατήσει" και σήμερα οι κλέφτες. Δημιούργησαν εκ νέου μια ακόμα μεγαλύτερη "καρδάρα", αλλά, εξαιτίας τού τεράστιου μεγέθους της, "εξουδετέρωσαν" τον "καυστήρα" τού Ισλάμ …Είναι "μικρός" γι' αυτήν την κλίμακα και άρα άχρηστος.  
Αύξησαν δηλαδή τόσο πολύ τα μεγέθη, που ακόμα και ο "καυστήρας" τού Ισλάμ —ο οποίος είχε προδιαγραφές να "βράζει" μόνον τον χριστιανισμό— δεν φτάνει …Έγινε ένα μικρό "καμινέτο" …"Καμινέτο" είναι σήμερα το Ισλάμ, αν πρέπει να "βράσει" τον Δυτικό Κόσμο, τη Ρωσία, την Κίνα, την Ινδία, την Ιαπωνία και όλους τους υπόλοιπους ΜΑΖΙ. Πόση "θερμοκρασία" μπορεί να δώσει στα δόγματα του χριστιανισμού, τον βουδισμό, τον ινδουισμό ή τον σιντοϊσμό, όταν εξαιτίας τού νεοταξίτικου "πολυπολιτισμικού" σχεδιασμού όλοι πλέον είναι "γαλακτοπαραγωγοί"; Πόσο μπορούν οι "απεμπλουτισμένοι" κομμουνιστές και οι ναρκομανείς ισλαμοφασίστες  να "μολύνουν" όλα αυτά τα συστήματα μαζί;…
..Πού θα τους πρωτοχρησιμοποιήσουν; …Στην Ευρώπη, για να "θερμαίνουν" την καθολική Μεσόγειο; …Στον Καύκασο, για να "θερμαίνουν" την ορθόδοξη Ρωσία; …Στο Πακιστάν, για να "θερμαίνουν" την ινδουϊστική Ινδία; …Στην Σιντζιάνκ, για να "θερμαίνουν" τη βουδιστική Κίνα; Όσο και να επιμείνουν στην προπαγάνδα τού τρόμου, δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα. Οι "υπερπαραγωγές" των φονικών τζιχαντιστών που σφάζουν, πνίγουν και αποκεφαλίζουν στο όνομα του Αλλάχ δεν μπορούν να δημιουργήσουν μια μόνιμη κατάσταση τρόμου. Lathos Epochi_33Θα προκαλέσουν μια στιγμιαία αναστάτωση, αλλά, όπως συμβαίνει πάντα με τον άνθρωπο, ο χρόνος βοηθά τη λογική εις βάρος τού ενστίκτου. Δεν μπορείς με μερικά βίντεο τρομοκρατίας να καθηλώνεις στο φόβο ολόκληρους λαούς …Λαούς οργανωμένους, με στρατούς, όπλα και υπηρεσίες ασφαλείας.
Αναγκαστικά λοιπόν η "θερμοκρασία" θα πέσει επικίνδυνα. Η "θερμοκρασία" πέφτει πολύ γρήγορα όταν δεν υπάρχει οικονομία να συντηρεί τους πολυδάπανους "μολυσματικούς" φασίστες …Αυτό, δηλαδή, το οποίο συμβαίνει σήμερα. Η παγκόσμια οικονομία σήμερα έχει βυθιστεί σε μια ύφεση τρομακτική και πρωτόγνωρη. Δεν θα έχει για πολύ καιρό το "καύσιμο" να συντηρεί τις δομές εκείνες, οι οποίες δημιουργούν κοινωνικές εντάσεις …Ούτε τους βασικούς τους "συνοδοιπόρους" δεν μπορούν να διατηρήσουν στο "άρμα" τους οι Προτεστάντες και οι Σιωνιστές …"Συνοδοιπόρους", οι οποίοι συντηρούνται με μερίδια από τις λεηλασίες και τις αρπαγές και οι οποίοι σε αυτήν την περίπτωση είναι οι λαοί των μεγάλων προτεσταντικών κρατών. Όταν ένας Γερμανός Αγγλοσάξονας, όπως ο Τραμπ, είναι υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ και γοητεύει τους Αμερικανούς με αντινεοταξίτικες "κορώνες", υπάρχει πρόβλημα. Όταν αυτός ο υποψήφιος για το ύπατο αξίωμα της πιο ισχυρής προτεσταντικής δύναμης στρέφεται εναντίον τού βασικού στρατιωτικού "βραχίονα" του προτεσταντισμού, που είναι το ΝΑΤΟ, σημαίνει ότι δεν "πάει" μακριά η κατάσταση…
…Δεν υπάρχει αγορά …Δεν υπάρχει ζήτηση …Δεν υπάρχει αγοραστική δύναμη των λαών των πάλαι ποτέ πλούσιων δυτικών κρατών, γιατί απλούστατα οι νεοταξίτες αποβιομηχάνισαν τη Δύση και κατέστησαν τους πληθυσμούς τους άνεργους και άρα ανίκανους να καταναλώσουν. Οι πλούσιοι διαρκώς γίνονται πλουσιότεροι και λιγότεροι και οι φτωχοί διαρκώς γίνονται φτωχότεροι και περισσότεροι. Έτσι έχουμε το παράδοξο φαινόμενο να έχουμε μέσα στην ίδια οικονομία το φαινόμενο του πληθωρισμού και του αποπληθωρισμού ταυτόχρονα και με μεγάλη ένταση. Διαρκώς δηλαδή τα προϊόντα και οι υπηρεσίες, που αφορούν τη συγκεκριμένη μερίδα των πλουσίων καταναλωτών, ακριβαίνουν, δίνοντας πληθωριστική τάση στην οικονομία και την ίδια ώρα στην αγορά των απλών πολιτών υπάρχει αποπληθωρισμός, εφόσον δεν μπορούν οι παραγωγοί ή οι έμποροι να πουλήσουν προϊόντα ούτε στο κόστος παραγωγής ή αγοράς.
Τα πάντα έχουν απορυθμιστεί και είναι θέμα χρόνου η μεγάλη "έκρηξη" …Μια "έκρηξη", η οποία δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Η "μυζήθρα" των Προτεσταντών κινδυνεύει να "χαλάσει", εφόσον δεν ενδιαφέρεται κανένας να την αγοράσει …και άρα να τη βγάλει από την "καρδάρα", για να συνεχιστεί ο "κύκλος" τής παραγωγής …Μια "μυζήθρα", την οποία προς το παρόν φαίνεται ότι την προστατεύουν στα χρηματιστήρια με όλα τα μέσα …Μια προστασία πολύ ακριβή και βεβαίως επικίνδυνη, εφόσον, για να εξασφαλίσουν αυτήν την προστασία, βάζουν "χέρι" σε όλες τις "δεξαμενές" πλούτου που υπάρχουν. Σταδιακά συνδέουν τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία με τα χρηματιστήρια και αυτό είναι επικίνδυνο. Σταδιακά μετατρέπουν τους καταθέτες και τους ασφαλισμένους σε "επενδυτές", ενώ αυτοί δεν είναι τέτοιοι …Τους μετατρέπουν σε τέτοιους, για να μπορούν χωρίς νομικά "κολλήματα" να στηρίζουν με τα χρήματα αυτών τα χρηματιστήρια …Αναγκαστικά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να εγκαταλείψουν την προσπάθεια τεχνητής στήριξης, με αποτέλεσμα να "γκρεμιστεί" η παγκόσμια αγορά.
Αυτό είναι δεδομένο. Δεν γίνεται χωρίς τεχνητή στήριξη να βλέπουμε αυτά τα φαινόμενα που συμβαίνουν σήμερα. Δεν γίνεται να μειώνονται καθημερινά οι εισπράξεις και άρα τα κέρδη των πολυεθνικών και οι μετοχές τους να παραμένουν στα πιο υψηλά επίπεδα. Δεν γίνεται η παραπαίουσα αγορά να μην δίνει κέρδη στις εταιρείες και οι μετοχές τους να βρίσκονται στα "ύψη". Κάτι δεν είναι φυσιολογικό και η φύση "μισεί" τα μη φυσιολογικά. Στην πραγματικότητα δύο χρηματιστήρια "ετοιμόρροπα" είναι ό,τι έχει απομείνει, που βαστάει "όρθιο" τον παγκόσμιο σχεδιασμό …Τα χρηματιστήρια των Προτεσταντών, όπου παίζουν οι "Αγορές" των Σιωνιστών …Τα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και της Φρανκφούρτης, όπου διαπραγματεύονται οι μετοχές ΟΛΩΝ των προτεσταντικών εταιρειών, οι οποίες διοχετεύουν τη "μυζήθρα" στον κόσμο και κάνουν τις εισπράξεις τους.
 …Αν "καταρρεύσουν" αυτά τα δύο χρηματιστήρια, δεν θα μείνει ούτε κολυμπηθρόξυλο. Θα διαλύσουν όλα στα εξ ων συνετέθησαν …αλλού το "γάλα", αλλού η "καρδάρα" κι αλλού ο "καυστήρας". Ο "καραγκιόζ-μπερντές", που σήμερα λέγεται δήθεν "παγκόσμια οικονομία", έχει στην ουσία καταρρεύσει. Η "θερμοκρασία" τού "γάλακτος" θα πέσει σε εκείνον τον βαθμό, που θα επιτρέπει στην "πυτιά" να λειτουργήσει …Σε εκείνον τον βαθμό, που θα επιτρέπει σε κάποιον με γνώση να επιτύχει την "πήξη" τού γάλακτος και να τελειώνουμε τον Σχεδιασμό όπως ακριβώς αυτός έχει προβλεφθεί απ' Αυτόν που τον δρομολόγησε.
Τα πάντα είχαν προφητευτεί.
Τα πάντα είχαν δρομολογηθεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ο Θεός δεν άφησε χωρίς "επίβλεψη" τον άνθρωπο ούτε για μία στιγμή. Φρόντισε για τα πάντα και απλά απείχε μέχρι να δημιουργηθούν τα δεδομένα εκείνα, τα οποία ήταν απαραίτητα για την "επανεμφάνισή" Του. Άφησε τον Υιό Του, τον άνθρωπο, στα χέρια τής μητέρας του και απλά περίμενε μέχρι να έρθει η ώρα τού "απογαλακτισμού". O Χριστός, ο Υιός Τού Θεού και Θεός ο Ίδιος, που συμμετέχει στον Σχεδιασμό, είναι Αυτός που γνωρίζει τα πάντα και άρα ο Μόνος που μπορεί να μας "ενημερώσει" για την εξέλιξη των πραγμάτων. Ποιος είναι ο Λόγος που εκστομίζει την Υπέρτατη Ώρα τής αποστολής Του; Την ώρα που "εγκαταλείπει" τον Κόσμο —και άρα την ώρα που είναι πλέον οριστικό και αμετάκλητο το γεγονός ότι "απέτυχε" να μετατρέψει το εβραϊκό "γάλα" σε "τυρί"— τι λέει; …Αυτό, το οποίο γνωρίζει. Γνωρίζει ότι μετά τον Θάνατό Του —και άρα κι εξαιτίας Του— κάποιες "γυναίκες" θα μείνουν στείρες, όπως γνωρίζει επίσης πως και κάποιες άλλες θα πονέσουν πολύ για τα "γεννήματά" τους.
Lathos Epochi_34Λουκ.23, 27-31: Τον ακολουθούσε μάλιστα πολύ πλήθος από το λαό και από γυναίκες που χτυπούσαν τα στήθη τους και τον θρηνούσαν.  28 Στράφηκε τότε προς αυτές ο Ιησούς και είπε: «Θυγατέρες της Ιερουσαλήμ, μην κλαίτε για μένα. Αλλά για τους εαυτούς σας να κλαίτε και για τα παιδιά σας,  29 γιατί ιδού, έρχονται ημέρες κατά τις οποίες θα πουν: “Μακάριες οι στείρες και οι κοιλιές που δε γέννησαν και οι μαστοί που δεν έθρεψαν”.  30 Τότε θα αρχίσουν να λένε στα όρη: “Πέστε πάνω μας”, και στους λόφους: “Καλύψτε μας”.  31 Γιατί αν στο υγρό ξύλο κάνουν αυτά, στο ξερό τι θα γίνει;» 
Δεν είναι τυχαίο που εκείνη την Ύστατη Ώρα μιλά για "στείρες" γυναίκες, αλλά και για μάνες με γεμάτους "μαστούς", οι οποίοι μπορούν να ταΐσουν βρέφη. Γνωρίζει ότι, εγκαταλείποντας αυτόν τον Κόσμο, χωρίς να έχει μετατρέψει το εβραϊκό "γάλα" σε "τυρί", η εβραϊκή κοινωνία έχει "τελειώσει". Από εκείνη τη στιγμή είναι "στείρα" …Δεν θα ξαναγεννήσει …Το "γάλα" της είναι "κατεστραμμένο". Όμως, την ίδια ώρα που τελειώνουν όλα για τους Εβραίους, αρχίζουν τα πάντα για κάποιους άλλους λαούς. Την ώρα που οι Εβραίοι "τελειώνουν", οι χριστιανικοί λαοί "αρχίζουν" να γονιμοποιούνται με τη Γνώση τού Χριστού.
Αυτές τις "γυναίκες", οι οποίες θα γεννούν και θα υποφέρουν εξ' αιτίας Του, λυπάται. Γνωρίζει ότι οι "υποχρεώσεις" τους θα είναι τόσο μεγάλες και επίπονες, που θα φτάσουμε σε σημείο να θεωρούνται τυχερές όσες δεν θα έχουν αναλάβει τέτοιες. Οι γόνιμες γυναίκες θα φτάσουν στο σημείο να υποφέρουν τόσο πολύ, που μπροστά τους θα φαίνονται μακάριες μέχρι και οι στείρες …Οι στείρες, οι οποίες στην πραγματικότητα είναι εκείνες, οι οποίες με τη ζήλια τους και την κακοήθειά τους τις κάνουν να υποφέρουν. Αυτό, δηλαδή, το οποίο βλέπουμε σήμερα να συμβαίνει …Τώρα, που βλέπουμε έναν στείρο σιωνισμό να βασανίζει όποιους μισεί και άρα όποιους δεν είναι όμοιοί του …Τώρα, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάλει ΟΛΟΥΣ τους λαούς στην Κόλαση όπου περιφέρεται ο ίδιος…
…Τώρα είναι η εποχή τής μεγάλης "θλίψης" …Η εποχή κατά την οποία οι άνθρωποι προτιμούν να πεθάνουν παρά να ζήσουν …Τώρα επιβεβαιώνεται ο Λόγος τού Χριστού …Τώρα είναι που όλοι οι λαοί "φωνάζουν" στα όρη και στα βουνά να τους "σκεπάσουν". Γιατί; …Γιατί βλέπουν τι παθαίνουν οι φοβεροί Έλληνες κι αναρωτιούνται τι μπορεί να τους περιμένει αυτούς. Οι Έλληνες είναι το "υγρό ξύλο" γιατί οι Έλληνες είναι η δύναμη των θαλασσών …Η δύναμη των πλοίων …Τα ξύλινα "τείχη" τής ανθρωπότητας. Αν οι "απογαλακτισμένοι" Έλληνες δεν μπορούν ν' αντισταθούν στη σιωνιστική "πύρινη" λαίλαπα που έρχεται, τι θα πάθουν οι υπόλοιποι χριστιανικοί λαοί, οι οποίοι ακόμα "θηλάζουν" τα "ανώριμα" παιδιά τους; …Τι θα πάθουν τα ξερά χριστιανικά "ξύλα", που βρίσκονται στην ιουδαϊκή "έρημο";
Όταν όλα αυτά τα τρομερά θα τα πάθουν τα "παιδιά" τού Χριστού εξαιτίας των Εβραίων, ευνόητα είναι μερικά πράγματα …Ευνόητη είναι η τιμωρία των ενόχων. Αυτό και συνέβη. Ο Ιησούς είναι Εβραίος και εκείνη την ώρα στην ουσία καταριέται τους Εβραίους. Ξέρει τι θα ακολουθήσει και στην πραγματικότητα δεν το σταματά, επιλέγοντας να θυσιαστεί. "Βλέπει" κάποιες ως "στείρες", γιατί ο Ίδιος θα γίνει υπεύθυνος γι' αυτήν τη "στειρότητα". Ως Εβραίος όμως —και με την ισχύ Θεού— μόνον μία κατάρα μπορεί να "χωρέσει" την οργή Του εναντίον των Εβραίων ...Η υπέρτατη κατάρα των Εβραίων …Να τα κερδίσουν ΟΛΑ και να τα χάσουν ΟΛΑ.
Όταν Αυτός που καταριέται είναι ο Θεός και αυτός που τον καταριούνται είναι ένας λαός, τότε το ΟΛΑ είναι ολόκληρος ο Κόσμος και η αίσθηση της απώλειας η πιο μεγάλη που μπορεί να νιώσει κάποιος, ο οποίος γκρεμίζεται από τον "Ουρανό". Οι Εβραίοι βοηθήθηκαν από τον Θεό να κατακτήσουν τα ΠΑΝΤΑ, για να φτάσουν στην ώρα τής Κρίσης και να τα χάσουν ΟΛΑ ...Οι "στείροι" θα πάνε ακόμα πιο "πίσω" από εκεί που βρίσκονταν. Στη μεγάλη πανανθρώπινη γιορτή τής γονιμότητας και του "απογαλακτισμού" τού ανθρώπινου "βρέφους" κινδυνεύει η δυστυχισμένη "στείρα" να φάει και τις κλωτσιές της.
Συνηθίζουμε να λέμε πως …"όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελά" ...Τώρα, που ολοκληρώθηκε το πιο σύνθετο, πετυχημένο και μακροχρόνιο σχέδιο των Σιωνιστών και των Προτεσταντών, ο Θεός πρέπει να ξεκαρδίζεται στα γέλια ...Θα πρέπει να είναι απόλυτα ευχαριστημένος που τσακίστηκαν κάποιοι "ψαγμένοι" δαρβινιστές, κάποιοι άθεοι κομμουνιστές και κάποιοι θεομπαίχτες σιωνιστές για να Τον "εξυπηρετήσουν" ...Εννοείται βέβαια πως, όταν ο Θεός ξεκαρδίζεται στα γέλια με κάποιους ηλίθιους, αυτοί κλαίνε με λυγμούς ...Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην λένε μετά αυτοί, οι οποίοι σήμερα "λογχίζουν" τους Έλληνες, ότι δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως.
Τραϊανού Παναγιώτης
Δημιουργός τής θεωρίας τού Υδροχόου.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/04/lathos-epochi.html

1 σχόλιο:

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .