Αμερικανικές Εκλογές... μας αφορούν όλους (Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ)



Αμερικανικές Εκλογές... μας αφορούν όλους
Oct 30, 2016
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgn-nVJrImvObRonydGFr7iGUnXRUusf_8hrVlIzYH4U-eMGRW1WWL9HNPRGz8w2KUiz8-VTVDyAEIx0UZ6gpRfYXmmgLPgRk1PlZaQbKUH-cV3Sn7UsLRha0DG9rRPWu2_yjNC26ie8P4/s320/s-amerikanikes_ekloges-2016.png
Η πανωλεθρία τής Δημοκρατίας.
Ολοκληρώνεται η θητεία ενός εγκληματία και η συμμορία των τοκογλύφων τής Wall Street προσπαθεί να επιβάλει τον διάδοχό του.
Ποιος θα διαδεχθεί τον μεγαλύτερο οικονομικό και φυσικό εγκληματία στη μεταπολεμική ιστορία τού Πλανήτη;
Ποιος θα διαδεχθεί τον πληρωμένο "δολοφόνο" τού ελληνισμού;
Είναι ο Τραμπ ο προβοκάτορας "Κασιδιάρης" των ΗΠΑ;
Η συμμορία των τοκογλύφων και η Νέα Τάξη.

Αυτό, το οποίο συμβαίνει σήμερα στον κόσμο μας είναι τρομερό. Καθημερινά αποκαλύπτονται πράγματα, τα οποία σε άλλες εποχές θα μπορούσαν να τινάξουν το σύστημα εξουσίας στον "αέρα" ...Για λιγότερα παραπτώματα "έπεσε" ο Νίξον στο περίφημο Watergate scandal. Σήμερα δεν μπορούν ούτε τα "βαθιά λαρύγγια" να απειλήσουν με ανατροπές, γιατί απλούστατα η πληροφορία —ως "καταλύτης" πολιτικών και άλλων εξελίξεων— είναι πιο αδύναμη από ποτέ. Είναι τόσο μεγάλος ο όγκος των πληροφοριών οι οποίες διακινούνται καθημερινά, που η κοινωνία έχει πάθει ένα overdose πληροφορίας, το οποίο την έχει "παραλύσει"...
...Μιλάμε για ένα περιβάλλον matrix, στο οποίο "πραγματικότητα" είναι ό,τι βολεύει αυτούς που διαχειρίζονται την πληροφορία και όχι ό,τι πραγματικά συμβαίνει. Από εκεί και πέρα ό,τι και ν' αποκαλυφθεί δεν μπορεί ν' αλλάξει τίποτε. Χειραγωγούν πλέον τον κόσμο σε τέτοιον βαθμό, που δεν τους απειλεί καμία αποκάλυψη. Ελέγχουν τα ΜΜΕ σε βαθμό τέτοιο, που να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους λαούς, καθηλώνοντάς τους στην αδυναμία. Ό,τι δεν τους βολεύει το ονομάζουν συνομωσιολογία. Η πληροφορία χάνει τη δύναμή της λίγες στιγμές μετά την αποκάλυψή της στο κοινό. Ο μέσος άνθρωπος δεν γνωρίζει αν αυτό το οποίο βλέπει το ζει ο ίδιος πραγματικά ή αποτελεί κάποιο concept κάποιου πρωτοποριακού κοινωνικού reality show στο οποίο συμμετέχει και ο ίδιος εκούσια ή ακούσια.

01Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση είναι η "παράλυση" και η αδυναμία αντίδρασης. Ο κόσμος όλος έχει μπλέξει σε μια κατάσταση "μιθριδατισμού" ...Καθημερινά ποτίζεται με μικροποσότητες "δηλητηρίου" και αντέχει πλέον να ζει ως "δηλητηριασμένος". Μεγαλύτερη απόδειξη αυτού του πολιτικού και πολιτισμικού "μιθριδατισμού" είναι το φαινόμενο "Ομπάμα". Μιλάμε για φαινόμενο, γιατί στην κυριολεξία μιλάμε για έναν "ηθοποιό" τής εξουσίας και όχι για έναν πραγματικό πολιτικό που εξουσιάζει. Ο άνθρωπος αποτελεί την πλέον χαρακτηριστική περίπτωση εξουσιαστή τής Νέας Τάξης και είναι ίσως "πιλότος" μιας μελλοντικής κατάστασης. Όλη του η θητεία ήταν μια θεατρική "παράσταση". Περισσότερο τον απασχολεί το πώς θα "δείχνει" όταν κατεβαίνει από το αεροπλάνο ή ποια "ατάκα" θα πει σε μια πολιτική ή κοινωνική συγκέντρωση παρά οτιδήποτε άλλο πολιτικής φύσεως πρόβλημα...

...Τον απασχολεί μόνον η εικόνα του σε αυτό το reality show ...το αν θα πρέπει να χάσει ή να βάλει κάποια κιλά, για να "γράφει" στην κάμερα ...Αν θα φορέσει σακάκι ή όχι ...Αν το πουκάμισο θα έχει σηκωμένα τα μανίκια πάνω από τον αγκώνα ή κάτω απ' αυτόν. Από εκεί και πέρα δεν τον αφορούν τα προβλήματα ...Δεν είναι δική του δουλειά η επίλυση των προβλημάτων αυτών. Δική του δουλειά είναι να πει μια εξυπνάδα κατάλληλη για την κάθε περίσταση ...Να πει μια "εξυπναδούλα" στα ελληνικά, όταν θα φτάσουν οι "ιθαγενείς" στον Λευκό Οίκο στις 25 Μαρτίου. Το ίδιο θα κάνει στις 20 Σεπτεμβρίου για τους Ιταλούς ή στις 14 Ιουλίου για τους Γάλλους. Με μερικές "κουτσολέξεις" στη "διάλεκτο" των "ιθαγενών" ο διάδοχος του Berliner Κένεντι θα δώσει την "παράστασή" του και εκεί κάπου θα τελειώσει ο ρόλο του ...Ρόλος περιορισμένων αρμοδιοτήτων.

Το φαινόμενο "Ομπάμα" είναι η καλύτερη απόδειξη της ύπαρξης ενός κρυφού διευθυντηρίου, το οποίο κυβερνά τον κόσμο ...
Η απόδειξη ότι μπορείς να βάλεις ακόμα και ένα κατοικίδιο να παριστάνει τον Πρόεδρο, χωρίς ποτέ κανένας να αντιδράσει ή να το αμφισβητήσει. Ο Ομπάμα, με βάση τα πεπραγμένα τής θητείας του, είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος εγκληματίας τής μεταπολεμικής ιστορίας τού Δυτικού Κόσμου και παρ' όλα αυτά κρίνεται μόνον για τα ανέκδοτά του και για τίποτε άλλο. Ως Πρόεδρος της ίδιας της χώρας του είναι ο πιο αποτυχημένος, εφόσον στις ημέρες του υπήρξε μια ανεξέλεγκτη κορύφωση των κοινωνικών προβλημάτων, η οποία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην κοινωνική "έκρηξη".

02Αυτόν λοιπόν τον "αχυράνθρωπο" κανένας δεν τον κρίνει για τα έργα του, γιατί απλούστατα είναι μια ανεύθυνη "μαριονέτα" ...Ένας "θεατρίνος", ο οποίος προσπαθεί να "επιβιώσει" μέσω των ΜΜΕ και χάρη στα οποία διατηρείται μονίμως στο "απυρόβλητο" ...Μια γιατί λέει ανέκδοτα, μια γιατί βάζει τη γυναίκα του να κάνει τη μαϊμού με έλξεις και κάμψεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, προσπαθεί και καταφέρνει να παραμένει στην επικαιρότητα για λόγους που δεν αφορούν την πολιτική επικαιρότητα και η οποία είναι σε μεγάλο βαθμό εγκληματική για τον Πλανήτη και αρνητική για τις ΗΠΑ, και άρα αρνητική και για τον ίδιο. Την ώρα που με εντολή του σφαγιάζονται ολόκληροι λαοί, αυτός μπροστά στις κάμερες κάνει "χαριτωμενιές" και λέει ανέκδοτα.

Ο άνθρωπος είναι περίπτωση ...Μόνον τον κλόουν κάνει από μόνος του, εξαιτίας τού πηγαίου ταλέντου ...Όλα τα άλλα τα κάνει με το "σκονάκι" που του δίνουν οι τοκογλύφοι ...Ούτε μία κουβέντα δεν λέει —μπροστά στις κάμερες— εκτός "γραμμής" ...Ούτε μία απόφαση δεν παίρνει μόνος του —πίσω από τις κάμερες— εκτός "γραμμής". Στη θητεία τού πρώτου μαύρου Προέδρου αστυνομικοί σκοτώνουν τους μαύρους σαν τα σκυλιά στους δρόμους και ο νέγρος Πρόεδρος απλά "κλαψουρίζει". Δεν έχει να κάνει κάτι άλλο, από τη στιγμή που τις πολιτικές τις επιλέγουν τα αφεντικά. Από εκεί και πέρα το μόνο που απομένει στον "αχυράνθρωπο" είναι η παθητική "συμπόνια". Αυτό έκαναν οι νέγροι επιστάτες, όταν οι λευκοί βασάνιζαν τους μαύρους στις βαμβακοφυτείες και το ίδιο κάνει και ο νέγρος ένοικος του "λευκού" Λευκού Οίκου.

Ως ένα "ενεργούμενο" των κυρίαρχων της Νέας Τάξης είναι απόλυτα υπάκουος και ποτέ δεν βγαίνει από τη "γραμμή" των εντολών. Γι' αυτόν τον λόγο προστατεύεται απόλυτα από τα διεθνή ΜΜΕ και κανένας δεν τολμά να τον αγγίξει. Τα ΜΜΕ πάντα προσπαθούν να εστιάζουν στην κοινωνική ή την οικογενειακή του δραστηριότητα προκειμένου να τον προστατεύσουν από την κριτική και ταυτόχρονα να τον διατηρούν στη δημοσιότητα. Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος είναι στην κυριολεξία υπεύθυνος για εκατομμύρια θανάτους, "στριμώχθηκε", επειδή η κόρη του κάπνισε "χόρτο" σε μια συναυλία ...Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος είναι ο κύριος υπεύθυνος για πάνω 300.000 θανάτους Συρίων μέσα στην πατρίδα τους ή για 11.000 πνιγμούς μεταναστών στη Μεσόγειο, "δοξάζεται", όταν χαρίζει τη ζωή σε μια γαλοπούλα.

Μιλάμε για μια "βιτρίνα" εξουσίας, που όμοιά της δεν έχει ξαναστηθεί. Όμως, πίσω απ' αυτήν υπάρχει πολύ μεγάλο παρασκήνιο και βέβαια πολύ "βρομιά" ..."Βρομιά", η οποία ξεκινάει από στρατιωτικά εγκλήματα και φτάνει στα διεθνή κυκλώματα ναρκωτικών και trafficking. Στην κυριολεξία απ' όπου κι αν τον "πιάσεις" τον Ομπάμα, είναι βέβαιον ότι θα "λερωθείς". Ο άνθρωπος αυτός είναι μέλος μιας μεγάλης συμμορίας, η οποία λυμαίνεται τον Πλανήτη και αυτό πλέον είναι κάτι το οποίο δεν κρύβεται. Ο Λευκός Οίκος είναι τόσο μαύρος, που στο μέλλον θα αποτελεί το κύριο παράδειγμα του "κατ' ευφημισμόν" χαρακτηρισμού.

04Μια έμμεση απόδειξη αυτού του οποίου λέμε είναι η καθ' όλα ύποπτη στήριξή του υπέρ τής Χίλαρι Κλίντον. Μιλάμε για "τυφλή" και άνευ όρων στήριξη, η οποία δικαιολογείται μόνον για συνένοχους συμμορίτες ...Δικαιολογείται μόνον για περιπτώσεις εγκληματιών, οι οποίοι αλληλοβοηθούνται προς χάρη τού στόχου τής κοινής επιβίωσης. Περί αυτού πρόκειται. Η Χίλαρι δεν βρίσκεται σήμερα φυλακή, εξαιτίας τού Προέδρου Ομπάμα και η μόνη πιθανότητα να μην πάει μελλοντικά φυλακή ο Ομπάμα είναι να γίνει Πρόεδρος η Χίλαρι. Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα σε μια χώρα, η οποία εντελώς υποκριτικά έχει αναλάβει να "πουλάει" Δημοκρατία σε ολόκληρο τον κόσμο και να "ηθικολογεί" χωρίς κανέναν περιορισμό.

 Κάτω από την πίεση των αναγκών τής επιβίωσής της η συμμορία αυτή δεν διατηρεί ούτε τα προσχήματα ...Δεν ρισκάρει ούτε τη θεωρητική περίπτωση να "νοθεύσει" ο λαός με τη βούλησή του τον σχεδιασμό των προσώπων αυτών, τα οποία θα αναλάβουν πόστα και ρόλους. Ο διάδοχος του Ομπάμα πρέπει να είναι δική τους επιλογή και κανενός άλλου. Γι' αυτόν τον λόγο βάζουν τον Ομπάμα να υποστηρίζει την Κλίντον με τόσο απροσχημάτιστο τρόπο, που το κάνει εις βάρος τού κύρους τού ίδιου τού αξιώματός του.

Ο Πρόεδρος ΟΛΩΝ των Αμερικανών δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να υποστηρίζει τον υποψήφιο των ΜΙΣΩΝ Αμερικανών και να βρίζει τους υπόλοιπους. Είναι πρωτοφανές για έναν εν ενεργεία Πρόεδρο των ΗΠΑ να αναλαμβάνει να "τρέξει" την προεκλογική εκστρατεία μιας ομοϊδεάτισσάς του. Στην κυριολεξία βέβαια όχι μόνον ομοϊδεάτισσάς του, αλλά συνενόχου του, εφόσον τα εγκλήματα αυτά, για τα οποία διερευνάται η Χίλαρι από τις ομοσπονδιακές αρχές, είναι εγκλήματα που αφορούν τη δική του κυβέρνηση, καθώς η Χίλαρι ανήκε σ' αυτήν την κυβέρνηση. Μιλάμε για χιλιάδες email, τα οποία η Υπουργός Εξωτερικών διαχειριζόταν από τον ιδιωτικό της server και όχι από τα επίσημα "κανάλια" των κρατικών υπηρεσιών. Γιατί είναι έγκλημα αυτό; ...Γιατί απλούστατα η πολιτική ενός κράτους με τον τρόπο αυτόν γινόταν ιδιωτική πολιτική μιας συμμορίας ...Γιατί ποτέ και κανένας ιστορικός ή πολιτικός ή δικαστικός παράγοντας δεν θα μάθει την αλήθεια που αφορούσε την ΑΛΗΘΕΙΑ μιας κρατικής πολιτικής...

05...Ποτέ εξαιτίας αυτής της πρακτικής —και εξαιτίας κανενός "αποχαρακτηρισμού" κρατικών εγγράφων— δεν θα μάθει η ανθρωπότητα ένα σημαντικό και βέβαια απολύτως εγκληματικό "κομμάτι" τής ΙΣΤΟΡΙΑΣ της. Με βάση λοιπόν τις αποκαλύψεις των Wikileaks, ποτέ και κανένα κρατικό έγγραφο των ΗΠΑ δεν θα έχει "αποθηκεύσει" πλήρως την ΑΛΗΘΕΙΑ της εποχής ΟΜΠΑΜΑ και ΚΛΙΝΤΟΝ. ΠΟΤΕ και για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο δεν θα μάθουμε ως ανθρωπότητα αν ένας πόλεμος ή μια κοινωνική έκρηξη μεθοδεύτηκε εξαιτίας των εθνικών συμφερόντων τής Υπερδύναμης ή εξαιτίας των συμφερόντων των τοκογλύφων τύπου Σόρος ή Ρότσιλντ.

ΠΟΤΕ και για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο δεν θα μάθουμε ως ανθρωπότητα αν ένας ηγέτης των ΗΠΑ έκανε το "λάθος" επειδή ήταν πολιτικά ανίκανος ή απλά διεφθαρμένος. Με απλά λόγια, δηλαδή, μια συμμορία ιδιωτών έκανε παγκόσμια πολιτική με τις "πλάτες" τού κράτους των ΗΠΑ. Υπηρετήθηκαν ιδιωτικά συμφέροντα εν αγνοία τού αμερικανικού λαού και με χρήση των υποδομών του. Αυτό είναι το έγκλημα της συμμορίας Ομπάμα-Κλίντον. Γι' αυτόν τον λόγο —και όχι εξαιτίας άγνοιας— η Κλίντον χρησιμοποιούσε το ιδιωτικό και βέβαια ευάλωτο σε hacking ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και όχι το ασφαλές και θεωρητικά απρόσβλητο δίκτυο των αμερικανικών κρατικών υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου η ιστορία των ΗΠΑ —και όχι μόνον— έχει "κενά", τα οποία δεν θα αναπληρωθούν ποτέ με αξιόπιστα στοιχεία ...Τεράστια "κενά", γιατί η συμμορία των υπαλλήλων των τοκογλύφων έχει κάνει χιλιάδες delete. Ποτέ δεν θα μάθουμε αν ο Καντάφι ανατράπηκε, επειδή αυτό συνέφερε την αμερικανική πολιτική ή αν συνέφερε την κερδοφορία τού Σόρος. Ποτέ δεν θα μάθουμε αν η Ευρώπη "πνίγηκε" στους λαθρομετανάστες εξαιτίας της αλληλεγγύης των λαών της ή εξαιτίας των επιδιώξεων της Goldman Sachs. Εμείς οι Έλληνες ποτέ δεν θα μάθουμε αν η Ελλάδα μπήκε στο "θανατηφόρο" Μνημόνιο επειδή αυτό ήταν το σωστό και το δίκαιο ή αν αυτό έγινε για να κονομήσουν τα αφεντικά τής Κλίντον και μεταξύ αυτών και ο γαμπρός της.

Το σύνολο δηλαδή της επικοινωνίας μεταξύ αυτών που δρομολογούσαν τόσο σημαντικά για τους λαούς γεγονότα, δεν ακολουθούσε μια ασφαλή και νόμιμη "δίοδο", ώστε να μπορεί αυτή ανά πάσα στιγμή να ελεγχθεί με αξιόπιστο τρόπο για τη δική της νομιμότητα. Οι εγκληματίες συνεννοούνταν μεταξύ τους και κατόπιν "έσβηναν" τα ίχνη τους. Αυτό είναι το έγκλημα που επιχείρησε να διερευνήσει το FBI και γίνεται μια λυσσαλέα προσπάθεια κουκουλώματός του. Αυτό είναι το έγκλημα για το οποίο ελέγχεται η Κλίντον και για το οποίο —εφόσον υπάρχει εκκρεμότητα— δεν θα έπρεπε καν να αφεθεί να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία ...Ο Ντε Βιλπέν για "πταίσματα" έχασε το δικαίωμα συμμετοχής σε ανάλογες εκλογικές διαδικασίες.

Αυτά όμως είναι μάλλον "ψιλά" γράμματα για τη συμμορία των τοκογλύφων τής Wall Street ...Τη συμμορία αυτή, η οποία έκανε το μαύρο ΤΙΠΟΤΕ Πρόεδρο της Αμερικής και που σήμερα επιθυμεί διακαώς να ελέγξει και τον διάδοχό του. Είναι απολύτως αποφασισμένοι και θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα που διαθέτουν, προκειμένου να βάλουν τον δικό τους "αχυράνθρωπο" στη θέση τού Προέδρου των ΗΠΑ ...Πάντα βέβαια χρησιμοποιώντας με τον πιο εμετικό τρόπο τις πιο "προχωρημένες" ανθρώπινες "ευαισθησίες" και τον "πολιτισμό" ...Μετά τον πρώτο "μαύρο" Πρόεδρο ακολουθεί η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος ..."Πρώτοι", που δεν αποφασίζουν για τίποτε ...Μόνον το "κρέας" τους βάζουν και τίποτε άλλο...

...Για όλα τα άλλα αποφασίζουν τα αφεντικά τους ...Τα εβραϊκής καταγωγής αφεντικά τους ...Από τον Γκρίνσπαν, τον Μπερνάνκι ή την Γέλεν της FED μέχρι τον Μπλανκφέιν τής Goldman Sachs ...Τα ίδια αυτά πρόσωπα, τα οποία ελέγχουν τα "αμερόληπτα" και "έγκυρα" διεθνή ΜΜΕ ...Τα ίδια αυτά πρόσωπα, τα οποία ελέγχουν το απολύτως εβραιοκρατούμενο Χόλυγουντ και το οποίο μετά από την απόλυτη υποστήριξη που παρείχε από "ευαισθησία" στον "πρώτο" μαύρο Πρόεδρο, σήμερα υποστηρίζει με το ίδιο πάθος την "πρώτη" υποψήφια γυναίκα. Κατά "σύμπτωση" ΟΛΟΙ οι Σιωνιστές Εβραίοι —από το Χόλυγουντ μέχρι το Μπροντγουέι και από τον Σπίλμπεργκ και τη Στρέιζαντ μέχρι τον Γούντι Άλλεν και τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ— είναι φανατικοί οπαδοί τής Χίλαρι. Να μην ξεχάσουμε και τη μεγάλη "πολιτική" υπόσχεση της καμπαλίστριας Μαντόνας, που κι αυτή δίνει τη μάχη της με τα γνωστά "μέσα" που διαθέτει ...έστω και σε προχωρημένη "σήψη".

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία και βεβαίως δεν τα λέμε εμείς αυθαίρετα. Αυτά τα λέει πλέον η πραγματικότητα των στοιχείων και των αποδείξεων. Υπάρχουν πλέον οι αποδείξεις ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ένας υπάλληλος των Σιωνιστών. Μιλάμε κανονικά για "παράσταση", όπου απλά οι κομπάρσοι αλλάζουν τους ρόλους τους. Δεν υπάρχει Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος να είναι "εκλεκτός" τού αμερικανικού λαού και ως εκ τούτου δεν υπάρχει Πρόεδρος των ΗΠΑ ο οποίος να ασκεί εξουσία στο όνομα του λαού αυτού ...Υπάρχει ένας Πρόεδρος "διορισμένος" από τα μυστικά σιωνιστικά "διευθυντήρια" και ως εκ τούτου τις δικές τους εντολές εκτελεί κατά γράμμα.

Ακόμα και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στα εκλογικά επιτελεία των "υποψηφίων" είναι τα ίδια. Ο ίδιος John Podesta, ο οποίος ήταν ο συμπρόεδρος του μεταβατικού επιτελείου των συμβούλων τού νεοεκλεγέντος τότε στην Προεδρία Μπαράκ Ομπάμα, είναι ο υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας τής Χίλαρι Κλίντον. Αυτός ήταν καί τότε καί τώρα ο αποδέκτης των "εντολών" των αφεντικών ...Ο "ενδιάμεσος" μεταξύ "αφανών" κυρίων και "διάσημων" δούλων. Όπως κάποτε πήρε αυτός τη λίστα με τους Υπουργούς τού Ομπάμα πριν τους μάθει ο ίδιος ο Ομπάμα, έτσι προφανώς έχει πάρει μια ανάλογη λίστα με τους Υπουργούς τής Χίλαρι.

06Αυτά δεν τα λέμε εμείς επειδή είμαστε συνομωσιολόγοι ...Αυτά τα λένε τα στοιχεία των διαρροών. Ο Εβραίος Michael Froman, ο οποίος ήταν στέλεχος της Citi Bank, ήταν εκείνος ο οποίος κατάρτισε τη λίστα Υπουργών τού Ομπάμα ...για τον Ομπάμα πριν τον Ομπάμα. Αυτός ήταν που ενημέρωσε —μέσω του Podesta— τον Ομπάμα για τη μελλοντική του Κυβέρνηση. Όπως σημείωσε το περιοδικό «New Republic», οι υποδείξεις του Φρούμαν αποδείχθηκαν εύστοχες σχεδόν στο σύνολό τους ..."Ο κατάλογος του Υπουργικού Συμβουλίου προέκυψε να είναι στο σύνολό του για τα λεφτά", σχολιάζει το Zero Hedge.

Σωστά προέβλεψε τον ΄Ερικ Χόλντερ για το Υπουργείο Δικαιοσύνης, τη Τζάνετ Ναπολιτάνο για την Εσωτερική Ασφάλεια, τον Ρόμπερτ Γκέιτς για την Άμυνα, τον Ραμ Εμμάνουελ για Επιτελάρχη τής προεδρίας, τον Πήτερ ΄Ορσζακ για το Υπουργείο Διαχείρισης και Προϋπολογισμού, τον Αρν Ντάνκαν για την Παιδεία, τον ΄Ερικ Σινέσκυ για των Βετεράνων, την Κάθλιν Σεμπέλιους για το Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και ούτω καθ' εξής. Για το υπουργείο Οικονομικών η λίστα του Φρούμαν περιείχε τρία ονόματα: Ρόμπερτ Ρούμπιν, Λόρενς Σάμερς και Τίμοθι Γκίτνερ. (Σημ: Καί οι τρεις, διαδοχικά, κατέλαβαν αυτό το υπουργείο στην οκταετία Ομπάμα.)...

...Μιλάμε για μαντικές ικανότητες ...μιλάμε για κληρονομικό "χάρισμα".



Το διακύβευμα των σημερινών αμερικανικών εκλογών.

Οι μεγαλύτεροι οικονομικοί "δολοφόνοι" τής ανθρώπινης ιστορίας

αγωνίζονται για την επιβίωσή τους.

Οι καταστροφείς της Ευρώπης ...και των λαών της.

Η σημερινή μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση τής Ευρώπης

είναι προμελετημένο έγκλημα των ΗΠΑ.



Οικονομική καταστροφή...

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος, το διακύβευμα των σημερινών αμερικανικών εκλογών "ξεπερνά" τις ΗΠΑ ...Ξεπερνά τα στενά εθνικά συμφέροντα του γίγαντα της Δύσης ...Ξεπερνά τις ατομικές φιλοδοξίες των πολιτικών αυτών, οι οποίοι διεκδικούν το ανώτατο αξίωμα των ΗΠΑ. Πίσω από την εκλογή τού Προέδρου των ΗΠΑ κρύβονται παγκόσμια συμφέροντα, τα οποία εγκληματούν εις βάρος τού συνόλου τής ανθρωπότητας και εκ των δεδομένων αυτοί, οι οποίοι τα εξυπηρετούν, θέλουν τόσο να τα διατηρήσουν ακμαία όσο και να αποκλείσουν κάθε περίπτωση να λογοδοτήσουν κάποτε γι' αυτά. Ως εκ τούτου τα αφεντικά τού Ομπάμα —και κυρίαρχοι της Νέας Τάξης— είναι υποχρεωμένα να δώσουν τη μάχη για τον απόλυτο έλεγχο του Λευκού Οίκου, εφόσον τους είναι απαραίτητος ο "αχυράνθρωπος" με την εξουσία, ο οποίος συντονίζει την παγκόσμια πολιτική.

07Εκ των δεδομένων λοιπόν αυτές οι ακραίες και κραυγαλέα αντιδημοκρατικές πρακτικές υποστήριξης της Κλίντον είναι φυσιολογικές, αν κρίνουμε από τις ανάγκες των αφεντικών ...Είναι φυσιολογικό που φτάσαμε στο σημείο να "εξευτελίζεται" ένας εν ενεργεία Πρόεδρος των ΗΠΑ, προκειμένου να στηρίξει απροκάλυπτα την επόμενη επιλογή των αφεντικών του ...Είναι φυσιολογικό να "εξευτελίζονται" τα διεθνή ΜΜΕ "κύρους", υποστηρίζοντας απροκάλυπτα την επιλογή των τοκογλύφων τής Wall Street ...Είναι φυσιολογικό να "εξευτελίζεται" το FBI, "κουκουλώνοντας" το σκάνδαλο των emails, αποκαλύπτοντας με τον τρόπο αυτόν το σιωνιστικό παρακράτος των ΗΠΑ ...Είναι φυσιολογικό να πέφτουν οι πάντες στο επίπεδο της γριάς Μαντόνας και να υπόσχονται ακόμα και φτηνές χυδαιότητες σε έναν λαό, τον οποίον πλέον έχουν εκπορνεύσει.

Μόνον αν γνωρίζει κάποιος τον εγκληματικό σχεδιασμό των τοκογλύφων τής Wall Street μπορεί να καταλάβει και την αγωνία τους να επιβάλουν τον Πρόεδρο της αρεσκείας τους στις ΗΠΑ ...Να επιβάλλουν όχι απλά έναν δικό τους Πρόεδρο, αλλά έναν δικό τους υπάλληλο για Πρόεδρο. Δεν τους αρκεί καν η συμπάθεια ενός φιλικού Προέδρου. Απαιτούν τον απόλυτο έλεγχό του, γιατί είναι εγκληματίες και έχουν ανάγκη από έναν εγκληματία συνεργάτη, τον οποίο στη διάρκεια της θητείας του θα τον μετατρέψουν σε συνένοχο. Γι' αυτόν τον λόγο αγωνίζονται να επιβάλουν στη θέση τού "αχυράνθρωπου" Ομπάμα την όμοιά του Χίλαρι ...Την εκλεκτή τής Goldman Sachs και του Σόρος ...Την έμμισθη —στην κυριολεξία— υπάλληλό τους.

Όλα αυτά, όμως, παρ' όλο που συμβαίνουν στην απέναντι "όχθη" τού ωκεανού, αφορούν και την Ευρώπη. Εμάς τους Ευρωπαίους μάς αφορούν οι αμερικανικές εκλογές περισσότερο απ' ό,τι φανταζόμαστε. Αυτό συμβαίνει, γιατί μέσα στην παγκοσμιοποίηση της Νέας Τάξης τα πάντα αλληλοεπηρεάζονται σε βαθμό τέτοιο, που να μην μπορείς να τα ξεχωρίσεις μεταξύ τους.

08Τα ευρωπαϊκά προβλήματα είναι σχεδόν στο σύνολό τους αμερικανικής εμπνεύσεως και βέβαια προέλευσης. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι μας αφορά η ταυτότητα του προσώπου που θα καταλάβει το αξίωμα αυτό, το οποίο θα μας επιβάλει τις μελλοντικές "εμπνεύσεις" των αφεντικών του ...Μας αφορά το κατά πόσο θα είναι επιτυχής η προσπάθεια των δολοφόνων των λαών να τοποθετήσουν στη θέση του "Πλανητάρχη" κάποιον "αχυράνθρωπό" τους ...Μας αφορά η συνεχής προσπάθεια των "στημένων" ΜΜΕ να κάνουν "πλύση" εγκεφάλου στις ανθρώπινες μάζες.

Έχει σκεφτεί κάποιος ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα που αυτήν τη στιγμή απειλούν την Ευρώπη με χάος και καταστροφή; ..."Η κρίση χρέους, η οποία καθιστά μη ανταγωνιστικά τα κράτη και τα βυθίζει στην ύφεση", θα έλεγε κάποιος, και πολύ σωστά ..."Η ανεξέλεγκτη μετανάστευση, η οποία απειλεί να αλλοιώσει τα εθνικά, κοινωνικά, πολιτισμικά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά των λαών της Ευρώπης", θα έλεγε κάποιος άλλος, και θα είχε επίσης δίκιο. Συνδυασμός προβλημάτων είναι αυτό το οποίο απειλεί την Ευρώπη. Οι λαοί της, δηλαδή, δεν απειλούνται μόνον με τη φτώχεια, αλλά και με την απώλεια των ίδιων των πατρίδων τους από τα μιλιούνια των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, που "πλημμυρίζουν" αυτές τις πατρίδες.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ —που αυτήν τη στιγμή τον "παριστάνει" ο ΟΜΠΑΜΑ— είναι ο κύριος και αποκλειστικός υπεύθυνος καί για τις δύο αυτές παραμέτρους τής ολέθριας "εξίσωσης", η οποία σήμερα απειλεί την Ευρώπη με καταστροφή και τους λαούς της με αφανισμό. Οι χρεοκοπημένες ΗΠΑ του Ομπάμα είναι αυτές, οι οποίες "εξήγαγαν" μεγάλο μέρος τού χρέους τους στην Ευρώπη. Εξαιτίας αυτής της εγκληματικής πρακτικής τους —η οποία κάποτε έγινε με τον ίδιο τρόπο, χρησιμοποιώντας τον Χίτλερ— και προκειμένου να μην βρουν αντιδράσεις, είναι οι ίδιες που "παρήγαγαν" τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών, τους οποίους φιλοδοξούν μελλοντικά να χρησιμοποιήσουν ως εποίκους και δυνάμεις αμερικανικής κατοχής στην Ευρώπη...

09...Εποίκους, που, λόγω θρησκείας, δεν θα ενσωματώνονται ποτέ στις κοινωνίες που τους φιλοξενούν και ταυτόχρονα θα είναι απόλυτα ελεγχόμενοι ...Ελεγχόμενοι από τις άπειρες ΜΚΟ, τους οποίους έχουν στο μεταξύ "σπείρει" στην Ευρώπη οι Σιωνιστές τύπου Σόρος και η CIA. Η Ευρώπη μετά  απ΄ αυτόν τον καταναγκαστικό "εποικισμό" θα γίνει μια Βόρειος Ιρλανδία με πρωτεύουσες, οι οποίες, κάθε φορά που οι γηγενείς θα αντιδρούν στους κυρίαρχους "προτεστάντες", θα μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή φλεγόμενα "Μπέλφαστ". Από τα Τάγματα της Οράγγης θα πάμε στα Τάγματα της ΙSIS, τα οποία θα λειτουργούν προβοκατόρικα σε όλα τα μήκη και πλάτη τής Ευρώπης ...Τάγματα των οποίων τα μέλη θα κατευθύνονται από τους τοκογλύφους της Wall Street και θα προστατεύονται από την CIA.

Για να καταλάβει ο αναγνώστης πώς "καταλήξαμε" σε αυτό το εφιαλτικό σενάριο της αμερικανικής Κατοχής τής Ευρώπης με τα τρισεκατομμύρια των χρεών και με τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων εποίκων, θα πρέπει να γνωρίζει τη μεθόδευση των όσων έχουν προηγηθεί. Αυτά, δηλαδή, τα οποία συμβαίνουν σήμερα στην Ευρώπη, δεν είναι τυχαία ...Δεν τρελάθηκαν ξαφνικά οι Ευρωπαίοι και κάνοντας "ξέφρενη" ζωή, φορτώθηκαν με χρέη ...Κάποιοι τους "φόρτωσαν" με χρέη και τους διέλυσαν ...Δεν πήρε "φωτιά" μόνη της η Μέση Ανατολή και δημιούργησε εκατομμύρια προσφύγων, οι οποίοι αλλοιώνουν καθημερινά την κοινωνική σύνθεση της Ευρώπης ...Κάποιοι έβαλαν "φωτιά" στη Μέση Ανατολή, γνωρίζοντας ποιες είναι οι επιλογές σωτηρίας των θυμάτων τους.

Αν λοιπόν αποδειχθεί πως οι άνθρωποι, οι οποίοι "φόρτωσαν" με χρέη την Ευρώπη, είναι οι ίδιοι με αυτούς που έβαλαν "φωτιά" στη Μέση Ανατολή, τότε μπορούμε να μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα. Περί αυτού πρόκειται ...Συμπληρωματικά "χτυπήματα" του ίδιου εγκλήματος είναι αυτά. Σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να μιλάμε για τη μεγαλύτερη συνομωσία στην ιστορία τού Δυτικού Κόσμου. Η οικονομική καταστροφή τής Ευρώπης και η ανθρωπιστική κρίση —που ακολούθησε εξαιτίας του μεταναστευτικού— συνδέονται μεταξύ τους και αυτό εύκολα αποδεικνύεται με μια στοιχειώδη ανάλυση των δεδομένων. Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει πληροφορίες μυστικών υπηρεσιών για να το καταλάβει. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι επωφελήθηκαν από την κρίση χρέους τής Ευρώπης, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που από "ανθρωπισμό" επιβάλουν τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη.

Ο ίδιος Σόρος, για παράδειγμα, ο οποίος έβαλε την Ελλάδα σε αναγκαστικό Μνημόνιο, για να αρπάξει τα χρήματα των Ευρωπαίων, τους οποίους ο ίδιος εξανάγκασε να της δανείσουν, είναι ο ίδιος που με τις ΜΚΟ του προσπαθεί —μέσω της ίδιας της Ελλάδας— να γεμίσει την Ευρώπη με ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Μέσω της ίδιας "τρύπιας" και κατεστραμμένης Ελλάδας οι τοκογλύφοι "άδειασαν" την Ευρώπη από χρήμα και μέσω της ίδιας "τρύπιας" και κατεστραμμένης Ελλάδας "γέμισαν" την Ευρώπη με λαθρομετανάστες. Οι ίδιοι, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την εγκληματική οικονομική πολιτική τής FED —η οποία δημιούργησε την οικονομική κρίση που "φορτώθηκε" στην Ευρώπη—, είναι οι ίδιοι που ήταν υπεύθυνοι γιατί την εγκληματική αμερικανική πολιτική, η οποία προκάλεσε την "έκρηξη" του μεταναστευτικού, το οποίο επίσης "φορτώθηκε" στην Ευρώπη.

Πού στοχεύουν αυτές οι φαινομενικά ανεξάρτητες αλλά απολύτως συμπληρωματικές πολιτικές; Προκειμένου οι λαοί της Ευρώπης να μην μπορούν να αντιδράσουν στις εγκληματικές οικονομικές πολιτικές των τοκογλύφων τής Wall Street, "φορτώθηκαν" με εκατομμύρια λαθρομετανάστες, οι οποίοι λειτουργούν ως μαζικοί "μοχλοί" πίεσης και εκβιασμού των λαών αυτών. Οι τοκογλύφοι διατηρούν υπό την ομηρία τους εκατομμύρια λαθρομεταναστών και μέσω των οργανωμένων ΜΚΟ των πρακτόρων και των χαφιέδων τους, τους μετατρέπουν σε δυνάμεις ΚΑΤΟΧΗΣ των ευρωπαϊκών κρατών. Στηριζόμενοι στις φλέγουσες ανάγκες επιβίωσής τους και στο νεανικό τής ηλικίας τους, τους χρησιμοποιούν ως φόβητρα των κοινωνιών.

Πώς έγινε η Μεθόδευση μέσω του Ομπάμα;

Ποια τα "έργα" του στη θητεία του;
Ο Πρόεδρος που ΈΣΩΣΕ μόνον τις Τράπεζες

και κατέστρεψε όλους τους υπόλοιπους.

Η κορύφωση αυτής της απάνθρωπης μεθόδευσης —που, όπως θα δούμε, στην τελική της φάση ξεκίνησε το 1989— ολοκληρώθηκε στα χρόνια τής θητείας τού Ομπάμα. Ποιος ήταν ο Ομπάμα εκείνη την εποχή; ...Ο Ομπάμα ήταν ο ΤΙΠΟΤΑΣ, ο οποίος επιλέχθηκε γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο να διαχειριστεί τα ΠΑΝΤΑ. Πήραν δηλαδή εκ του πονηρού έναν ΤΙΠΟΤΑ, για να μπορούν να του ζητήσουν τα ΠΑΝΤΑ. Έδωσαν σε έναν ανάξιο τα ΠΑΝΤΑ, για να κάνουν ΟΛΕΣ τις δουλειές τους. Περί αυτού πρόκειται ...Ένας "Τσίπρας" σε άλλη κλίμακα ...Ένας τενεκές, ο οποίος σε διαφορετική περίπτωση δεν θα περνούσε από τον ιδιωτικό Λευκό Οίκο ούτε ως τουρίστας. Η επιλογή του, δηλαδή, έγινε με τη λογική τής αντιπαροχής ...Θα του έδιναν ό,τι "ονειρευόταν" ένας ασήμαντος άνθρωπος και θα του ζητούσαν ό,τι αποτελούσε "εφιάλτη" για τους λαούς. Το μόνο του προσόν ήταν το χρώμα του, γιατί ήθελαν να πουλήσουν κι ένα "παραμύθι" αλλαγής και να κάνουν σίγουρη την εκλογή του.

10"YES WE CAN" άκουγε η αμερικανική "πλέμπα" και νόμιζε ότι έμπαινε κι αυτή στο παιχνίδι τής εξουσίας με τον δικό της άνθρωπο. Νόμιζαν ότι με την ψήφο τους ανέτρεπαν "κατεστημένα" σαν τους Μπους και δεν "έβλεπαν" ότι τα αφεντικά παρέμεναν τα ίδια ...Δεν έβλεπαν ότι ο νέγρος υποψήφιος σήκωνε τα "μανίκια", γιατί απλά αυτό "έγραφε" στις κάμερες και όχι επειδή ήθελε να δουλέψει. Γιατί όμως "καίγονταν" τα αφεντικά να κάνουν μια τέτοια συναλλαγή, η οποία αφορούσε το κορυφαίο πολιτικοοικονομικό "πόστο" στον Κόσμο; Γιατί καίγονταν για μια συμφέρουσα αντιπαροχή; ...Γιατί είχαν εγκληματήσει κατ' αρχήν εις βάρος τού αμερικανικού λαού και έπρεπε να διαχειριστούν τα πάντα με τρόπο τέτοιο, που όχι μόνον να μην τιμωρηθούν για τα εγκλήματά τους μέσα στις ΗΠΑ, αλλά στο τέλος να μπορέσουν να τα επεκτείνουν σε ολόκληρο τον Πλανήτη. Από τα εγκλήματά των αφεντικών δηλαδή οι Αμερικανοί όχι μόνον δεν εξαιρέθηκαν, αλλά αντίθετα ήταν οι πρώτοι που τα γεύτηκαν.

Τι είχε συμβεί και το οποίο θεωρούμε εγκληματικό; ...Οι τοκογλύφοι τής Wall Street είχαν μετατρέψει την πιο παραγωγική οικονομία τού Πλανήτη σε μια αντιπαραγωγική "φούσκα", η οποία, αν "έσκαζε", όχι μόνον θα "γκρέμιζε" την Υπερδύναμη από τον "θρόνο" της, αλλά θα κατέστρεφε οικονομικά και τον λαό της. Πώς έγινε αυτό; Τα αφεντικά τού Ομπάμα —με αιχμή τού "δόρατος" τη FED— έκαναν το 1989 μια τρομερή "επίθεση" στην αμερικανική οικονομία και κοινωνία ...Μια πρωτοφανούς εντάσεως επίθεση, η οποία όχι μόνον την αμερικανική οικονομία άλλαξε, αλλά άλλαξε και την ίδια την κοινωνία. Μια κοινωνία εργατική και παραγωγική εκπαιδεύτηκε στον παρασιτισμό και την δήθεν υπηρεσία. Μια κοινωνία, η οποία παρήγαγε τα πάντα, μετατράπηκε σε μια κοινωνία υπηρεσιών, η οποία δεν μπορούσε να παράγει ούτε τα σώβρακα που φορούσε.

Αυτό δεν έγινε τυχαία κι ούτε αποτέλεσε προϊόν εξέλιξης ή τυχαίων ζυμώσεων. Αυτό έγινε με σχεδιασμό από την πλευρά των Σιωνιστών τοκογλύφων. Η μεθόδευση ήταν απλή. Με τον εγκληματία Σιωνιστή Γκρίνσπαν "πλημμύρισαν" τις ΗΠΑ με "φτηνό" χρήμα ...Τόσο φτηνό, που ευτέλισε την ίδια την έννοια της εργασίας και βέβαια της παραγωγής. Αυτό γινόταν μεθοδικά και με πίεση. Έψαχναν να βρουν λόγο και αιτία να πιέσουν τους Αμερικανούς να πάρουν δάνεια, προκειμένου να τους βάλουν στην αντιπαραγωγική λογική και να τους θέσουν υπό τη σκλαβιά τού χρέους. Ξαφνικά τα σπίτια πολλαπλασίασαν "μυστηριωδώς" την αξία τους και οι πάντες βρέθηκαν να τα χρωστάνε. Ξαφνικά έξω από το κάθε αμερικανικό σπίτι "έβοσκαν" τρία και τέσσερα πολυτελή ευρωπαϊκά αυτοκίνητα. Ξαφνικά ακόμα και το σπίτι του Αλ Μπάντι απέκτησε "αξία" εκατομμυρίων και το Dodge το αντικατέστησε ένα cabrio της Mercedes.

Όλα αυτά δεν έγιναν επειδή η αμερικανική οικονομία αύξησε την ισχύ της σε έναν ανάλογο βαθμό. Αυτά έγιναν, γιατί τα χρηματοδότησαν οι τράπεζες των τοκογλύφων στο να γίνουν. Γιατί το έκαναν αυτό; ...Γιατί είχαν σχέδια "παγκοσμιοποίησης" και αυτό τους ανάγκαζε να καταστρέψουν την αμερικανική παραγωγική "μηχανή" και άρα να έρθουν αντιμέτωποι με τον αμερικανικό λαό. Έπρεπε να δώσουν ένα "τυράκι" ανάπτυξης στους υπόλοιπους λαούς, για να τους παγιδεύσουν στην παγκοσμιοποίηση και αυτό το πολύτιμο "τυράκι" ανήκε στον αμερικανικό λαό, ο οποίος όπως είναι φυσικό θα αντιδρούσε αν του το αφαιρούσες ...Θα αντιδρούσε ο αμερικανικός λαός αν χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία "έφευγαν" τα εργοστάσιά τους για το Μεξικό ή την Κίνα.

Για να μην συμβεί αυτό, τον "νάρκωσαν" και τον "μέθυσαν" με φτηνό χρήμα ...Άπειρο χρήμα, το οποίο τύπωναν στη σιωνιστική FED και το μοίραζαν σε ΟΛΟΥΣ για τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο. Ο καθένας, ο οποίος μπορούσε να βρει έναν λόγο να ξοδέψει χρήματα, έβρισκε εύκολα και την τράπεζα να τον χρηματοδοτήσει. Την ώρα λοιπόν που η κυβέρνηση του μπαμπά Μπους υπέγραφε την εγκληματική για τον αμερικανικό λαό NAFTA, η FED έριχναν άπειρο χρήμα, για να κοροϊδέψουν τον λαό. H NAFTA, όπως αποδείχθηκε, κατέστρεφε τους πάντες, έστω κι αν αυτό γινόταν για διαφορετικούς λόγους.

Μόνον τους τραπεζίτες συνέφερε και κανέναν άλλο. Κανένας άλλος δεν επωφελήθηκε απ' αυτήν. Κατέστρεφε τους Μεξικανούς μικροπαραγωγούς, γιατί τα προϊόντα των αμερικανικών εταιρειών απαλλαγμένα από δασμούς —όταν δεν ήταν ασυναγώνιστα από μόνα τους— έμπαιναν επιδοτούμενα στην αγορά τού Μεξικού, με αποτέλεσμα να τη "σαρώνουν" χωρίς καμία αντίσταση. Το φυσιολογικό αποτέλεσμα αυτής της "σάρωσης" ήταν να βάλουν "λουκέτο" χιλιάδες μεξικανικές παραγωγικές επιχειρήσεις. Όταν στο τέλος η μεξικανική αγορά παραδόθηκε στις αμερικανικές πολυεθνικές, μετακινήθηκαν οι ίδιες οι πολυεθνικές στο Μεξικό για φτηνά εργατικά χέρια.

Εκατομμύρια άνεργοι και άρα "φτηνοί" Μεξικάνοι "ανέβηκαν" στις ΗΠΑ για δουλειά κηπουρών, καθαριστριών και οτιδήποτε άλλο και δεκάδες αμερικανικές βιομηχανίες "κατέβηκαν" στο Μεξικό σε αναζήτηση "φτηνών" εργατών σε μια "ανταλλαγή" που συνέφερε μόνον τους τραπεζίτες, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν με τον τόκο όλο αυτό το περίεργο "αλισβερίσι". Διπλή ζημιά, δηλαδή, για τον εργαζόμενο αμερικανικό λαό, εφόσον από τη μία μεριά έχαναν εκατομμύρια θέσεις εργασίας —λόγω της μετακίνησης των βιομηχανιών στο Μεξικό— και ταυτόχρονα απειλή για τις δουλειές τους και τα μεροκάματά τους από τα εκατομμύρια των απελπισμένων Μεξικανών, οι οποίοι μπορούσαν νόμιμα πλέον να μπαίνουν στις ΗΠΑ. Οι θέσεις εργασίας όχι μόνον περιορίστηκαν, αλλά μειώθηκαν και οι αποδώσεις τους, εφόσον οι Μεξικανοί μετανάστες, πάνω στην αγωνία τους να εργαστούν, "έριχναν" τα μεροκάματα.

Όλα αυτά γίνονταν για τα κέρδη των τραπεζιτών. Την ώρα λοιπόν που αυτοί οι τοκογλύφοι εγκληματίες κατέστρεφαν την παραγωγική "μηχανή" των ΗΠΑ, για να μην συναντούν τη λαϊκή αντίδραση, έδιναν φτηνά δάνεια στους Αμερικανούς, για να τους κάνουν να "γευτούν" τα κέρδη και βέβαια την dolce vita των "επενδυτών" ...Τους έβαζαν και υποθήκευαν τα μέχρι τότε ιδιόκτητα σπίτια τους, ώστε να τους δώσουν "κεφάλαιο" και να γίνουν μικροί "Μπάφετ"...

...""Κάθεσαι" πάνω σε έναν "θησαυρό"...", τους έλεγαν "...γιατί να τον αφήνεις ανεκμετάλλευτο τη στιγμή που ως κεφάλαιο μπορεί να παράγει πλούτο; Υποθήκευσέ το και με τα χρήματα που θα πάρεις γίνε πλούσιος, παίζοντας στο χρηματιστήριο. Σε μία μέρα θα βγάζεις όσα θα έβγαζες με εργασία ολόκληρο τον χρόνο". Μπορεί όμως ένας wanabe "επενδυτής" να κυκλοφορεί με Dodge; ..."Πάρε κι ένα δάνειο να αγοράσεις ένα Mercedes". Μπορεί ένας "επενδυτής" να κυκλοφορεί με no-name ρούχα; ..."Πάρε μια χρυσή πιστωτική κάρτα και αγόρασε τα Armani που σου ταιριάζουν". Με τον τρόπο αυτόν δημιουργήθηκε η "φούσκα" των ακινήτων, των αυτοκινήτων, των πιστωτικών καρτών και βέβαια η "φούσκα" των φοιτητικών δανείων.

Για να μην έχουν, για παράδειγμα, "απέναντί" τους τούς νέους, οι οποίοι θα γίνονταν οι μελλοντικοί άνεργοι βιομηχανικοί εργάτες, τους "σπούδασαν". Πριν αρχίσουν να διαμαρτύρονται για τα εργοστάσια που έβαζαν "λουκέτο", τους "δάνεισαν" τα αστικά όνειρα των πλουσίων ...Ονόμασαν Κολέγιο το κάθε διαθέσιμο "υπόστεγο" στις ΗΠΑ και τους πρόσφεραν φοιτητικά δάνεια, για να γίνουν "επιστήμονες" της οικονομίας, των πολιτικών επιστημών, της κοινωνιολογίας, της ψυχολογίας και ό,τι άλλο "εφεύρισκαν" οι Εβραίοι και που με ένα βιβλιαράκι ονόμαζαν "επιστήμη". Τους "διέφθειραν" σε "είδος", εφόσον τους έδωσαν τη δυνατότητα με δανεικά να ζήσουν την dolce vita τής φοιτητικής ζωής και τώρα είναι εγκλωβισμένοι στις επιθυμίες τους για "όνειρα" τα οποία δεν πρόκειται να ξαναζήσουν ...Τέσσερα χρόνια σεξ και ντραγκς και ροκ εντ ρολ —σαν τους πλούσιους— και τώρα "πάρκαραν" στα υπόγεια και στα γκαράζ των πατρικών τους, για να ζήσουν τη ζωή τού ανέργου με το χαρτζιλίκι τού συνταξιούχου γονέα.

Με τον τρόπο αυτόν "αναπτυσσόταν" με ιλιγγιώδεις ρυθμούς η αμερικανική οικονομία την ώρα που στην πραγματικότητα καταστρεφόταν. Υψωνόταν ένας τεράστιος "χάρτινος" πύργος, την ώρα που τα "μπετά" τής παραγωγής κατέρρεαν. Τους "δείκτες" τής ανάπτυξης, οι οποίοι έπρεπε να δείχνουν "κατάρρευση", τους "στήριζαν" με την υπερκατανάλωση, λειτουργώντας με τον τρόπο που λειτουργεί κάποιος, ο οποίος βάζει ξύλινο ικρίωμα κάτω από το μπετονένιο δοκάρι που μόλις κατέστρεψε. Τα χρέη αυτής της μη παραγωγικής κοινωνίας άρχισαν να διογκώνονται και δεν αφορούσαν πλέον μόνον τους ιδιώτες, αλλά και το ίδιο το αμερικανικό κράτος...

...Το κράτος, το οποίο εμφανιζόταν σαν η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, γινόταν καθημερινά ο μεγαλύτερος οφειλέτης τού κόσμου ...Αυτός, ο οποίος θεωρητικά παρήγαγε τη μεγαλύτερη ποσότητα πλούτου στον κόσμο, ήταν αυτός ο οποίος χρωστούσε αστρονομικά ποσά στους πάντες. Αυτό ήταν το πρακτικό αποτέλεσμα της NAFTA, που ανάγκαζε το τραπεζικό σύστημα των τοκογλύφων να χρηματοδοτεί έναν πανάκριβο "κατευνασμό" των Αμερικανών, οι οποίοι σε διαφορετική περίπτωση θα αντιδρούσαν με την καταστροφή που έφερνε στην κοινωνία η καταστροφική αυτή συμφωνία ...Η "φούσκα" αναπλήρωνε την απώλεια βιομηχανικού κεφαλαίου και αυτό ήταν επικίνδυνο.

11Όπως είναι φυσικό όλα αυτά δεν μπορούν να γίνονται επ' άπειρον ...Το "πάρτι" αυτό δεν μπορούσε να γίνεται για πάντα. Όλα τα "πάρτι" κάποτε τελειώνουν. Το 2008 ήταν η χρονιά τής πρώτης κρίσης τής ηλίθιας και εγκληματικής αμερικανικής πολιτικής. Τότε, για πρώτη φορά, άρχισε να τους απειλεί η "φούσκα" των ακινήτων. Οι δήθεν "θησαυροί" των κοινών ιδιωτών, οι οποίοι υποθηκεύτηκαν για να γίνουν "μαγιά" πλούτου, φαινόταν ότι θα κατέληγαν κοινός "άνθρακας". Με αυτήν τη "βόμβα" στα θεμέλια της αμερικανικής οικονομίας και κοινωνίας ήταν αδύνατον να μην υπάρχουν εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Θέμα χρόνου ήταν ν' αρχίσουν να "σκάζουν" οι "φούσκες".

Οι άνεργοι και καταχρεωμένοι πλέον Αμερικανοί δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους ...Δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τα στεγαστικά τους δάνεια ως κοινοί εργαζόμενοι με δάνεια "βιομηχάνων" ...Δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τα φοιτητικά τους δάνεια ως άνεργοι μορφωμένοι ...Δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν το δάνειο για τη λαμπερή BMW, η οποία "έβοσκε" στο γκαζόν τής αυλής τους. Τα πράγματα καθημερινά επιδεινώνονταν και γίνονταν άκρως επικίνδυνα. Γιατί; 12...Γιατί η "φούσκα" των ακινήτων θα παρέσερνε στη χρεοκοπία τις τράπεζες που τη χρηματοδότησαν και αυτές με τη σειρά τους θα παρέσερναν το κράτος που τις χρηματοδότησε και βέβαια το νόμισμά του.

Η τραπεζική κρίση στις ΗΠΑ, δηλαδή, θα απειλούσε το εθνικό της νόμισμα, εφόσον θα αποδεικνυόταν "πέτσινο", και αυτό με τη σειρά του θα γκρέμιζε τις ΗΠΑ, εφόσον, με βάση την αξία αυτού του νομίσματος, είχαν γεμίσει τον κόσμο με τα κρατικά ομόλογά τους. Το δολάριο ήταν αυτό το οποίο έδινε αξία στα ομόλογα της αμερικανικής οικονομίας και η αξία των ομολόγων ήταν εκείνη η οποία επέτρεπε στις ΗΠΑ να αυτοχρηματοδοτούν τη "φούσκα" της. Αν αυτή η αλυσίδα "έσπαζε", θα είχαμε τραπεζική κρίση ...Μια τέτοια κρίση, η οποία θα μετατρεπόταν αναγκαστικά σε νομισματική κρίση, θα τσάκιζε το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα των τοκογλύφων τής Wall Street και βέβαια την αμερικανική οικονομία, η οποία στηριζόταν πάνω στο ισχυρό δολάριο. Η σύνδεση αυτού του νομίσματος με το πετρέλαιο τους έδινε την παγκόσμια υπεροχή και κηδεμονία και αυτό το νόμισμα —με ό,τι συνεπαγόταν πολιτικά και στρατηγικά— κινδύνευε από μια αλυσιδωτή τραπεζική έκρηξη.

13Όπως συμβαίνει στη φύση, όπου το παγιδευμένο θηρίο προτιμά έναν οδυνηρό ακρωτηριασμό παρά τον θάνατο, έτσι συνέβη και με το επίσης παγιδευμένο αμερικανικό "θηρίο". Θυσίασαν τη Lehman Bros, για να "εκτονώσουν" την πίεση και να δείξουν στον κόσμο ότι "πληρώνουν" τα σφάλματά τους και άρχισαν ν' αναζητούν τα δήθεν σφάλματα των άλλων. Θυσιάζοντας τη Lehman Bros, εξασφάλισαν το ηθικό άλλοθι να βοηθήσουν όλους τους υπόλοιπους με τρόπο τέτοιο, που εκείνη τη στιγμή ήταν τουλάχιστον παράνομος για τους "αρχιερείς" τής ελεύθερης οικονομίας.

Οι "λάτρεις" της "ελεύθερης" οικονομίας, κάνοντας αυτό το οποίο οι ίδιοι απαγορεύουν σε όλους τους υπολοίπους, "έσωσαν" τους αποτυχημένους ιδιώτες τραπεζίτες τής Wall Street με κρατικό χρήμα. Με τον τρόπο αυτόν έφυγε σε πρώτη φάση η "πίεση" από τις ΗΠΑ, οι οποίες ήταν οι πρώτες που έπρεπε να πληρώσουν την κρίση τού 2008, γιατί αυτές τη δημιούργησαν μέσω της FED και αυτές "αναπτυσσόταν" με "αέρα" ανεξέλεγκτο. Εντελώς παράνομα έδωσαν στους τοκογλύφους τον χρόνο να "ξεφορτωθούν" το πρόβλημά τους στον περίγυρό τους. Αυτό ακριβώς έγινε το 2008. Η "πέτσινη" οικονομία τού "τυπογραφείου" της FED αντί να καταρρεύσει υπό το βάρος τής αθλιότητάς της, μετέφερε αυτό το βάρος πάνω στους άλλους. Οι καπιταλιστές, χρησιμοποιώντας "σοσιαλιστικά" μέσα, έσωσαν τους τοκογλύφους.

14Αυτό έκανε ο Ομπάμα και γι' αυτό επιλέχθηκε για να καταλάβει τη θέση του. Αν σκεφτεί κάποιος ότι η City Bank ήταν αυτή, η οποία πήρε τη μερίδα του λέοντος στην κρατική επιδότηση, αντιλαμβανόμαστε τον λόγο που τα στελέχη της "καίγονταν" να βγει ο Ομπάμα και επίσης τον λόγο που μόνοι τους έφτιαχναν τις λίστες με τους υπουργούς του. Ο Ομπάμα τούς δικαίωσε ως "επένδυση" και έκανε εις βάρος των Αμερικανών —και του υπόλοιπου Πλανήτη— ό,τι βόλευε τους τοκογλύφους. Έδωσε περίπου ένα "πέτσινο" τρισεκατομμύριο "φωτοτυπιών" για να σώσει τις αμερικανικές Τράπεζες και αυτό το τρισεκατομμύριο στη συνέχεια το πήρε σε πραγματικό χρήμα από την Ευρώπη και τους λαούς της ...μέσω της Ελλάδας.

Αυτό έγινε δυνατό, γιατί στο μεταξύ είχαν φροντίσει να συνδέσουν την ευρωπαϊκή οικονομία με τη FED και το διεθνές τραπεζικό σύστημα, το οποίο ελέγχεται από τη Wall Street. Η κατακτημένη από τους Αμερικανούς "Μπανανία" τής Γερμανίας είναι το μυστικό τής σύνδεσης της Ευρώπης με το αμερικανικό τοκογλυφικό σύστημα. Τα τεράστια αμερικανικά δάνεια, που απαίτησε η γερμανική ενοποίηση, έγιναν ο "ομφάλιος λώρος" τής Ευρώπης με τις ΗΠΑ ...Ένας "ομφάλιος λώρος", ο οποίος επέτρεψε στις ΗΠΑ να "τραβήξουν" στον "πάτο" την Ευρώπη, ώστε να "επιπλεύσουν" οι ίδιες . Η μεθόδευση ήταν απλή ...Με "τοξικά" χρήματα —και άρα υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού— έγινε η ΑΧΡΗΣΤΗ Γερμανία "υπερδύναμη" της Ευρώπης ...Μια "υπερδύναμη", η οποία στην πραγματικότητα ήταν ο πληρωμένος "διαφθορέας" και "εισπράκτορας" των τοκογλύφων στην Ευρώπη ...Το τεχνητό κράτος "Φρανκενστάιν", το οποίο ιδρύθηκε από τους Σιωνιστές και τους Ναζί, για να αποτελεί εργαλείο-φονιά τού ιμπεριαλισμού.

Με τα "τοξικά" αυτά χρήματα ένα ανθρώπινο "σκουπίδι", όπως ο ΝΑΖΙ Σόιμπλε, έγινε μεγαλοπαράγοντας της ευρωπαϊκής εξουσίας. Με τα "τοξικά" αυτά χρήματα η αμερικανική —υπό σιωνιστική διεύθυνση— αποικία τής ενοποιημένης Γερμανίας διέφθειρε την ενοποιημένη Ευρώπη και την φόρτωσε με χρέη ...Χρέη, που, εξαιτίας τής Γερμανίας και της σιωνιστικής EKT του Εβραίου Τρισέ, ήταν χρέη απέναντι στους τοκογλύφους τής Wall Street ...Χρέη, που, εξαιτίας τής Γερμανίας και της Ντόιτσε Μπανκ τού Εβραίου Άκερμαν άρχισαν να "πλημμυρίζουν" την ενιαία Ευρώπη. Με τον τρόπο αυτόν η "παθογένεια" της κατακτημένης Γερμανίας έγινε "παθογένεια" της ελεύθερης Ευρώπης. Με τον τρόπο αυτόν οι δανειστές τής Γερμανίας έγιναν δανειστές τής Ευρώπης.

15Από τη στιγμή που τα δύο τεράστια "δοχεία" των δύο πλευρών τού Ατλαντικού είχαν "ενωθεί" με έναν "αυλό" —που συνέδεε τη FED τού δολαρίου με την ΕΚΤ τού ευρώ— τα πράγματα ήταν επικίνδυνα. Γιατί; ...Γιατί, όποιος ήταν πιο ισχυρός, θα μπορούσε να "ρουφήξει" τον πλούτο τού ανίσχυρου. Ποιος είναι ο ισχυρός στην περίπτωσή μας; ...Οι ισχυροί είναι οι τοκογλύφοι τής Wall Street. Αν αυτοί οι ισχυροί ήθελαν να στηρίξουν την αμερικανική οικονομία με χρήμα, ήταν βέβαιο ότι θα το "ρουφούσαν" από την Ευρώπη. Άρα; ...Άρα, γνωρίζοντας εξ' αρχής πως είχαν πάντα στη διάθεσή τους τον "σωλήνα" να ρουφήξουν πλούτο από την Ευρώπη, δεν είχαν πρόβλημα να διογκώνουν τη "φούσκα" τής αμερικανικής οικονομίας.

16Γνώριζαν δηλαδή εξ' αρχής πως όσο και να "φούσκωναν" την αμερικανική οικονομία, αυτή δεν θα "έσκαζε" στα μούτρα τους, γιατί είχαν τον τρόπο να "ρουφήξουν" τον πλούτο τής Ευρώπης. Αυτό ήταν το κόλπο και εδώ βρίσκεται και το λεπτό σημείο ...Η αμερικανική οικονομία, που λειτούργησε ως ο leader της οικονομίας των ομολόγων —και άρα και του χρέους— παγίδευσε όλους τους άλλους.

Τι έκαναν; ...Το κόλπο με την "πυραμίδα" των απατεώνων. Οι πρώτοι θα "γλίτωναν" και οι τελευταίοι θα την "πλήρωναν". Με το θράσος και την αυθαιρεσία που διακρίνει τον ισχυρό, άλλαξαν τα δεδομένα για όλους τους άλλους εκτός από τους εαυτούς τους και τους "κολλητούς" τους. Προκάλεσαν, δηλαδή, τεχνητή χρηματοληπτική κρίση σε όσους είχαν επιλέξει να "χτυπήσουν". Οι ίδιοι και οι επιλεγμένοι "κολλητοί" τους θα συνέχιζαν να ανανεώνουν τα πέτσινα "ομόλογά" τους με νέα "πέτσινα" ομόλογα, αλλά όλοι οι υπόλοιποι θα τα μετέτρεπαν σε ανυπόθηκα δάνεια για να αποπληρώσουν τα δικά τους στο ακέραιο.

Με τον τρόπο αυτόν εκείνος, ο οποίος έχει χρέος το απίστευτο ποσό των 20 και πλέον τρισεκατομμυρίων, "διδάσκει" οικονομία ακόμα και σ' αυτούς που δεν χρωστάνε ούτε ένα δολάριο. Με τον τρόπο αυτόν οι πρώτοι στο χρέος μπήκαν "πίσω" από τους άλλους ...Οι εγκληματίες τής οικονομίας έγιναν οι κριτές της. Με τον τρόπο αυτόν μπορούσαν να "ρουφήξουν" τον πλούτο των υπολοίπων και κυρίως της πλούσιας Ευρώπης. Πώς όμως θα τον "ρουφήξουν"; ...Προφανώς από μια "τρύπα" ...Ακόμα και από μια μικρή "τρύπα".

Έτσι μπαίνει η μικρή Ελλάδα στην τεράστια παγκόσμια "εξίσωση" της παγκόσμιας κρίσης. Η Ελλάδα αποκλείστηκε πρώτη από την "άντληση" κεφαλαίων, ώστε να αναγκαστεί να "μεταλλάξει" πρώτη το ομολογιακό της χρέος σε ενυπόθηκο και με εκβιασμούς και απειλές να αναγκαστούν ΟΛΟΙ οι υπόλοιπου να τη "βοηθήσουν". Σε αυτούς τους εκβιασμούς και τις απειλές έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο η αμερικανική αποικία στην Ευρώπη με το όνομα Γερμανία. Η Γερμανία έπαιξε τον ολέθριο ρόλο τού προδότη τής Ευρώπη. Αυτή για μία ακόμα φορά πρόδωσε και με την στάση της κατέστρεψε την Ευρώπη. Η "φούσκα" των ΗΠΑ δεν "έσκασε", γιατί πρόλαβε ο Ομπάμα υπό τις εντολές των τοκογλύφων και τη "γέμισε" με ευρωπαϊκό χρήμα, χρησιμοποιώντας την ελληνική "τρύπα".

Γι' αυτόν τον λόγο η μικρή Ελλάδα τού 1% τής ευρωπαϊκής οικονομίας έγινε το κυρίαρχο πρόβλημα του Πλανήτη. Η μικρή Ελλάδα έγινε σημαντική για τον ίδιο λόγο που και μια μικρή "τρύπα" είναι υπερπολύτιμη για τον κλέφτη που επιχειρεί "ριφιφί". Η μικρή "τρύπα" στην Ελλάδα —μόλις αυτή σταθεροποιήθηκε— "επεκτάθηκε" με την ισπανική, την πορτογαλική και έγινε μια τεράστια "τρύπα" μέσα από την οποία έχει ήδη "φύγει" από την Ευρώπη πλούτος πάνω από τρία τρις ευρώ.

Όλα αυτά τα υποτιθέμενα δάνεια "αλληλεγγύης", τα οποία δόθηκαν στα κράτη με οικονομικά προβλήματα, στην πραγματικότητα πήγαν κατ' ευθείαν στις τσέπες των τοκογλύφων. Χώρισαν όπως τους βόλευε τα κράτη σε "υγιή" και "άρρωστα" και τα έβαλαν να "τρώνε" τις "σάρκες" τους. Οι τοκογλύφοι έχουν βάλει τα χέρια τους σε όλες τις ευρωπαϊκές οικονομίες και τις ρημάζουν σε καθημερινή βάση. Τεράστιος πλούτος έχει "περάσει" τον ωκεανό, χωρίς αυτό να είναι και το τελικό μέγεθος. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τελικό μέγεθος, εφόσον αυτή η "τρύπα" είναι πλέον μόνιμη και έχει στηθεί ως "γέφυρα" αφαίμαξης του ευρωπαϊκού πλούτου.

Η αμερικανική οικονομία με τον τρόπο αυτόν "κάθεται" επάνω στην ευρωπαϊκή και λειτουργεί όπως την συμφέρει. Όποτε της "περισσεύουν" χρέη, τα "ξεφορτώνεται" στην Ευρώπη και όποτε της "λείπουν" χρήματα, τα παίρνει απ' αυτήν. Μια κατάσταση, που, όταν υπογραφεί η περίφημη συμφωνία TTIP (αντίστοιχη της NAFTA), θα γίνει μόνιμη και θα μετατρέψει την ΕΕ και επίσημα πλέον σε αποικία των ΗΠΑ ...Το ευρωπαϊκό της "Μεξικό".

17Γιατί επιλέχθηκε η Ελλάδα σε έναν τέτοιο κολοσσιαίο σχεδιασμό; ...Γιατί ήταν του "χεριού" τους ...Γιατί πάντα τα θηρία, όταν επιτίθενται σε ένα κοπάδι ζώων, επιλέγουν να εκδηλώσουν την επίθεσή τους στο πιο ασθενές, αδύναμο ή τραυματισμένο ζώο και τέτοια ήταν η Ελλάδα ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη τού ευρωπαϊκού "κοπαδιού. Την Ελλάδα την είχαν "στριμώξει" και την είχαν "πληγώσει", προκειμένου να την "αποκόψουν" από το κοπάδι. Επιπλέον, την Ελλάδα οι Σιωνιστές τη μισούσαν για τους δικούς τους ιστορικούς και εθνικούς λόγους. Ήταν "εύκολη" η Ελλάδα γι' αυτούς, γιατί εκείνη τη δεδομένη στιγμή την κυβερνούσαν σκουπίδια ...και σκουπίδια ήταν και οι εναλλακτικές πολιτικές επιλογές της ...Εκβιαζόμενοι ομοφυλόφιλοι, διεφθαρμένοι Εβραίοι και σταλινικοί προδότες.

Αυτοί οι προδότες, υπό την καθοδήγηση σκληρών Σιωνιστών τύπου Τρισέ, Στρος Καν, Άκερμαν, Σαρκοζί κλπ., ανέλαβαν να μετατρέψουν τα ιδιωτικά χρέη των τραπεζιτών σε δημόσια χρέη. Γιατί; ...Για να πληρωθούν οι τοκογλύφοι τής Wall Street στο ακέραιο. Πώς θα γινόταν αυτό; ...Με ευρωπαϊκά χρήματα. Το σχέδιο ήταν σχετικά απλό. Θα έφερναν αυθαίρετα το ελληνικό κράτος στα όρια της χρεοκοπίας και θα έβαζαν τους Ευρωπαίους να χρηματοδοτήσουν έναν χρεοκοπημένο εταίρο, πράγμα το οποίο είναι παράνομο. Με τον παράνομο αυτόν τρόπο τη βέβαιη χρεοκοπία των ελληνικής ιδιοκτησίας ευρωπαϊκών τραπεζών θα τη μετέτρεπαν σε απειλή χρεοκοπίας του ίδιου του ελληνικού κράτους και θα παγίδευαν το σύνολο του ελληνικού λαού μέσα στην απειλή τού χάους.

Στην Ελλάδα, δηλαδή, δοκίμασαν και πέτυχαν την τακτική-"οδηγό", την οποία στη συνέχεια θα εφάρμοζαν στην Ισπανία, στην Πορτογαλία ή στην Ιρλανδία, με σκοπό να ανοίξουν μια μεγάλη "τρύπα" στην ευρωπαϊκή οικονομία, η οποία θα τους επέτρεπε να τη "λεηλατήσουν". Στην Ελλάδα δοκιμάστηκε για πρώτη φορά το "Bail out", το οποίο μετέτρεπε το ιδιωτικό χρέος των ιδιωτών τραπεζιτών σε κρατικό χρέος των λαών. Οι τραπεζίτες —οι οποίοι ήταν δικοί τους άνθρωποι— θα τη "γλίτωναν" και θα την "πατούσαν" οι λαοί, εφόσον σ' αυτούς θα "φορτώνονταν" τα εγκλήματα των πρώτων. Από εκεί και πέρα, παραποιώντας έννοιες όπως "σωτηρία", "αλληλεγγύη", "προοπτική" κλπ., κατόρθωσαν και λεηλάτησαν τους λαούς τής Ευρώπης.

18Έβαλαν —εντελώς παράνομα— τους ευρωπαϊκούς λαούς να χρηματοδοτήσουν τα δάνεια των χρεοκοπημένων χωρών. Έβαλαν το ίδιο το ΔΝΤ να παραβιάσει τις καταστατικές του αρχές και να χρηματοδοτήσει στο ακέραιο δάνεια μη βιώσιμα πριν αυτά "κουρευτούν". Γιατί; ...Γιατί αυτές οι παράνομες χρηματοδοτήσεις πήγαιναν κατ' ευθείαν στις τσέπες των αφεντικών τού Ομπάμα ...Ήταν τα τρομερά κέρδη, που χωρίς την απάτη δεν θα μπορούσαν και δεν έπρεπε να εισπράξουν ποτέ. Όμως, χάρη στον "νέγρο" του "Λευκού" Οίκου, αυτά τα χρήματα τα εισέπραξαν και σώθηκαν οι ίδιοι από τις εγκληματικές τους τακτικές, οι οποίες κανονικά θα έπρεπε να καταστρέψουν τους ίδιους.

Με τα χρήματα αυτά επιβίωσαν οι τοκογλύφοι τής Wall Street και κατόπιν ήταν εύκολο να βάλουν "χέρι" σε όλες τις "δεξαμενές" του πλούτου ...όχι μόνον αυτές της Ευρώπης αλλά και του υπόλοιπου κόσμου. Γι' αυτόν τον λόγο η αποτυχημένη —και παρανόμως διασωσμένη— City Bank τού Φρούμαν, ο οποίος έδινε τις λίστες τού Υπουργικού "Καμπινέ-τ" τού Ομπάμα βγήκε στη συνέχεια και έκανε τον τιμητή των πάντων. Κουνούσε τα "δάκτυλα" όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και σε όλα τα κράτη. Ο απόλυτος ορισμός τής "αποτυχίας" ήταν αυτός που "αξιολογούσε" τα κράτη ...Αυτός, ο οποίος "έδειχνε" σε όλους τον δρόμο προς την "ανταγωνιστικότητα" και την "επιτυχία" ...Ο "ειδικός" τής καπιταλιστικής οικονομικής επιτυχίας, ο οποίος σώθηκε με σταλινικά μέσα.

Υπό το πρίσμα αυτό βλέπουμε διαφορετικά τα μυστικά mail, τα οποία αποκαλύφθηκαν πρόσφατα. Τα mail της 19ης Ιουλίου τού 2015, όπου αποδεικνύεται ότι ο Ομπάμα και οι Κλίντον γενικά ανήκουν σε μια κοινή και αδιαίρετη συμμορία. Ο σύζυγος της Χίλαρι —και απολύτως αναρμόδιος— ανέλαβε να επικοινωνήσει με τον χαφιέ Τσίπρα, για να οδηγηθούμε στο τρίτο Μνημόνιο. Βλέπουμε, δηλαδή, στη "δημοκρατική" θέση τού Προέδρου των ΗΠΑ να υπάρχει μια "συνέχεια", η οποία μόνον σε δικτατορίες υπάρχει. Άνθρωποι χάνουν κι ανακτούν τις θέσεις τους, χωρίς να χάνουν ποτέ την ισχύ τους. Αυτήν τη συμμορία προστατεύει ο Ομπάμα ...Τζάμπα τους βγήκε η "επένδυση" του "νέγρου", αν σκεφτεί κάποιος τα τεράστια κέρδη που τους απέφερε η θητεία του,

 
Ο Ομπάμα είναι ο οικονομικός "δολοφόνος" της Ελλάδας.

...Με δική του ΕΝΤΟΛΗ καταστράφηκε η Ελλάδα. Την Ελλάδα την κατέστρεψε ο ΟΜΠΑΜΑ για λογαριασμό των τοκογλύφων τής Wall Street. Για όσο διάστημα το ελληνικό "χρέος" αφορούσε τις ΗΠΑ και τους τοκογλύφους, οι ΗΠΑ ήταν αυτές οι οποίες απειλούσαν ακόμα και την εθνική μας ύπαρξη. Μόλις αυτοί πληρώθηκαν, άρχισαν να παριστάνουν τους "καλούς", παραδίδοντας τον ρόλο τού "κακού" στη Γερμανία ...Ήταν η εποχή που το σκουπίδι ο Γεωργίου —ο οποίος σήμερα προστατεύεται στην Ουάσιγκτον— αλλοίωσε τα δημοσιονομικά στοιχεία τής χώρας, προκειμένου να την οδηγήσει στη δανειακή της κρίση και άρα στην "ασφυξία"...

...Ήταν η εποχή που ο υποδιοικητής τής χρεοκοπημένης Τράπεζας Πειραιώς Προβόπουλος, αντί να ετοιμάζεται για φυλακή, παρίστανε τον Διοικητή τής Τράπεζας της Ελλάδας και επέτρεπε τα "παιχνίδια" με τα ελληνικά ομόλογα ...Ήταν η εποχή που ο Καραμανλής έπαιρνε τα δημόσια χρήματα, για να σώσει τους ιδιώτες τοκογλύφους και δεν αγόραζε τα ελληνικά ομόλογα σε τιμές σκουπιδιών για να μηδενίσει το δημόσιο χρέος. Από τον Καραμανλή ξεκίνησε ο εφιάλτης και γι' αυτόν τον λόγο τον διατηρούν μόνιμα στο απυρόβλητο και μακριά από κάθε πιθανή εξεταστική επιτροπή τής Βουλής.

19Οι τοκογλύφοι τα είχαν καταφέρει άριστα. Εκβιάζοντας ομοφυλόφιλους κοιλιόδουλους, Εβραίους ηλίθιους και χαφιέδες κομμουνιστές, τους οποίους οι ίδιοι είχαν τοποθετήσει στην ηγεσία τού ελληνικού κράτους, είχαν φέρει την Ελλάδα εκεί όπου τους βόλευε. Όμως, επειδή εκεί όπου τους βόλευε υπήρχε "αίμα", "πόνος" και "δάκρυα", δεν μπορούσαν να αφήσουν την κατάσταση στην τύχη της ...Δεν μπορούσαν οι γίγαντες να "ξεκοιλιάζουν" έναν μικρό λαό και μάλιστα διάσημο για την προσφορά του στην ανθρωπότητα, προκειμένου να σωθούν. Υπό την καθοδήγηση της Κυβέρνησης Ομπάμα —και άρα υπό τις εντολές του Ομπάμα— η Ελλάδα και ο ελληνισμός στο σύνολό του δέχθηκε τη μεγαλύτερη επίθεση δυσφήμισης που έχει δεχθεί λαός μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

20Δεν υπήρχε διεθνές ΜΜΕ που να μην ασχολήθηκε με τους Έλληνες και να μην τους καταγγείλει για την "τεμπελιά" τους και τον "τυχοδιωκτισμό" τους. Δεν υπήρχε διεθνές ΜΜΕ, που να μην τους εξευτέλισε και το οποίο κατά σύμπτωση να μην ανήκε και το ίδιο στα ίδια τα αφεντικά τού Ομπάμα ...και βέβαια ιδιοκτήτες των παραλίγο χρεοκοπημένων αμερικανικών τραπεζών. Γιατί έγινε αυτό; ...Για να εξασφαλίσουν, αν όχι τη συμμετοχή, τουλάχιστον την ανοχή των λαών στο έγκλημα κατά τής Ελλάδας ...Το έγκλημα αυτό, το οποίο θα μετέτρεπε την Ελλάδα σε μια έρημη γη εξαιτίας τής λεηλασίας. Το έγκλημα αυτό, το οποίο θα προκαλούσε μια τρομερή ανθρωπιστική κρίση σε μια κοινωνία της υποτιθέμενης ανεπτυγμένης Δύσης. Μόνον υπό συνθήκες πολέμου μπορούν να υπάρξουν οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης που βιώνει η Ελλάδα.

Το βιοτικό επίπεδο "έπεσε" σε τέτοιον βαθμό, που απειλεί πλέον με εθνική καταστροφή τον ελληνικό λαό. Μέσα σε ελάχιστα χρόνια "έπεσε" το προσδόκιμο ζωής κατά αρκετά χρόνια. Αυτό απαιτεί πολλούς θανάτους, οι οποίοι "ρίχνουν" τους δείκτες ...Απαιτεί υπολειτουργία τού συστήματος υγείας, του συνταξιοδοτικού συστήματος κλπ.. Ταυτόχρονα η Ελλάδα, εξαιτίας αυτής της κρίσης, "αιμορραγεί" πληθυσμιακά, εφόσον το καλύτερα εκπαιδευμένο νεανικό δυναμικό της ωθείται δια της βίας τής φτωχοποίησης στη μαζική μετανάστευση. Επίσης, τέτοιου είδους και κλίμακας μετανάστευση συναντάται μόνον σε κράτη, τα οποία έχουν υποστεί πολεμική επίθεση. Αν αυτό συνδυαστεί με τη διαρκώς αυξανόμενη υπογεννητικότητα —η οποία είναι απόρροια της φτώχειας— και την ανεξέλεγκτη εισροή ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και Προσφύγων, ευνόητο είναι ότι μιλάμε για οργανωμένο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ μιας χώρας, η οποία απλά ηττήθηκε σε πολεμική σύρραξη.

21Περί αυτού πρόκειται άλλωστε ...Απλά οι πόλεμοι σήμερα γίνονται με αναίμακτο αλλά εξίσου οδυνηρό τρόπο ..."Βομβαρδίζονται" από χρέη, αλλά οι ζημιές στο τέλος είναι ίδιες με τις πολεμικές συρράξεις. Το κόλπο ήταν απλό. Χρησιμοποίησαν το κόλπο των ομολόγων, για να μην αντιδράσει ο λαός στη γιγάντωση του χρέους. Οι τοκογλύφοι τής Wall Street, μαζί με το ευρωπαϊκό τους "κύκλωμα" —πρώην ΝΑΖΙ και πρώην Σταλινικοί στο σύνολό τους—, είχαν φορτώσει παρανόμως την Ελλάδα με ομολογιακά χρέη, τα οποία εξ' αρχής γνώριζαν ότι η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να εξυπηρετήσει ΠΟΤΕ. Γιατί το έκαναν; ...Γιατί μεθόδευαν άλλα πράγματα ...Στόχος τους ήταν να κάνουν, μέσω της Ελλάδας, "ριφιφί" στην Ευρώπη.

Αυτό και έγινε. Από τη στιγμή που οι ΗΠΑ πήραν τα χρήματά τους, δεν είχαν λόγο να εμφανίζονται ως "παίκτες" στο ελληνικό πρόβλημα. Τώρα, που τα χρέη αφορούν τους Ευρωπαίους και όχι τους εργοδότες τού Ομπάμα, οι εγκληματίες παριστάνουν τους ρεαλιστές και τους Φιλέλληνες. Τώρα ζητάνε "κουρέματα" του χρέους, γιατί απλούστατα τα "κουρέματα" αυτά δεν τους αφορούν ...Αφορούν τους συνταξιούχους ή τους εργάτες τής Γαλλίας ή της Ιταλίας ή της Τσεχίας, αλλά όχι τους τοκογλύφους τής Νέας Υόρκης. Αυτοί έχουν πληρωθεί στο 100% ...Απλά ζητάνε "μεταρρυθμίσεις" από την Ελλάδα, κλείνοντας το "μάτι" στους Ευρωπαίους. Παραδίδουν το "πτώμα" της Ελλάδας για "σκύλευση", προκειμένου οι Ευρωπαίοι να περιορίσουν όσο το δυνατόν τη ζημιά τους. Αυτό ζητάει ο Εβραίος Λιού κάθε φορά που υποστηρίζει το "κούρεμα" του χρέους και ταυτόχρονα ζητάει "μεταρρυθμίσεις".


Τα μεγάλα εγκλήματα σε όλα τα μήκη του και πλάτη Πλανήτη.

22Αντιλαμβανόμαστε πως ένα έγκλημα αυτής της κλίμακας και αυτής της έντασης δεν θα μπορούσε να αφεθεί χωρίς προστασία στην εξέλιξή του. Δεν μπορείς να "φορτώσεις" τους λαούς με απάνθρωπα χρέη, οδηγώντας τους στην απόγνωση, χωρίς να προβλέπεις ένα ενδεχόμενο αντίδρασής τους. Δεν μπορείς να ωθείς τους λαούς στα όρια της κοινωνικής κρίσης, χωρίς να έχεις ένα σχέδιο αντιμετώπισης της αντίδρασής τους. Δεν μπορείς να αφαιρείς από τα κράτη περιουσίες και κυριαρχικά δικαιώματα, χωρίς να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο αυτά να αντιδράσουν με βάση τους νόμους του Διεθνούς Δικαίου.

 Σε κάθε περίπτωση, δηλαδή, δεν φτάνουν οι διεφθαρμένες ηγεσίες για να τα ελέγχεις απόλυτα. Από τη στιγμή που τα χρέη των Ευρωπαίων "πέρασαν" τον Ατλαντικό με τη μορφή ΟΜΟΛΟΓΩΝ, είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση για εκείνους που τα χρηματοδότησαν. Τα ΟΜΟΛΟΓΑ είναι από τη φύση τους ευάλωτα σε αντιδράσεις. Αυτά όλα τα γνώριζαν οι τοκογλύφοι. Γνώριζαν ότι μπορούσαν οι Ευρωπαίοι να τους ρίξουν ένα εντυπωσιακό "κούρεμα" και να τους καταστρέψουν χωρίς καμία νομική ή άλλη επίπτωση. Τι θέλουμε να πούμε; ...Ότι η ΕΕ πρόδωσε τα ευρωπαϊκά κράτη και δεν τα προστάτευσε. Δεν ήταν δουλειά τής ΕΕ αν η Ελλάδα ή η Ισπανία ή η Πορτογαλία "κουρέψουν" ή όχι την δήθεν "Αγορά" των τοκογλύφων. Δουλειά της ήταν να τα προστατεύει από τις αντιδράσεις των τοκογλύφων σε περίπτωση που αυτοί δεν σέβονταν τη λογική των ομολόγων.

Από τη στιγμή που η ΕΕ επέτρεπε σε αυτά τα κράτη να βγαίνουν μόνα τους στην ελεύθερη αγορά για ν' αναζητούν κεφάλαια, έπρεπε αυτά να υποτάσσονται μόνον στους νόμους τής αγοράς και εκεί τα ομόλογα είναι αδύναμα. Δεν μπορείς, δηλαδή, να έχεις δύο μέτρα και δύο σταθμά στην ίδια κατάσταση. Δεν μπορείς να αφήνεις να "δανείζονται" τα κράτη μόνα τους κι ανεξέλεγκτα —επειδή αυτό "βολεύει" τους τοκογλύφους— και, όταν πρέπει να αποπληρώσουν, να τα θεωρείς "δέσμια" ευρύτερων υποχρεώσεων και άρα να μην τους επιτρέπεις να χρησιμοποιήσουν τα πλεονεκτήματα που δίνει η αγορά ...Να τα "ενοποιείς" και να τα "σέρνεις", μετατρέποντας το πρόβλημά τους σε συλλογικό πρόβλημα της ΕΕ. Όπως η Ισλανδία "φέσωσε" τους τοκογλύφους, χωρίς να καταστρέψει τον λαό της ή το κράτος της, έτσι έπρεπε να αφεθούν όλα τα κράτη, τα οποία "υπερφορτώθηκαν" χρέη από τους διεφθαρμένους υπηρέτες των τοκογλύφων.

23Πώς όμως θα αφηνόταν να το κάνουν αυτό σε μια ΕΕ, η οποία είχε Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τον Μπαρόζο; Μήπως για πλάκα έδωσαν στον Μπαρόζο θέση στην Goldman Sachs; ..."Αποζημίωση" ήταν για την προδοσία του ..."Αποζημίωση" για την Ελλάδα, την Ισπανία και την ίδια την πατρίδα του την Πορτογαλία.

Ποιος θα επέτρεπε στην Ελλάδα να "φεσώσει" τους τοκογλύφους; ...Ο Σιωνιστής Τρισέ, ο οποίος εντελώς παράνομα πήρε τηλέφωνο τον ανώμαλο Καραμανλή και του απαγόρευσε να αγοράζει ελληνικά ομόλογα από τη δευτερογενή αγορά; ...Ο Σιωνιστής Στρος Καν, ο οποίος ήθελε να χρηματοδοτήσει την Ελλάδα μέσω ΔΝΤ, χωρίς να έχει προηγηθεί "κούρεμα" του χρέους της; ...Ο Σιωνιστής Σαρκοζί, ο οποίος έστησε "θέατρο" με τον Σιωνιστή Παπανδρέου, για να βρίζει και να τρομοκρατεί τους Έλληνες;

Γνώριζαν δηλαδή οι τοκογλύφοι ότι τα ευρωπαϊκά κράτη μπορούσαν να τους ρίξουν ένα "φέσι", το οποίο θα τους κατέστρεφε, κόβοντας έτσι τον "ομφάλιο λώρο" πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό ...Ομόλογα χρωστούσαν και αυτά δεν είναι πραγματικά χρέη ...Είναι "υποσχέσεις" μοιράσματος κερδών. Όταν δεν υπάρχουν κέρδη, δεν έχουν νόημα και οι "υποσχέσεις". Πόσο πιο απλό μπορεί να γίνει αυτό ...Δεν μπορείς να ρισκάρεις χωρίς ρίσκο. Τα ομόλογα έχουν ρίσκο και αυτό αφορά μόνον αυτούς που δίνουν χρήματα και όχι αυτούς που τα παίρνουν. Γι' αυτόν τον λόγο τα ομόλογα ακολουθούν τους νόμους τής αγοράς και όχι τους νόμους τής αριθμητικής, όπως τα χρέη ...Τους νόμους της αγοράς, οι οποίοι "ανεβάζουν" ή "ρίχνουν" τις αξίες τους, χωρίς να υπάρχουν συνέπειες.

Όμως, αυτό ήταν ο τρόμος των εμπνευστών τους. Η μεγάλη κρίση τού 2008 απειλούσε να στείλει όλα τα χρήματά τους, τα οποία είχαν επενδυθεί στα ευρωπαϊκά ομόλογα, στον "κουβά" των σκουπιδιών. Αυτός ήταν ο τρόμος τους και γι' αυτό ξεκίνησαν με τα ομόλογα του αδύναμου και προδομένου ευρωπαϊκού Νότου ...αρχής γενομένης από την Ελλάδα. Χρησιμοποιώντας λοιπόν τους χαφιέδες τής κατακτημένης Γερμανίας, κατάφεραν και πίεσαν όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς να πληρώσουν με πραγματικά χρήματα και στο ακέραιο τα ομολογιακά χρέη των χωρών τού Νότου. Με τρομοκρατία και εκβιασμούς έβαλαν τους ευρωπαϊκούς λαούς να χρηματοδοτήσουν εκείνους, τους οποίους ίδιοι θεωρούσαν χρεοκοπημένους και αυτό είναι εντελώς παράνομο.

24Οι Γερμανοί είναι αυτοί, οι οποίοι επέβαλαν τη μόνιμη παρουσία τού ΔΝΤ στην Ευρώπη, γιατί αυτό επέβαλαν τα συμφέροντα των Αμερικανών αφεντικών τους και όχι βέβαια τα συμφέροντα της Ευρώπης και της Γερμανίας. Η Γερμανία ήταν και παραμένει ο "καρκίνος" τής Ευρώπης ...Ο χαφιές τού Σιωνισμού στην Ευρώπη και "μπράβος" των ΗΠΑ. Η Γερμανία για άλλη μία φορά πρόδωσε και πλήγωσε την Ευρώπη. Όπως ο Χίτλερ κάποτε "ισοπέδωσε" την Ευρώπη με χρήματα των Αμερικανών και των Σιωνιστών, έτσι έπραξαν και τα σημερινά σκουπίδια που την κυβερνούν ...υπό τις εντολές και με τα χρήματα των ιδίων ανθρώπων ...Ακριβώς των ιδίων, εφόσον τα εγγόνια τού Πρέσκοτ Μπους και του Ροκφέλερ μιμήθηκαν τους παππούδες τους.

 Ακόμα όμως κι αυτός ο έξυπνος σχεδιασμός δεν θα μπορούσε να έχει αντοχή, αν αντιδρούσαν οι λαοί ...Αν αντιδρούσαν τα κράτη με τα μέσα που διέθεταν ...Αν αντιδρούσαν με τα συνταγματικά τους Δικαστήρια και επικαλούμενα τους συνταγματικούς τους νόμους. Μπορούσε το οποιοδήποτε κράτος να επικαλεστεί τα λαϊκά συμφέροντα και να μην πληρώσει τους τοκογλύφους, εφόσον έκρινε ότι αυτό απειλούσε την ασφάλεια και την επιβίωση του λαού του. Μπορούσε το κάθε κράτος να διατηρήσει τους πόρους που έκρινε ότι είχε ανάγκη για την επιβίωσή του και από το "περίσσευμά" του να έδινε στους τοκογλύφους σε ένα οδυνηρό για τους τοκογλύφους "κούρεμα".

 
Οι απειλές των εκβιαστών και τα μαζικά εγκλήματα του Ομπάμα.

Ο εξωτερικός εχθρός και η εσωτερική "πέμπτη φάλαγγα".

Το φόβητρο Πούτιν.

Για να μπορέσουν όλοι αυτοί οι απατεώνες τοκογλύφοι να φέρουν εις πέρας τον σχεδιασμό τους, δρομολόγησαν κοινά κόλπα τού "πεζοδρομίου". Οι "τοκογλύφοι" εφεύραν απειλητικούς "μπράβους", για να πουλάνε οι ίδιοι "νταβατζιλίκι" ...Να αναγκάσουν το θύμα τους να πάει να πληρώσει πριν του σπάσουν τα "χέρια" και τα "πόδια" οι κακοποιοί τής "γειτονιάς" του. Μιλάμε για υπόκοσμο κανονικό. Χρειάζονταν έναν εκφοβιστικό "μπράβο", για να απειλούν τους ευρωπαϊκούς λαούς για τα χρέη τους, και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Πούτιν. Ο Πούτιν, σαν "εχθρός" της Ευρώπης, είναι απολύτως "κατασκευασμένος" από τις ΗΠΑ των Σιωνιστών τοκογλύφων.

...Σταλινικός συνάδελφος της Μέρκελ, "κατασκευασμένος" στα ίδια "εργαστήρια" της Ανατολικής Γερμανίας. Όπως οι περισσότεροι χαφιέδες, οι οποίοι σήμερα —ελέω τοκογλύφων— κυβερνούν την Ευρώπη, έτσι κι αυτός είναι σταλινικός με τη "βούλα" ...Όπως ο Μπαρόζο, η Μέρκελ, ο Ολάντ, ο Ρέντσι, ο Τσίπρας κλπ.. Αυτός ο χαφιές τής KGB είναι που έχει εκπαιδευτεί να παριστάνει την "απειλή" τής Ευρώπης. Τα ΜΜΕ τής Δύσης είναι αυτά που τον έχουν "μεγεθύνει" και αυτά είναι που τον έκαναν έναν πραγματικό δικτάτορα της Ρωσίας, που μπορεί μαζί με τον Μεντβέντεφ και "παίζει" με το ρωσικό Σύνταγμα.

26Στην πραγματικότητα αυτοί οι δύο πολιτικοί είναι "ενεργούμενα" των Σιωνιστών διαπλεκομένων της Ρωσίας, οι οποίοι είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες τής ίδιας τής χώρας ...Διαπλεκόμενοι, οι οποίοι στην κυριολεξία είναι μέσα στη Ρωσία κράτος εν κράτει ...Διαπλεκόμενοι, όπως ο Αμπράμοβιτς, ο Μπερεζόφσκι, ο Λέσιν, ο Βέκσελμπεργκ, ο Μίχελσον, ο Προχόροφ, ο Ντερίπασκα, ο Καντόρ και οι υπόλοιποι. Όλο το περιβάλλον του Πούτιν, το οποίο διαμορφώνει την κρατική πολιτική και το οποίο διαχειρίζεται χρήμα, πλουτοπαραγωγικές πηγές, ΜΜΕ, πληροφορίες κλπ., αποτελείται από Εβραίους. Ακόμα και ο παλιός διαβόητος εγκληματίας Τσουμπάις εξακολουθεί να έχει πολιτική ισχύ στην εποχή τού "Τσάρου".

"Στημένη", δηλαδή, 100% είναι η σημερινή ένταση των εβραιοκρατούμενων ΗΠΑ με τη Ρωσία. Η κρίση τής Ουκρανίας αυτό ακριβώς αποδεικνύει και όχι το αντίθετο. Για να δημιουργήσουν οι τοκογλύφοι ένα σημείο "τριβής" τού εκβιαζόμενου ευρωπαϊκού κόσμου με το δικό τους ρωσικό "φόβητρο", έστησαν την ουκρανική κρίση. Αυτή προκλήθηκε, για να αποκτήσουν οι Αμερικανοί το "άλλοθι" να διατηρούν στρατεύματα στην Ευρώπη, εφόσον μετά τη γερμανική ενοποίηση υπήρχε πρόβλημα με την παραμονή τους στη Γερμανία. Επιπλέον, μέσω αυτής της κρίσης, θα ισχυροποιούσαν το δικό τους ΝΑΤΟ και βέβαια θα είχαν την ευκαιρία να "τσεκάρουν" ανάμεσα στους συμμάχους τούς "πρόθυμους" από τους "ανυπάκουους". Όλα τους τα προβλήματα τα έλυναν με την Ουκρανία.

Από εκεί και πέρα δεν τους ενδιέφερε το κόστος σε ανθρώπινες ζωές ...Με Υπογραφή ΟΜΠΑΜΑ έγιναν όλα τα εγκλήματα στην Ουκρανία, τα οποία οδήγησαν στον εμφύλιο ...Με Υπογραφή ΟΜΠΑΜΑ Αμερικανοί —και όχι μόνον— ελεύθεροι σκοπευτές προκάλεσαν τον ουκρανικό λαό και τον οδήγησαν
27
στην αιματοχυσία ...Αμερικανοί πράκτορες και Γερμανοί δολοφόνοι προκάλεσαν το προβοκατόρικο μακελειό στην Πλατεία Μεϊντάν τού Κιέβου. Οι δήθεν προστάτες τής Δημοκρατίας και μόνιμοι υποστηρικτές και χρηματοδότες όλων των ανά τον κόσμο "Χίτλερ", ήταν αυτοί, οι οποίοι "έριξαν" έναν νόμιμα εκλεγμένο ηγέτη από τη θέση του και όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν εμφύλια σύγκρουση.

Με τον τρόπο αυτόν οι ΗΠΑ απέκτησαν σημείο "τριβής" με τη Ρωσία και η Ευρώπη απέκτησε ξανά έναν "μπαμπούλα" ψυχροπολεμικού τύπου ...Έναν "μπαμπούλα" που μετά την πτώση τής Σοβιετικής Ένωσης δεν υπήρχε και είχε αρχίσει να κάνει τους ευρωπαϊκούς λαούς απρόθυμους να υποταχθούν στις αμερικανικές εντολές. Με την ουκρανική κρίση όλα αυτά εξαλείφθηκαν ως δια μαγείας. Οι ΗΠΑ βρήκαν και πάλι την ευκαιρία να "τρυπώσουν" στην Ευρώπη σαν "νταβατζήδες" που "πουλάνε" προστασία. Πάλι θα στήσουν τα "στρατιωτάκια" τους και θα παριστάνουν τους στρατηγούς και τους φύλακες της Ευρώπης.

Από εκεί και πέρα υπάρχει έτοιμος ο "τυφλοσούρτης" τού πολιτικού χειρισμού τής προηγούμενης εποχής. Ό,τι δεν τους βολεύει —εξαιτίας τής δραστηριότητάς του— ή ό,τι θέλουν να το εμφανίσουν σαν εχθρό τής Δύσης, το εμφανίζουν σαν κρυπτοϋποστηρικτή τού Πούτιν ...Από τους Έλληνες πολιτικούς, οι οποίοι αντιδρούν στα Μνημόνια, μέχρι τους Γερμανούς, οι οποίοι αντιδρούν στη μεταναστευτική πολιτική τής Μέρκελ, οι πάντες εμφανίζονταν σαν "κρυπτοσυνεργάτες" των Ρώσων και του Πούτιν ...Να μην ξεχνάμε ότι και η ίδια η Ελλάδα ως κράτος, την ώρα που "βιάζεται" από τους Δυτικούς, κατηγορείται και η ίδια για φιλορωσική τοποθέτηση ...Κάποιοι εγκληματίες αισθάνονται καλύτερα όταν το θύμα τους είναι ύποπτο ...Για κάποιους το Ορθόδοξο Δόγμα και μόνον που υπάρχει είναι μια ακράδαντη απόδειξη αυτών των ύποπτων σχέσεων. Μιλάμε για πράγματα γελοία, τα οποία θα ήταν για γέλια αν η κατάσταση δεν ήταν τραγική.

Η "πέμπτη φάλαγγα" των Σιωνιστών είναι οι Ισλαμιστές.

Έχοντας οι τοκογλύφοι "μαντρώσει" την Ευρώπη με τον ρωσικό "κίνδυνο", το μόνο που απέμενε να κάνουν ήταν να εκβιάζουν τον κάθε λαό στο εσωτερικό του. Όμως, για να το επιτύχεις αυτό, χρειάζεσαι "μοχλούς" ...Χρειάζεσαι οργανωμένους συνεργάτες, για να μπορείς να ελέγχεις ολόκληρους λαούς. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν αρκούν οι ολιγάριθμοι πρόθυμοι προδότες. Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεσαι στελεχωμένους παρακρατικού τύπου πολυπληθείς μηχανισμούς, οι οποίοι να είναι έτοιμοι για κάθε είδους κοινωνική προβοκάτσια και κάθε είδους "προληπτική" δολοφονία. Στην πραγματικότητα χρειάζεσαι μειονότητες, τις οποίες να τις ελέγχεις απόλυτα, ώστε να λειτουργούν ως "πέμπτη φάλαγγα" μέσα στην κάθε κοινωνία ..."Φάλαγγες", οι οποίες να μπορούν να διχάζουν τους λαούς και να τους απειλούν με εμφυλιοπολεμικού επιπέδου συγκρούσεις.

Τι περιμέναμε δηλαδή στην εξέλιξη του σχεδιασμού; ...Η αλλαγή που εντοπίσαμε στο θέμα τής οικονομίας να συνοδεύεται με μια άλλη αλλαγή σε έναν τομέα που βολεύει τους "δανειστές" ...Η "διόγκωση" του προβλήματος του χρέους να συνοδεύεται από μια ανάλογη "διόγκωση" κάποιου ανάλογου προβλήματος ...Η απότομη αύξηση του απειλητικού χρέους των κρατών να γίνεται ταυτόχρονα με αύξηση κάποιας χρήσιμης απειλητικής "μειονότητας" μέσα σε αυτά τα κράτη. Εννοείται λοιπόν ότι το πρόβλημα του μεταναστευτικού δεν είναι άσχετο με την οικονομία. Η κορύφωση της οικονομικής κρίσης δεν είναι άσχετη με την κορύφωση του μεταναστευτικού προβλήματος. Όσο αυξάνεται το χρέος των κρατών, τόσο αυξάνονται και οι ροές των λαθρομεταναστών.

Για να καταλάβει ο αναγνώστης το πώς έχει δρομολογηθεί ο σχεδιασμός, αρκεί να θυμηθεί μερικά πράγματα. Επί χρόνια ο συνταγματάρχης Καντάφι, όταν ήθελε να δείξει στους Ευρωπαίους ηγέτες την αξία του και τη χρησιμότητά του γι' αυτούς, ισχυριζόταν ένα πράγμα ...Ισχυριζόταν ότι χάρη στη δική του Λιβύη υπήρχε ένα "φράγμα" για τους απελπισμένους λαούς τής υποσαχάριας Αφρικής, οι οποίοι, αν αφηνόταν ελεύθεροι, θα "πλημμύριζαν" την Ευρώπη. Όταν μάλιστα άρχισε ο "χαριτωμένος" Ομπάμα να τον "βομβαρδίζει", ο Καντάφι "προφήτευσε" πως, αν "πέσει" ο ίδιος και το καθεστώς του, η Ευρώπη θα γίνει στην κυριολεξία "μαύρη".

Τι θέλουμε να πούμε μ' αυτό; ...Πως όλοι γνώριζαν εκ των προτέρων τι θα ακολουθούσε στην Ευρώπη μετά την πτώση τού καθεστώτος Καντάφι. Σήμερα —και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος— αυτό είναι πλέον απολύτως αποδειγμένο. Όταν λοιπόν γνωρίζεις εκ των προτέρων τον βασικό ρόλο τού Καντάφι, γνωρίζεις και ποιες θα είναι οι συνέπειές σε περίπτωση που επιχειρήσεις να τον "ρίξεις". Όταν γνωρίζεις τον ρόλο μιας παραμέτρου σε μια "εξίσωση", είναι γνωστό εκ των προτέρων το αποτέλεσμα της εξάλειψής του.

29Όλοι δηλαδή γνώριζαν τι θα ακολουθήσει με την πτώση του. Άρα, όταν το κτήνος η Χίλαρι, παραφράζοντας τον Καίσαρα, είπε το γνωστό "Veni, Vidi he died", γνώριζε τι θα ακολουθούσε. Ο "θρίαμβός" της δηλαδή ήταν γνωστό ότι θα οδηγούσε στη ρήξη των "στεγανών" τής Αφρικής και άρα στην επιβεβαίωση της "προφητείας" τού Καντάφι. Γνώριζε, όταν θριαμβολογούσε, ότι το χάος που προκάλεσαν στη Λιβύη θα μεταφερόταν μέσω Ιταλίας στην Ευρώπη. Κάποιοι, δηλαδή, είχαν "δει" την εικόνα των μουσουλμάνων έξω από το Κολοσσαίο πολύ πριν την πτώση τού Καντάφι.

30Όλα αυτά, όπως βλέπουμε, είναι εγκλήματα ...Προμελετημένα εγκλήματα, εφόσον ήταν γνωστό εκ των προτέρων ποια "ελατήρια" θα κινούσαν συγκεκριμένες "καταστάσεις" ...Εγκλήματα, τα οποία έγιναν στη διάρκεια της θητείας τού Ομπάμα και άρα με τη συγκατάθεσή του. O "χαριτωμένος" Ομπάμα, για να επιτύχει τον στόχο του —να εξυπηρετήσει τους τοκογλύφους τής Wall Street—, κατέρριψε όλα τα ρεκόρ εγκληματικότητας των Αμερικανών Προέδρων ...Κατέστρεψε ολόκληρους λαούς και κράτη. Τέτοια ανθρωπιστική καταστροφή δεν έχει προκαλέσει κανένας άλλος Πρόεδρος των ΗΠΑ μεταπολεμικά. Κι άλλες φορές αναγκάστηκαν Αμερικανοί Πρόεδροι να μεθοδεύσουν και να "υπογράψουν" εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, αλλά αυτή η δραστηριότητά τους δεν ήταν μια καθημερινή "ρουτίνα" ...Υπήρχαν χρονικές "αποστάσεις" μεταξύ των εγκληματικών αποφάσεων και αυτό ήταν κάτι, το οποίο προστάτευε τους αιρετούς αυτούς αξιωματούχους ...Κορέα, Βιετνάμ, Καμπότζη, Κύπρος, Ανατολικό Τιμόρ κλπ., ήταν μέρη όπου εγκλημάτησαν οι Αμερικανοί μέσα σε ένα "βάθος" χρόνου, το οποίο τους διατηρούσε ασφαλείς.

Παντού οι ίδιοι "αχυράνθρωποι" κλαρινογαμπροί Αμερικανοί Πρόεδροι να υπογράφουν τα εγκλήματα και πάντα από πίσω τους οι ίδιοι Σιωνιστές τύπου Κίσινγκερ να μεθοδεύουν τα εγκλήματα με βάση τα συμφέροντα του σιωνισμού. Παντού οι ίδιοι "χαριτωμένοι" αρχοντόβλακες και από δίπλα κάποιος Σιωνιστής τύπου Ολντμπράιτ να μεθοδεύει εγκλήματα και να τους βάζει μπροστά φακέλους να υπογράφουν.

Όμως, ο Ομπάμα τού "Χόλυγουντ" τους ξεπέρασε όλους. Δεν πρέπει να υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ που να μην υπέγραψε ή να μην χρεώθηκε ο ίδιος προσωπικά κάποιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Σε όλα τα μήκη και πλάτη τού Πλανήτη. Αυτός λοιπόν ο εγκληματίας Ομπάμα από την αρχή έδειξε τις προθέσεις του. Παριστάνοντας το "καλό" παιδί, "έκλεψε" τις ψήφους των Αμερικανών, υποσχόμενος να απαλείψει τις εγκληματικές αποφάσεις των προκατόχων του και δεν έκανε τίποτε απ' αυτά που είχε υποσχεθεί. Διατήρησε τα αμερικανικά στρατεύματα των δολοφόνων, των προβοκατόρων και των εμπόρων ναρκωτικών τόσο στο ΙΡΑΚ όσο και στο Αφγανιστάν. Τα εγκλήματα, δηλαδή, τα οποία είχαν δρομολογήσει οι προκάτοχοί του, συνεχίστηκαν και στη δική του θητεία με τη δική του υπογραφή.

Από εκεί και πέρα "έχτισε" τη δική του εγκληματική "εποποιία".
31
Στα εγκλήματα των προκατόχων του πρόσθεσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό και τα δικά του εγκλήματα. Ο άνθρωπος είναι απίστευτος. Στην κυριολεξία μόνον με τον Ταμερλάνο μπορεί να συγκριθεί. Με την αθλιότητά του κατέστρεψε τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων και σκότωσε εκατοντάδες χιλιάδες απ' αυτούς. Η αριθμητική των εγκλημάτων του είναι αμείλικτη. Προκειμένου να προκαλέσει το "κύμα" προσφύγων που επιθυμούσαν τα αφεντικά του, "μακέλεψε" ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική. Κάθε μία "υπογραφή" του συνεπάγεται εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους και εκατομμύρια θυμάτων λιμού και προσφυγιάς. Κατέστρεψε τη Λιβύη, ανατρέποντας αυθαίρετα κι εγκληματικά τον Καντάφι ...Κατέστρεψε τη Συρία, υποτίθεται για ν' ανατρέψει τον Άσαντ, ενώ στην πραγματικότητα μεθόδευε τον συριακό εμφύλιο ...Κατέστρεψε την Υεμένη, παραδίδοντάς την στο έλεος των κτηνοβατών τού Ριάντ ...Κατέστρεψε την Αίγυπτο, προκαλώντας θρησκευτικό αιματοκύλισμα.

Από την αθλιότητά του δεν ξέφυγε ούτε η Ευρώπη. Απλά εκεί οι συνθήκες ήταν διαφορετικές και έπρεπε να διατηρηθούν τα προσχήματα. Όμως, ..."at the and of the day", όπως θα έλεγε και ο "χαριτωμένος" Ομπάμα, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Κατέστρεψε την Ουκρανία, βυθίζοντάς την στον εμφύλιο πόλεμο και αιματοκυλώντας την ανεξέλεγκτα. Λίγο πιο νότια "ισοπέδωσε" οικονομικά και κοινωνικά την κοιτίδα τής Δημοκρατίας, απειλώντας κι αυτήν την ίδια την επιβίωση του ελληνισμού. Στην πραγματικότητα κανένας Ευρωπαίος δεν γλίτωσε από τα "οράματά" του. "Πυρπόλησε" την Ευρώπη και τους λαούς της με το "χρέος", σκορπώντας τη θλίψη και τον θάνατο πάνω σ' αυτήν ...Πανούκλα και Χολέρα επανήλθε στην Ευρώπη μετά από δεκαετίες.

32Η Ευρώπη σήμερα αργοπεθαίνει μέσα στη φτώχεια και τη δυστυχία της, γιατί απλούστατα οι τοκογλύφοι τής στέρησαν κάθε δυνατότητα επιβίωσης. Η Ευρώπη τής φτώχειας αρρωσταίνει και πεθαίνει, γιατί δεν έχει χρήματα να πληρώσει τα φάρμακά της. Η Ευρώπη τής θλίψης παίρνει αντικαταθλιπτικά χάπια και αυτοκτονεί. Η Ευρώπη σήμερα φθίνει, γιατί μαστίζεται από υπογεννητικότητα σε έναν χώρο όπου μόνον οι πληθυσμοί των λαθρομεταναστών επιδοτούνται για να "ακμάζουν". Η Ευρώπη τού πολιτισμού, της δημιουργίας και της τέχνης έχει "κόψει" το "νήμα" τής συνέχειάς της, βλέποντας τα παιδιά της να αδυνατούν να μπουν στην παραγωγή. Η ανεργία των νέων χτυπά "κόκκινα" και αυτό σημαίνει ότι η Ευρώπη δεν έχει ελπίδες να συνεχίσει την "πορεία" της προς το μέλλον ...Την Ευρώπη τού Μικελάντζελο, του Νταβίντσι, του Φλέμινγκ αλλά και του Τέσλα την "ακολουθεί" μια Ευρώπη ανέργων νέων, που όλη την ημέρα "σκαλίζει" ένα smart phone, ενημερώνοντας τον περίγυρό της για το "τίποτε" που την αφορά...

...Μια Ευρώπη, που, για να παραμείνει σε αυτήν τη θέση αδυναμίας, ο Ομπάμα φροντίζει να την "περικυκλώσει" με λαθρομετανάστες. Γι' αυτόν τον λόγο είναι ο ίδιος που απειλεί όποιον παρεμποδίζει τις ΜΚΟ των τοκογλύφων να ολοκληρώσουν το "θεάρεστο" "έργο" τους. Ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος προκάλεσε αυτήν την άνευ προηγουμένου μεταναστευτική "κίνηση" πάνω στον Πλανήτη, είναι αυτός, ο οποίος προστατεύει τους προβοκάτορες και πράκτορες όταν αυτοί επιχειρούν να τους κατανείμουν στην Ευρώπη. Οι Αμερικανοί, δηλαδή, αποφασίζουν πόσοι λαθρομετανάστες-έποικοι θα πάνε σε κάθε κράτος. Οι Αμερικανοί αποφασίζουν ποια θα είναι η συμπεριφορά τους μέσα στα κράτη αυτά. Από εκεί και πέρα το κάθε κράτος θα ελέγχεται για τη συμπεριφορά του και θα τιμωρείται αν δεν "ευθυγραμμίζεται" με τις εντολές των Αμερικανών δολοφόνων.



Πρόσφυγες ή Λαθρομετανάστες;



Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται πως όλο αυτό το "μακελειό" πέριξ της Μεσογείου έγινε για πολύ συγκεκριμένους λόγους ...Την Ευρώπη "στόχευαν" και τη Μέση Ανατολή "πυροβολούσαν". Γιατί; ...Γιατί είναι πιο εύκολη η Μέση Ανατολή στο να την "πυροβολήσεις" χωρίς να έχεις συνέπειες. Γιατί εκεί είναι εξοικειωμένοι με τη βία και το αίμα και δεν θα τους κατηγορούσε κανένας για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Όμως, ο στόχος βρίσκονταν μερικά χιλιόμετρα πιο δυτικά ...Στόχος ήταν η Ευρώπη ...Η φοβερή και τρομερή Ευρώπη, η οποία πάντα τρόμαζε τους Αμερικανούς. Με το "μακελειό" στη Μέση Ανατολή αυτήν την Ευρώπη θα επιχειρούσαν να "αλυσοδέσουν". Διαπράττοντας τα εγκλήματά τους μακριά από την Ευρώπη, θα απολάμβαναν τον έλεγχό της εξαιτίας των συνεπειών των εγκλημάτων τους και ταυτόχρονα θα εξασφάλιζαν το άλλοθι να "πουλάνε" ανθρωπισμό και πολιτισμό. Αυτός ήταν ο στόχος των τοκογλύφων.

33Σήμερα, δηλαδή, επειδή συμφέρει το σύστημα εξουσίας και τους τοκογλύφους, υπάρχει μια παρανόηση των εννοιών. Η πρώτη —και βασικότερη— έννοια, η οποία παραποιήθηκε, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά τους, ήταν αυτήν του "Πρόσφυγα". Στην πραγματικότητα ούτε οι Σύριοι, οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα δεν είναι πρόσφυγες. Πρόσφυγας, με βάση τον Διεθνή νόμο, είναι κάποιος μόνον για όσο διάστημα κινδυνεύει η ζωή του και "κινείται" για να σωθεί. Το πρώτο κράτος που του παρέχει ασφάλεια είναι και το τελευταίο μέσα στο οποίο αυτή η ιδιότητα έχει ισχύ.

Αυτό έλεγε πάντα ο διεθνής νόμος πριν αυτός ο νόμος γίνει "πατσαβούρα" των έμμισθων "αλληλέγγυων", οι οποίοι είναι πράκτορες και χαφιέδες ...Πρόσφυγας, για παράδειγμα, είναι ο Σύριος "μέχρι" την Τουρκία ή την Ιορδανία και τον Λίβανο. Αν φύγει απ' αυτές τις χώρες, οι οποίες του προσφέρουν ασφάλεια και προστασία, μετατρέπεται αυτόματα σε Λαθρομετανάστη. Όταν δηλαδή ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος φτάνει στην Τουρκία ως πρόσφυγας, επιχειρεί να περάσει το Αιγαίο, για να πάει στη Γερμανία, παύει να είναι πρόσφυγας και γίνεται ένας κοινός ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ. Γιατί; ...Γιατί έχει αλλάξει το "ελατήριο" που τον "κινεί" ...Γιατί έχει πλέον σώσει τη ζωή του και απλά αγωνίζεται για την ποιότητα της ζωής του, όπως ένας κοινός ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

Το "ελατήριο" της κίνησης δηλαδή είναι αυτό, το οποίο δίνει σε κάποιον την ιδιότητά του. Αν κάποιος κινείται αναγκαστικά, δια της βίας και παρά τη θέλησή του μακριά από την εστία του με μόνο στόχο να σωθεί ο ίδιος και η οικογένειά του, είναι ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ μέχρι να βρει τόπο να μην απειλείται η ζωή του. Τον πρόσφυγα —με βάση και το διεθνές Δίκαιο— είναι υποχρεωμένο το κάθε κράτος να τον δεχθεί και να του παράσχει φιλοξενία και ασφάλεια ...Μόνον τον Πρόσφυγα όμως. Γιατί συμβαίνει αυτό και γιατί το δέχθηκαν ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα κράτη; ...Γιατί κατά πρώτον αυτό είναι το ορθόν πολιτισμικά και ανθρωπιστικά, αλλά και γιατί κατά δεύτερον ο Πρόσφυγας είναι ακίνδυνος για το κράτος που τον υποδέχεται.

Ο Πρόσφυγας "ξηλώθηκε" δια της βίας από την εστία του και εκεί θέλει να επανέλθει. Ο Πρόσφυγας είναι μόνιμα "προσανατολισμένος" προς την πατρίδα του. Δεν θέλει να "στήσει" νέα ζωή σε μια νέα πατρίδα. Έχει πατρίδα και δεν αναζητά τέτοια. Θέλει πίσω τη δική του ζωή και δεν θέλει νέα ζωή. Ως εκ τούτου δεν τον πειράζει ακόμα και να περιμένει σε προσφυγικά στρατόπεδα, γιατί θεωρεί ότι αυτό είναι ένα δύσκολο μεταβατικό στάδιο προς την ομαλότητα, που γι' αυτόν είναι ταυτισμένη με την επιστροφή στην πατρίδα.

Όμως, αντίθετα με τον πρόσφυγα, όταν κάποιος κινείται οικειοθελώς, όχι με κίνητρο τη σωτηρία του, αλλά με κίνητρο την "πρόοδό" του, είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ. Ακόμα κι αν η αρχική κίνηση ήταν υποχρεωτική, που του έδινε την ιδιότητα του πρόσφυγα, αν αυτή συνεχιστεί, τον μετατρέπει σε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ. Γιατί Λαθρομετανάστης και όχι απλά μετανάστης; ...Γιατί δεν τον ΚΑΛΕΣΕ κάποια χώρα με βάση τις δικές της ανάγκες, ώστε να του δώσει την ιδιότητα του ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ. Αυτός από μόνος του κινείται προς κάποιες χώρες και αυτό τον καθιστά ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ. Γιατί ο Λαθρομετανάστης είναι ο ανεπιθύμητος μετανάστης ...Είναι ο απρόσκλητος και αυθαίρετος μετανάστης.

Μετανάστης, δηλαδή, είναι αυτός, ο οποίος πηγαίνει σε μια χώρα, εξαιτίας τής ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ θέλησης και των δικών της ΑΝΑΓΚΩΝ και τελεί υπό την προστασία της. Λαθρομετανάστης είναι αυτός, ο οποίος εισβάλει παρανόμως σε μια χώρα, εξαιτίας της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ θέλησης και των δικών του ΑΝΑΓΚΩΝ, αδιαφορώντας για τη θέληση και τις ανάγκες  τής χώρας στην οποία στην κυριολεξία εισβάλει. Γνωρίζει δηλαδή εκ των δεδομένων ο Λαθρομετανάστης ότι είναι ανεπιθύμητος εκεί όπου επιδιώκει να πάει. Γνωρίζει ότι απλώνει τα χέρια του σε μια "πίτα" που ανήκει σε άλλους και την οποία δεν θέλουν —όπως είναι δικαίωμά τους— να τη μοιραστούν μαζί του. Γνωρίζει πως είναι παράνομος στις επιδιώξεις του ...Τόσο παράνομος όσο παράνομος είναι κι ένας διαρρήκτης.

Γι' αυτόν τον λόγο ο Μετανάστης κινείται στο φως και μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες. Έχει νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα και διεκπεραιώνεις τις υποθέσεις του μέσα από τις υπηρεσίες. Αντίθετα ο Λαθρομετανάστης κινείται στο σκότος και στην παρανομία. Έχει συναίσθηση της ταυτότητάς του. Αποφεύγει τις υπηρεσίες τής χώρας στην οποία εισβάλει. Κινείται νύχτα και με την συνοδεία παρανόμων διακινητών ανθρώπων.

34Μέσα στην ηλιθιότητα της εποχής θίγονται μερικοί "ευαίσθητοι", όταν κάποιος τους αποκαλεί  όλους λαθρομετανάστες. Γιατί θίγονται; ...Γιατί απλά δεν θέλουν να αποκαλύπτεται η μεθόδευση εκείνη, την οποία οι ίδιοι με πληρωμένη "ευαισθησία" δρομολογούν. Στόχος τους είναι να προκαλέσουν σύγχυση μεταξύ υπαρχόντων στο Διεθνές Δίκαιο όρων, προκειμένου να δρομολογήσουν τα εγκληματικά τους σχέδιά. Έχοντας αφεντικά αυτούς οι οποίοι προκαλούν τις μαζικές μετακινήσεις των πληθυσμών για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους, είναι βασικό γι' αυτούς να προκαλέσουν σύγχυση. Μια τέτοια βασική και επιδιωκόμενη γι' αυτούς "σύγχυση" είναι μεταξύ των βασικών όρων που περιγράφουν ανθρώπινες "μάζες" σε "κίνηση" ..."Σύγχυση" μεταξύ αυτών οι οποίοι θίγονται από αυτήν την "κίνηση" και δεν πρέπει να αντιδράσουν.

Ο κανόνας σε αυτήν την περίπτωση είναι ένας και μοναδικός: Η μετανάστευση θίγει αυτόν που "χάνει" ανθρώπινο δυναμικό, ενώ η λαθρομετανάστευση θίγει αυτόν που "δέχεται" ανθρώπινο δυναμικό. Ένα οργανωμένο κράτος και τον λαό του δεν το συμφέρει τίποτε από τα δύο. Δεν το συμφέρει ούτε η Μετανάστευση ούτε η Λαθρομετανάστευση. Δεν το συμφέρει ούτε να χάνει δικό του κορυφαίας ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό –-εφόσον μόνον αυτό διεκδικείται από τους ξένους— ούτε να φορτώνεται ό,τι "περισσεύει" από τον περίγυρο ...Απλά πράγματα. Με όρους αγοράς η περιγραφή τής κατάστασης είναι ακόμα χειρότερη. Με τη μετανάστευση κάποιοι ξένοι σου παίρνουν πάνω από τον "πάγκο" τα "φιλέτα", τα οποία τα έχεις πληρώσει πανάκριβα και περιμένεις από αυτά να βγάλεις κέρδος και με τη λαθρομετανάστευση κάποιοι ξένοι σου φορτώνουν "κατιμά", που όχι μόνον δεν θα βγάλει κέρδος, αλλά θα σου προσθέσει έξοδα για τη συντήρησή του.

Χάνεις υγιείς ανθρώπους, πάνω στους οποίους "επένδυσες" —εκπαιδεύοντάς τους ως γιατρούς, μηχανικούς κλπ.— πριν αυτοί σου αποδώσουν κέρδος και "φορτώνεσαι" ανεξέλεγκτα αγράμματους, ανειδίκευτους δουλοπάροικους, οι οποίοι μπορεί να είναι και άρρωστοι φορείς ηπατίτιδας, σύφιλης, ευλογιάς, χολέρας, φυματίωσης κλπ. και να απαιτούν άμεσα έξοδα για την ιατρική και φαρμακευτική τους περίθαλψη. Όταν συμβαίνουν καί τα δύο αυτά ταυτόχρονα, όπως συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα, ο "πάγκος" σταδιακά παύει να είναι τέτοιος και γίνεται "σκουπιδοτενεκές" ...Γίνεται μια ανθρώπινη "χωματερή", όπου παύει να έχει ισχύ ο νόμος και το δίκιο, και επικρατούν οι ανομίες των σωματεμπόρων και των κακοποιών ...Παύει να είναι "οίκος" ανθρώπων και γίνεται "αποθήκη" δυστυχισμένων ψυχών. Αν αυτό συνδυαστεί και με μια επίσης ανεξέλεγκτη πώληση δημοσίου και ιδιωτικού κεφαλαίου, χάνεται και ο ίδιος ο "πάγκος" και η κοινωνία οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό.

Καταλαβαίνει ο αναγνώστης τι βλέπουμε σήμερα να συμβαίνει στην πατρίδα μας;  Πάνω στη δυστυχία και τη νομιμότητα των προσφύγων "σπρώχνουν" λαθρομετανάστες, τους οποίους αυθαίρετα τους αντιμετωπίζουν σαν μετανάστες ενώ είναι απρόσκλητοι εισβολείς. Καθημερινά η Ελλάδα δέχεται τα τεράστια "κύματα" των ανεξέλεγκτων λαθρομεταναστών και τα οποία η "μαύρη" προπαγάνδα προσπαθεί να τα ωραιοποιήσει με αυθαίρετες "πινελιές" πολιτισμού και ανθρωπισμού; 35...Μια "μαύρη" προπαγάνδα, η οποία έχει ως μοναδικό της στόχο να δημιουργήσει ενοχές στον ελληνικό λαό και ως εκ τούτου να "εισπράξει" την εις βάρος του ανοχή του. "Δουλεύουν" τον αφελή κόσμο με "ανθρωπιστικούς" και "πολιτισμικούς" επαίνους και συγχαρητήρια ...Έτσι κι αλλιώς τζάμπα είναι ...Τζάμπα είναι που πάνε κι έρχονται στο Αιγαίο όλα τα βαθύπλουτα σκουπίδια τού εβραιοκρατούμενου Χόλυγουντ της τοκογλυφίας και της προπαγάνδας ..."Δουλεύουν" τον κόσμο ...Τα αφεντικά τους υπερασπίζονται και άρα και τα δικά τους συμφέροντα.

Ανθρωπισμός δεν είναι να βοηθάς ανθρώπους εις βάρος άλλων ανθρώπων, διευκολύνοντας τους ιμπεριαλιστές και τους δουλεμπόρους στις επιδιώξεις τους. Ανθρωπισμός είναι να καταγγέλλεις και να πολεμάς την αδικία όπου κι αν αυτή συμβαίνει, είτε αυτή σε αφορά άμεσα είτε όχι. Ανθρωπισμός είναι να "βλέπεις" πάντα "καθαρά" την κατάσταση και με την ορθή σου στάση να φέρνεις πάντα το Δίκιο "απέναντι" από τους εγκληματίες, ώστε να μην τους διευκολύνεις στους σχεδιασμούς τους. Λαθρομετανάστες είναι ακόμα κι αυτοί, οι οποίοι σήμερα "κατακλύζουν" την Ελλάδα και παριστάνουν τους Σύρους πρόσφυγες, εφόσον —ως γνωστόν— η Ελλάδα δεν συνορεύει με τη Συρία. Όμως, για τον Λαθρομετανάστη τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που περιγράψαμε λίγο πριν.

Το γεγονός, δηλαδή, πως όλοι αυτοί είναι δυστυχείς και θύματα άσχημων καταστάσεων, δεν τους νομιμοποιεί κι ούτε τους αλλάζει τις ιδιότητες. Δυστυχείς και θύματα καταστάσεων είναι και οι άστεγοι, οι οποίοι περιφέρονται στους δρόμους, αλλά δεν υπάρχει νόμος που να τους δικαιολογεί σε περίπτωση που επιχειρήσουν να μπουν στα σπίτια των άλλων ούτε υπάρχουν δικαιολογίες για "αλληλέγγυους", οι οποίοι με "αντικλείδια" θα επιχειρούσαν να τους μπάσουν μέσα σ' αυτά. Η ιδιότητα του αναξιοπαθούντος, δηλαδή, δεν δικαιολογεί τα ΠΑΝΤΑ ...Δεν σου φταίει κάποιος τρίτος, για να σε αποζημιώσει για τα εγκλήματα που έκαναν εις βάρος σου κάποιοι άλλοι. Η δυστυχία σου δεν σου επιτρέπει να καταπατάς το απολύτως θεμελιώδες και απολύτως κατοχυρωμένο ανθρώπινο δικαίωμα της ιδιοκτησίας.

Όλα όσα αφορούν αυτούς τους αναμφισβήτητα δυστυχείς ανθρώπους "αποτυπώνονται" πάνω σε ιδιότητες, τις οποίες αναγνωρίζει το Διεθνές Δίκαιο ...Ιδιότητες, οι οποίες βασίζονται σε αντικειμενικά δεδομένα και όχι σε υποκειμενικούς συναισθηματισμούς. Όπως είπαμε και πιο πάνω, δυστυχείς πρόσφυγες είναι οι Σύριοι μόνον μέχρι την Τουρκία ή την Ιορδανία. Αν αυτοβούλως εγκαταλείψουν την Τουρκία ή την Ιορδανία —για ένα καλύτερο μέλλον—, οι ίδιοι άνθρωποι αλλάζουν ιδιότητες. Μετά εκ των πραγμάτων μπορούν να θεωρηθούν πονηροί και υστερόβουλοι, εφόσον συνεχίζουν να παριστάνουν τα θύματα και σε χώρους όπου δεν υπάρχουν πλέον θήτες. Μπορεί εγκληματίες να μην είναι οι άνθρωποι, αλλά παράνομοι είναι σε κάθε περίπτωση. Το δικό τους καλύτερο μέλλον είναι το χειρότερο μέλλον για κάποιους άλλους. Το δικό τους καλύτερο μέλλον δεν το "χτίζουν" μόνοι τους ...το κλέβουν από κάποιους άλλους.

Όμως, εφόσον αυτοί δεν είναι εγκληματίες και ταυτόχρονα υπάρχει "έγκλημα", κάποιοι είναι οι πραγματικοί εγκληματίες. Ποιοι είναι αυτοί; ...Εκείνοι οι οποίοι βρίσκονται "πίσω" απ' αυτούς ...Εκείνοι οι οποίοι εκμεταλλεύονται πολιτικά, οικονομικά και ιμπεριαλιστικά το πρόβλημά τους ...Οι "ευαίσθητοι" ...Οι "αλληλέγγυοι" ...Αυτοί είναι οι εγκληματίες. Γιατί; ...Γιατί αυτοί είναι υπάλληλοι εκείνων που "παράγουν" τα "κύματα" των μεταναστών ...Είναι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι του ΟΜΠΑΜΑ και του Σόρος ...Είναι προδότες οι οποίοι πληρώνονται, για να δρομολογηθεί ένα έγκλημα εις βάρος των πατρίδων τους και άρα είναι πραγματικοί εγκληματίες ...Είναι υπάλληλοι των ιμπεριαλιστών, οι οποίοι προκάλεσαν τον εμφύλιο στην πατρίδα των δύστυχων αυτών ανθρώπων ...Είναι υπάλληλοι των τοκογλύφων, οι οποίοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν μετακινούμενους πληθυσμούς παρανόμων, για επιτύχουν τους στόχους τους.

Όλοι αυτοί οι εγκληματίες εκμεταλλεύονται τη δυστυχία τής προσφυγιάς και την άγνοια του κόσμου και μέσω οργανωμένων ΜΚΟ, σκοτεινών πρακτόρων, χαφιέδων και προδοτών "αλώνουν" τα κράτη κατά βούληση. Ο Σόρος και οι υπόλοιποι τοκογλύφοι είναι αυτοί, οι οποίοι πληρώνουν όλα αυτά τα ανθρώπινα σκουπίδια ...Είναι αυτοί, οι οποίοι θα αποφασίσουν για το σύνολο των όσων αφορούν τη μαζική και άνευ προηγουμένου μετανάστευση ...Αυτοί προκαλούν τη σύγχυση μεταξύ εννοιών, οι οποίες επί αιώνες ήταν σαφείς.

Αυτοί είναι εκείνοι, οι οποίοι εμποδίζουν κάθε προσπάθεια να "διαχωριστούν" μεταξύ τους οι Λαθρομετανάστες σε αυτούς, οι οποίοι ξεκίνησαν από την αρχή ως τέτοιοι και σε εκείνους, οι οποίοι ξεκίνησαν ως πρόσφυγες και διατηρούν έστω και καταχρηστικώς τα χαρακτηριστικά τους. Γιατί το εμποδίζουν; Για να δίνουν σε όλους τα προνόμια των προσφύγων. Οι ΜΚΟ και οι "αλληλέγγυοι" εκμεταλλεύονται τους λαθρομετανάστες στο "νταβατζιλίκι" τους ...Τους βάζουν μαζί με τους πρόσφυγες, ώστε να απολαμβάνουν τα δικαιώματα των προσφύγων, οι οποίοι δεν θεωρούνται παράνομοι και άρα ως ελεύθεροι άνθρωποι δεν τελούν υπό περιορισμό. Οι λαθρομετανάστες, αντίθετα, από τη στιγμή που εντοπίζονται, θεωρούνται συλληφθέντες και άρα πρέπει να τίθενται υπό περιορισμό.

36Παρέχοντας σε αυτούς τους παράνομους προνόμια εξόχως παράνομα, τους εκβιάζουν ...Τους εκβιάζουν, για να δημιουργούν "στρατούς" βίας ..."Στρατούς", οι οποίοι θα τους επιτρέπουν να τρομοκρατούν και να ελέγχουν τους υπόλοιπους μετανάστες και πρόσφυγες ..."Στρατούς", οι οποίοι θα τους επιτρέπουν να τρομοκρατούν ακόμα και τον τοπικό πληθυσμό. Περί αυτού πρόκειται. Μέσα από τους λαθρομετανάστες οι ΜΚΟ "στρατολογούν" πρόθυμους για τα πάντα. Μιλάμε για πραγματικό "μπαχτσέ" παρανομίας. Ανάμεσα στους λαθρομετανάστες "ξεβράζονται" στη χώρα πράκτορες, τρομοκράτες και όλων των ειδών οι ποινικοί εγκληματίες ...Δολοφόνοι, μαστροποί, κλέφτες, βιαστές, ανώμαλοι, παιδεραστές, κίναιδοι και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανένας.

37Αυτούς στη συνέχεια θα τους παραλάβουν οι τοπικοί χαφιέδες των Σιωνιστών και θα τους χρησιμοποιούν κατά βούληση. Με αυτούς θα φτιάξουν μηχανισμούς ώστε να ελέγχουν κατ' αρχήν το trafficking και στη συνέχεια να πουλάνε τρομοκρατικού τύπου εξυπηρετήσεις στην τοπική προδοτική εξουσία, ελλείψει "προθύμων" Ελλήνων. Όλα τα "σκουπίδια", που έκαιγαν την Αθήνα, προκειμένου ο ελληνικός λαός να μην αντιδράσει στο Μνημόνιο, είναι τώρα διασκορπισμένα στα νησιά τού Αιγαίου, για να τρομοκρατούν τους νησιώτες, προκειμένου αυτοί να μην αντιδράσουν στη λαθρομετανάστευση. Εκεί οι προβοκάτορες υποδέχονται συναδέλφους τους, για να μπορούν να χειρίζονται τους δυστυχείς λαθρομετανάστες και τους ντόπιους κατοίκους σαν ζώα.

Είναι προφανής λοιπόν ο λόγος που οι δολοφόνοι του ανθρώπινου είδους επιδεικνύουν τόση "ευαισθησία" για τους "πρόσφυγες"; Μέσω της "πλατφόρμας" των "προσφύγων" μεταφέρουν εκατομμύρια λαθρομεταναστών, προκειμένου να "αλώσουν" τα κράτη. Μόνον την έννοια της "προσφυγιάς" μπορούν να εκμεταλλευτούν, για να "ανοίξουν" χωρίς αντιδράσεις τα κράτη ...Να τα "ανοίξουν" για τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που διαχειρίζονται και τα οποία έχουν γνώση των παράνομων επιδιώξεών τους ...Τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, τα οποία επενδύουν για μια καλύτερη ζωή στους ιμπεριαλιστές φονιάδες των λαών.

Όλοι αυτοί συμπράττουν από κοινού εις βάρος των λαών, για να εξυπηρετήσουν τα ιδιωτικά τους συμφέροντα, παριστάνοντας τους "ανθρωπιστές", τα "θύματα" και τους "πολιτισμένους". Όλα αυτά τα καταφέρνουν μόνον με την παράνομη εκμετάλλευση της έννοιας της "προσφυγιάς" ...Της "προσφυγιάς", η οποία είναι η μόνη ιδιότητα-"κλειδί" που ανοίγει νόμιμα τα σύνορα των κρατών. Υπό το πρίσμα αυτό ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται διαφορετικά την προσεχή επίσκεψη, την οποία σε λίγες ημέρες από τώρα θέλει να πραγματοποιήσει ο εγκληματίας ΟΜΠΑΜΑ στα νησιά τού Αιγαίου.

Αυτός, ο οποίος προκάλεσε το μακελειό στη Μέση Ανατολή λίγες ημέρες πριν τη λήξη τής θητείας του, θα έρθει να "βοηθήσει" με την παρουσία του στη δρομολόγηση του εγκληματικού σχεδιασμού του. Ο δολοφόνος των Συρίων, των Αφγανών και των Πακιστανών, θα έρθει να εκμεταλλευτεί τα θύματά του ...Θα έρθει να παίξει με τα "ένστικτα" επιβίωσής τους, υποσχόμενός τους ένα "λαμπρό" μέλλον στις νέες τους πατρίδες ...Στις πατρίδες που ο ίδιος επέλεξε γι' αυτούς πριν απ' αυτούς ...Θα έρθει όμως πρωτίστως να "δουλέψει" τους Έλληνες "ιθαγενείς".

Αυτός, ο οποίος μας βύθισε στην αθλιότητα των Μνημονίων, θα "θυμηθεί" το "μεγαλείο" τού ελληνισμού. Αυτός, ο οποίος έκανε απειλητικά τηλέφωνα στους Έλληνες Πρωθυπουργούς, προκειμένου να μην αντιδράσουν στη μνημονιακή "σφαγή", θα έρθει να μας μιλήσει για τους Έλληνες, οι οποίοι πάντα πολεμούσαν ως "ήρωες" τους ισχυρούς αυτού του κόσμου. Αυτός, ο οποίος εκβίαζε, προκειμένου να γίνει το γενικό ξεπούλημα της χώρας, θα μας υποσχεθεί "ελάφρυνση" του "πέτσινου" χρέους, το οποίο πλέον δεν αφορά τα αφεντικά του. Αυτός, ο οποίος έγινε η αιτία να πεθαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα άνθρωποι από τις αρρώστιες και την πείνα, θα μας πει πόσο απαραίτητο είναι να εξασφαλίσουμε με τους δικούς μας πόρους την ευημερία των ξένων εισβολέων.

Στο τέλος —και για να μας κοροϊδέψει και σε χολιγουντιανό επίπεδο— θα μας κοιτάξει στα "μάτια" και θα επιχειρήσει έναν χαιρετισμό δύο λέξεων σε "κουτσοελληνικά" και με τον τρόπο αυτόν θα εξασφαλίσει τη τζάμπα διαφημιστική προβολή των διαπλεκομένων ΜΜΕ ...Για όσο διάστημα θα υπάρχουν αφελείς "Ινδιάνοι", τα "καθρεπτάκια" θα έχουν ζήτηση.


Η μάστιγα των Ναρκωτικών και οι Τοκογλύφοι.

Ο Ομπάμα δεν πλήγωσε μόνον την παγκόσμια κοινωνία,

αλλά ταυτόχρονα την "αρρώστησε" σε βαθμό θανάσιμο.



38Στα περισσότερα πάρτι των Ομπάμα στον Λευκό Οίκο ένα πράγμα είναι βέβαιο ...Δεν αφήνουν εκεί να περιφέρονται σκυλιά τής δίωξης ναρκωτικών ...Δεν τα αφήνουν, γιατί θα "τρελαθούν". Οι περισσότεροι καλεσμένοι τους είναι η "χαρά" των εμπόρων ναρκωτικών. Από τον Μπόνο και τη Μαντόνα μέχρι και τον Snoopy Dog ό,τι "σαβούρα" κυκλοφορεί σε δύο πόδια έχει παρευρεθεί σε αυτά τα προεδρικά πάρτι. Επίσημος καλεσμένος σε δεξίωση του Λευκού Οίκου ο Snoopy Dog ...Ένα χαμένο "κορμί" χαμένο μέσα στα ναρκωτικά και το πορνό ...Και όμως, αυτό το άτομο κλήθηκε σε δεξίωση στον Λευκό Οίκο. Μετά τους φαίνεται παράξενο που η κόρη τους κάπνιζε "μαύρο" στην Ολλανδία.

Γιατί αναφερόμαστε στα ναρκωτικά σε ένα τόσο άσχετο γι' αυτά θέμα; ...Γιατί απλούστατα δεν είναι άσχετο με το θέμα μας. Τα αφεντικά τού Ομπάμα βρίσκονται πίσω από τα ναρκωτικά και ο ίδιος με τις εξουσίες του τους διευκολύνει. Οι ίδιοι άνθρωποι, δηλαδή, οι οποίοι επιτέθηκαν στην αμερικανική κοινωνία με το "φτηνό" χρήμα και τη διέλυσαν, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που της επιτέθηκαν και με τα ναρκωτικά. 39Οι ΗΠΑ, εξαιτίας των αφεντικών τού Ομπάμα και με ενδιάμεσο τη CIA, δέχτηκαν μια ανεπανάληπτη επίθεση ναρκωτικών και δεν έχουν ακόμα αντιδράσει. Όπως κάποτε οι Βρετανοί στα χρόνια του πολέμου τού Οπίου "επιτέθηκαν" με το όπιο στην Κίνα, έτσι τις τελευταίες δεκαετίες οι Σιωνιστές Εβραίοι "επιτέθηκαν" στο πιο ισχυρό προτεσταντικό κράτος με την ηρωίνη.

Πού βρίσκεται ο Ομπάμα να αντιδράσει; Ποιος θα προστατεύσει τον αμερικανικό πληθυσμό από την απόλυτη καταστροφή; Τα ναρκωτικά τον πνίγουν σε όλα τα επίπεδα. Καταστρέφουν την αμερικανική κοινωνία σε όλα τα μήκη και τα ύψη της. Από τα δημοτικά σχολεία μέχρι τις επιτροπές τής Γερουσίας υπάρχει πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Από τα κολεγιακά αμφιθέατρα μέχρι τον Λευκό Οίκο υπάρχει "σκόνη" και "μυρωδιές". Δεν τολμάνε να κάνουν έλεγχο στο εκπαιδευτικό ή το πολιτικό προσωπικό, γιατί παντού πέφτουν σε ναρκομανείς. Κανένας δεν γνωρίζει πόσοι Γερουσιαστές ή Βουλευτές των ΗΠΑ είναι εθισμένοι στα σκληρά ναρκωτικά. Ναρκομανείς κυβερνάνε τον κόσμο υπό τις εντολές των "βαποριών" που τους πουλάνε ναρκωτικά και των τραπεζιτών που χρηματοδοτούν τις καμπάνιες τους. Μιλάμε για πρωτοφανή στην ανθρώπινη ιστορία κατάντια.

40Τι κάνει ο Ομπάμα γι' αυτό; ...Ο Πρόεδρος των φτωχών; ...Ο μαύρος Πρόεδρος; Αυτός δεν είναι, που, προκειμένου να εκλεγεί, υποσχέθηκε να τραβήξει τα στρατεύματα των Αμερικανών από το Αφγανιστάν; Τελειώνει η θητεία του και ακόμα δεν τα έχει τραβήξει. Αυτός δεν είναι που πίεσε τον Ολάντ να μην αποσύρει τα γαλλικά στρατεύματα από το Αφγανιστάν; Γνωρίζει ο αναγνώστης ποια είναι η "στρατηγική" αξία του Αφγανιστάν; Το Αφγανιστάν παράγει το 87% της παγκόσμιας παραγωγής ηρωίνης ...Ο δεύτερος "παραγωγός" μετά από αυτό είναι η Μιανμάρ με ένα αστείο ποσοστό τής τάξης του 7% ...Ένα ποσοστό ίσα-ίσα για να μην εμφανίζεται το Αφγανιστάν μόνο του.

...Στο Αφγανιστάν βρίσκονται τα αμερικανικά φέουδα του οπίου ...Το "κοίτασμα" της ηρωίνης "φυλάγουν" τα αμερικανικά στρατεύματα στο Αφγανιστάν και τίποτε άλλο ...Το αμερικανικό "κοίτασμα", το οποίο παράγει παγκοσμίως εκατοντάδες δισεκατομμύρια καταπράσινα δολάρια και πολύχρωμα ευρώ ...Το "κοίτασμα", το οποίο πραγματικά το χειρίζονται ως τέτοιο, εφόσον το προστατεύουν με στρατιωτικές δυνάμεις ...Το "κοίτασμα", το οποίο το προστατεύουν από τους ανταγωνιστές του, εφόσον όλα τα άλλα έχουν "στερέψει" ...εκτός απ' αυτό.

...Παράξενο πράγμα. Εκεί όπου πήγαν οι Αμερικανοί με τα όπλα να σταματήσουν την παραγωγή τού οπίου, αυτή αυξήθηκε ...και αλλού, όπου δεν πήγαν, σταμάτησε σχεδόν τελείως. Ακόμα και το "διαβολικό" Ιράν, το οποίο "μισεί" τη Δύση —και θα είχε λόγο να της κάνει κακό— έχει ανύπαρκτη παραγωγή. Είναι προφανές λοιπόν ότι οι Αμερικανοί βρίσκονται στο Αφγανιστάν για να ελέγχουν την παραγωγή του οπίου και βέβαια να απειλούν τους ανταγωνιστές. Είναι επίσης προφανές ότι η CIA είναι αυτή, η οποία "χαράζει" τους "δρόμους τής ηρωίνης", προκειμένου αυτή να φτάσει στον Δυτικό Κόσμο. Ο παλιός "δρόμος τού μεταξιού" έγινε "λεωφόρος τού οπίου"...

41...Αυτό, το όπιο κατακλύζει Ευρώπη και Αμερική. Ποιος είπαμε ότι πρέπει να προστατεύσει τους Αμερικανούς; Ποιος πρέπει να αντιδράσει για λογαριασμό τους; ...Ο Ομπάμα ο "καλός" άνθρωπος ...Ο άνδρας τής Μισέλ ...Αυτός, ο οποίος στη διάρκεια της θητείας του —και συγκεκριμένα το 2011— όχι απλά δεν κατέστρεψε το ανθρωποκτόνο αφγανικό "κοίτασμα", αλλά αντίθετα "κατάφερε" να αυξήσει την παραγωγή του στο μεγαλειώδες ποσοστό τού 61%. Μπορεί ο Ομπάμα να μην κατάφερε στη θητεία του να δημιουργήσει το σύστημα υγείας που ονειρευόταν, αλλά η παραγωγή του οπίου έφτασε σε "ονειρικά" επίπεδα ...Πάνω από 5000 τόνους υπολογίζεται η περσινή παραγωγή οπίου.

42Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τους τραπεζίτες, οι οποίοι είναι τα αφεντικά τού Ομπάμα; ...Έχουν ...πώς δεν έχουν. Όλα αυτά αντιπροσωπεύουν τόνους χρημάτων και τα αφεντικά τού Ομπάμα "έλκονται" από τα χρήματα. Πάνω από 300 δις είναι ο ετήσιος τζίρος των ναρκωτικών μόνον στις ΗΠΑ. Παγκοσμίως αυτά τα χρήματα μπορεί να φτάνουν και το τρισεκατομμύριο σε ΈΝΑΝ κόσμο, ο οποίος πλέον έχει ΈΝΑ σχεδόν ενιαίο τραπεζικό σύστημα. Όλα αυτά τα χρήματα περνάνε από τις "τσέπες" τού υποκόσμου και των εμπόρων, αλλά δεν μένουν εκεί. Κάποιο ποσοστό απ' αυτά θα γίνει αυτοκίνητα, θα ξοδευτεί σε πόρνες ή σε χλιδές, αλλά αυτό το ποσοστό είναι μικρό ...Αυτό το χρήμα είναι "βρόμικο".

Εδώ μπαίνουν στο "παιχνίδι" τα αφεντικά τού Ομπάμα και της Κλίντον. Εδώ μπαίνουν στο "παιχνίδι" αυτοί, οι οποίοι έχουν τα "πλυντήρια" των χρημάτων και οι οποίοι είναι οι τοκογλύφοι. Θα άφηναν οι Σιωνιστές τραπεζίτες "βουνά" δολαρίων στα χέρια άλλων, χωρίς να τα διεκδικήσουν; Αν σκεφτεί κάποιος ότι στις ΗΠΑ —εξαιτίας του κατά παραγγελία των τραπεζιτών αυστηρού συστήματος ελέγχου της "καθαρότητας" του χρήματος— το "ξέπλυμα" είναι ακριβό, αντιλαμβανόμαστε ποιοι επωφελούνται απ' αυτό. Επωφελούνται αυτοί, οι οποίοι χωρίς κανένα ρίσκο "ξεπλένουν" τα χρήματα του υποκόσμου ...Αυτοί, οι οποίοι καταφέρνουν και από τον συνολικό τζίρο των ναρκωτικών εισπράττουν ως "πλυστικά" τη μερίδα τού λέοντος ...Αυτοί, οι οποίοι είναι τα αφεντικά τού Ομπάμα ...Οι "ευυπόληπτοι" Σιωνιστές τραπεζίτες.

Αυτοί είναι που κάνουν όλο το "παιχνίδι" γύρω από τα ναρκωτικά και το "βρόμικο" χρήμα ...Αυτοί παραγγέλνουν τους σκληρούς αντιναρκωτικούς νόμους, οι οποίοι κάνουν τα ναρκωτικά ακριβά και άρα οικονομικώς αποδοτικά ...Οι ίδιοι είναι αυτοί, οι οποίοι παραγγέλνουν τους σκληρούς νόμους ελέγχου τού χρήματος, οι οποίοι κάνουν το "ξέπλυμα" ακριβό και άρα οικονομικώς αποδοτικό. Μιλάμε για την απόλυτη ειρωνεία. Αυτοί, οι οποίοι κρύβονται πίσω από τη μεγαλύτερη μάστιγα της ανθρωπότητας, είναι εκείνοι, οι οποίοι υποκριτικά παριστάνουν τους επαγγελματίες ηθικολόγους ...Οι σκληροί "διώκτες" τού εγκλήματος, οι οποίοι κονομάνε από τη "σκληρότητα" ...Οι υπεράνω πάσης υποψίας.

Μπορεί να φανταστεί ο αναγνώστης για τι μέγεθος ποσών μιλάμε σε επίπεδο παγκόσμιας κατανάλωσης; Όταν λοιπόν —όπως αποδεικνύεται, πέραν πάσης αμφιβολίας— το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα αποτελείται από συγκοινωνούντα δοχεία, αντιλαμβανόμαστε πού πάνε τα "ναρκοδολάρια" ...Άλλοι είναι δηλαδή αυτοί, οι οποίοι "κυλιούνται" στις "λάσπες" τού υποκόσμου για να βγάλουν τα χρήματα του θανάτου και άλλοι είναι αυτοί, οι οποίοι τα απολαμβάνουν στις επαύλεις. Ό,τι έκαναν με την ποτοαπαγόρευση, εφόσον στην πραγματικότητα είναι οι ίδιοι άνθρωποι.

Ο Ομπάμα είναι "υπάλληλος" αυτών των ανθρώπων. Αυτός θα σώσει τους Αμερικανούς από τα ναρκωτικά; Αυτός, ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του από τους Εβραίους τραπεζίτες; Αυτός, ο οποίος φτιάχνει τη "βιτρίνα" του με τους "αστέρες" τού εβραιοκρατούμενου Χόλυγουντ; Αυτός, ο οποίος, αν, σε κάποια από τις μεγάλες "φιλανθρωπικές" εκδηλώσεις που κάνει στον Λευκό Οίκο, καλέσει το FBI με τα σκυλιά του, θα τα "τρελάνει"; Δεν θα ξέρουν τα σκυλιά τι και ποιον να μυρίσουν. Όταν φεύγουν οι καλεσμένοι τού Ομπάμα, το προσωπικό θα πρέπει να "ξεσκονίζει" στην κυριολεξία τα έπιπλα και τα πλακάκια τού Λευκού Οίκου.


Η "κληρονομιά" τού Ομπάμα και η μάχη μεταξύ Χίλαρι και Τραμπ

...Η "συνέχεια" μιας συμμορίας.



Από ολόκληρο αυτόν τον σχεδιασμό, τον οποίο περιγράψαμε και για τον οποίο ο κατά τον νόμο υπεύθυνος είναι ο νέγρος Ομπάμα, πόσα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ μέτρησε ο αναγνώστης; Πόσα εκατομμύρια θυμάτων υπήρξαν εξαιτίας αυτών των εγκλημάτων; Ακόμα και ο Χίτλερ "ερασιτέχνης" και "ψιλικατζής" ήταν μπροστά του. Εκατομμύρια άνθρωποι δυστυχούν στη Μέση Ανατολή εξαιτίας τού Ομπάμα. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Μέση Ανατολή. Ιράκ, Συρία, Υεμένη, Λιβύη κλπ.. Εκατοντάδες χιλιάδες έγιναν πρόσφυγες. Χιλιάδες άνθρωποι πνίγηκαν στη Μεσόγειο εξαιτίας αυτών των ίδιων πολιτικών. Χιλιάδες άνθρωποι βιάστηκαν από τους "ευαίσθητους" "αλληλέγγυους" των στρατοπέδων συγκέντρωσης προσφύγων. Μόνο αυτοί, οι οποίοι δολοφονήθηκαν με προσωπική εντολή ΟΜΠΑΜΑ από drones, θα μπορούσαν να γεμίσουν μια πόλη ολόκληρη.

Τα ανάλογα θύματα υπάρχουν και στην Ευρώπη. Η αμερικανική "λαίλαπα" δεν περιορίστηκε στον Τρίτο Κόσμο. Τα ίδια έκανε και στον υποτιθέμενο ανεπτυγμένο κόσμο. Χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους στον εμφύλιο τής Ουκρανίας. Οι αυτοκτονίες, λόγω της αμερικανικής πολιτικής, "καλπάζουν" στην Ευρώπη. Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν, λόγω της οικονομικής τους αδυναμίας να υποστηρίξουν με επιστημονικά μέσα την υγεία τους. Και όλα αυτά χωρίς να μετρήσουμε τα εκατομμύρια των θυμάτων εξαιτίας των ναρκωτικών, τα οποία και πάλι με υπογραφή ΟΜΠΑΜΑ παράγει και διακινεί κατ' αποκλειστικότητα και παγκοσμίως η CIA. Είναι ή δεν είναι "ψιλικατζής" ο Χίτλερ;

Όταν λοιπόν αυτός, ο οποίος φέρεται ως υπεύθυνος για όλα αυτά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ δεν είναι ένας δια βίου Δικτάτορας, αλλά ένας αιρετός αξιωματούχος, ευνόητο είναι ότι φοβάται ...Φοβάται αυτός για το μέλλον του και πολύ περισσότερο φοβούνται και τα αφεντικά του. Τι θα συμβεί σε όλους αυτούς, αν η ανθρωπότητα "ξυπνήσει" ξαφνικά κι αναζητήσει τους εγκληματίες αυτούς, οι οποίοι εξολοθρεύουν τους ανθρώπους σαν να επρόκειτο για ζώα; Τι θα πάθουν όλοι αυτοί, οι οποίοι για το κέρδος τους μάτωσαν το ανθρώπινο είδος σε βαθμό τρομακτικό;

43Από το 1989 και μετά ΟΛΟΙ οι Πρόεδροι των ΗΠΑ έχουν μπλεχθεί σε μια ανεπανάληπτη ανθρωποσφαγή. Τους έχουν μπλέξει τα αφεντικά τους για να τους βαστάνε στο "χέρι". Τους έχουν μπλέξει ακόμα και σε περιττά εγκλήματα μόνο και μόνο για να τους εκβιάζουν. ΟΛΟΙ αυτοί δεν είναι συνάδελφοι μεταξύ τους πολιτικοί ...Είναι συνένοχοι εγκληματίες και ο ένας φροντίζει για την ασφάλεια του άλλου, γιατί, αν δεν το κάνει, κινδυνεύει και ο ίδιος. Μετά την "επίθεση" που εκδηλώθηκε από τον Σιωνιστή Γκρίνσπαν της FED, όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ έγιναν εγκληματίες, για να δρομολογηθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Αυτό είναι το όλο μυστικό τής σύγχρονης εποχής. Μόλις ο Μπους ο Πρεσβύτερος ανακοίνωσε την έναρξη της Νέας Τάξης, στην πραγματικότητα κατέλυσε τη Δημοκρατία στις ΗΠΑ. Η Νέα Τάξη εκ της φύσης της απαιτούσε αυτοκρατορική εξουσία και δεν μπορούσε να έρθει εις πέρας από αιρετό Πρόεδρο. Τα εγκλήματα εκείνα, τα οποία προϋπέθετε για το "στήσιμό" της τρόμαζαν αυτόν, ο οποίος θα έπρεπε να τα δρομολογήσει και ο οποίος δεν ήταν δια βίου προστατευμένος βασιλιάς ή δικτάτορας. Ως εκ τούτου έπρεπε να διατηρηθεί η "βιτρίνα" τής Δημοκρατίας, αλλά να μην λειτουργεί ως τέτοια.

Έπρεπε οι αιρετοί Πρόεδροι να διαδέχονται ο ένας τον άλλο χωρίς πρόβλημα και χωρίς να αφήνονται απροστάτευτοι. Έπρεπε ο επόμενος να προστατεύει με όλα τα μέσα τον προηγούμενο, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έσπαζε ο σχεδιασμός και κάποιοι θα σέρνονταν στα Διεθνή Δικαστήρια με κίνδυνο να καταρρεύσει η Νέα Τάξη και να αποκαλυφθούν τα μυστικά της και βέβαια οι εγκληματίες της. Έπρεπε η αλληλοδιαδοχή να γίνεται τόσο ομαλά, που τα φυσικά πρόσωπα να εναλλάσσονται στη θέση τού Προέδρου, αλλά όχι το "πρόσωπο" του Προέδρου. Ο Πρόεδρος, ανεξαρτήτως της ταυτότητας αυτού που τον ενσάρκωνε, έπρεπε να είναι πάντα ο Ίδιος ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ, που εξέφραζε πάντα τα συμφέροντα του ίδιου κρυφού διευθυντηρίου.

 Αυτό και έγινε. Έχοντας την πολυτέλεια να διαχειρίζονται ένα σύστημα, στο οποίο κυριαρχούσε ο δικομματισμός, ήταν εύκολο να ελέγξουν την κατάσταση. Οι Μπους, ως κυρίαρχοι του ενός "πόλου", απλά θα τον έβαζαν σε ένα κοινό "τραπέζι", τη στιγμή που τον άλλο "πόλο" τον έλεγχαν οι τοκογλύφοι. Οι Μπους ήταν οι κυρίαρχοι του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και οι Εβραίοι τοκογλύφοι ήταν κυρίαρχοι του Δημοκρατικού κόμματος. Μπους και Σιωνιστές ήταν συνέταιροι και συνένοχοι από την εποχή τού Πρέσκοτ Μπους και του Ροκφέλερ, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τον Χίτλερ. Δεν τους ήταν δύσκολο να συνωμοτήσουν ξανά εις βάρος των λαών και βέβαια και του αμερικανικού λαού.

44Αυτοί είναι οι αφανείς "συνέταιροι" της Νέας Τάξης και κάπου εκεί τελείωσε η Δημοκρατία στις σύγχρονες ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα από τον Μπους κι έπειτα όλες οι προεδρικές εκλογές είναι "στημένες" ..."Παραστάσεις" δημοκρατίας, όπου ο λαός διαλέγει ανάμεσα στα όμοια "πιάτα" που του βάζουν μπροστά του οι ίδιοι άνθρωποι. Αυτοί λοιπόν οι —υπεράνω του νόμου και της Δημοκρατίας— άνθρωποι επιλέγουν τους Προέδρους και τους αναγκάζουν να εγκληματούν ακόμα κι όταν αυτό δεν είναι απαραίτητο, προκειμένου να στηθεί αλλά και να λειτουργήσει η Νέα Τάξη. Όλοι οι Πρόεδροι έχουν τα δικά τους "εγκλήματα", τα οποία τους θέτουν υπό την ομηρία και άρα και υπό τον εκβιασμό των τοκογλύφων των ΗΠΑ, οι οποίοι είναι σχεδόν στο σύνολό τους Σιωνιστές.

45Οι Μπους "χρεώνονται" τη σφαγή τού Ιράκ, ο Κλίντον τη σφαγή τής Γιουγκοσλαβίας και ο Ομπάμα όλα όσα περιγράψαμε πιο πάνω. Αντιλαμβανόμαστε εύκολα πως όλα αυτά τα κτήνη όχι απλά φοβούνται, αλλά ΤΡΕΜΟΥΝ στην ιδέα ότι μπορεί να χάσουν την εξουσία που τους προστατεύει ...ΤΡΕΜΟΥΝ στην ιδέα ότι μπορεί να τους διαδεχθεί ένας Πρόεδρος, ο οποίος δεν θα είναι όμοιος τους και άρα χωρίς την ανάγκη να τους προστατεύσει. Τα εγκλήματα, δηλαδή, της Χίλαρι στη Μέση Ανατολή είναι το "διαβατήριό" της για την Προεδρία και βεβαίως η εγγύηση που θέλει ο Ομπάμα για να κοιμάται ήσυχος μέχρι το τέλος τής ζωής του.

Ο αναγνώστης αρχίζει κι αντιλαμβάνεται ότι το διακύβευμα των εκλογών στις ΗΠΑ είναι μεγάλο ...Πολύ μεγάλο ...τόσο για τους πολιτικούς παράγοντες των ΗΠΑ όσο και για τους οικονομικούς ...Πολύ μεγάλο, για να ρισκάρουν οι Σιωνιστές τοκογλύφοι να αφήσουν την αμερικανική προεδρική θέση στην τύχη της ...Πολύ μεγάλο, για να ρισκάρουν οι εγκληματίες πρώην Πρόεδροι να αφήσουν τη διαδοχή τους στη βούληση του λαού. Αν για τον οποιοδήποτε λόγο σπάσει η "αλυσίδα" των συνενόχων Προέδρων κινδυνεύουν όλοι μαζί να έχουν την τύχη ενός Χίτλερ, ενός Μουσολίνι ή ενός Μιλόσεβιτς.

46Για τη δική τους ασφάλεια και προκειμένου να αποφύγουν μια βίαιη κι ανεξέλεγκτη αντίδραση των λαών, όλοι αυτοί είναι υποχρεωμένοι να την ελέγξουν πάση θυσία. Εξαιτίας αυτών των ζωτικών τους αναγκών, δεν θέλουν απλά έναν πρόεδρο, ο οποίος να τους συμπαθεί εξαιτίας των χορηγιών ή της όποιας βοήθειας του παρείχαν. Θέλουν έναν Πρόεδρο "δούλο", τον οποίο θα μπορούν να απειλούν και να εκβιάζουν. Θέλουν έναν Πρόεδρο, ο οποίος να είναι έτοιμος να "ματώσει" για τα συμφέροντά τους όχι μόνον τον υπόλοιπο Πλανήτη, αλλά και τον ίδιο τον αμερικανικό λαό.

 Περί αυτού πρόκειται. Τα συμφέροντα των κυρίαρχων των ΗΠΑ —και κατ' επέκταση της Νέας Τάξης— μόνον κατ' όνομα είναι πλέον αμερικανικά. Τα συμφέροντά τους έχουν "απομακρυνθεί" τόσο πολύ από τα συμφέροντα του αμερικανικού λαού, που δεν εξασφαλίζουν την ανοχή του στα παγκόσμια εγκλήματά τους. Δεν εξασφαλίζουν τη συνενοχή του στο όνομα κάποιων κοινών συμφερόντων. Ήδη έχουν στη νομική τους "φαρέτρα" νόμους κατασταλτικούς απέναντι σε όποια πιθανή αντίδραση υπάρξει στις ΗΠΑ. Δυνάμεις τού στρατού και της εθνοφυλακής διαρκώς εκπαιδεύονται σε σενάρια μάχης όχι εναντίον άλλων στρατών, αλλά εναντίον τού ίδιου του αμερικανικού λαού.

Αυτή είναι η ιδιαιτερότητα της σημερινής εποχής. Η πολιτική και οικονομική "ελίτ" των ΗΠΑ έχει γίνει παγκόσμια "ελίτ" και αποξενώθηκε από την αμερικανική κοινωνία και άρα από τα συμφέροντά της. Αυτό το γνωρίζουν πρωτίστως οι Σιωνιστές κυρίαρχοι των ΗΠΑ. Μέχρι τώρα, στο όνομα κάποιου κακώς εννοούμενου "πατριωτισμού", οι Σιωνιστές εύκολα έβρισκαν "υπηρέτες" Προέδρους, οι οποίοι να εγκληματούσαν κατά της ανθρωπότητας —εξυπηρετώντας τους— και ταυτόχρονα να έφερναν και κάποια "ψίχουλα" κερδών στους κοινούς Αμερικανούς ...Το έκαναν στην Κορέα, στο Βιετνάμ ή στο Ιράκ ...Σήμερα ούτε αυτό τους αρκεί.

Σήμερα οι ηγέτες των Αμερικανών είναι υποχρεωμένοι να διαπράττουν σε καθημερινή βάση εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Κάθε μέρα που περνάει σκοτώνονται άνθρωποι εξαιτίας μιας υπογραφής τού Προέδρου των ΗΠΑ. Ταυτόχρονα, όμως, δεν έρχεται κανένα κέρδος για τον κοινό Αμερικανό. Πιο πολλά φέρετρα νεκρών Αμερικανών έρχονται στις ΗΠΑ, εξαιτίας των πολιτικών τους, παρά δολάρια. Οι μόνον κατ' όνομα πλέον αμερικανικές πολυεθνικές έχουν "μετακινηθεί" εκτός ΗΠΑ και δεν συνεισφέρουν ούτε ένα δολάριο φόρο στην αμερικανική οικονομία ...Μια οικονομία η οποία φθίνει και εξαιτίας τους πρέπει να συντηρεί και έναν πολυδάπανο στρατό, για να προστατεύει τα συμφέροντά τους σε όλα τα μήκη και πλάτη τού Πλανήτη.

Πώς λοιπόν θα ελπίζουν στην επιβίωσή τους όλοι αυτοί οι δήμιοι της αμερικανικής κοινωνίας, οι οποίοι είναι απόλυτα εξαρτώμενοι από τα "όπλα" της; Πώς μπορούν να ρισκάρουν να εκλεγεί ένας Πρόεδρος, ο οποίος θα θέλει πραγματικά να υπηρετήσει αυτόν τον λαό και όχι τους τοκογλύφους τής Wall Street; Είναι προφανές ότι επιθυμία τους είναι ο κάθε Πρόεδρος να ελέγχεται αποκλειστικά και μόνον από τους ίδιους ...Να τον ελέγχουν με την απολυτότητα που ένας κύριος ελέγχει τον δούλο του και όχι απλά ένα αφεντικό τον υπάλληλό του ...Δούλους θέλουν, ελεγχόμενους απόλυτα με εκβιασμό και ευθείες απειλές.

Αυτήν τη δουλικότητα τους πρόσφερε ο "νέγρος" Ομπάμα και γι' αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε. Ήταν άγνωστος και γι' αυτό ο κόσμος δεν κατάλαβε τη διαφορά μεταξύ του elected και του selected ...Μεταξύ τού εκλεγμένου από τον λαό και του επιλεγμένου από τα σιωνιστικά συμφέροντα ...Τον παρουσίασαν και οι "ευαίσθητοι" ως τον πρώτο μαύρο Πρόεδρο και "καθάρισαν" εύκολα. Όμως, ενώ τότε με τον άφθαρτο Ομπάμα δεν είχαν πρόβλημα να τον επιβάλουν, σήμερα έχουν πρόβλημα με τη φθαρμένη και τρισάθλια Χίλαρι. Έπρεπε να βρουν τρόπο να "γυαλίσουν" αυτό το φθαρμένο "σκουπίδι", γιατί στη συνέχεια θα είχαν πρόβλημα. Το "παραμύθι" τής πρώτης γυναίκας Προέδρου δεν θα περνούσε εύκολα, όταν στην περίπτωσή της είχαν απλά μια φθαρμένη και εξόχως εκτεθειμένη θηλυκή δολοφόνο.

Το πρόβλημά τους ήταν πολύ μεγάλο, γιατί τα πρόσωπα αυτά, τα οποία είχαν τις απαραίτητες προδιαγραφές, είναι ελάχιστα. Εφόσον δεν ήταν κάποιος από τους Μπους —για να μην το ξεφτιλίσουν με τρεις προέδρους στο ίδιο σπίτι, τώρα που ακόμα ζει ο γέρος—, θα έπρεπε ο μελλοντικός Πρόεδρος να είναι κάποιος πολύ δικός τους. Έτσι κι αλλιώς αυτοί χρόνο θέλουν ν' "αγοράσουν" ...Θέλουν ν' "αγοράσουν" το "προσωρινό", για να εξασφαλίσουν το "μόνιμο" και αυτό είναι δυνατό με τις επιλογές που ακολούθησαν. 70 χρονών είναι σήμερα η Κλίντον και 63 ο Τζεμπ Μπους. Με την ελάχιστη θητεία των δύο "αγοράζουν" δέκα χρόνια επιβίωσης και με τη μέγιστη είκοσι. Γιατί να "ξοδέψουν" τώρα τον Μπους; Το μόνο ζητούμενο γι' αυτούς είναι να μην ξεφεύγει ο έλεγχος από τα χέρια τους.

47Κανένας τους δεν ήθελε να "πειραματιστεί" με νέα πρόσωπα, γιατί —όπως είπαμε πιο πάνω— αν σε οποιαδήποτε περίπτωση έχαναν τον απόλυτο έλεγχο του Λευκού Οίκου, θα κινδύνευαν όλοι μαζί. Ο κίνδυνος ήταν μεγάλος γι' αυτούς, οι οποίοι είχαν την ευθύνη των "υπογραφών" τους σε όλα αυτά τα κολοσσιαία εγκλήματα, τα οποία τις τελευταίες δεκαετίες έχουν "ματώσει" την ανθρωπότητα στο σύνολό της.

Ο πρώτος μη εκβιαζόμενος Πρόεδρος, ο οποίος θα "υποχωρούσε" από τις "κόκκινες" γραμμές τής Νέας Τάξης, θα άφηνε "ακάλυπτους" όλους τους εγκληματίες μαζί. Αρκούσε ένας Πρόεδρος, ο οποίος να μην ήταν "ορκισμένος" φύλακας των συμφερόντων τους και θα αποκαλυπτόταν όλη η εγκληματική δράση τής συμμορίας. Ο κίνδυνος ήταν μεγάλος για τη συμμορία, η οποία διαχειριζόταν την εξουσία στον χρόνο όπου διαπράττονταν τα εγκλήματα της ανθρωπότητας. Κλίντον, Ομπάμα και Μπους έπρεπε να βρουν τρόπο να αλληλοκαλυφθούν, ώστε να μην υπάρχει το επικίνδυνο "κενό" τής εξουσίας που τους απειλούσε.

Είναι ζωτικής σημασίας τόσο για την πολιτική όσο και για τη φυσική τους επιβίωση μια τέτοια "κάλυψη" ..."Δανεικά" μεταξύ συνενόχων είναι αυτά. Ο δολοφόνος τής Γιουγκοσλαβίας Κλίντον προστάτευε και προστατευόταν από τους δολοφόνους τού Ιράκ Μπους. Ο προστάτης όλων αυτών και δολοφόνος τής Ουκρανίας και της Μέσης Ανατολής έχει ανάγκη μια Κλίντον, για να του εξασφαλίσει μια ανάλογη προστασία. Δεν φαίνεται παράξενο στον ανύποπτο παρατηρητή το ότι δεν διαμαρτύρεται κανένας Ρεπουμπλικάνος για την απολύτως αντιδεοντολογική και εξόχως ανήθικη υποστήριξη που παρέχει ο Ομπάμα στη Χίλαρι;

Η Περίπτωση Τραμπ

...Η "Χρυσή Αυγή" των ΗΠΑ.



Βλέποντας κάποιος τον Τραμπ να είναι ο υποψήφιος Πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων —και μάλιστα τώρα που τυπικά πλησιάζει η "σειρά" τους για την Προεδρία με βάση την εκλογική στατιστική—, δυσκολεύεται να πιστέψει πως είναι μια "καθαρή" υποψηφιότητα. Κατά τη γνώμη μας δεν υπάρχει ούτε ΜΙΑ περίπτωση στο Εκατομμύριο να είναι "καθαρός" ...Ούτε θεωρητικά ούτε πρακτικά μπορεί να συμβαίνει αυτό. Πώς μπορεί να είναι "καθαρός" ένας άνθρωπος, ο οποίος "καταγγέλλει" τους τοκογλύφους, όταν ο ίδιος έχει γίνει μεγιστάνας και παραμένει τέτοιος εξαιτίας τους;

Ο Τραμπ δεν είναι ούτε βιομήχανος ούτε αυτοδημιούργητος μεγιστάνας τής Silicon Valley ...Ο Τραμπ είναι μεγιστάνας τού real estate. Είναι δηλαδή ο ορισμός τού "επωφελημένου" τής Νέας Τάξης των τοκογλύφων. Επωφελήθηκε από τη "φούσκα" των ακινήτων, την οποία προκάλεσαν οι τοκογλύφοι και το σύνολο της δραστηριότητάς του στηρίζεται στα δάνεια που πήρε από τους ανθρώπους αυτούς. Όποτε θέλουν τον καταστρέφουν. Είτε αφήνοντας τη "φούσκα" των ακινήτων να "σκάσει" είτε κάνοντας απαιτητά τα δάνειά τους. Μπορούν να του τραβήξουν την "πρίζα" ανά πάσα στιγμή.

Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος έγινε μεγιστάνας με τα δάνεια της City Bank, της Goldman Sachs και της Chase Manhattan να είναι ειλικρινής όταν "καταγγέλλει" τη Hillary πως είναι puppet των τοκογλύφων; Είναι δυνατόν αυτός, ο οποίος καθημερινά εξαρτάται από τις "αξιολογήσεις" των "Moody's", να στρέφεται εναντίον τους. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό και βεβαίως δεν συμβαίνει. Γι' αυτόν τον λόγο, ενώ όλα αυτά τα "μαγαζιά" τα οποία κατηγορεί είναι σιωνιστικά, ο ίδιος πηγαίνει στις συνελεύσεις των Εβραίων και τους "γλείφει". Είναι δυνατόν να σε χρηματοδοτούν οι Ροκφέλερ και οι Ρότσιλντ με δισεκατομμύρια και να θέλεις να κάνεις "καριέρα" καταγγέλλοντας τους "δούλους" τους και τους παγκόσμιους σχεδιασμούς τους;

Απλά είναι τα πράγματα και εύκολα στην "ανάγνωσή" τους. Όλοι, για παράδειγμα, αναφέρονται στην "ονομαστική" αξία τής περιουσίας τού Τραμπ, αλλά κανένας δεν αναφέρεται στον δανεισμό του. Είναι πραγματική αυτή η περιουσία τού real estate; Και ο δικός μας ο Babis Vovos είχε γεμίσει την Κηφισίας με "πύργους", αλλά, μόλις του τράβηξαν την "πρίζα" οι τραπεζίτες, κατοικοεδρεύει στο αστυνομικό τμήμα Ψυχικού. Γιατί να μην είναι ο Τραμπ μια ανάλογη περίπτωση ευγνωμονούντα "κομπάρσου", ο οποίος ανέλαβε ένα βρόμικο ρόλο, για να εξασφαλίσει δάνεια και άρα "πρίζα" για την "επιτυχία" του;

 48Σε ποιους χρωστάει ο Τραμπ και από πού εξασφαλίζει τον δανεισμό του; Ό,τι λέει πρέπει να το "διπλοφιλτράρουμε", για να καταλάβουμε τη σημασία του. Για παράδειγμα, χρησιμοποιεί για "ξεκάρφωμα" μονίμως δύο ονόματα Σιωνιστών τοκογλύφων ...Τα ονόματα των Μπάφετ και του Σόρος ...Τυχαία; ...Όχι βέβαια. Τα χρησιμοποιεί, γιατί είναι επενδυτές και όχι τραπεζίτες. Άρα, δεν απειλείται το "κύκλωμα" των τοκογλύφων. Δεν απειλεί τους τραπεζίτες, οι οποίοι είναι οι "συνέταιροι" αυτών των επενδυτών. Δεν απειλεί τους Ροκφέλερ, τον Μπλανκφέιν ή τους Ρότσιλντ, οι οποίοι είναι οι τραπεζίτες που τον χρηματοδοτούν. Απειλεί μόνον τον "αέρα" τον "κοπανιστό", ο οποίος δεν απειλείται από τα "χτυπήματα".

Επιπλέον, υπάρχουν και πιο πρακτικά ζητήματα, τα οποία αποκαλύπτουν το "ύποπτο" της υποψηφιότητάς του. Στο κόμμα των ισχυρών των ΗΠΑ και των μορφωμένων υποτακτικών τους είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι ο παντελώς αστοιχείωτος Τραμπ "επιβλήθηκε" πάνω σ' αυτούς με τον πολιτικό του λόγο ή την πολιτική του σκέψη. Ο άνθρωπος μπορεί να ξέρει να κάνει επενδύσεις στο real estate, αλλά είναι πολιτικά, κοινωνικά και πολιτισμικά "αναλφάβητος". Μπορεί να φτιάξει ένα λαμπερό ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας, αλλά αυτό θα το "γιορτάσει" μόνον "χουφτώνοντας" τις σερβιτόρες των Καζίνο. Στο μέγιστο της κοινωνικής του δραστηριοποίησης είχε φτάσει να είναι ένας κριτής καλλιστείων μπας και...

Είναι τόσο πρωτόγονη, αφιλτράριστη και "αφινίριστη" η πολιτική του συμπεριφορά μέσα στο καθ' όλα υποκριτικό —και απόλυτα δουλεμένο από μυστικοσυμβούλους και image makers— αμερικανικό πολιτικό περιβάλλον, που μοιάζει με μεταχειρισμένο τρακτέρ σε σώου των super cars …Είναι ο ορισμός τού politically incorrect ...Είναι ο απόλυτος ορισμός τού "ελιγμού" με την ακρίβεια ενός ρινόκερου πάνω σε πατίνια ανάμεσα σε κρύσταλλα Baccarat. Είναι δυνατόν να είναι φυσιολογικό αυτό το οποίο βλέπουμε και μάλιστα υπό τις παρούσες συνθήκες; Στην πρώτη φορά που οι Αμερικανοί αισθάνονται πραγματικά προδομένοι από την ηγεσία τους —και άρα είναι γι' αυτούς ζωτικής σημασίας να επιλέξουν τον κατάλληλο ηγέτη, για να σωθούν στην κυριολεξία—, είναι δυνατόν να τους προέκυψε ένας "Ντόναλντ";

...Πρωτοφανές είναι αυτό ...απ' όλες τις απόψεις. Στην υποτιθέμενη "μητρόπολη" του καπιταλισμού κι άλλες φορές επιχείρησαν μεγιστάνες —και μάλιστα πολύ πιο καταρτισμένοι, ευγενείς και ραφινάτοι από τον Τραμπ— να διεκδικήσουν το ύπατο αξίωμα και δεν τα κατάφεραν. Αποκλείστηκαν από τους πρώτους γύρους των εσωκομματικών διαδικασιών. Οι λίγοι, οι οποίοι έφτασαν μέχρι τις "κάλπες", το κατάφεραν ως ανεξάρτητοι και μακριά από τους κομματικούς "λαβύρινθους" των συστημικών κομμάτων ...Ανεξάρτητοι σαν τον Ρος Περό.

49Στην πραγματικότητα καθ' όλη την ιστορία των ΗΠΑ τα δύο κόμματα, τα οποία μονοπωλούν την εξουσία, δεν "αλώθηκαν" ποτέ από μεγιστάνες. Οι μεγιστάνες μπορεί να τα έλεγχαν απόλυτα, αλλά παρέμεναν εκτός. Επέλεγαν όμορφα και ψηλά "άλογα" να παριστάνουν τους "εκλεκτούς" τους. Οι λίγοι πλούσιοι, οι οποίοι τα κατάφεραν, ήταν τύπου Μπους με βαθιές πολιτικές "ρίζες" διαπλοκής. Αυτό λοιπόν, το οποίο κατάφερε ήδη ο Τραμπ, είναι από μόνο του μια πρωτοφανής επιτυχία. Δεν το έχει καταφέρει άλλος, που να ήταν απλά πλούσιος μέσα στο κόμμα των Ρεπουμπλικάνων. Είναι όμως τόσο απλό όσο φαίνεται; Νίκησε ο Τραμπ μόνος του ή μήπως τα αφεντικά των κομμάτων είχαν σχέδια, τα οποία εμείς δεν γνωρίζουμε και άρα δεν κατανοούμε την ουσία αυτών που βλέπουμε;

Η μόνη εξήγηση, η οποία μπορεί να δοθεί είναι μία και μοναδική ...Είναι αυτήν που εξηγήσαμε πιο πάνω ...Εκεί τον τοποθέτησαν τα αφεντικά τής Κλίντον ...Τα αφεντικά τού αμερικανικού δικομματισμού ...Οι Μπους και οι Σιωνιστές τοκογλύφοι ...Τα αφεντικά, τα οποία είναι πλέον σε όλους φανερό ότι ελέγχουν καί τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας και δίνουν τη μεγάλη τους μάχη για να παραμείνει ο έλεγχος του πολιτικού σκηνικού στα χέρια τους, παρ' όλη την οργή τού αμερικανικού λαού. Δεν εξηγείται διαφορετικά η παρακμή τού μεγάλου κόμματος των WASP ...Του κόμματος των Λευκών Χριστιανών Αγγλοσαξόνων.

Υπάρχει ρεπουμπλικανικό κόμμα των πλούσιων, σκληρών και συντηρητικών Αγγλοσαξόνων; Υπάρχει τέτοιο κόμμα, όταν ο Τραμπ στην πορεία του για τον Λευκό Οίκο είχε αντίπαλό του τον Λατίνο Κρουζ; Είναι προφανές, δηλαδή, ότι η "συναλλαγή" των σημερινών εκλογών ξεκίνησε πολύ πριν τις εθνικές εκλογές των ΗΠΑ ...Ξεκίνησε από τη "συναλλαγή" εκείνη, η οποία θα έδινε τον υποψήφιο των ρεπουμπλικάνων ...Τον υποψήφιο εκείνον, ο οποίος θα βόλευε τη Χίλαρι να επιτύχει τον στόχο της και άρα να εξυπηρετήσει τη συμμορία των Σιωνιστών.

Εκεί παίζει ρόλο η συνενοχή των μελών τής ίδιας συμμορίας ...Η συνενοχή των κυρίαρχων του ρεπουμπλικανικού κόμματος, που είναι η οικογένεια Μπους. Η οικογένεια Μπους —για τη δική της ασφάλεια— παρέδωσε τα "κλειδιά" τού κόμματος των WASP στους Σιωνιστές ιδιοκτήτες τού Δημοκρατικού Κόμματος. Ως εκ τούτου δική τους καθαρά επιλογή ήταν η επιλογή εκείνου που τους βόλευε ΟΛΟΥΣ και άρα η επιλογή τού Τραμπ ...Η επιλογή τού ΜΟΝΟΥ Αμερικανού, ο οποίος θα μπορούσε να χάσει τις εκλογές από το λαομίσητο κτήνος Χίλαρι. Μόνον έτσι εξηγείται το γεγονός ότι κανένας ρεπουμπλικάνος δεν διαμαρτύρεται για την αντιδεοντολογική και βεβαίως ανήθικη και απροκάλυπτη υποστήριξη που παρέχει ένας εν ενεργεία Πρόεδρος σε μια υποψήφια στις προεδρικές εκλογές ...Με την άδεια των Μπους κάνει αυτό το πολιτικό παράπτωμα ο νέγρος τού Λευκού Οίκου.

50Η παρακμή τού ρεπουμπλικανικού κόμματος αποκαλύπτει την "ταυτότητα" και βέβαια τον πραγματικό "ρόλο" τού Τραμπ ...Ένας "Κασιδιάρης" είναι ο άνθρωπος. Όπως ο Κασιδιάρης "κατασκευάστηκε" από το ίδιο το ελληνικό Παρακράτος, για να φαίνονται σαν σοβαροί πολιτικοί κάτι καραγκιόζηδες σαν τον Τσίπρα, τον Κυριάκο ή τον Καμίνη, έτσι κι ο Τραμπ ρίχνει "χρυσόσκονη", για να γυαλίσει το "μπακίρι" που λέγεται Χίλαρι. Απέναντι στο "κουτσάλογο", που λέγεται Κλίντον, έβαλαν έναν πολιτικά "παραπληγικό" ...Απλά πράγματα. Με τον "κασιδιάρικο" τρόπο, που κέρδισαν στην Ελλάδα τον Δήμο Αθηναίων, θα κερδίσουν και την Προεδρία στις ΗΠΑ. Δεν γίνεται χωρίς τέχνασμα. Η Κλίντον είναι τόσο φθαρμένη, βρόμικη και απεχθής, που ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ κι αν έμπαινε "απέναντί" της θα την νικούσε χωρίς καμία δυσκολία. Αρκεί να ήταν Ρεπουμπλικάνος και στοιχειωδώς εκπαιδευμένος πολιτικά.

"Φούσκωσαν" τεχνητά τον Τραμπ, ώστε να φαίνεται κατ' αρχάς ισχυρός και μετά να τον "ξεφουσκώσουν" κατά βούληση. "Φούσκωσαν" τεχνητά τον Τραμπ, για να "καθαρίσει" τον όποιο κομματικό ανταγωνισμό είχε, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το εκλογικό "τοπίο" στην τελική "ευθεία" των εκλογών. Αυτός ήταν ο στόχος. Έβαλαν απέναντι από την Κλίντον τον ΜΟΝΟ που δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να την νικήσει και αυτός είναι ο Τραμπ. Τα ανάλογα συμβαίνουν και από την πλευρά τού Τραμπ. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ δημοκρατικός υποψήφιος κι αν έμπαινε "απέναντί" του, θα μπορούσε να τον νικήσει δια περιπάτου. Η ΜΟΝΗ, που δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να τον νικήσει, είναι η Χίλαρι. Αν καταλάβει κάποιος αυτήν την ισορροπία τρόμου, μπορεί να υποπτευτεί και έναν καθ' όλα πονηρό σχεδιασμό.

 Εφόσον κάποιοι ήθελαν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τη Χίλαρι στην Προεδρία, τότε η μόνη περίπτωση να φτάσει μέχρι την εξώπορτα του Λευκού Οίκου ήταν με αντίπαλο τον Τραμπ ...Με αντίπαλο τον μόνο που θα μπορούσε να την κουβαλήσει στην "καμπούρα" του. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα το κατάφερναν αυτό. Άρα; ...Άρα, και μόνον που έφτασαν λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές να έχουν ένα γνωστό "κουτσάλογο" με τις πιθανότητες υπέρ του, είναι μια νίκη των συνωμοτών. 51Όπως στην περίπτωση του Τραμπ είναι ήδη ένας θρίαμβος που νίκησε τους συνυποψήφιούς του στο ρεπουμπλικανικό κόμμα, έτσι και για τη Χίλαρι είναι ήδη ένας θρίαμβος που έφτασε να είναι φαβορί για την Προεδρία σε μια κοινωνία που τη μισεί και με ένα FBI να χτυπάει την "πόρτα" της.

Από το πάθος λοιπόν των τοκογλύφων τής Wall Street να επιβάλουν την Κλίντον ως διάδοχο του Ομπάμα, μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης τον λόγο που ισχυριστήκαμε στην αρχή ότι η "νίκη" τής Κλίντον είναι "μονόδρομος" τόσο για την ίδια όσο και για τον Ομπάμα. "Θέατρο" είναι ακόμα και οι απειλές που έχει εκστομίσει εναντίον της ο Τραμπ, εξαιτίας υποτίθεται του σκανδάλου των e-mail. Θα περάσουν οι εκλογές και όλα αυτά θα "ξεχαστούν". Θα πάνε μαζί με όλη τη "σαβούρα" τής προεκλογικής εκστρατείας στα "σκουπίδια" τής αμερικανικής πολιτικής. Θα πάνε μαζί με τα πούρα τής Λεβίνσκι και τα "δάκρυα" τής πορνοστάρ Τζέσικα, η οποία θυμήθηκε οψίμως ότι την πρόσβαλε ο Τραμπ. Μετά τις εκλογές η Χίλαρι έχει πολύ δουλειά να κάνει. Δεν είναι μόνον τα δικά της παραπτώματα που πρέπει να "καλύψει" ...Είναι όλα τα εγκλήματα της συμμορίας στην οποία είναι μέλος ...Από τον υπέργηρο Μπους μέχρι τον νέο Ομπάμα ...Ειδικά ο Ομπάμα την έχει απόλυτη ανάγκη.

Σε έναν κόσμο, ο οποίος διαρκώς μεταλλάσσεται και οι λαοί πραγματικά "τσιρίζουν" από τον πόνο που έχουν προκαλέσει τα εγκλήματά του Ομπάμα, είναι θέμα χρόνου να τον κατηγορήσουν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αν δεν προστατευτεί απευθείας από τον ίδιο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, θα κινδυνεύσει. Μόνον με τη Χίλαρι στον Λευκό Οίκο είναι ασφαλής, γιατί με αυτήν δεν είναι απλά συνάδερφοι "υπάλληλοι" των τοκογλύφων, αλλά συνένοχοι κακοποιοί. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ άλλος κι αν είναι Πρόεδρος και αρχίσει και περιορίζει την αμερικανική "επιρροή" στον κόσμο, είναι βέβαιον ότι ο Κόσμος θα αρχίσει να "ψηλαφίζει" τις "πληγές" του και κάπου εκεί θα βρει τον Ομπάμα ...Τον εγκληματία Ομπάμα και άρα κι αυτούς οι οποίοι βρίσκονται "πίσω" του.

Αυτούς εξυπηρετεί ο "κασιδιάρης" Τραμπ. "Σπρώχνει" τη Χίλαρι προς τον Λευκό Οίκο, αφού προηγουμένως έκλεισε τον δρόμο απέναντι σε όποιον μπορούσε να την απειλήσει. Αυτό γίνεται με το γνωστό "χρυσαυγίτικο" κόλπο. Αυτά, τα οποία, αν τα έλεγε ένας συμβατικός πολιτικός, θα τον "εκτόξευαν" στην εξουσία, τα λέει ο Τραμπ και τα "καίει". Όπως έβαλαν στο "στόμα" τού Κασιδιάρη —οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι— ό,τι συμφέρει τον ελληνικό λαό να πιστεύει, έτσι έκαναν και με τον Τραμπ. Ό,τι είναι η "δραχμή", οι "τοκογλύφοι", τα "παράνομα Μνημόνια", τα "απεχθή χρέη" για τον Κασιδιάρη είναι για τον Τραμπ η συμφωνία "NAFTA", οι "δασμοί" στα εισαγόμενα, ο "προστατευτισμός" κλπ.. Όπως έβαλαν τον Κασιδιάρη να παριστάνει τον "πατριώτη", ο οποίος αντιστέκεται στον "εποικισμό" των λαθρομεταναστών, έτσι έβαλαν και τον Τραμπ να κάνει το ίδιο.

Στην Ελλάδα πέτυχε το κόλπο αυτό και δεν υπάρχει λόγος να μην πετύχει και στην Αμερική. Σήμερα κανένας δεν τολμάει να μιλήσει στην Ελλάδα για πατριωτισμό, λαθρομετανάστες, απεχθή μνημόνια ή τοκογλύφους δανειστές, γιατί θα τον χαρακτηρίσουν "χρυσαυγίτη" και συνοδοιπόρο τού Κασιδιάρη. Το ανάλογο συμβαίνει και θα συμβαίνει και στο μέλλον με τον Τραμπ. Όποιος Αμερικανός μιλήσει για NAFTA, λαθρομετανάστευση, εργοστάσια και θέσεις εργασίας, θα χαρακτηρίζεται γραφικός οπαδός τού Τραμπ. Όποιος Αμερικανός, δηλαδή, θα τολμά να εκφράζει στον δημόσιο λόγο του αυτά, τα οποία ο μέσος συμπολίτης του συζητάει στο σπίτι του ή στον χώρο εργασίας του, θα χαρακτηρίζεται "γραφικός" και οπαδός τού Τραμπ. Αυτό είναι το "κόλπο" και εμείς οι Έλληνες το γνωρίζουμε πολύ καλά με τον "νταή" Κασιδιάρη.

Δικός τους άνθρωπος είναι ο Τραμπ. Από τους πιο βασικούς χρηματοδότες τού Μπιλ Κλίντον και προσωπικός του φίλος ..."Σάπια" είναι αυτά τα οποία ακούμε. Είναι όπως οι κατηγορίες που εξαπολύει ο Μιχαλολιάκος για τα "τζάκια" και πίσω από τις κάμερες κάνει υποκλίσεις στη Ντόρα ...Τέτοια "σάπια" είναι οι δήθεν κατηγορίες περί σεξουαλικών σκανδάλων του Κλίντον. Βάζουν τον χαφιέ των Εβραίων της Νέας Υόρκης Τζουλιάνι να κατηγορεί τον Κλίντον για τα ίδια σκάνδαλα. Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Φίλοι και κολλητοί είναι αυτοί μεταξύ τους. Μαζί πληρώνουν τις πόρνες στα ίδια ξενοδοχεία όπου "παίζουν". Όμως, αυτό είναι το σενάριο για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο.

Βάζουν τον Τραμπ να εξευτελίζει τις αγωνίες τού αμερικανικού λαού και η Χίλαρι παρουσιάζεται σαν "σοβαρή" και "αξιόπιστη" πολιτικός, που θα κάνει αυτά που "πρέπει" όσο σκληρά κι αν είναι. "Ακούγονται" από τον Τραμπ αυτά, τα οποία δεν πρέπει να "ακουστούν" από άλλο "στόμα". Το αποτέλεσμα είναι ιδανικό ..."Ακούγονται" μεν αυτά τα οποία δεν συμφέρουν τα "αφεντικά" να ακούγονται, αλλά ταυτόχρονα δεν τους απειλούν. "Καίγονται", γιατί δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ως επιχειρήματα νέοι και σοβαροί πολιτικοί, γιατί πρόλαβε και τα έκανε "σκουπίδια" ο γραφικός ο Τραμπ.

52Αυτό είναι το κόλπο ...Από τη στιγμή που μερικά πράγματα είναι αναπόφευκτο να μην ακουστούν, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα βάλεις στο λάθος "στόμα". Μόνον με αυτόν τον τρόπο θα εξουδετερωθούν πριν γίνουν επικίνδυνα "όπλα" στη "φαρέτρα" κάποιων ικανών αντιπάλων τους.

Αυτός είναι ο ρόλος τού Τραμπ. Πριν συμβεί το επικίνδυνο και το δυσάρεστο, τα "ακυρώνει" ο Τραμπ με τη γραφικότητά του. Τα δικά τους εγκλήματα γίνονται με τον τρόπο αυτόν μια αναπόφευκτη "πραγματικότητα", την οποία εκφράζουν οι σοβαροί και οι ρεαλιστές πολιτικοί σαν τη Χίλαρι ...Γίνονται ένα "πικρό ποτήρι", το οποίο θα το πιει ο αμερικανικός λαός, επειδή το επιβάλουν οι "καιροί" και η ανθρώπινη "εξέλιξη" και όχι επειδή έγιναν σφάλματα από τον πολιτικό κόσμο ...Ένα "πικρό ποτήρι", το οποίο θα το πιει ακόμα κι αν έχει ενημερωθεί εγκαίρως για την "πίκρα" του ...Δεν μπορείς να αρνείσαι το ποσοστό σου σε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, όταν εσύ είσαι που επιβάλεις σε ολόκληρη την Ευρώπη να δεχθεί τα κύματα των μεταναστών. Άρα, βάζεις τον Τραμπ να το αρνηθεί, για να το "κάψεις". Βάζεις τη φάτσα τού Τραμπ να το εκφράζει, ώστε να το κάνεις να φαίνεται σαν ένα παράλογο και γραφικό αίτημα όμοιο με τον ίδιο.

Είσαι υποχρεωμένος να καταφύγεις στα τεχνάσματα, γιατί δεν μπορείς να αποκρύψεις αυτά, τα οποία πλέον φαίνονται απ' όλους. Δεν μπορείς να σταματήσεις τη συζήτηση αυτή, η οποία έχει ξεκινήσει σήμερα στις ΗΠΑ πάνω στα "ερείπια" από την κατάρρευση της αμερικανικής παραγωγής, χωρίς να "πέσεις" πάνω στη NAFTA. Το σύνολο των όσων άσχημων βιώνει η αμερικανική παραγωγική κοινωνία είναι αποτέλεσμα της NAFTA και ό,τι αυτήν συνεπάγεται ...Κανένα πρόβλημα για αυτούς που την επέβαλαν ...Βάζουν τον Τραμπ να μιλάει για κλειστά σύνορα, καταγγέλλοντας στην ουσία τη NAFTA (Συμφωνία ελευθέρου εμπορίου Βορείου Αμερικής) και "καθάρισες".

Μιλάμε για δοκιμασμένη "φάμπρικα". Βάζεις τον Αμερικανό "Κασιδιάρη" να καταγγέλλει το μεγάλο κόλπο των τοκογλύφων τής Wall Street, για να λεηλατήσουν ολόκληρη την ήπειρο. Βάζεις τον Τραμπ να καταγγέλλει την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων —αλλά και προσώπων—, που —ως γνωστό πλέον σε όλους— ήταν η υποχρεωτική "αντιπαροχή" που έπρεπε να δώσουν οι ΗΠΑ, για να μπορέσουν οι τοκογλύφοι τους να "αλώσουν" τα κράτη τής Αμερικής. Όταν βάζεις τον γραφικό Τραμπ να καταγγέλλει τη NAFTA ως παθών, δεν παραπλανείς μόνον τους Αμερικανούς πολίτες, αλλά προβληματίζεις και τα μελλοντικά θύματα των ίδιων τοκογλύφων.

53Στην εποχή τού ίντερνετ και των ΜΜΕ ο κόσμος είναι πολύ "μικρός". Τον Τραμπ δεν τον ακούνε μόνον οι συμπολίτες του Αμερικανοί ...τον ακούνε και οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι έχουν κι αυτοί πλέον τη δική τους "NAFTA" να ελέγξουν και να αξιολογήσουν. Εφόσον δεν μπορείς να βάλεις τη Χίλαρι να τους πείσει ότι η ΤΤΙΡ είναι συμφέρουσα γι' αυτούς, βάζεις τον Τραμπ να την "ευτελίσει", καταγγέλλοντας την όμοιά της NAFTA. Εφόσον δεν μπορείς να βάλεις τη Χίλαρι να τους πείσει να τη "δεχθούν", βάζεις τον Τραμπ να τους "πείσει" ότι είναι "αναπόφευκτη". Βάζεις τον γραφικό με τη στάση του να εμφανίζει το αρνητικό σαν μια "εξέλιξη" των πραγμάτων, την οποία μόνον οι άσχετοι και οι οπισθοδρομικοί την αντιλαμβάνονται εχθρικά.

Η γραφικότητα δηλαδή τού Τραμπ τούς είναι χρήσιμη όχι μόνον για τις ΗΠΑ, αλλά και για την αντίπερα "όχθη" τού ωκεανού. Εφόσον τα αφεντικά της Νέας Τάξης είναι κοινά για όλους, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Ο Τραμπ είναι χρήσιμος για τα αφεντικά τής Χίλαρι και του Ομπάμα και στην Ευρώπη, γιατί τώρα κι αυτή βρίσκεται στο στόχαστρό τους. Οι ΗΠΑ και οι πολυεθνικές τους είναι βέβαιον ότι θα αντιμετωπίσουν την ΕΕ σαν ένα νέο προβληματικό Μεξικό και με την υπεροχή τους στον τραπεζικό τομέα θα βάλουν "λουκέτο" σε ό,τι τους ανταγωνίζεται και δεν θα μπορούν να αγοράσουν. Με τους τοκογλύφους από "πίσω" τους είναι βέβαιον πως, αν κατορθώσουν και επιβάλουν στη συνθήκη τής TTIP, θα "σαρώσουν" τα πάντα υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. Ούτε καν το κέρδος τού Μεξικού δεν θα έχουν οι Ευρωπαίοι, γιατί ποτέ και καμία πολυεθνική δεν θα εγκατασταθεί στην Ευρώπη, αναζητώντας εκεί τα φτηνά "χέρια".

Είναι τόσο προφανές το εγκληματικό τής συμφωνίας TTIP —καθότι υπάρχει και η πρόσφατη "μαρτυρία" τής NAFTA—, που κρύβουν όλες τις διατάξεις που την αφορούν. Ακόμα και οι Ευρωβουλευτές, οι οποίοι θα κληθούν να την ψηφίσουν, έχουν το δικαίωμα να τη δουν, αλλά όχι να τη φωτογραφήσουν ή να τη φωτοτυπήσουν και να τη διακινήσουν ως έγγραφο. Μιλάμε για αδίστακτους εγκληματίες, οι οποίοι δεν διστάζουν να επιχειρήσουν να παγιδεύσουν στη φτώχεια εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων. Όταν αυτά τα περίεργα τα καταγγέλλει ένας γραφικός "συνομωσιολόγος" και "σεξομανής" όπως ο Τραμπ, αντιλαμβανόμαστε ότι η "εστίαση" μετακινείται από τα γεγονότα και πηγαίνει πάνω του.

Αυτό ήταν και το ζητούμενο της όλης προεκλογικής εκστρατείας, όπως αυτή δρομολογήθηκε από τους τοκογλύφους. Τα "άπλυτα", δηλαδή, τα οποία βγήκαν στη "φόρα", δεν ήταν ένας "εκτροχιασμός" μιας φυσιολογικής προεκλογικής εκστρατείας ...Ήταν προσχεδιασμένο να βγουν τα "άπλυτα" στη "φόρα", γιατί απλούστατα βολεύει τους εγκληματίες να πάει η "μπάλα" στην "εξέδρα". Εφόσον τα αφεντικά αποφασίζουν για τα συμφέροντά τους, φυσικό είναι να τους βολεύει η κουβέντα να πηγαίνει στις κρεβατοκάμαρες των "αχυρανθρώπων" τους, παρά να γίνεται σοβαρή συζήτηση για τα προβλήματα της αμερικανικής κοινωνίας ...Καλύτερα να πηγαίνει η κουβέντα στους γιατρούς και στις κιλότες, παρά στα εγκλήματα ...Καλύτερα να πηγαίνει η κουβέντα στην υγεία τής Κλίντον, παρά στα εγκλήματά της στη Μέση Ανατολή ...Καλύτερα να πηγαίνει η κουβέντα στα πούρα τού Κλίντον, παρά στα εγκλήματά του στη Γιουγκοσλαβία...

54...Τζάμπα είναι η "ροζ" λασπολογία. Μετά από λίγους μήνες κανένας δεν θα θυμάται τίποτε. Θυμάται κανένας τη Λεβίνσκι; ...και αν τη θυμάται πόσο μπορεί να επηρεάζει τις αποφάσεις του; Θα πληρωθούν και μερικές απόμαχες πορνοστάρ να καταγγέλλουν "πικάντικες" λεπτομέρειες από τη ζωή των "αχυρανθρώπων" και θα αποσπάσουν την προσοχή τού κόσμου από τα πραγματικά προβλήματα και άρα από το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών ...Reality Show το έκαναν, όπου κάποιος θα "αποχωρήσει" και κάποιος θα πάρει απλά ένα "βραβείο". Αυτό είναι το επίτευγμά τους και βέβαια αυτό δεν είναι Δημοκρατία. Πάλι καλά δεν ζητάνε από τους Αμερικανούς να πληρώσουν για να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία.

Ακόμα και η σύνδεση του Τραμπ με τον Πούτιν αποτελεί μέρος τού ίδιου "σεναρίου". Άλλωστε και με τον Κασιδιάρη στην Ελλάδα το ίδιο έκαναν. Σε γενικές γραμμές αυτού του είδους ο πολιτικός χειρισμός είναι πλέον ένας "τυφλοσούρτης". Ό,τι δεν συμφέρει τη Δύση των τοκογλύφων να υπάρχει και να τους απειλεί, το πετάνε στον "σκουπιδότοπο" του Πούτιν. Ό,τι δεν θέλουν να ακούγεται, το αποδίδουν στον νέο "δαίμονα" της Δύσης. Όποιον θεωρούν ανεπιθύμητο, τον εμφανίζουν σαν "ενεργούμενο" του Πούτιν. Ένα νέο ψυχροπολεμικό σκηνικό ετοιμάζουν, για να εγκλωβίσουν τους λαούς στις πολιτικές τους. Όπως κάποτε όποιος και ό,τι δεν τους βόλευε εμφανιζόταν σαν "κρυπτοκομμουνιστικό", έτσι και τώρα τα ίδια πράγματα τα εμφανίζουν "κρυπτοπουτινίστικα".

55Ο αναγνώστης καταλαβαίνει πως όλα όσα βλέπουμε είναι μια "παράσταση" με επιλεγμένους "πρωταγωνιστές" που θα νικήσουν και "κομπάρσους", οι οποίοι δέχονται να χάσουν. Ο Τραμπ ανήκει στους δεύτερους. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει επενδύσει στην πολιτική του καριέρα. Κάνει την "πλάκα" του και αυτό του αρκεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι ένα junky της δημοσιότητας ...Ένας εγωπαθής νάρκισσος, ο οποίος πήρε ήδη αυτό το οποίο ήθελε μέσα από την προεκλογική "κούρσα". Εδώ και δύο χρόνια μονοπωλεί τη δημοσιότητα και το ενδιαφέρον τής αμερικανικής κοινής γνώμης. Χωρίς ευθύνες και χωρίς δεσμεύσεις ζει το "όνειρό" του. Ένας αρσενικός Kardasian, που, όπως προβλέπεται, θα χάσει και θα καθίσει στη γωνιά του να απολαύσει τα κέρδη τής μεγάλης δημοσιότητας και βέβαια το security των κρατικών υπηρεσιών ...Ο μεγαλύτερος με διαφορά celebrity των ΗΠΑ.

Δεν θέλει τίποτε άλλο ...Αυτά του αρκούν ...και βέβαια και μερικά μοντέλα και σερβιτόρες να "χαϊδεύει" για το υπόλοιπο του βίου του. Τι να την κάνει τη θέση τού Προέδρου και μάλιστα σε μια περίοδο όπου αναμένονται κοινωνικές εκρήξεις; Τι να τις κάνει τις ευθύνες τού Προέδρου, τώρα που αναγκαστικά θα υπογράφονται κάθε μέρα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας; Τώρα είναι εποχή για να πέσει "ξύλο" και όχι για τζάμπα μεγαλεία. Χαζός είναι να θέλει να πάρει τον "μουντζούρη"; Έτσι κι αλλιώς όποτε θέλει μπορεί να μένει στην Pennsylvania Avenue παραπλεύρως τού Λευκού Οίκου. "Τσίμπησε" —με τη χρηματοδότηση των αφεντικών και τις "ευχές" των δήθεν αντιπάλων— και το μέγαρο του Post Office για να το κάνει ξενοδοχείο και μια χαρά θα είναι ...Καλή ανταμοιβή, για να κάνει τον "σάκο τού μποξ" τής "παράλυτης" Χίλαρι ...Καλή ανταμοιβή, για να κάθεται να τον προσβάλει ο Ομπάμα.

56Η περίπτωση του Τραμπ είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η Δημοκρατία πλέον δεν λειτουργεί. Έτσι κι αλλιώς πάντα υπολειτουργούσε —λόγω του αγγλοσαξονικού σχεδιασμού—, αλλά σήμερα έχει "βραχυκυκλώσει" πλήρως. Μόνον θεωρητικά υπάρχει ο δικομματισμός πλέον στις ΗΠΑ. Μόνον για το θέαμα διατηρούν τα αφεντικά τη διαδικασία των εκλογών, εφόσον μπορούν και ελέγχουν τα πάντα. Δεν υπάρχουν πλέον οι διαχωριστικές "γραμμές" τού παρελθόντος. Όλα έχουν γίνει ένας "χυλός" από δολάρια, διαφθορά, ψέματα ...και, στην περίπτωσή μας, γυναικείες κιλότες. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν διαχωριστικές "γραμμές", όταν ο Μπους ο πρεσβύτερος δεν υπερασπίζεται το κόμμα το οποίο ανέδειξε στην προεδρία τόσο τον ίδιο όσο και τον γιο του και δηλώνει ότι θα ψηφίσει Χίλαρι;

Είναι πλέον φανερό πως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο οριακό. Η παγκόσμια δημοκρατία πλέον —και όχι μόνον η αμερικανική— βρίσκεται σε κατάσταση σήψης. Το φαινόμενο, το οποίο περιγράφουμε, δηλαδή, δεν είναι άσχετο με την Ευρώπη, τον Μπαρόζο και βέβαια την Goldman Sachs, η οποία εντελώς προκλητικά και απροκάλυπτα τον προσέλαβε μετά την ολοκλήρωση της θητείας του. Τα πάντα είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Οι Σιωνιστές Εβραίοι έχουν αλώσει το αμερικανικό πολιτικό σύστημα και χρησιμοποιούν τα μέσα και την ισχύ τού κράτους των ΗΠΑ, για να εξυπηρετούν τα ιδιωτικά τους συμφέροντα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι ελέγχουν τις ΗΠΑ, θέλουν μέσω αυτών να ελέγχουν ολόκληρο τον κόσμο.

Το μόνο, που φοβούνται, είναι ένα "ατύχημα" ...Ένα "ατύχημα", το οποίο δεν είναι απίθανο να συμβεί, όταν υπάρχει ένας αστάθμητος παράγοντας, όπως είναι η βούληση τού λαού ...Ένα "ατύχημα", το οποίο δεν είναι απίθανο, όταν αυτός ο λαός είναι εξοργισμένος απ' αυτά τα οποία βλέπει και δυσαρεστημένος με αυτά τα οποία ζει ...Ένα "ατύχημα", το οποίο είναι πιθανό να συμβεί, αν ο φτωχός κόσμος εκλάβει την ψήφο του ως μια ανέλπιστη ευκαιρία να τιμωρήσει τους πλούσιους και βολεμένους τής Νέας Τάξης...

...Ένα "ατύχημα", το οποίο το είδαμε να συμβαίνει στην Ελλάδα, όπου κυβέρνηση και βολεμένοι νεοταξίτες έβαλαν τον λαό σε ένα δύσκολο δημοψήφισμα και το αποτέλεσμα ήταν το αντίθετο απ' ό,τι περίμεναν ...Ένα "ατύχημα", το οποίο το είδαμε να συμβαίνει στη Βρετανία, όπου οι άνεργοι των "Σάντερλαντ" της επαρχίας τιμώρησαν τους πλούσιους νεοταξίτες τού λονδρέζικου City, οι οποίοι βολεύονταν με την ΕΕ. Αλίμονό τους αν οι Αμερικανοί θελήσουν μέσω μιας "σφαλιάρας" στη Χίλαρι να τιμωρήσουν τη Νέα Τάξη των βολεμένων και των τοκογλύφων. Αλίμονό τους, δηλαδή, αν ο αμερικανικός λαός δει τις εκλογές ως ένα ιδιότυπο "δημοψήφισμα" για την Νέα Τάξη ...Θα τους χτυπήσει αλύπητα.

Αυτός βέβαια είναι και ο μεγάλος εφιάλτης τους ...Ένας εφιάλτης, ο οποίος δεν αφορά μόνον τους Σιωνιστές τοκογλύφους, αλλά και τα δολοφονικά "δουλικά" τους ...Ένας εφιάλτης, ο οποίος αφορά και όλους τους συνενόχους τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τής Γης. Όλα τα "σκουπίδια", τα οποία έχουν προδώσει τους λαούς τους και κυβερνούν τις χώρες τους ελέω Νέας Τάξης, έχουν λόγο να ενδιαφέρονται για τα συμβαίνοντα στις ΗΠΑ 57...Έχουν λόγο να ενδιαφέρονται για τους εκλεκτούς των αφεντικών τους. Είναι δηλαδή θέμα προσωπικής τους ασφάλειας η επιβίωση της Νέας Τάξης στις ΗΠΑ. Δεν είναι τυχαίο, δηλαδή, ότι ακόμα και οι σταλινικοί χαφιέδες —στους οποίους αναφερθήκαμε— τάσσονται αναφανδόν υπέρ τής Χίλαρι. Δεν σέβονται καν τα προσχήματα. Τσίπρας, Μέρκελ, Σόιμπλε, Ρέντσι, Κάμερον, Μέι, Ολάντ κλπ. ...Όλο το "σκουπιδαριό", που πρόδωσε την Ευρώπη, τάσσεται με τη Χίλαρι και άρα με τους νέους εργοδότες τού σταλινικού Μπαρόζο. Όλοι όσοι για τον άλφα ή βήτα λόγο "τιμωρήθηκαν" από τους λαούς τους σε δημοψηφίσματα, είναι κατά "σύμπτωση" υπέρ τής Χίλαρι. Αυτό και μόνον να σκεφτεί ένας Αμερικανός ψηφοφόρος, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για εφιάλτη. Μέχρι να ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία, όλοι αυτοί θα είναι σε "συναγερμό" επιβίωσης. Ως εκ τούτου θα κάνουν και θα πουν οτιδήποτε θα τους βοηθήσει να φέρουν εις πέρας τον σχεδιασμό τους, ώστε να μην μπουν σε περιπέτειες. Θα κάνουν τα πάντα, για να μην βρεθούν "απέναντι" στον λαό σε μια δημοψηφισματικού τύπου "διελκυστίνδα".

Θα προσπαθήσουν να τον δελεάσουν με όλα τα μέσα. Θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την όποια δημοφιλία έχουν οι δικοί τους "υπάλληλοι". Γι' αυτόν τον λόγο βλέπουμε τα απίθανα. Γι' αυτόν τον λόγο βλέπουμε να χρησιμοποιούν όλους τους γνωστούς Celebrities ...Από τον Μπόνο και τη Λόπεζ μέχρι τη Μαντόνα, οι πάντες έχουν βγει στο κυνήγι τής "αλεπούς" και υπόσχονται στους πάντες τα πάντα και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα ΠΑΝΤΑ. Όλα τα γνωστά "κλισέ" των politically correct της Νέας Τάξης θα τα στρέψουν εναντίον τού Τραμπ γιατί ο ΙΔΙΟΣ τα "έλκει" σύμφωνα με το "σενάριο".

Θα βγουν οι "ευαίσθητοι" να τον κατηγορήσουν για ρατσισμό, οι γυναίκες για σεξισμό και μέχρι και οι Εβραίοι μπορεί να θυμηθούν πως είναι αντισιωνιστής. Αυτός θα τους κάνει "πάσες" και αυτοί θα "καρφώνουν" μέχρι τις εκλογές. Σε αυτό το στημένο "παιχνίδι" για την ομαλή διαδοχή τού Δικτάτορα της Ουάσιγκτον πρωταγωνιστεί με τον πιο γελοίο τρόπο και ο ίδιος ο Ομπάμα. Είναι θέμα επιβίωσης γι' αυτόν να κάνει τον Καραγκιόζη, γιατί, αν γίνει κανένα "ατύχημα" και νικήσει ο παντελώς αναξιόπιστος "κομπάρσος", τίποτε δεν είναι σίγουρο. Ζούμε σε έναν κόσμο επικίνδυνο, όπου η πληροφορία τρέχει πιο γρήγορα κι απ' την ταχύτητα τού φωτός.

Είτε αυτός ο "κομπάρσος" υποχωρήσει από τις κόκκινες "γραμμές" τής Νέας Τάξης εκούσια —γιατί δεν τον αφορούν— είτε ακούσια —λόγω αδυναμίας— οι προκάτοχοί του κινδυνεύουν να έχουν την τύχη τού Χίτλερ και του Μουσολίνι. Αυτό το γνωρίζει ο Ομπάμα και αυτό τον τρομοκρατεί. Είναι πολύ νέος και έχει πολύ μικρά παιδιά για να κάνει τη ζωή τού ελεύθερου-"φυλακισμένου" Κίσινγκερ. Αν αντιληφθούν τον ρόλο του τα εκατομμύρια των θυμάτων του, δεν θα είναι εύκολη και μακρά η παραμονή του σε αυτόν τον Πλανήτη.

58Κάποιος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τους θανάτους εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων και τη δυστυχία εκατομμυρίων, έχει σοβαρούς λόγους να παριστάνει τον κλόουν, για να διεκδικήσει μια υποτυπώδη συμπάθεια από τον κόσμο ...Έχει σοβαρούς λόγους να αγωνιστεί, για να μην "σπάσει" η "αλυσίδα" τής συνενοχής ...Έχει σοβαρούς λόγους για να εξασφαλίσει την "ενθρόνιση" ενός αδίστακτου διαδόχου, ο οποίος θα τον προστατεύσει με όλα τα μέσα, όπως έκανε και ο ίδιος με τον προκάτοχό του όταν ήταν η δική του η σειρά ...Έχει σοβαρούς λόγους να κάνει τα αδύνατα δυνατά, για να εκλεγεί η "συμμορίτισσα" Κλίντον και να συνεχίσουν οι ΗΠΑ να προσφέρουν ασυλίες στους εκλεκτούς τους —ακόμα κι όταν ο κόσμος θα θέλει να τους "φάει" ζωντανούς—

Το κακό για όλους αυτούς είναι ότι το σύστημα το ίδιο δεν μπορεί να επιβιώσει. Είναι τόσο κακοσχεδιασμένο, που είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει. Δεν αρκεί ο "υπάλληλος" Πούτιν, για να "μαντρώσει" τους λαούς γύρω από τον κατ' ευφημισμό "Πλανητάρχη". Δεν φτάνουν τα "δόντια" τής ρώσικης "αρκούδας", για να εγκλωβίσουν τους λαούς στη "στάνη" των "λύκων". Δεν λειτουργεί το δίπολο, το οποίο νόμιζαν ότι θα τους προστάτευε. Έφτιαξαν ένα πολύ κακό αυτοκρατορικό σύστημα, το οποίο πρέπει να εγκληματεί καθημερινά, για να επιβιώσει στον λίγο χρόνο που έχει στην διάθεσή του και ταυτόχρονα έβαλαν τον εγκληματία αυτοκράτορα να "κάθεται" σε ένα αδύναμο και νομικά απροστάτευτο "σκαμνάκι" αιρετού άρχοντα.

"Θρόνο" μόνιμου αυτοκράτορα δεν μπορούσαν να φτιάξουν και νόμισαν ότι τη μονιμότητα θα την κατακτήσουν με τις εξυπναδούλες των "στημένων" reality shows. Τώρα οι αιρετοί δικτάτορες τρέμουν για το μέλλον τους και έχουν αρχίσει τα σφάλματα που τους εκθέτουν. Είναι θέμα χρόνου αυτό το φονικό σύστημα να πάρει μαζί του αυτούς τους φονιάδες. Είναι θέμα χρόνου να φτάσει το πρόβλημα στα "αφεντικά" τους ...Πεντακόσιοι άνθρωποι "είναι δεν είναι" αυτοί, οι οποίοι σήμερα "ματώνουν" την ανθρωπότητα των 6 δισεκατομμυρίων μελών ...Πεντακόσιοι άνθρωποι, οι οποίοι εύκολα επανδρώνουν ένα θεματικό "πάρκο" τού φασισμού ...κάπου στη Σιβηρία.

...Τικ τακ ...τικ τακ ...τικ τακ ...τελειώνει ο χρόνος...




Τραϊανού Παναγιώτης

Δημιουργός της θεωρίας του Υδροχόου. 

πηγη http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/10/amerikanikes-ekloges-2016.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .