Ομπίντα και Τσίπρας...


Δείξε μου ποιον θαυμάζεις να σου πω ποιος είσαι...
Ο Τσίπρας πήγε να δει την παράσταση "Ομπίντα" της οποίας αντικείμενο είναι η ζωή του Νίκου Ζαχαριάδη*.
Στην παράσταση όμως βρέθηκαν κάποιοι που διαμαρτυρήθηκαν και γιούχαραν τον ψευτοπρωθυπουργό τότε ανέλαβε ο συγγραφέας και παρουσιαστής του έργου, Γιώργος Κοτανίδης, ο οποίος ζήτησε να ηρεμήσουν τα πνεύματα, λέγοντας πως «το θέατρο μας ενώνει» και μάλλον ξεχνώντας ότι ηθοποιός σημαίνει και κάτι άλλο.
Όταν λέμε μας ενώνει , πως μπορεί να ενώσει αυτούς

που εμπιστεύτηκαν το μέλλον τους με κάποιους που τους πρόδωσαν. Πως να συμπορευθούμε ακόμη και πως να καθίσουμε στο διπλανό κάθισμα με κάποιον ανήθικο ψεύτη υποκριτή, κάποιον βρώμικο. Κάποιος θα έλεγε ε και καλά δεν πειράζει αλλά δεν έχω δει κανέναν όταν κάνει μπάνιο στην πισινά όταν υπάρχει ένα σκατό που επιπλέει δίπλα του να συνεχίζει το κολύμπι του .
ΕΝΑ ΣκΑΤΟ που περιφέρεται ανάμεσα μας είναι και οι Συριζαίοι, υποκριτές, βρώμικοι και προδότες με χρυσό περιτύλιγμα που αντί να "εκμεταλλευτούν" την ΜΙΑ και μοναδική ευκαιρία που τους έδωσε ο ΛΑΟΣ ώστε να τον βοηθήσουν αυτοί τον φερθήκαν άτιμα..
Πώς να συμπορευτεί κάποιος με κάποιους που τον προδώσαν που την ώρα που "πνιγότανε" αντί να ΔΏΣΕΙ ΤΟ ΧΈΡΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΆΤΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, η εμπιστοσύνη χτίζετε με πολύ κόπο και γκρεμίζετε σε μια στιγμή, και οι Συριζαίοι φερθήκαν με τον χειρότερο τρόπο ως γνήσιοι σταλινικοί.
Δόξα το θεό να λέμε που ακόμη κρατάνε κάποια "προσχήματα" , δεν νομίζω για πάντα αν μπορέσουν.
Γιαυτό κύριοι Συριζαίοι καλό είναι να μην πατάτε πουθενά γιατί είσαστε τα σκατά της "πισίνας" σε μια καθαρή Ελλάδα που υποφέρει εσείς χαμογελάτε με τους κατακτητές χαριεντίζεστε λες και σας ψηφίσαμε για να κάνετε βίζιτα.
Δεν σας ψήφισε ο λαός για να κάνετε τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ καραγκιόζηδες είχαμε κι άλλους, σας ψήφισε γιατί πουλήσατε πατριωτισμό ελπίδα και τιμωρία προς τους άλλους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

υ.γ διαβάστε στο παρακάτω άρθρο πιο πριν απο το forza-traianou για τον ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ για να δείτε ποιους ανθρώπους έχουμε δίπλα μας και ποιους ακόμη τους δίνουμε μισθό, δείτε τι θαυμάζουν.
Έτσι για να δούμε από που "πηγάζει" και αυτή η φαντασία στο να καταργήσουμε τα πάντα που μας κρατάνε ζωντανούς σαν λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .