Novartis σκάνδαλο μεγατόνων 4500 ΓΙΑΤΡΟΙ,ΑΓΝΩΣΤΟΝ ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

samar1ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Novartis: ΔΕΙΤΕ πως εμπλέκονται ο αρχισκευωρός Σαμαράς και οι υπουργοί της ΝΔ! Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις! (φωτο&βιντεο)


Ο θυμόσοφος λαός έχει μια συγκεκριμένη φράση για κάποιον που βρίσκεται διαρκώς εμπλεκόμενος σε όζουσες καταστάσεις και σκάνδαλα: Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις!
Αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα στον
αρχισκευωρό Σαμαρά, καθώς όπως φαίνεται ο ίδιος και η συμμορία του εμπλέκονται στο σκάνδαλο μεγατόνων της Novartis, το οποίο θα απασχολήσει σύντομα την ελληνική Δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά” το οπτικοακουστικό υλικό από το εσωτερικό κύκλωμα της εταιρείας στην Ελλάδα «προκαλεί δέος», καθώς όπως αναφέρεται ακούγονται ονόματα πολιτικών οι οποίοι ενδιαφέρονται να ικανοποιήσουν τα αιτήματα της εταιρείας, να πληρωθούν από τον ΕΟΠΥΥ.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ακούγονται ανατριχιαστικές διαβεβαιώσεις πρώην στελέχους της Novartis για πιέσεις σε υπουργούς, οι οποίοι συνεργάζονται μαζί τους, ενώ άλλο ανώτατο στέλεχος εμφανίζεται να “ασχολείται προσωπικά” με την υπόθεση της φαρμακευτικής εταιρείας.
Οι υπηρεσίες των ΗΠΑ, όπως το FBI είναι σε γνώση του περιεχομένου του βίντεο, γνωρίζουν ότι ακούγονται ονόματα τεσσάρων πρώην υπουργών μεγάλου βεληνεκούς τους οποίους το μεγαλοστέλεχος της Novartis επικαλείται λέγοντας πως θα παρέμβουν προκειμένου να μην προχωρήσει η δικαστική έρευνα για την εταιρεία.

Η έρευνα για αθέμιτες μεθόδους με μίζες για την προώθηση των προϊόντων της Novartis βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μετά και την έφοδο των ελληνικών αρχών στα γραφεία της Novartis στη Μεταμόρφωση όπου κατασχέθηκαν έγγραφα και ηλεκτρονικό υλικό.
Εμείς απλά να θυμίσουμε τις συναντήσεις του Σαμαρά στις 17 Δεκεμβρίου 2012: Στην σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στην οποία συμμετείχαν οι επικεφαλής των θυγατρικών εταιρειών των πολυεθνικών επιχειρήσεων οι οποίες έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να προχωρήσουν σε αύξηση της απασχόλησης στις εταιρείες τους όσο και στην παραμονή των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, παρευρέθηκε την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Novartis Ηellas» Georg Schroeckenfuchs.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της «Novartis Hellas» επανέλαβε την πρόθεση της μητρικής εταιρείας να διατηρήσει τις δραστηριότητές της στη χώρα μας και ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά η κυβέρνηση να προχωρήσει, από την πλευρά της, στη ρύθμιση των οικονομικών της υποχρεώσεων έναντι των εταιρειών.
Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τους παρισταμένους ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών της τώρα, καθώς η χώρα έχει περάσει πλέον το στάδιο της επιβίωσης και έχει υπερφαλαγγίσει το ενδεχόμενο του grexit.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
* Στην φωτό ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Novartis Ηellas» Georg Schroeckenfuchs.
xryshaygh.com

  https://www.youtube.com/watch?v=1wAGWKt0ogc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .