ΕΛΛΑΔΑ 2017 Κλείνει, ενοικιάζεται, πωλείται...




και εμείς θεατές κάτι περιμένουμε...

 Μια ηλικιωμένη προσπαθεί
να πληρώσει τα φάρμακά της αφήνοντας τη βέρα της αντί για χρήματα στο Φαρμακείο. 
 Ένας πατέρας τριών ανήλικων παιδιών παθαίνει έμφραγμα μόλις του ανακοινώνουν πως απολύθηκε.
 Ένας τριαντάχρονος πουλάει το νεφρό του στο ιντερνέτ για δυο χιλιάδες ευρώ.
 Σε περίπτωση που βρεθεί πελάτης μπορεί, λέει, να συζητήσει την τιμή. Έτσι κι αλλιώς το προϊόν είναι για σκότωμα και τα λεφτά τα έχει ανάγκη… 

Τα νοσοκομεία κλείνουν και δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τα βασικά ΟΜΩΣ έχουν προσλάβει κάποιους και καλά "μετανάστες" που ούτε ελληνικά δεν ξέρουν ούτε στην ευρωπαϊκή ένωση ανήκουν.
Οι οδηγοί  καλούνται να πληρώνουν διόδια για Αθήνα Θεσσαλονίκη όσο του 1/3 του μισθού  του βασικού.
Τα αυτοκίνητα σκουριάζουν στους δρόμους άδεια από οδηγούς, πινακίδες και βενζίνη και ενώ θα έρθει το 2018 και πρέπει να πληρώσουν για ένα αυτοκίνητο που κοστίζει κάτω από 500€ τέλη 250€
Κάποιοι έβαλαν Βουλγαρικές πινακίδες πήγανε τις επιχειρήσεις εκεί και πηγαινοέρχονται για να γλυτώσουν από το ληστρικό παράλογο  κράτος που ζητάει γη και ύδωρ προκειμένου να αντέξει στην εξουσία λίγο ακόμα χρόνο και στα @@ τους αν δεν μείνει κανένας Έλληνας άλλωστε το είπε και ο βλαμμένος που το παίζει πρωθυπουργός "κλείνουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες" άσχετος ως εκεί που δεν πάει αφού έχει ξεπεράσει και τον ΦΑΤΣΕΑ (δες το βίντεο) Τον Γιωργάκη κοροϊδεύαμε χειρότερος μας κορόιδεψε .   
Οι λαϊκές συνοικίες της επαρχίας και της πρωτεύουσας τείνουν να καταστούν απροσπέλαστες με τα χιλιάδες νέα άτομα που τοποθετούν από κάθε γωνιάς της γης και που δεν έχουν κανέναν σεβασμό προς τους γηγενείς και κανέναν ενδοιασμό. Δεν σέβονται τίποτα αλλά  έχουν κατα νου να αλλάξουν και τις δικές μας συνήθειες προκειμένου να γυρίσουμε στον μεσαίωνα...
Οι έλεγχοι υγείας περιττεύουν.
 Η αστυνομία αδύναμη στις δεκάδες συμμορίες που ελέγχουν την νύχτα και την μέρα.  Σε λίγο θα έρθουν και οι ιδιωτικές που θα προστατεύουν τα ξένα συμφέροντα από τους γηγενείς που τους κυνηγάνε ακόμα και για 500€
Το κεκτημένο εργασιακό δεν υπάρχει. Ο κατώτατος μισθός αναμένεται σε λίγο να αγγίξει τα 300 ευρώ Και τα έξοδα για έναν εργένη μπορεί να φτάνουν τα 600€ χωρίς να κάνει τίποτα να είναι καλά γονείς και παππούδες αλλά και αυτό δεν αρέσει στον τσακαλώτο που φωνάζει να κοπούν τα περισσευούμενα μιας και το κράτος λέει φροντίζει για αυτούς .
Καλά αν έχεις οικογένεια και δεν έχεις δουλειά την έκατσες την βάρκα πας κατευθείαν για Δαφνί...
 Οι απλήρωτες υπερωρίες των εργαζομένων αγγίζουν ύψη ρεκόρ.
 Το όριο συνταξιοδότησης ανέβηκε στα εξήντα επτά έτη.
Τα μισά νοικοκυριά της Ελλάδας δεν θα έχουν θέρμανση το φετινό χειμώνα λόγω ακρίβειας των καυσίμων και ας είναι στον "πάγο" εκείνη η τεράστιας στρατηγικής πατέντα του Πέτρου Ζωγράφου. 
Το ακούς ρε ΡΕΜΑΛΙ  ΨΕΥΤΗ Θεόδωρε Καρυπίδη η κάνεις τον ρωμαίο αυτοκράτορα τώρα που πήρες την θεση Π@π@ρι
που έλεγες εξυπνάδες οτι κανένα σπίτι ΚΡΥΟ και οι αλλοι κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη ΑΛΗΤΕΣ...
Άποροι μένουν καθημερινά χωρίς ηλεκτροδότηση επειδή δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι.
Στα σχολεία οι καθηγητές καίνε βιβλία στο προαύλιο.
Τα βιβλία γράφουν “διανέμεται δωρεάν” και κοστίζουν μέχρι και επτά ευρώ το ένα.
Οι αυτοκτονίες συμβαίνουν πια σε ημερήσια βάση και ολοένα και αυξάνονται. Οι Έλληνες δεν έχουν φαντασία και αυτοκτονούν χωρίς να πούνε μια λέξη για να ακούσουν όλοι αυτοί που τους οδηγήσανε σε αυτήν την μοίρα.
Όσοι επιβιώνουν νιώθουν ένοχοι που παραμένουν στη ζωή.
Όσοι έχουν να φάνε κοιτάζουν γύρω τους και νιώθουν τύψεις που οι ίδιοι έχουν ακόμη ένα πιάτο φαγητό μπροστά τους.
. Οι άνθρωποι γελάνε γράφοντας το γέλιο τους με λέξεις στην οθόνη ενώ οι ίδιοι παραμένουν σιωπηλοί.
Η πραγματική επικοινωνία κοστίζει, η εικονική επαφή αντικαθιστά την έξοδο για έναν καφέ ή ένα ποτό στην πόλη εφόσον οι περισσότεροι ζουν με δανεικά και δεν το αντέχουν.
Τα pixel  παίρνουν τη θέση των βλεμμάτων και των ήχων μιας φιλικής φωνής.
Ο καιρός παγώνει. H μοναξιά μένει αμοίραστη. Και βουβή.
Η υγρασία του φθινοπώρου φαίνεται να πέφτει πάνω στα ευάλωτα ανθρώπινα μυαλά και να τα σαπίζει.
Τα κάνει να κολλάνε. Τα σκουριάζει αλύπητα και τα διαβρώνει
. Η πάλαι ποτέ γοητευτική μυθολογία της παρακμής έχει γίνει επαίσχυντος τρόπος ζωής.
2017 και οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλη κοροϊδία τους έχουν κοροϊδέψει όλοι δεξιοί αριστεροί κεντρώοι όλοι μαζί έχουν πιεί το αίμα των παπούδων τους των γονιών τους και τώρα πίνουν και το δικό τους σκέτοι βρυκόλακες οι πολιτικοί μας που τάζουν λαγούς με πετραχείλια στους βλάκες μιας και δεν τιμωρείται κανείς όσα ψέμματ ακαι να πει όσες προθεσμίες και να πάρει.
Πρόσφατο παράδειγμα το τσογλάνι που ακούει στο όνομα Αλέξης Τσίπρας καμιά τσίπα και με μια δικαιολογία ΠΡΟΣΠΑΘΩ για το καλύτερο .
Ναι αλλά εμείς δεν σε ψηφίσαμε για να κάνεις το καλύτερο που μπορείς μιας και είσαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ  "εμείς" σε ψηφίσαμε για να κάνεις αυτά που είπες οτι  μπορείς και θέλαμε. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΑΛΕΞΗ.   
 Μια φίλη μου είπε οτι οι Έλληνες δεν ερωτεύονται και παραξενεύτηκε γιατί;
. Βρωμιά, φτώχεια, λυπημένοι άνθρωποι. Οι νέοι δεν γεννάνε. Πετσοκομμένες οι ελπίδες τους, σκόρπια φραγκοδίφραγκα σε σπασμένο παιδικό κουμπαρά.
Oi  ηλικιωμένοι κοιτάζουν τα σύννεφα και παρακαλάνε να σωθούν πριν έρθει η σειρά τους να γίνουν στα γεράματα οι άρχοντες των σκουπιδιών.
 Ένας λαός αργοπεθαίνει καρέ καρέ, πακέτο πακέτο και αυτοί γελάνε...ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΕΝΕ ποια ανάπτυξη και πότε χειρότερο παραμύθι και απο αυτό που τρώνε οι θεσσαλονικείς μετρό.
Οι κακομοίρηδες μπαίνουν σε βαγόνια να δούνε πως θα είναι λες και το μετρό θα δώσει δουλειά είπα δουλεία και θυμήθηκα τους χιλιάδες άνεργους που έχει η χώρα και που περιμένουν να κερδίσουν το τζόκερ απο εκεί και πέρα η Ελλάδα έγινε όλη μαζί ένας ΚΟΥΛΟΧΑΙΡΗΣ φωνάζαμε τάχα όταν ήρθαν τα καζίνο στην πολη μέσα και τώρα τα βάλαμε και στις γειτονιές μας.
Δίνουν δουλείες σε κάποιους  λένε οι πονηροί και κλείνουν σπίτια κάθε μέρα.      
Μηδέν σχεδιασμός και πρόγραμμα σε ότι μπορεί να φέρει ανάπτυξη αλλά στα άλλα όλα τυπικοί να περάσουν οι Έλληνες το ΚΤΕΟ να έχουν ακριβά ασφάλιστρα και ας υπάρχουν χιλιάδες "μετανάστες" που δεν πληρώνουν τίποτα και χωρίς να είναι στην ευρωπαϊκή ένωση .
Εκεί κανονίζουν Οι νυφίτσες του Κράτους οι δικηγόροι μαζεύουν οι φουκαράδες έρχονται αυτοί και τσεπώνουν μαύρα λεφτά για να τους έχουν μέσα στο κράτος .
Από την άλλη οι Γιατροί (ΟΧΙ ΌΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΛΈΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΆ) αλλά το πρωί τους ψάχνεις γιατί κρύβονται και το μεσημέρι πουθ σχολάν σου κλείνουν το μάτι η το λένε στην νοσοκόμα να στο πει οτι το απόγευμα θα σε κοιτάξει καλύτερα (75€) αντε ρε πουστηδες φυλακή θέλετε ΄'ολοι λαμόγια.

Οίκτος πουθενά από όλους αυτούς κυνηγάνε οτι κινείται όταν όμως κάποιος ξεσπάει και τους κυνηγάει αρχίζουν τα παρακάλια ότι είναι βάρβαροι και καλά  
Κλείνει, ενοικιάζεται, πωλείται. Εξαντλείται.
Μπορώ να γράφω μέρες αλλά και εσεις τα ξέρετε να μην σας ζαλίζω...
υ.γ ευτυχώς για τούς έλληνες έχουν κρυμένο ΑΣΣΟ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΊΑΝΟΥ όταν καταλάβουν τι δώρα έχει για εμάς τότε θα κλάψουν πολλοί ΑΛΗΤΕΣ.
ΑΚΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΕ ;
ΕΣΥ ΑΛΕΚΟ
ΕΣΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ;΄ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ ΑΚΟΥΤΕ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .