...Το μεγάλο "πλυντήριο". Η κυβέρνηση-Τσίπρα στον ρόλο που κάποτε έπαιξε η Χούντα.


Τώρα είναι φανερό ότι μπαίνουμε στην δεύτερη φάση τού εγκλήματος της Μεταπολίτευσης ...Στη φάση που πρέπει οι πραγματικοί εγκληματίες να σβήσουν τα ίχνη τους και - αν μπορούν - να "φορτώσουν" το έγκλημά τους σε κάποιο "κορόιδο" ...Τώρα που "έπεσαν" οι υπογραφές των Μνημονίων και των δανείων από τους "συμμορίτες", θα πρέπει οι εγκληματίες να σωθούν από την οργή τού κόσμου, η οποία είναι καθαρά θέμα χρόνου να ξεσπάσει, εξαιτίας των συνεπειών τού Μνημονίου ...Όταν πραγματικά θα αποκαλυφθούν οι συνέπειες αυτών των εγκλημάτων και δεν θα υπάρχουν ούτε μισθοί ούτε συντάξεις για να δοθούν στον ταλαίπωρο λαό.
Αποτελεί λοιπόν επιτακτική ανάγκη η διάσωση αυτής της συμμορίας ...Η διάσωση αυτής της υπερπολύτιμης συμμορίας. Πετυχημένη πρακτική δεν έχεις λόγο να την αλλάξεις και όλοι αυτοί γνώριζαν πώς να επιχειρήσουν μια νέα διάσωση, εφόσον την είχαν δοκιμάσει επιτυχώς κι άλλη φορά. Για να σωθεί εκ νέου η συμμορία, θα έπρεπε απλά να επαναλάβουν τις παλιές τεχνικές διάσωσής της ...Τεχνικές, οι οποίες θα έχουν ως στόχο να την προστατεύσουν σε ένα κρίσιμο διάστημα και εν καιρώ να "αποκαταστήσουν" τη φθαρμένη εικόνα της ...
Μέσω της διάσωσης της συμμορίας να διατηρούν και οι ίδιοι τον έλεγχο της Ελλάδα στο μέλλον.
 "Μεταφερόμαστε", δηλαδή, στην προ Χούντας εποχή, όπου η ίδια συμμορία, αφού είχε επίσης υπογράψει βασιλικές προίκες, Μνημόνια και δάνεια, σχεδίαζε τη "διαφυγή" της, "φορτώνοντας" τα πάντα στη Χούντα. Σε αυτό το σχέδιο "διαφυγής" δεν ήταν μόνοι τους οι συμμορίτες, εφόσον ήταν απαραίτητοι στα αφεντικά. Δεν θα ήθελαν αυτά τα αφεντικά να αφήσουν τους συνεργάτες τους εκτεθειμένους σε κίνδυνο και δεν τους συνέφερε να το κάνουν, εφόσον μπορούσαν μέσα σε λίγα χρόνια να τους ξαναχρησιμοποιήσουν, χωρίς να συμβεί το παραμικρό ...Λίγο "ξέπλυμα" ήθελαν μόνον σε κάποια "κολυμπήθρα" του Σιλωάμ της "αλλοδαπής" και θα ήταν πάλι σαν "καινούργιοι".
Όπως έφυγε ο ανώμαλος θείος ως βρόμικος Τριανταφυλλίδης και γύρισε σαν πεντακάθαρος "σωτήρας", έτσι μπορεί να γίνει και με τον ανιψιό ...Τον ανιψιό, ο οποίος μάλιστα ήταν "θύμα" δολοφονικής απόπειρας ...προφανώς για τον "πατριωτισμό" του. Γι' αυτόν τον λόγο τον βαστάνε τώρα στη Βουλή ...Του εξασφαλίζουν την ασυλία και τον έχουν στην αναμονή μέχρι να "επιστρέψει". Τώρα, δηλαδή, είναι η περίοδος του "γκολφ" για τον ανιψιό. Γνωρίζει από την αρχή ότι η "σωτηρία" του είναι ο Τσίπρας και τον "δουλεύει". Περιμένει να "καεί" ο "πιτσιρικάς", για να τον "καλέσουν" τα αφεντικά ...Τα αφεντικά, τα οποία στο μεταξύ μεριμνούν για τον σχεδιασμό διαφυγής τών υπόλοιπων εγκληματιών ...Τα αφεντικά, τα οποία κάποτε βρήκαν κάποιους ασήμαντους Συνταγματάρχες για να γλιτώσουν τους "εκλεκτούς" τους και σήμερα βρήκαν κάποιους επίσης ασήμαντους Σταλινικούς για να κάνουν ξανά τη δουλειά τους.
 Όσο κι αν αυτό το οποίο θα πούμε φαίνεται παράξενο, η κυβέρνηση-Τσίπρα έχει προβλεφθεί να παίξει τον ρόλο αυτόν, τον οποίο έπαιξε στην προηγούμενη όμοια "παράσταση" η Χούντα ...Τον ρόλο αυτού, ο οποίος θα "σπάσει" το μονοπώλιο της εξουσίας τής συμμορίας, μόνο και μόνο για να "χρεωθεί" μια μεγάλη "ανωμαλία" ...Μια "ανωμαλία" αναπόφευκτη, εφόσον οι συνέπειες των εγκλημάτων τής συμμορίας είναι ανυπολόγιστες. Αυτός θα χρεωθεί τα ΠΑΝΤΑ και αυτό θα επιτρέψει στους εγκληματίες να γυρίσουν σαν "σωτήρες" ...Αυτός θα παίξει τον "κυρωτικό" εκείνο ρόλο, τον οποίο έχει ανάγκη η συμμορία και οι προστάτες της, προκειμένου να "μονιμοποιηθούν" και να νομιμοποιηθούν τα εγκλήματά τους. Τι σημαίνει αυτό; ...Επανάληψη της διάσωσης των "εκλεκτών" ...Ίδιοι στόχοι, διαφορετική "προσέγγιση" επίτευξής τους.
Το 1967 η Ελλάδα - με δανεικά - είχε τυπικά ρυθμίσει την αποπληρωμή των χρεών της στους Γερμανούς και η Χούντα έπρεπε να "στηθεί", ώστε να "μεταφέρει" την "υποχρέωση" εκείνη σε μια τραγική καθημερινότητα για τον λαό. Είχε "στηθεί" σαν "σκιάχτρο", για να μην αντιδράσει βίαια ο λαός από τις συνέπειες εκείνης της πληρωμής, οι οποίες ήταν δυσβάστακτες ...Το αντίστοιχο, δηλαδή, που γίνεται σήμερα. Το 2015 η Ελλάδα έχει ήδη δανειστεί, για να αποπληρώσει άμεσα το σύνολο των παράνομων χρεών της και στη πραγματικότητα έχει "μετακινήσει" το πρόβλημα στο μέλλον ...Έχει μετακινήσει το πρόβλημα στις "πλάτες" των επόμενων γενεών.
Αυτό το δυσοίωνο σε βαθμό τρόμου μέλλον πρέπει να διαχειριστούν και - όπως είναι φυσικό - όλοι φοβούνται την λαϊκή αντίδραση. Όλα είναι ίδια με τις ημέρες πριν τη Χούντα και απλά ακολουθείται μια κάπως διαφορετική τακτική. Απλά η Χούντα θα κατέστειλε με τη βία την οργή τού λαού απέναντι στους εγκληματίες που δημιούργησαν το χρέος, ενώ η κυβέρνηση-Τσίπρα θα εξέφραζε η ίδια την "οργή" τού λαού, ο οποίος όμως θα αναγνώριζε το χρέος αυτό. Η Χούντα θα "συμπίεζε" την οργή - αν χρειαζόταν - , ενώ η κυβέρνηση-Τσίπρα θα την "αποσυμπίεζε" - αν χρειαζόταν - ...Διαφορετική τακτική, ίδιος όμως στόχος, που ήταν και είναι ο έλεγχος των αντιδράσεων του λαού ...Διαφορετική "αφετηρία", αλλά όμοιος "τερματισμός"...
...Γιορτή είχε η συμμορία με τη νίκη τού Τσίπρα στις εκλογές ...Γιορτή, που δεν κρυβόταν. Γι' αυτόν τον λόγο ο υπέργηρος Μητσοτάκης εμφανίστηκε στη Βουλή ...Ο Αποστάτης, ο οποίος μας οδήγησε στο reset τής Χούντας, πήγε να δει με τα "μάτια" του και το reset τής Μεταπολίτευσης ...Μιλάμε για τη "γιορτή" τής Δημοκρατίας. Αν δεν υπήρχε το "ατυχές" εγχείρημα του ηλίθιου γιου τής Μαργαρίτας να ιδρύσει το δικό του κόμμα και να αποτύχει να εισέλθει στη Βουλή, η συμμορία θα "γιόρταζε" τον απόλυτο θρίαμβό της ...Όλοι οι γόνοι, οι οποίοι πρόδωσαν τον λαό, κατάφεραν και είχαν μπει μέσα στη Βουλή με ψήφους αυτού του λαού. Ούτε οι γονείς τους τα είχαν καταφέρει τόσο "καλά" ...Οι προδότες μέσα στη Βουλή με κρατικό μισθό και βουλευτική ασυλία. Ούτε βάρκες φυγάδευσης - σαν του Μητσοτάκη - ούτε ψεύτικα διαβατήρια - σαν του Καραμανλή - ούτε "κρυφτό" στις σοφίτες - σαν τον Ανδρέα—.
Μιλάμε για "θρίαμβο" ...Δύο συνονόματοι ανιψιοί τού ανώμαλου μέσα στη Βουλή ...Δύο παιδιά τού Αποστάτη μέσα στη Βουλή. Ο "κυρίαρχος" λαός και πάλι είχε "νικήσει". Οι δανειστές και πάλι υπερήφανοι για τα έργα τους. Ο ελληνικός λαός και πάλι υπερχρεωμένος και υπόδουλος για τον επόμενο αιώνα. Η συμμορία και πάλι αποτελεσματική, έχοντας μάλιστα καταφέρει να διασώσει το σύνολο των μελών της. Και πάλι η ίδια μέθοδος ...Έσωσαν πρώτα τον Καραμανλή με τον "χοντρό" φάκελο και στη συνέχεια θα σώσουν "πάνω" του και όλα τα "περιφερειακά". Ακόμα και ο Γιωργάκης τού μεθύστακα σε κάποια στιγμή θα αποκατασταθεί ...Ήδη προετοιμάζεται και η κόρη του να μπει στο "παιχνίδι".
Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ιδιαίτερα πονηρός, για να καταλάβει τι συμβαίνει με την κυβέρνηση-ΣΥΡΙΖΑ ...Κατ' όνομα μόνον είναι "αριστερή". Το Παρακράτος τού δικομματισμού εξακολουθεί να κυβερνά με ένα νέο τσιπρικό "περιτύλιγμα", το οποίο σε κάποια στιγμή θα "πεταχτεί" απλά ως "άχρηστο" κι "επικίνδυνο". Το "περιτύλιγμα" είναι αυτό που είναι αριστερό, γιατί επί της ουσίας τον τομέα, ο οποίος ενδιαφέρει τη συμμορία, δεν τον άφησαν ελεύθερο. Αν δηλαδή ο τομέας αυτός είναι το "ταμείο", το οποίο ενδιαφέρει τα αφεντικά-δανειστές, αυτό παρέμεινε υπό τον έλεγχο της δικής τους συμμορίας. Ούτε θεωρητικά δεν εμπιστεύονταν οι συμμορίτες σε κάποιους άσχετους να έρθουν σε επαφή με τα "απόκρυφα" του Υπουργείου Οικονομικών, των Τραπεζών, της ΕΛΣΤΑΤ ή των ασφαλιστικών ταμείων. Αυτά δεν φεύγουν από τον απόλυτο έλεγχο των αφεντικών ούτε για λόγους "βιτρίνας" ...Ο Σόιμπλε προσωπικά αποφασίζει για όλα αυτά.
Τυπικά Πρωθυπουργός είναι ο Τσίπρας και ένας τέτοιος Πρωθυπουργός είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο για τους δωσίλογους να πάρει στα χέρια του το ταμείο τού κράτους ...Πρωθυπουργός των δευτερευόντων είναι ο Τσίπρας. Αυτός επιλέχθηκε για να ξεγελαστεί ο λαός και βέβαια για να "φορτωθεί" ο ίδιος τον "μουντζούρη" τής ανωμαλίας. Πραγματικά πρωθυπουργεύων είναι ο Δραγασάκης ...Ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών των αχυράνθρωπων του Μητσοτάκη στην κυβέρνηση-Ζολώτα ...Ο Χανιώτης "εκλεκτός" τού Μητσοτάκη ...Ο "αριστερός", ο οποίος στα νιάτα του διετέλεσε γραμματέας των Ελλήνων φοιτητών Λονδίνου ...Γνήσιο "προϊόν" τού χαφιεδομάγαζου του ΚΚΕ ...Ίδιος με τον μνημονιακό κομμουνιστή "πολυτελείας" Κύρτσο.
...Αυτός είναι που κάνει "κουμάντο" ...Κανένα μυστήριο λοιπόν ...Δεν λέμε τίποτε παράξενο, υπερβολικό ή μυστήριο ...Δεν χρειάζεται να έχουμε μυστικές πληροφορίες για τα μέλη της. Τι "αριστερή"-Κυβέρνηση είναι αυτήν, όταν στα κρίσιμα "πόστα" τής οικονομίας - και άρα εκεί όπου παίζεται το παιχνίδι τής εθνικής μας ανεξαρτησίας - έχει τους ανθρώπους τού προδοτικού καθεστώτος τής Μεταπολίτευσης; ...Είναι προφανές ότι αυτή η "αριστερή"-Κυβέρνηση ανέλαβε να "νομιμοποιήσει" όλα τα εγκλήματα της Μεταπολίτευσης ...Είναι η "αριστερή"-Κυβέρνηση, η οποία, "μεθώντας" τον λαό με ψεύτικες υποσχέσεις, θα τον καθηλώσει στην απόλυτη αδυναμία ..."Αριστερή"-Κυβέρνηση με Υπουργό Οικονομικών τον Βαρουφάκη; ...Το "οικόσιτο" της δωσιλογικής οικογένειας των Αγγελοπουλαίων; ...Τον γιο τού Βαρουφάκη, ο οποίος έκανε το ολυμπιακό "πάρτι" τής Χαλυβουργικής; ...Τον κουμπάρο, φίλο και κολλητό όλων των μελών τής οικογένειας Παπανδρέου;
Αυτή είναι η "αριστερή" διαχείριση των προβλημάτων τής οικονομίας; ...Με την Παναρίτη τού ΠΑΣΟΚ και του Γιωργάκη σύμβουλο στο Υπουργείο Οικονομικών; ...Με σημιτικό σύμβουλο και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ Ρουμελιώτη στο "τιμόνι" τού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας; ...Με Διοικητή τής Τράπεζας τής Ελλάδας τον εκλεκτό τού Σημίτη, τον Στουρνάρα; ...Με τον Χριστοδουλάκη στην ηγεσία τής πιο διεφθαρμένης τράπεζας της χώρας; ...Με την Κατσέλη των Κολεγίων στην ηγεσία τής Εθνικής Τράπεζας; ...Με τον Γεωργίου στο "τιμόνι" της ΕΛΣΤΑΤ; ...Με τον Σπυρόπουλο στο "τιμόνι" τού ΙΚΑ; ...Με τον Πασόκο τραπεζίτη Παναγόπουλο της ΓΣΕΕ "υπερασπιστή" των εργατικών δικαίων;
Αυτή είναι η "αριστερή"-Κυβέρνηση; Δηλαδή, αν έκανε κυβέρνηση ο πράκτορας των Γερμανών Σημίτης, πόσο διαφορετική θα ήταν; Αν έκανε κυβέρνηση ο Μητσοτάκης, πόσους απ' αυτούς θα αντικαθιστούσε; Μπορεί - και για "ξεκάρφωμα" - να μην χρησιμοποιούσαν αυτοί οι δύο τόσο "δικούς" τους ανθρώπους σ' αυτά τα πόστα. Μπορεί να είχαν την άνεση να επιλέξουν άγνωστους για τον κόσμο δικούς τους ανθρώπους. Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε αυτό δεν έκανε. Προφανώς τα αφεντικά δεν ρίσκαραν τίποτε παραπάνω απ' όσα γνώριζαν ...Ούτε καν στα τυπικά δεν έκαναν κάποια υποχώρηση. Η "αριστερή"-Κυβέρνηση, επειδή είναι πολύ "λαϊκή", προσέλαβε την ίδια Lazard που είχαν οι προηγούμενοι όταν "πετσόκοψαν" τα ασφαλιστικά ταμεία, για να πληρωθούν οι τοκογλύφοι και οι Γερμανοί.
Ακόμα και σε θέματα-"βιτρίνα" απολύτως εξυπηρετική η νέα Κυβέρνηση. Σε ανθρώπους, οι οποίοι είχαν μάθει να εκβιάζουν ανώμαλους, έπρεπε να τους διευκολύνουν. Δεν είναι δηλαδή περίεργο που στις ανθελληνικές επιθέσεις τού Σόιμπλε τον ρόλο τού "ήρωα" και εκφραστή τής ελληνικής "περηφάνιας" - να απαντάει για λογαριασμό τής Κυβέρνησης - τον έχει αναλάβει ο ουροπότης και καροτοφάγος Σακελλαρίδης. Απ' όλους τους Έλληνες, που μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, στη θέση της "βιτρίνας" τού Κυβερνητικού Εκπροσώπου πήγε και έβαλε τον ανώμαλο Σακελλαρίδη; Γιατί να προκαλέσει σε ένα τόσο επουσιώδες ζήτημα; ...Με την εντολή ποιων τοποθετήθηκε ο Σακελλαρίδης στο πόστο του;
Αυτή η κυβέρνηση έδειξε στην αρχή να παρασύρεται από τις "πονηράδες" των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών. Προεκλογικά, ως κόμμα, ενθαρρύνθηκε ν' ακολουθεί μια αντιγερμανική ρητορεία τύπου Ανδρέα Παπανδρέου, προκειμένου να ερεθίσει τον εγωισμό τού λαού και με στόχο να κλέψει την ψήφο του ...Ολόκληρο "θέατρο", το οποίο περιλαμβάνει μέχρι και μουσική "υπόκρουση", εφόσον η κυβέρνηση θα βαρούσε "νταούλια" για να "χορεύουν" οι "Αγορές" και βέβαια και οι Γερμανοί. Μέχρι και ο "Κοκός" μπήκε στο "χορό" και μας "δουλεύει". Ο γιος τής Γερμανίδας Φρειδερίκης, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές τής μεθόδευσης του 2004, "ξεσπαθώνει" εναντίον των συμπατριωτών του Γερμανών ...Είναι κι αυτός "θαυμαστής" τής Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ...Είναι κι αυτός "πολέμιος" της Μέρκελ, ο οποίος την "μαλώνει", επειδή δεν "σέβεται" τους Έλληνες. Μιλάμε για "παράσταση", που, αν δεν ήταν τόσο τραγική για τους Έλληνες, θα άξιζε να ανέβει σε κάποιο θέατρο ως κωμωδία.
Τι περιμένουν λοιπόν όλοι αυτοί; ...Την "ανωμαλία" ...Την "ανωμαλία", η οποία θα τους επιτρέψει να εμφανιστούν σαν "σωτήρες" ...Και πάλι οι Αμερικανοί στον ρόλο των "σκηνοθετών", με τους Γερμανούς στον ρόλο του προβοκάτορα, να επενδύουν από κοινού στο "κεφάλαιο"-Καραμανλής. Το σχέδιό τους ήταν απλό: Θα επαναλάμβαναν την ανωμαλία τής Χούντας. Θα απειλούσαν τον λαό με μια νέα εθνική περιπέτεια, η οποία θα τους επέτρεπε να επανέλθουν σαν "σωτήρες". Όπως η πτώχευση του Τρικούπη μάς οδήγησε στον "ατυχή πόλεμο" ή η Χούντα κατέληξε σε μια Κυπριακή Τραγωδία, έτσι θα μεθόδευαν μια νέα τραγωδία για τον λαό και τη χώρα. Γι' αυτόν τον λόγο δημιουργούσαν συνθήκες κοινωνικής έντασης.
Ποιο πιστεύουμε πως ήταν το σχέδιό τους: Επέλεξαν έναν Έλληνα, εκτός "συμμορίας", για να τον κάνουν Πρωθυπουργό τού "λάθους" ...Έναν ασήμαντο "κόκκινο Συνταγματάρχη" ...Έναν αμετροεπή "κομαντάντε". Αυτός ήταν ο στόχος. Ήθελαν να "σπρώξουν" τον λαό και την κυβέρνηση-Τσίπρα στο λάθος ...Να τον ωθήσουν στη "σύγκρουση" με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους λαούς της ...Να τον ωθήσουν στην ατυχή επιλογή τής "προσκολλήσεως" στη Ρωσία ...Να χρησιμοποιήσουν και πάλι τη Ρωσία με τον γνωστό εθνοκαταστροφικό τρόπο ...Ο "Μόσκοβος", το "ξανθό γένος" και τα πράσινα άλογα, που μας έχουν οδηγήσει σε αλλεπάλληλα σφάλματα και μας έχουν κοστίσει άπειρο αίμα ...Όπως με τα Ορλωφικά ή με την Ποντιακή Καταστροφή. Με αυτόν τον τρόπο επεδίωκαν να απομονώσουν την Ελλάδα και να την απειλούν, είτε με οικονομική καταστροφή είτε με "άνοιγμα" όλων των εθνικών της θεμάτων ...Θεμάτων, τα οποία οι Γερμανοί έχουν "αναγάγει" σε επιστήμη τους ...από τη Μακεδονία και τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Το είχαν ξανακάνει ...Όχι μία, αλλά αρκετές φορές ...Το έκαναν όσες φορές επιχείρησαν το ίδιο πράγμα. Πάντα έψαχναν και έβρισκαν έναν ηγέτη, ο οποίος δεν ήταν του κυκλώματός τους, για να τον ωθήσουν στο λάθος και στη συνέχεια να τον θυσιάσουν. Το είχαν κάνει με τον Δηλιγιάννη, που, μετά τη χρεοκοπία και τον "ατυχή πόλεμο" τον δολοφόνησαν μπροστά στη Βουλή. Το ίδιο είχαν κάνει και με τη Μικρασιατική Καταστροφή, για την οποία άλλοι ήταν υπεύθυνοι και άλλοι εκτελέστηκαν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι ο κύριος όγκος των δοσίλογων της Κατοχής ήταν Βενιζελικοί. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι τα περισσότερα μέλη τής σημερινής συμμορίας είναι απόγονοι των θεμελιωτών τού Βενιζελισμού, που δρομολόγησε τη Μικρασιατική Καταστροφή ...Όπως κάποτε ο Βενιζέλος και ο Μπενάκης "πανηγύριζαν" που έχασαν τις εκλογές τού 1920, έτσι πιθανότατα να πανηγυρίζουν και οι απόγονοί τους Μητσοτάκης και Σαμαράς για τη σημερινή ήττα τους...
...Περί αυτού πρόκειται. Τα μούτρα τού ανιψιού τού Βενιζέλου να έβλεπε κάποιος στη διάρκεια των Προγραμματικών Δηλώσεων της νέας Κυβέρνησης και θα καταλάβαινε ότι η χαρά δεν μπορούσε να κρυφτεί. Στην υποτίθεται πιο σημαντική και δραματική ταυτόχρονα στιγμή τής ελληνικής Δημοκρατίας αυτός ήταν ευτυχής σαν να πάντρευε τα παιδιά του. Δεχόταν συγχαρητήρια ένας από τους βασικούς υπεύθυνους της τεράστιας αποτυχίας, που μας οδήγησε στα Μνημόνια ...Γιατί να μην ήταν άλλωστε; ...Όλα πήγαιναν κατ' ευχήν.
Αν ο ασήμαντος Τσίπρας οδηγούσε την Ελλάδα σε μια νέα εθνική καταστροφή, αυτοί θα επέστρεφαν σαν "σωτήρες" ...Το πολύ-πολύ να εκτελούσαν τον Τσίπρα, όπως τον Δημήτρη Γούναρη. Αν ήταν τυχερός ο Τσίπρας, μπορεί ο Πούτιν να του εξασφάλισε μέρος στο Σουργκούτ τής Σιβηρίας. Αυτόν τον "ασήμαντο" πολιτικό, που δεν ήταν "δικός" τους, τον έβαλαν στο "τιμόνι", για να οδηγήσουν την Ελλάδα στην περιπέτεια. Γι' αυτόν τον λόγο αφεντικά και λακέδες ακολουθούσαν μια πολιτική πρόκλησης απέναντι στην Ελλάδα ...Μια πολιτική χειραγώγησης, η οποία στην ουσία "κατεύθυνε" τον λαό προς την κατεύθυνση που τους βόλευε. Γνώριζαν πότε ερέθιζαν τον πατριωτισμό του και το φιλότιμό του και εκεί "χτυπούσαν". Γνώριζαν πώς αντιδρούσε και πότε λειτουργούσε "ανάποδα".
Γι' αυτόν τον λόγο χαφιέδες τύπου Γιούγκερ, Σόιμπλε, Σουλτς ή Μέρκελ παρίσταναν δήθεν τους ενοχλημένους με τον Τσίπρα. Έκαναν πως δήθεν δεν τον ήθελαν στην ηγεσία τής Ελλάδας. Έκαναν εκ του πονηρού "επιλογή" ηγεσιών, για να "στραβώσουν" τον κόσμο, προκειμένου να τον ωθήσουν σε μια απόφαση, η οποία δήθεν θα τους "δυσαρεστούσε" ...Τα γνωστά παιχνίδια των προβοκατόρων και των χαφιέδων. Γι' αυτόν τον λόγο προεκλογικά προκαλούσαν δήθεν τον Τσίπρα με τέτοιον τρόπο, που η πρόκληση να αφορά κατ' ευθείαν τον λαό ...Τον λαό, ο οποίος θα αντιδρούσε στις έξωθεν παρεμβάσεις και ήταν βέβαιο ότι θα ψήφιζε "αντίθετα" από τη θέλησή τους.
Αυτό ήταν το "σχέδιο" ...Να ωθήσουν τον λαό στην ταύτιση με την Κυβέρνηση του "λάθους". Να τον κάνουν συνένοχο και συμμέτοχο στο "λάθος". Οι Γερμανοί και οι ντόπιοι δωσίλογοι ήθελαν να χρεώσουν "ανωμαλία" σε αυτήν την Κυβέρνηση. Ήθελαν να την ωθήσουν στη σύγκρουση, η οποία θα την οδηγούσε στην ευρωπαϊκή απομόνωση και στην προσκόλληση στη Ρωσία. Η "ανίερη" για τους Δυτικούς συμμαχία τής Ελλάδας με τη Ρωσία θα έφερνε στο Αιγαίο την Τουρκία. Η Ελλάδα πάλι θα απειλούνταν με έναν "ατυχή" πόλεμο και η Τουρκία και πάλι θα "έστηνε" την τεχνητή ένταση με τη Ρωσία, εκφράζοντας το ΝΑΤΟ.
Γι' αυτόν τον λόγο η Υπουργός Άμυνας της Γερμανίας μάς "προειδοποίησε" στο άσχετο - και σε ανύποπτο χρόνο - ότι η "ιδιαίτερη" σχέση μας με τη Ρωσία ήταν "προδοτική" για την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ ...Η Γερμανία σε ανύποπτο χρόνο "έχτιζε" το άλλοθι, να "φτιάξει" τη συμμαχία της με την Τουρκία, που θα απειλούσε την Ελλάδα ...Θα εξασφάλιζε το άλλοθι" στους Ούννους να εμπλέξουν στη συνωμοσία τους ένα μέλος τού ΝΑΤΟ εναντίον κάποιου άλλου. Από εκεί και πέρα - ανά πάσα στιγμή - μπορούσαν να τραβήξουν τη "πρίζα" και να επαναφέρουν την Ελλάδα στους "κόλπους" τους, με τους δικούς τους όμως όρους ...Έτσι κι αλλιώς ο Πούτιν "στημένος" είναι.
Όλοι κερδισμένοι. Τόσο οι Γερμανοί όσο και οι Αμερικανοί ως αφεντικά τους. Οι Γερμανοί θα προκαλούσαν την Ελλάδα, για να "σπρώξουν" ένα μέλος τής Ευρωπαϊκής Ένωσης έστω και πρόσκαιρα στη ρωσική "αγκαλιά" και οι ΗΠΑ θα έμπαιναν στο παιχνίδι να σώσουν την "τιμή" τής Ευρώπης και να αρπάξουν τη "λεία" μέσα από τα χέρια τής ρωσικής "αρκούδας". Η Ελλάδα θα "δερνόταν" από την Τουρκία και το ΝΑΤΟ για την απιστία της και θα επέστρεφε ταπεινωμένη στην "αγκαλιά" των βασανιστών της. Με την απειλή τής οικονομικής ασφυξίας - και προ της τραγικής κατάληξης ενός δήθεν GRexit - θα "έριχναν" την κυβέρνηση των ανεύθυνων σταλινικών και θα εμφανίζονταν οι ίδιοι σαν "εθνοσωτήρες" ...Όπως γύρισε ο Λευτεράκης ο Βενιζέλος σαν "σωτήρας", για να τιμωρήσει τους υπεύθυνους της Μικρασιατικής Καταστροφής, την οποία ο ίδιος είχε μεθοδεύσει ...Όπως γύρισε ο Καραμανλής σαν "εθνάρχης" για να "τιμωρήσει" τη Χούντα, την οποία ο ίδιος με την πολιτική του "θεμελίωσε".
Αυτό ήταν το σχέδιο ...Ίδιο ακριβώς με αυτό του 1896 και εκτελεσμένο από τους ίδιους ανθρώπους ...Όλοι ευχαριστημένοι ...Τόσο οι Γερμανοί όσο και τα υπερατλαντικά αφεντικά τους. Οι Αμερικανοί και πάλι "σωτήρες" τής Ευρώπης και οι Γερμανοί με τους "θεσμούς" θα έλεγχαν την Ελλάδα σαν αποικία χρέους. Την εξουσία θα την έπαιρναν και πάλι οι χαφιέδες τους ...Θα εμφανίζονταν οι "ρεαλιστές" δωσίλογοι, όπως πάντα τους δικαιολογούσε ο Μητσοτάκης. Ποιοι θα ήταν αυτοί; ...Ο "υπερπατριώτης" Καραμανλής - Αυτός θα "γύριζε" από τα "ορεινά" τής Βουλής στα στασίδια της Κυβέρνησης, για να μας σώσει—. Μαζί του ...ο "ρεαλιστής" Κυριάκος ...ο "παρεξηγημένος" Γιωργάκης ...Ξανά τα ίδια ...Η ΜεταΜεταπολίτευση και πάλι στελεχωμένη από τα ίδια πρόσωπα ...Τα ίδια κόμματα στο μονοπώλιο τής εξουσίας. Μετά, θα είχαν σειρά οι γόνοι των γόνων. Θα έμπαιναν κι αυτοί στο παιχνίδι και το "δούλεμα" θα συνεχιζόταν για άλλα πενήντα χρόνια.
Απλά πράγματα. Αυτό φαίνεται και από τα "παράπλευρα" δεδομένα. Κάνει λάθος όποιος νομίζει ότι η κυβέρνηση-Σαμαρά "ανατράπηκε" από τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαιτίας τής "διαφωνίας" για τον υποψήφιο Πρόεδρο. Αν τα "αφεντικά" ήθελαν 180 ψήφους για τον Πρόεδρο, θα τις έβρισκαν, όπως τις έβρισκαν πάντα σε πολύ δυσκολότερα θέματα. Όταν μπορείς να βρεις ψήφους σε εθνοπροδοτικές αποφάσεις, όπως είναι οι δανειακές συμβάσεις, δεν μπορείς να βρεις ψήφους σε απλές διαδικασίες, οι οποίες δικαιολογούνται από την "ομαλότητα" της κοινοβουλευτικής λειτουργίας; ...Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν "ανατράπηκε" από τον ΣΥΡΙΖΑ ...Η συγκυβέρνηση "αποσύρθηκε" από τα "αφεντικά", για να προστατευτεί η "συμμορία" τού προδοτικού δικομματισμού...
..."Αποσύρθηκε", για να δώσουν σε άλλους τον "μουντζούρη". Γι' αυτόν τον λόγο βέβαια - για πρώτη φορά στην ιστορία τής ΝΔ - και δεν παραιτήθηκε ο Σαμαράς μετά την ήττα του. Γι' αυτόν τον λόγο και ο χοντροΒενιζέλος ζήτησε μια μικρή "παράταση" στην ηγεσία τού ΠΑΣΟΚ πριν ξεκινήσουν οι διαδικασίες διαδοχής. Αμφότεροι πιστεύουν ότι η "παρένθεση" Τσίπρα θα είναι πολύ μικρή ...Προφανώς τους διαβεβαίωσαν τα "αφεντικά" για το μέγεθός της. Ο Καραμανλής τρέχει να "διαψεύσει" το σενάριο τής "παρένθεσης", όχι επειδή δεν το πιστεύει, αλλά επειδή γνωρίζει ότι ο κόσμος καταλαβαίνει πως τις "παρενθέσεις" τις κάνουν συνήθως τα "αφεντικά" και όχι η ιστορία.

 ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ 

Ήρθε η ώρα ...του Καραμανλή

Oct 31, 2015 
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
(1η δημοσίευση στις 4/3/2015)
Οι γενιές τού μέλλοντος θα "ξεχάσουν" την προδοσία τού Εφιάλτη.
Ιστορικός αντίστοιχος όρος θα γίνει το όνομα "Καραμανλής"...
...Ο όρος, ο οποίος θα περιγράφει τον κορυφαίο προδότη τής ελληνικής ιστορίας.
Όταν ονομάζεις "Εθνάρχη" έναν τέτοιον άνθρωπο, δεν πρέπει να διαμαρτύρεσαι για Εμφύλιους και Μνημόνια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
https://traianou.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .