ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΠΗΣ, ΕΝΟΧΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Δεκεμβρίος 22, 2015 δημοσιεύτηκε το παρακάτω και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ απο τους "επίσημους" αντιπροσώπους του ΘΕΟΥ(ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΣΙΩΠΗ ΕΝΟΧΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ)

Οι κήρυκες της αλήθειας και της προσμονής της δευτέρας παρουσίας  που δεν αγνοούν αλλά ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ μήπως έφτασε η ώρα της κρίσης τους;

ΕΡΧΕΤΑΙ !!! ...αλλά, Ποιος έρχεται;

Dec 22, 2015 13 ΣΧΟΛΙΑ Διαδώστε το! Yahoo! Buzz Digg It! Stumble Delicious Technorati Twitter
...Ποιον περιμένουμε τελικά;

...Τον Χριστό ή τον Αντίχριστο;


Ενημερωμένοι ή κορόιδα αυτοί οι οποίοι φοβούνται το 666;

Οι Εβραίοι για Ποιον ράβουν ενδύματα;

Τι ακριβώς είναι η "Βασιλεία των Ουρανών";

........

Το "ΤΕΛΟΣ", το οποίο προφητεύουν οι Γραφές και το οποίο στην πραγματικότητα είναι μια Νέα "ΑΡΧΗ". Εφόσον πιστεύουμε σε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, το οποίο είχε ως στόχο την ανάπτυξη της ανθρώπινης τεχνολογίας - με όλη τη θυσία που αυτή συνεπάγεται - , ευνόητο είναι ότι "εστιάζουμε" σ' αυτήν.http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/12/erxetai.html

 

Υ.Γ διαβάστε επίσης

http://ydrohoosbooks.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/_________________50f1a4b04ac2c.jpg
Πολιτικοοικονομικά παιχνίδια των θρησκευτικών συστημάτων δεν επιτρέπουν στους ανθρώπους να επωφεληθούν της Δωρεάς του Θεού. Οι άνθρωποι, που παριστάνουν τους δούλους Του, έχουν εγκαθιδρύσει σε όλον τον κόσμο τυραννικά συστήματα, τα οποία εξυπηρετούν μόνον τα δικά τους συμφέροντα. Οι άνθρωποι, που παριστάνουν τους δούλους Του, χρησιμοποιούν αυτό το φως για να τυφλώνουν τους ανθρώπους και όχι για να τους φωτίζουν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .