Εβραίοι του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

Εβραίοι ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥΟι Εβραίοι και οι Αγγλοσάξονες θα εξαλειφθούν ως ανθρώπινα "είδη" για τους ίδιους λόγους που κάποτε εξαλείφθηκαν οι δεινόσαυροι, οι βροντόσαυροι, οι τυραννόσαυροι κλπ.. Οι συνθήκες θα πάψουν να τους παρέχουν τη δυνατότητα να επιβιώνουν.
Οι άνθρωποι του μέλλοντος θα διαβάζουν στη δική τους ιστορία ότι στις αρχές της τρίτης χιλιετίας εξαφανίστηκαν ταυτόχρονα από τον πλανήτη καί ο "Εβραίος ο ανωφελής" και ο "Αγγλοσάξων ο άρπαξ".
Είναι θέμα χρόνου τα υγιή ανθρώπινα πρότυπα να γίνουν παγκόσμια πρότυπα, εφόσον δεν θα υπάρχουν οι συνθήκες που θα κάνουν οικονομικά αποδοτική την "αναπηρία" των σημερινών παγκοσμίων προτύπων, που είναι αγγλοσαξονικά κι εβραϊκά.
Είναι θέμα χρόνου να υιοθετήσουν τα πρότυπα αυτά καί τα παιδιά των Αγγλοσαξόνων καί των Εβραίων και άρα να πάψουν να διαιωνίζονται ως λαοί.

Σ' ό,τι αφορά την τύχη των Εβραίων, στο πολύ άμεσο μέλλον τα πράγματα είναι απλά. Η κατάρρευση του αμερικανικού ιμπεριαλισμού θα παρασύρει στην καταστροφή και τον "διευθύνοντα σύμβουλο" της πολυεθνικής, που ακούει στο όνομα ΗΠΑ.
Θα τον σύρει στα διεθνή δικαστήρια με την κατηγορία της διάπραξης εγκλημάτων εις βάρος της ανθρωπότητας.
Τα συλλογικά συμφέροντα, που αναφέραμε στην αρχή, θα είναι αυτά που θα τους "σύρουν" ως έθνος στα διεθνή δικαστήρια για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ο σιωνισμός και οι σιωνιστές πρέπει να δικαστούν ενώπιον όλων των λαών, ώστε να καταλάβουν όλοι τον ρόλο τους.
Όλοι πρέπει να καταλάβουν τον ρόλο των Αμερικανοεβραίων της Ουάσιγκτον και των ηγετών του Ισραήλ. Η γενική καταδίκη τους είναι σίγουρη, γιατί δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι αθώος ένας σκληρός και κερδοσκόπος ιμπεριαλιστής.

Αυτό που θα είναι ειδικό και θ' αφορά τον κάθε Εβραίο ξεχωριστά ως άτομο, θα είναι η ποινή που θα τους επιβληθεί.
Οι φονιάδες της Ουάσιγκτον και του Τελ-Αβίβ θα πρέπει να έχουν ανάλογο τέλος μ' αυτό των κορυφαίων παραγόντων του ναζισμού.
Οι πλούσιοι Εβραίοι όλου του κόσμου θα πρέπει να χάσουν το σύνολο των όσων κέρδισαν, εκμεταλλευόμενοι τη χριστιανική φιλοξενία.
Άνθρωποι, οι οποίοι να καταχράστηκαν τον ανθρωπισμό και το έλεος των λαών όσο τα καταχράστηκαν οι πλούσιοι Εβραίοι, δεν υπάρχουν. Άνθρωποι δειλοί και πονηροί, όπως αυτοί, δεν υπάρχουν άλλοι.
Αυτοί είναι που επέλεξαν για τον εβραϊκό λαό να είναι άπατρις, εξαιτίας ακριβώς της δειλίας τους και της πονηριάς τους. Επέλεξαν να είναι αιώνια διωκόμενα "παράσιτα", γιατί αυτό τους συνέφερε.
Το σύνολο της δραστηριότητάς τους είναι κερδοσκοπικό και στρέφεται εναντίον αυτών που έχουν την ατυχία να τους φιλοξενούν. Ακόμα και τους διωγμούς που υπέστησαν, τους χρησιμοποίησαν για να βγάλουν κέρδος.

Κάποτε πρέπει να ξεκαθαρίσει και το ζήτημα των διωγμών εις βάρος των Εβραίων και να δούμε όλοι τη σχέση των ανθρώπων αυτών με το φαινόμενο των διωγμών.


Αν ασχοληθεί κάποιος με τους διωγμούς αυτούς, θα διαπιστώσει ότι αυτοί συνέφεραν πιο πολύ αυτούς που τους υπέστησαν, παρά εκείνους οι οποίοι τους πραγματοποίησαν. Εξαιτίας των διωγμών οι Εβραίοι βγήκαν μέσα στους αιώνες κερδισμένοι και όχι χαμένοι.


Στο βασικό επίπεδο οι ηγεσίες τους θεωρούν τους διωγμούς που υπέστησαν ως το φυσιολογικό κόστος που απαιτεί η δραστηριότητά τους. Είναι φυσιολογικό, γιατί πάντα ο θάνατος είναι φυσικό αποτέλεσμα της κατάχρησης της έννοιας της φιλοξενίας.


Όπως για τους χριστιανικούς λαούς —που είναι κεφαλαιοκρατικοί— οι πόλεμοι είναι αναγκαστικό κι αναπόφευκτο κόστος για την επιβίωσή τους, για τους Εβραίους είναι οι διωγμοί.
Το ολοκαύτωμα το χρησιμοποίησαν για να γίνουν αρκετά πλουσιότεροι, εφόσον πάνω στον πλούτο αυτόν στηρίζουν τη σημερινή τους "επιτυχία", καθώς εκ των δεδομένων η "πετυ-χημένη" αυτή δραστηριότητά τους θίγει τα συμφέροντα εκείνων που τους φιλοξενούν.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι η πιο δίκαιη τιμωρία γι' αυτούς που σκότωσαν, αδίκησαν και ταλαιπώ¬ρησαν τους λαούς —και βέβαια και τους ομοεθνείς τους— μόνο και μόνο για να γίνουν πλούσιοι, είναι να τους αφαιρεθεί ο πλούτος.
Το σύνολο των περιουσιών των πλούσιων Εβραίων παγκοσμίως θα πρέπει να δημευτεί. Ένα μέρος του πλούτου αυτού πρέπει να μπει στα ταμεία των κρατών που είχαν την ατυχία να τους φιλοξενούν και το υπόλοιπο μέρος θα πρέπει οπωσδήποτε να δοθεί ως αποζημίωση στους λαούς που ζημιώθηκαν από τον ιμπεριαλισμό των σιωνιστών.


Κάτι ανάλογο θα πρέπει να γίνει και στο Ισραήλ.
Για να επανέλθει η ειρήνη κάποτε στην ιστορική Παλαιστίνη, βασική προϋπόθεση είναι να γκρεμιστεί εκ βάθρων το σιωνιστικό κρατικό κατασκεύασμα που ακούει στο όνομα Ισραήλ.
Ο λαός του Ισραήλ θα πρέπει να επιστρέψει πίσω στους Παλαιστίνιους το κεφάλαιο-γη που με βία απέσπασε. Δεν είναι ανάγκη να εγκαταλείψει την Παλαιστίνη, εφόσον αυτή η επιστροφή κεφαλαίου αρκεί για να φέρει την ειρήνη.
Αυτό είναι ευνοϊκή μεταχείριση απέναντί τους, αν σκεφτεί κάποιος ότι εξαιτίας του ναζισμού εκατομμύρια Γερμανών "ξεριζώθηκαν" από τη γη που τους "γέννησε", όταν ηττήθηκε η Γερμανία.


Από την άλλη πλευρά, η μεταχείριση αυτή είναι μονόδρομος, γιατί κανένας λαός δεν θα θελήσει να φιλοξενήσει τους Ισραηλίτες, αν τους διώξεις από την Παλαιστίνη.


Τους Γερμανούς της Τσεχίας, για παράδειγμα, ή τους Σέρβους της Κροατίας, υπήρχαν αδερφοί λαοί που δέχονταν να τους φιλοξενήσουν. Τους Εβραίους αντίθετα κανένας δεν πρόκειται να τους δεχτεί.


Οι επιλογές, δηλαδή, είναι εκ των δεδομένων περιορισμένες.
Ή θα παραμείνουν στην Παλαιστίνη υπό τους όρους που συμφέρουν τους Παλαιστίνιους ή αναγκαστικά θα πρέπει να εξοντωθούν.
Αυτά κατάφεραν μέσα στους αιώνες οι Εβραίοι. Να μην υπάρχει έστω και ένα μέρος στον πλανήτη όπου να είναι ευπρόσδεκτοι.

Το θέμα είναι ότι ακόμα και κάτω από αυτούς τους όρους οι Ισραηλίτες μπορούν να ζήσουν ανθρωπινά και στην ουσία να μην αδικηθεί ο απλός ισραηλινός λαός, πράγμα που είναι και το ζητούμενο.


Μπορούν οι κεφαλαιοκράτες Ισραηλινοί να παραμείνουν στην Παλαιστίνη κι απλά να αλλάξουν πεδίο δραστηριοποίησης. Μπορούν, αφού εγκαταλείψουν το κεφάλαιο-γη στους Παλαιστίνιους, να δραστη-ριο¬ποιηθούν στο πολύ πιο προσοδοφόρο κεφάλαιο βιομηχανία και βέβαια μπορεί ο εργαζό¬με¬νος ισραηλινός λαός να συνεχίσει να ζει όπως ζούσε πάντα.


Αυτόν δεν τον αφορά η τύχη του κεφαλαίου των συμπατριωτών του.
Η επιστροφή αυτού του κεφα¬λαίου στους Παλαιστίνιους είναι κάτι που δεν αγγίζει τα συμφέροντα του μέσου Ισραηλινού εργαζόμενου. Μαζί μ' αυτούς θα επωφεληθούν και οι Παλαιστίνιοι ως εργαζόμενοι, εφόσον θα μπορούν να εργαστούν στα εργοστάσια των Ισραηλινών.


Πώς όμως θα μπουν οι σημερινοί κεφαλαιοκράτες της γης του Ισραήλ στον πολύ πιο ακριβό τομέα της βιομηχανίας;


Με τον εξής απλό τρόπο.
Από τη στιγμή που λόγω υδροχοϊσμού δεν θα υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα, το μόνο που θα χρειάζεται για να γίνει κάποιος βιομήχανος θα είναι τα χρήματα που απαιτεί η ανέγερση του εργοστασίου.
Οι κεφαλαιοκράτες του Ισραήλ με τα χρήματα των πλουτοκρατών του Ισραήλ τα οποία θα δημευτούν, θα χτίσουν τα εργοστάσια τους.
Οι περιουσίες των πλούσιων Εβραίων εμπόρων και ιερέων του Ισραήλ θα δοθούν σε Ισραηλίτες που θα δραστηριοποιηθούν στη βιομηχανική παραγωγή. Κάποιοι σημερινοί Ισραηλίτες έποικοι και ιδιοκτήτες της φτωχής παλαιστινιακής γης, που σήμερα τους "δουλεύουν" τα καθάρματα του Τελ-Αβίβ, θα γίνουν οι βιομήχανοι της Παλαιστίνης του μέλλοντος.
Σ' ό,τι αφορά τα σημερινά καθάρματα, αυτοί θα γίνουν εργάτες —και πολύ τους είναι—, εφόσον, ακόμα και να τους επιτρέψει κάποιος να ζήσουν, αποτελεί πράξη επιείκειας.
Η κεφαλαιοκρατία της Παλαιστίνης του μέλλοντος θα γεννηθεί από τη σημερινή κεφαλαιοκρατία του Ισραήλ και τους πλούσιους Παλαιστίνιους και αυτό είναι σωστό και δίκαιο.......... ..

-----------------
Εβραίοι
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ

Τι θα γίνει επιτέλους με τους πιο κομπλεξικούς
και πιο βρομύλους δολοφόνους του πλανήτη;

Θα τους σταματήσει κάποιος άνθρωπος
ή
θα περιμένουμε να έρθει ο Ίδιος ο Θεός
και να τους "μαζέψει" μια για πάντα;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .