Η Λισσάβο από το Ρουμλούκι απαντάει στην ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΑ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ...




1 σχόλιο:

  1. Απίστευτο! Δικαίωση μέχρι κεραίας!

    17 Ιανουαρίου 2015, τρία χρόνια πριν, ο Παναγιώτης Τραϊανού έγραφε στο εξής άρθρο

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/01/je-suis-rothschild.html

    "Γι’ αυτόν τον λόγο προτείνουμε στον ελληνικό λαό να ανέβει στο εκτελεστικό "ικρίωμα" των δανειστών, γιατί είναι βέβαιον πως είναι τόσο ψεύτικο, όσο καραγκιόζηδες είναι και οι Εβραίοι δημιουργοί του ...Είναι ψεύτικο το "ικρίωμα" και είναι ψεύτικο και το "σκοινί" του. Ο ελληνισμός είναι πολύ σκληρός, για να πεθάνει από χέρια γύφτων. Προτείνουμε, λοιπόν, να ψηφίσει ο κόσμος το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί, μεταξύ της "Σκύλλας" και της "Χάρυβδης", μάς συμφέρει να χτυπήσουμε εκεί όπου υπάρχουν οι μικρότερες αντοχές για το σύστημα. Από την πανίσχυρη "Σκύλλα" λοιπόν του προδοτικού δικομματισμού τής Μεταπολίτευσης, που σήμερα κυβερνάει και η οποία, εκμεταλλευόμενη το τεράστιο κομματικό παρακράτος, μας σκοτώνει αργά αλλά σταθερά, μας συμφέρει να πάμε στην ασθενική "Χάρυβδη", που, θα επιχειρήσει το τελειωτικό "χτύπημα", χωρίς να γνωρίζει κανένας αν μπορεί να το επιτύχει. Γιατί το λέμε αυτό; ...Γιατί θεωρούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βέβαιον πως δεν θα μπορέσει να κάνει ΤΙΠΟΤΕ απ’ αυτά, τα οποία υπόσχεται στον λαό και θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ απ’ όσα έχει υποσχεθεί στα αφεντικά και χορηγούς των συνιστωσών του.

    Ο Τσίπρας, όμως, και το κόμμα του, δεν έχει την "πίστωση" που είχαν οι μεγάλες εγκληματικές οργανώσεις τού δικομματισμού. Ο Τσίπρας είναι πάντα ηγέτης ενός κόμματος τού 2,5%, που απλά, λόγω συγκυριών, θα το ψηφίσουν πολλοί Έλληνες. Η πραγματική δύναμή του όμως δεν παύει να είναι αυτό το μικρό ποσοστό. Αν "παίξουν" δηλαδή αυτοί οι ομοϊδεάτες με θέματα όπως το Μακεδονικό ή το μεταναστευτικό και το μειονοτικό, θα φάνε πραγματικά ξύλο στους δρόμους. Θα τους λιντσάρει ο ίδιος κόσμος που τους ψήφισε. Θα αντιδράσει ο ίδιος ο κρατικός μηχανισμός, αρνούμενος να συμπράξει σε αντεθνικές μεθοδεύσεις. "Λευκές επιταγές" για τους ηγέτες δεν υπήρχαν ποτέ και δεν θα υπάρξουν και τώρα."

    Απλά απίστευτο! Μέσα σε δύο παραγράφους δύο απανωτές δικαιώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .