Μακεδονικό Ζήτημα.....το τελευταίο "συμβόλαιο θανάτου" τού ΚΚΕ.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLoPoLNCtn0uj4LKpZYMOP2U6slYUPNkhNI9y-91TydOX15TEf9MSWezu5aRDZN6B0DsUlHAD33IUr-OrOe9oNFmicDTZ7CepxAPH5x8VX6xfOnXnLXeABviuAMGwkNLFM_f-BCsNj3Ss/s320/s-makedoniko-stalinovenizelikoi+-+Copy.jpgΠοιοι είναι οι "εντολοδότες" και ποιοι οι "εκτελεστές"; "

Τι σχέση έχει ο πράκτορας της Στάζι Σωκράτης Κόκκαλης;

Τι αποκαλύπτουν οι Εβραϊκές Προφητείες;
 
Εκείνη την εποχή αποτελούσε κοινό μυστικό πως ήταν θέμα χρόνου να επέλθει η κατάρρευση της κομμουνιστικής Σοβιετικής Ένωσης. Η "Περεστρόικα" έδειχνε αδύναμη να ελέγξει με ημίμετρα τις εξελίξεις και κάθε μέρα "φούσκωνε" ένα "ποτάμι", το οποίο φαινόταν πως, αν "ξεχυθεί", θα τους έπαιρνε όλους μαζί του. Οι Γερμανοί ήδη έκαναν τα σχέδιά τους για επανένωση και γκρέμισμα των τειχών τους και γενικά υπήρχε στην Ευρώπη ένα κλίμα αναστάτωσης, το οποίο, αν δεν ελεγχόταν εγκαίρως, θα γινόταν κλίμα ρεβανσισμού και εκδίκησης εναντίον των εγκληματιών τού κομμουνισμού ...Εγκληματιών πραγματικών, εφόσον, όπως με στοιχεία αποδείχθηκε εκ των υστέρων, η Σοβιετική Ένωση - και οι "δορυφόροι" της - ήταν η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση του τελευταίου αιώνα στον κόσμο...

...Δεκάδες εκατομμύρια νεκρών, αγνοουμένων και εκτοπισμένων "ζητούσαν" δικαίωση σε έναν κόσμο, ο οποίος έδειχνε έτοιμος ν' αναζητήσει την αλήθεια. Όμως, αυτά, τα οποία όλοι εμείς οι απλοί άνθρωποι τα μάθαμε εκ των υστέρων, κάποιοι τα γνώριζαν εκ των προτέρων, εφόσον τους αφορούσαν ...Λογικό είναι αυτό, εφόσον την αλήθεια για ένα έγκλημα τη γνωρίζει, πριν ακόμα αυτή αποκαλυφθεί, ο ίδιος ο εγκληματίας. Αυτά, δηλαδή, τα οποία λίγα χρόνια αργότερα - και με τη χρήση αντικειμενικών στοιχείων - το Συμβούλιο της Ευρώπης αναγνώρισε ως εγκλήματα με την 1096 απόφασή του (1996), τα γνώριζαν εκ των προτέρων αυτοί, οι οποίοι τα πραγματοποίησαν
Οι πάντες, από τα τέλη τής δεκαετίας του '80, "έβλεπαν" το τέλος του κομμουνισμού να πλησιάζει. Όμως, εκείνοι, οι οποίοι όχι μόνον "έβλεπαν", αλλά αγωνιούσαν πιο πολύ απ' όλους για την έκβαση της κατάστασης, ήταν εκείνοι, οι οποίοι τους αφορούσαν οι πληροφορίες αυτές. Όταν "πέφτει" ο "κάπο" μιας συμμορίας, ανησυχούν και όλοι οι συνεργάτες του, και βέβαια και οι συνένοχοί του. Αυτό γινόταν εκείνη την εποχή. Η πτώση τής Σοβιετικής Ένωσης θα πυροδοτούσε εξελίξεις στο σύνολο της Ευρώπης. Θα εξέθετε όλο το δολοφονικό χαφιεδαριό, το οποίο επί δεκαετίες το πλήρωνε για να συνεργάζεται μαζί της. Έτρεμαν οι πάντες τις αποκαλύψεις, γιατί φοβούνταν δικαστήρια τύπου Νυρεμβέργης περί εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Κινδύνευαν όλα τα κομμουνιστικά κόμματα των χωρών τής Ανατολικής Ευρώπης, τα οποία συμμετείχαν σε εγκλήματα κατά των λαών τους ...και όχι μόνον αυτά ...Κινδύνευαν και τα "αδελφά" κόμματα στις χώρες τής Δύσης, τα οποία εκ του καταστατικού τους λειτουργούσαν προδοτικά, συνωμοτικά και "διαβρωτικά" στις δικές τους χώρες.

makedoniko_kke_036Κράτη και οργανισμοί - ακόμα και απλοί ιδιώτες - ονειρεύονταν να πιάσουν "στασίδι" στα αρχεία τής πιο μεγάλης και οργανωμένης συμμορίας που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Εκατομμύρια θύματα τού κομμουνισμού ονειρεύονταν να "σκαλίσουν" τα αρχεία τής KGB ή της Στάζι και να μάθουν την αλήθεια που τους αφορούσε. Το ΚΚΕ - όπως και όλα τα "αδελφά" του κόμματα - έτρεμε τις εξελίξεις αυτές. Βρισκόταν σε δεινή θέση, εφόσον είχε τα χέρια του "ματωμένα" από έναν Εμφύλιο και τις τσέπες του "λαδωμένες" από μία προδοσία ..."Ματωμένο" και "λαδωμένο", γιατί το έγκλημά του δεν ήταν καν ιδεολογικό ...Ήταν πληρωμένο έγκλημα κατά παραγγελία. Αντιλαμβανόμενο λοιπόν ότι θα έχανε πλέον την υψηλή σοβιετική προστασία, έπρεπε εκείνη την ύστατη ώρα να βρει τρόπο επιβίωσης. Το πιο εύκολο που του απέμενε να κάνει ήταν να βγάλει "σημαία ευκαιρίας", για να το "ναυλώσει" ο πρώτος που θα μπορούσε να του εγγυηθεί την ασφάλειά του με αντάλλαγμα τις "υπηρεσίες" του ...Έμπειροι χαφιέδες ήταν, και τέτοιους έχει πάντα ανάγκη η εξουσία.

Γι' αυτόν τον λόγο θεωρήσαμε εξ' αρχής άκρως επικίνδυνο το να βρίσκεται το ΚΚΕ στη συγκυβέρνηση της χώρας και άρα στην εξουσία. Είναι δυνατόν ένας τέτοιος πολιτικός και κοινωνικός εγκληματίας να συγκυβερνά σε μια περίοδο που το "αφεντικό" του καταδικάζεται παγκοσμίως για τα ίδια εγκλήματα; Αυτός ήταν ο κίνδυνος. Γιατί; ...Γιατί αυτός, ο οποίος "μάτωσε" ένα θύμα του, ήταν σε θέση να το "ξαναματώσει", για να γλιτώσει ...Γιατί ο "δολοφόνος", ο οποίος φοβόταν την αποκάλυψή του, εμφανιζόταν να κρατά το "πιστόλι" τής εξουσίας.

Γιατί θεωρούμε βέβαιο πως ήταν έτοιμος να "πυροβολήσει" εκ νέου; ...
 https://traianou.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .