200.000.000 θυμάτων του φασισμού ζητούν ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
...Τόσο έχουν "κοστίσει" στην ανθρωπότητα ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ και ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
...οι δύο φασίστες "δολοφόνοι" τού Σιωνισμού.
...Έρχεται η ώρα τής δικαίωσης των θυμάτων τού φασισμού
...και βέβαια του Ελληνισμού
...Στη Μακεδονία θα "γραφεί" το ΤΕΛΟΣ τού - φασιστικού - Κόσμου
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο εσωτερικό τής Ε.Ε., δεν μπορείς παρά ν' ανησυχείς με τον διαρκώς αυξανόμενο φασισμό της, ο οποίος πλέον εκδηλώνεται απροκάλυπτα σε όλες τις εκφάνσεις τής δημόσιας ζωής. Λίγες ημέρες πριν ο πρώην πλέον Υπουργός Εξωτερικών τής Γερμανίας ανέλαβε "πόστο" στο διοικητικό συμβούλιο της Siemens-Alstom. Εντελώς προκλητικά, και χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ανάγκη ν' αφήσει λίγο τον χρόνο να "σβήσει" τα ίχνη του, - προκειμένου να μην υπάρξουν αντιδράσεις - πήγε για "ταμείο". Για ποιον λόγο θεωρούμε ότι υπάρχουν βρόμικα "ίχνη", τα οποία οδηγούν σε "ταμείο"; ...Γιατί ο Υπουργός Εξωτερικών τής "ηθικολόγας" Γερμανίας δεν είχε κανέναν άλλο λόγο - πλην του κέρδους - , για να ταυτιστεί τόσο άμεσα με μια εταιρεία, η οποία κατηγορείται για διαφθορά και απάτη σχεδόν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη.
Δεν έχει περάσει παρά ελάχιστος καιρός που η Ελλάδα "βοούσε" για τις παρεμβάσεις τού Υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας - του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ - υπέρ τής Siemens. Η γερμανική διπλωματία, αδιαφορώντας για τον ελληνικό εθνικό νόμο - και βέβαια για την ανεξαρτησία τού ελληνικού κράτους και της ελληνικής Δικαιοσύνης - πίεσε και τελικά πέτυχε να μην εκδοθεί καταδικαστική απόφαση εις βάρος τής Siemens, προκειμένου να μην βρεθεί η διαφθοροποιός εταιρεία αντιμέτωπη και με τον ευρωπαϊκό νόμο. Η Διπλωματία τής γερμανικής "υπερδύναμης", δηλαδή, εξευτέλισε το Νομικό και Δικαιικό σύστημα όχι μόνον της Ελλάδας, αλλά και της ίδιας της Ε.Ε.. Εξευτέλισε το Δικαιικό σύστημα των κατ' όνομα πλέον μόνον "δημοκρατικών" κρατών τής επίσης κατ' όνομα μόνον "δημοκρατικής" Ε.Ε. .        ΟΛΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ...
https://traianou.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .