Ο πόλεμος με τους Μπολσεβίκους θα είναι μέχρι τέλους.


Ο πόλεμος με τους Μπολσεβίκους θα είναι μέχρι τέλους.
Ο ύπουλος και ανθελληνικός ρόλος του ΚΚΕ για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.
Αυτό το κόμμα είναι από το ιδεολογικό του DNA απολύτως ανθελληνικό και δρα μόνιμα εναντίον τού Ελληνισμού. Αναγκαστικά θα έχει αυτό το DNA, εφόσον μια ηλίθια και φασιστική ιδεολογία - με ιδιαίτερη επιτυχία στις συμμορίες των γκέτο των αγράμματων και των δυστυχών - δεν μπορεί να έχει και μεγάλη συμπάθεια στον Ελληνισμό, ο οποίος πάντα πρέσβευε τα υψηλά ιδανικά, τη Δημοκρατία και την ατομική Αριστεία. Όταν αυτήν την ιδεολογία τη διαχειρίζονται "Μακκαβαίοι", είναι επίσης ευνόητο ότι θα τη χρησιμοποιήσουν εναντίον των μισητών γι' αυτούς "παιδιών" τού Αντιόχου.
Το ΚΚΕ, ως "εργαλείο" τού διεθνούς Σιωνισμού, πάντα έκανε αυτά, τα οποία βόλευαν τα αφεντικά του. Δεν υπάρχει "μάχη" τού Ελληνισμού,
όπου το ΚΚΕ να μην λειτούργησε ως "πέμπτη φάλαγγα", προδίδοντας τους Έλληνες ...Αυτή είναι η εξειδίκευσή του ...Από τα πιο μεγάλα μέχρι τα πιο μικρά ...Από το μίσος που εκδηλώνει στην καθημερινότητά του, προδίδοντας τους Έλληνες εργαζόμενους μέσα στους χώρους εργασίας τους, μέχρι το μίσος που εκδηλώνει σε σημαντικές ιστορικές στιγμές, προδίδοντας τους Έλληνες στρατιώτες μέσα στα πεδία των μαχών. Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση που το ΚΚΕ να λειτούργησε σε κάποια στιγμή υπέρ τού Ελληνισμού.
Η ανθελληνική ηγεσία του εκτελούσε πάντα την προδοτική της αποστολή με ασφάλεια, γιατί το ΚΚΕ ήταν - και παρέμεινε - πάντα ένα Λενινιστικό κόμμα. Τι σημαίνει αυτό και γιατί είναι σημαντικό; ...Γιατί απλούστατα "Λενινιστικό" κόμμα σημαίνει ότι δεν λειτουργεί ως ομοιογενής πολιτικός ή κομματικός μηχανισμός. Σύμφωνα λοιπόν με τη λογική τού Λένιν, υπάρχουν δύο "ομόκεντροι "κύκλοι", που συνθέτουν ένα κόμμα αυτού του τύπου ...Δύο "κύκλοι", οι οποίοι δεν "τέμνονται" και άρα δεν γνωρίζει ο ένας τι κάνει ο άλλος ...Ο βασικός "κύκλος", που είναι ο κομματικός "πυρήνας" των επαγγελματιών "επαναστατών" - όπως αυτοαποκαλούνταν - και γύρω από αυτούς υπάρχει ο "κύκλος" των "συμπαθούντων" ...Ο μικρός και σφικτός "κύκλος" των Μπολσεβίκων, δηλαδή, που είναι οι επαγγελματίες "επαναστάτες", και ο μεγάλος και χαλαρός "κύκλος" από τα "χαϊβάνια" που τους ψηφίζουν ή απλά τους υποστηρίζουν - σε μια συγκεκριμένη αναλογία—.
Αυτός ο απαξιωτικός χαρακτηρισμός δεν είναι δικός μας ...Εμείς "εξωραΐζουμε" αυτό, το οποίο είχε πει ο Λένιν για τους κομμουνιστές. Την "ποιότητα" αυτών των "κύκλων" και τη μεταξύ τους αναλογία την προσδιορίζει ο ίδιος ο Λένιν. Τι λέει ο Λένιν; ...Στους 100 κομμουνιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 αφελείς και ένας μόνον πραγματικός Μπολσεβίκος ...Η αναλογία δηλαδή είναι 99/1 ...Από το 7% λοιπόν του σημερινού Λενινιστικού ΚΚΕ, μπορεί να καταλάβει κάποιος όχι μόνον πόσοι είναι οι Μπολσεβίκοι σε σχέση με τους υπολοίπους, αλλά και τι γνώμη έχει το κόμμα για τους ψηφοφόρους του. Αυτοί οι δύο ομόκεντροι "κύκλοι" είναι απολύτως "στεγανοποιημένοι" μεταξύ τους και αυτόν τον ρόλο παίζουν οι επαγγελματίες ροπαλοφόροι, τους οποίους είδαμε στην εποχή των Μνημονίων έξω από τη Βουλή.
Αυτοί οι ροπαλοφόροι έχουν ως κύριο καθημερινό αντικείμενό τους να χτυπάνε τους κομμουνιστές και, εάν και εφόσον χρειαστεί, και τους υπόλοιπους δημοκράτες. Ο βασικός όμως - και κύριος - ρόλος τους είναι εσωτερικός και οι ΚΚΕδες το γνωρίζουν αυτό από τότε που έτρωγαν ξύλο με τον τόνο από τους λενινιστές ζαχαριαδικούς. Αυτός ο "πυρήνας", ο οποίος προστατεύεται από ροπαλοφόρους, ήταν πάντα ανεξέλεγκτος και λειτουργούσε μακριά από τα "μάτια" των οπαδών ...Τον χαλαρό "κύκλο" των οπαδών ψηφοφόρων, οι οποίοι για τον οποιονδήποτε λόγο ψήφιζαν ένα τέτοιο κόμμα. Όμως, τον "πυρήνα" τού ΚΚΕ δεν τον έλεγχε κανένας. Αν ήταν προδότες, χαφιέδες και συνεργάτες ξένων υπηρεσιών κλπ., αυτό το γνώριζαν μόνον οι ίδιοι και κανένας άλλος. Οι υπόλοιποι γνώριζαν και γνωρίζουν μόνον τα "θέσφατα" του Πολιτικού Γραφείου ...Άλλωστε, για το Γραφείο αυτό, όλοι αυτοί ήταν είτε αφελείς είτε αγύρτες.
Για το Γραφείο αυτό όλοι αυτοί ήταν δυνάμει χαφιέδες, οι οποίοι έπρεπε να παρακολουθούνται από το κόμμα και βέβαια να "αυτοπαρακολουθούνται" και μεταξύ τους. Μία κουβέντα αμφισβήτησης να έλεγε ο οποιοσδήποτε για την ηγεσία και αυτομάτως έμπαινε στη λίστα των χαφιέδων προς διαγραφή. Είναι γνωστό άλλωστε ότι σε όλα αυτά τα φασιστικά "μαγαζιά" όλοι είναι θρασύδειλοι και, γνωρίζοντας ο ένας το ποιόν του άλλου, σπάνια αλληλοεκτιμώνται. Πιο πολύ μεταξύ τους μισούνται τα "συντρόφια" παρά με τους δήθεν ταξικούς τους εχθρούς ...Όλη τους την προσοχή την αποσπάνε οι "σύντροφοι". Οι απ' "έξω" από τον εσωτερικό "κύκλο" "γλείφουν" για να μπουν "μέσα" και οι από "μέσα" πασχίζουν να μην αφήνουν χώρους για τους απ' "έξω" ...Μέρα-νύχτα μ' αυτό ασχολούνται ...Μήπως κάποιος βολεύτηκε καλύτερα από κάποιον άλλο ...Μήπως κάποιος κατηγορεί κάποιον άλλο, για να του πάρει τη θέση ...Μήπως αυτός ο οποίος γλύφει έχει κάτι άλλο στο μυαλό του και μπορεί να επωφεληθεί παραπάνω από κάποιον άλλο ...Ο ένας προσέχει τον άλλο και όλοι μαζί "προσκυνάνε" το ανεξέλεγκτο "αφεντικό", το οποίο μοιράζει βολέματα και κομματικές θέσεις.
Το χαφιεδομάγαζο του ΚΚΕ ιδρύθηκε με αυτό το πνεύμα κι εξακολουθεί να είναι αυτής της μορφής ...Είναι καθαρά ένα Λενινιστικό κόμμα. Ως εκ τούτου κανένας δεν ξέρει τι ρόλο παίζει ο εκάστοτε δοτός από τους Σιωνιστές αρχηγός του ...Δεν ξέρει αν είναι πατριώτης ή προδότης ...Αν είναι χαφιές ή ήρωας ...Αν είναι πράκτορας ή ιδεολόγος. Οι ΚΚΕδες, για παράδειγμα, είχαν τυφλή πίστη στον Ζαχαριάδη και αυτός ήταν δοτός πράκτορας των Σοβιετικών. Οι ΚΚΕδες δήθεν πολεμούσαν τους ΝΑΖΙ και ο Ζαχαριάδης ήταν προστατευόμενός τους στο Νταχάου. Οι ΚΚΕδες δήθεν πολεμούσαν για τη νίκη τής "Επανάστασης" στο βουνό και ο Ζαχαριάδης είχε ήδη διαλέξει "οικόπεδο" στην Πολωνία, για να φιλοξενηθούν οι ηττημένοι. Οι ΚΚΕδες παρίσταναν τους αντιιμπεριαλιστές και τους "δημοκράτες" και ο Ζαχαριάδης στην πραγματικότητα ήταν ένας ταγματάρχης του ιμπεριαλιστικού φασιστικού Σοβιετικού Στρατού.
Αυτό είναι ο Λενινισμός και αυτό το μοντέλο επέβαλε ο προδότης Λένιν σε όλα τα κομμουνιστικά κόμματα, τα οποία πρόδιδαν τις πατρίδες τους, χωρίς κανένας να γνωρίζει τι συμβαίνει ...Ο μισάνθρωπος ψυχοπαθής Λένιν, ο οποίος μισούσε ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους και όχι μόνον τους αστούς ή τους συνοδοιπόρους του. Όπως λοιπόν κανένας Ρώσος κομμουνιστής δεν γνώριζε ότι ο Λένιν ήταν ένας πράκτορας των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, έτσι και κανένας Έλληνας κομμουνιστής δεν γνώριζε τι ακριβώς ήταν ο Ζαχαριάδης ...Αν τα πράγματα δεν ήταν τραγικά, θα ήταν για γέλια ...Οι ΚΚΕδες τον "έκλαιγαν", που ήταν στο Νταχάου, και αυτός εκεί έκανε διακοπές και γνωριμίες ...Απλά πράγματα. Μόνον οι Μπολσεβίκοι ξέρουν τι συμβαίνει μέσα στα Λενινιστικά κόμματα. Η Μπολσεβίκα Κανέλη, παρ' όλο που είναι "δεξιά", γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα στο ΚΚΕ, και ένας πάππου προς πάππου κομμουνιστής αντιμετωπίζεται από το κόμμα είτε ως αφελής είτε ως αγύρτης.
Αυτό έγινε με όλα τα κομμουνιστικά κόμματα σε ολόκληρο τον κόσμο ...Μια πραγματική "μάστιγα", που πρόδιδε τους λαούς και προκαλούσε τον τρόμο, ο οποίος με τη σειρά του παρέδιδε τους λαούς "λεία" στους Σιωνιστές "νταβατζήδες" τής δημοκρατίας. Όλοι οι λαοί στον κόσμο "αισθάνθηκαν" την απειλή που ασκήθηκε στη Γερμανία και υποτάχθηκαν στους "νταβατζήδες", για να μην έχουν την κατάληξη της Ρωσίας. Δεν υπάρχει κράτος στον κόσμο, το οποίο να μην έπεσε θύμα αυτής της τακτικής. Δεν υπάρχει κράτος στον κόσμο, το οποίο να μην έπεσε θύμα προδοσίας από το δικό του κομμουνιστικό κόμμα. Δεν υπάρχει κράτος, το οποίο να μην πλήρωσε με καταστροφή τη "στοχευμένη" λειτουργία τού τοπικού ΚΚ. Ακόμα και η Μαφία, η οποία "κατέφαγε" την ιταλική κοινωνία, "απόρροια" της λειτουργίας τού ΚΚ ήταν ...Και οι μαφιόζοι από οπλοφόροι αντικομμουνιστές ξεκίνησαν, και μετά είδαν ότι με τα όπλα μπορείς και να κονομάς κιόλας.
                            ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
                                                  Jun 6, 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .