Δεξιοί ψηφοφόροι πατριώτες,

θα σας καταριούνται οι επόμενες γενιές των Ελλήνων για το κακό που κάνατε στην πατρίδα !!! …Διώξτε το σκουπίδι τον Μητσοτάκη από το κόμμα τού πατριωτικού χώρου !!!
…Διώξτε τον βενιζελικό «πειρατή» από το μεγάλο κόμμα τής Δεξιάς !!!

Όπως κι ο πρόγονός του Βενιζέλος, μας έχει εμπλέξει σε πόλεμο με τους Ρώσους με αφορμή την Ουκρανία !!!

Μόνος του —και χωρίς τη συγκατάθεση της Βουλής— παίζει «παιχνίδια», τα οποία μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε μια νέα Εθνική Καταστροφή. Ακολουθεί απόλυτα την ατζέντα τής Νέας Τάξης κι εκτελεί τυφλά τις εντολές τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Η οικονομία έχει καταστραφεί, εξαιτίας των εμμονών του για την «Πανδημία» κι εξαιτίας τής δίψας των κολλητών του για μίζες από τα εμβόλια.

Έκαψε τη μισή Ελλάδα, για να βάλουν οι Γερμανοί φίλοι του τις ανεμογεννήτριες !!!

Απολιγνιτοποίησε τη χώρα, για να πάρουν μίζες οι κολλητοί του από το φυσικό αέριο !!!

Κατέστρεψε το μοναδικό στρατηγικό πλεονέκτημα της χώρας, το οποίο της έδινε ενεργειακή αυτάρκεια κι αυτό φαίνεται τώρα στους λογαριασμούς τής ΔΕΗ, οι οποίοι έχουν οδηγήσει στην απόγνωση εκατομμύρια συμπολιτών μας !!!

«Χρέωσε» στη Δεξιά τον «μουντζούρη» τής προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών !!!
Είναι ο μοναδικός «ηγέτης», που προδίδει τη χώρα που κυβερνά και την ιστορία της, προκειμένου να ισχύσει αυτό το «εξάμβλωμα» !!!…

…ΔΙΩΞΤΕ τον, γιατί η Δεξιά θα «χρεωθεί» ΞΑΝΑ τη νέα Εθνική Καταστροφή !!!...
…Θα επαναληφθεί η ιστορία με τον πιο απόλυτο τρόπο
…Ένας νέος βενιζελικός προδότης θα τρώει τη «λεία» του σε κάποιο Παρίσι κι αυτός που θα κρεμαστεί θα είναι και πάλι κάποιος κακόμοιρος ηγέτης τής Δεξιάς !!!...

…Θα σας καταριούνται οι μελλοντικές γενιές των Ελλήνων, εάν δεν «ξεφορτωθείτε» τον ψυχοπαθή !!!

Όποιος δεν «βλέπει» ότι ο Μητσοτάκης είναι ένας πραγματικός τρελός, τότε είναι τυφλός !!!

Παναγιώτης Τραϊανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .