Οργανωμένο σχέδιο η «άλωση» των πόλεων !!!

Οργανωμένο σχέδιο η «άλωση» των πόλεων !!!

 
Τίποτε να μην γνωρίζει κάποιος, το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι ότι κάτι κρύβεται«πίσω» από το Airbnb.
Είναι φανερό ότι αυτό συμβαίνει με «άνωθεν» υποδείξεις και προστασία, εφόσον χαίρει τρομερής πολιτικής και οικονομικής στήριξης,καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καν ως φαινόμενο. Χωρίς στήριξη δεν θα μπορούσε καν να «ξεκινήσει», εφόσον, ως δραστηριότητα, είναι ο απόλυτος ορισμός τής αυθαιρεσίας και της παρανομίας. Το προστάτευαν από τον ίδιο τον νόμο, εφόσον ήταν μία καθαρά παράνομη δραστηριότητα …
Παράνομη όχι μόνον στο απλό οικονομικό και φορολογικό επίπεδο …
Παράνομη ακόμα και στο κοινό ποινικό επίπεδο !!!
Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει καθημερινά η αστυνομία, για να παραλαμβάνει τα δελτία των ονομάτων των πελατών των ξενοδοχείων και στην απέναντι οικοδομή να κοιμάται —χωρίς να έχει καν ελεγχθεί— ένας τζιχαντιστής …σε ένα διαμέρισμα Airbnb,το οποίο έχει ενοικιαστείαπό κάποιον τρίτο με ψεύτικο όνομα και το οποίο το έχει πληρώσει με prepaid card από το Λονδίνο …Ούτε που ξέρουμε με ποιους δολοφόνους, βιαστές, τρομοκράτες κι απαγωγείς έχουμε κοιμηθεί δίπλα-δίπλα σε απόσταση ενός εσωτερικού τοίχου.
Ποιος ξέρει πόσες «γιάφκες» —γεμάτες με όπλα και πυρομαχικά από τρομοκρατικές οργανώσεις— υπάρχουν σήμερα στις γειτονιές μας κι έχουν ενοικιαστεί ως Airbnb. Ποιος ξέρει πόσες τρομοκρατικές ενέργειες έχουν σχεδιαστεί κι έχουν ξεκινήσει από τη διπλανή μας πόρτα. Έλεγξε ποτέ η αστυνομία ποιος έχει νοικιάσει ένα διαμέρισμα και ποιος τελικά κοιμάται το βράδυ σ’ αυτό; Πού θα πάει ένας καταζητούμενος κακοποιός ή ένας διαβόητος τρομοκράτης,ο οποίος αναζητά ασφαλές κατάλυμα; Στο ξενοδοχείο,όπου θα πρέπει να δώσει ταυτότητα και τα στοιχεία του θα καταχωρηθούν στο δελτίο τής αστυνομίας; …Όχι βέβαια.
Με το Airbnb έχει λυμένο το κύριο πρόβλημά του. Το πιο δύσκολο πρόβλημα,που είχαν πάντα ν’ αντιμετωπίσουν οι κακοποιοί και οι τρομοκράτες, είναι σήμερα απολύτως λυμένο με το Airbnb. Όποιοντον αναζητά η τοπική αστυνομία ή η interpol, σε κάποιο Airbnb έχει βρει αυτός κατάλυμα-καταφύγιο και δεν έχει κανένα πρόβλημα να κινείται μέσα στην πόλη όπως θέλει. Είναι δυνατόν να μην γνωρίζει η αστυνομία ποιοι κινούνται ανάμεσα στους πολίτες, τους οποίουςέχει αναλάβει να προστατεύει;Ντροπή δεν είναι να πηγαίνει το περιπολικό να παίρνει από ένα ξενοδοχείο το δελτίο «πόρτας» και από την απέναντι πολυκατοικία να το παρακολουθεί —πίνοντας καφέ— ένας διαβόητος καταζητούμενος;
Όλα αυτά δεν γίνονται χωρίς να υπάρχει πολιτικός σχεδιασμός. Αυτή η στήριξη είναι που αποκαλύπτει το πρόβλημα …
Παντελώς παράνομα είναι όλα όσα κάνουν …
Παράνομα ακόμα και στο επίπεδο του Συνταγματικού Νόμου. Δεν γίνεται σεβαστή η ισονομία και η ισοπολιτεία μεταξύ των πολιτών.
Με ποιο δικαίωμα διαχωρίζεις μεταξύ τους τούς ανθρώπους και για την ίδια «υπηρεσία» από κάποιους ζητάς να παραχωρούν στις αστυνομικές αρχές τα προσωπικά τους στοιχεία και σε κάποιους άλλους όχι; Με ποιο δικαίωμα ζητάς από επιχειρηματίες της ξενοδοχειακής υπηρεσίας να ζητούν τα προσωπικά στοιχεία των πελατών τους —με κίνδυνο οικονομικώναπωλειών— κι από κάποιους «πειρατές» τής «φιλοξενίας» δεν ζητάς τίποτε και δεν ελέγχεις τίποτε.
Γι’ αυτόν τον λόγο λέμε πως είναι αδύνατον να μην υπάρχει πολιτικός σχεδιασμός και άρα και πολιτική «κάλυψη» γύρω απ’ αυτό το όργιο της παρανομίας.Όμως,«πολιτικός σχεδιασμός»στην περίπτωση αυτήν σημαίνει Διαφθορά. Κάποιοι πιέζουν από «ψηλά», και κάποιοι πολιτικοί υπακούν …κι αυτό σημαίνει ότι προδίδουν τους λαούς τους, εφόσον ανοίγουν τις «κερκόπορτες» της κοινωνίας. Αυτοί οι πολιτικοί πιέζουν επίορκους κρατικούς λειτουργούς κι εκείνοι δεν κάνουν τη δουλειά τους. Όλα αυτά δεν γίνονται τζάμπα. Κάποιοι δίνουν πολλά χρήματα και κάποιοι άλλοι τα εισπράττουν. Κάποιοι έγιναν εκατομμυριούχοι απ’ αυτές τις προδοσίες,οι οποίες είναι πολλές. Πίεζε ο —κατά προσωπική του δήλωση Σιωνιστής— Μπάιντεν ή η Εβραία Μέρκελ, και, όποιος πρόδιδε την πατρίδα του, έπαιρνε την εξουσία και γινόταν πλούσιος. Αυτοί είχαν λόγους ν’ «ανοίξουν» όλες τις πόλεις και να καταστρέψουν τη λειτουργία τους.
Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο τής σιωνιστικής Νέας Τάξης εις βάρος ΟΛΩΝ των πόλεων. Δεν είναι βέβαια μόνον το Airbnb,που ανήκε σ’ αυτήν την κατηγορία των δραστηριοτήτων …Και το Uberστην ίδια κατηγορία ανήκει !!!…Με «άνωθεν» πιέσεις και με τρομερή διαφθορά μπήκε μέσα στα κράτη —όπως σύντομα θ’ αποδειχθεί με την υπόθεση που αφορά τον Εμμανουέλ Μακρόν—…Και το Uber είχε ως στόχο να διαλύσει την εσωτερική λειτουργία των πόλεων και να βάλει παράνομους εργαζόμενους μέσα σ’ αυτές. Όπως εύκολα φαντάζεται ο αναγνώστης,είναι κι αυτό μια «έξυπνη» επινόηση ενός Εβραίου με το όνομα TravisKalanick…Και αυτή η «επινόηση» μόνον με διαφθορά μπορούσε να επιβληθεί, εφόσον, όπως και το Airbnb,αποτελεί κι αυτό έναν ορισμό τής παρανομίας. Κάποιοι έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές και την ασφάλεια των πολιτών, παραδίδοντας τη μεταφορά τους σε ανθρώπους,οι οποίοιεξυπακούεται ότιδεν είχαν εκπαιδευτεί επαρκώςκαι κανένας δεν τους είχε ελέγξει για την καταλληλότητά τους ή ακόμα και για την κατάσταση της υγεία τους —ψυχική και σωματική—…Δεν είχε ελέγξει ούτε καν τα οχήματά τους για τη σωστή συντήρησή τους.
Ποιος ξέρει πόσοι συμπολίτες μας έφτασαν από καθαρή τύχη στους προορισμούς τους, γιατί ο οδηγός που τους μετέφερε ήταν παντελώς άπειρος κι άσχετος με την οδήγηση …Γιατί ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια ουσιών …Γιατί μπορεί να ήταν ένας ψυχοπαθής, που δεν πήρε τα χάπια του και καθαρά από τύχη δεν τον έπιασε κρίση μέσα στο αυτοκίνητο …Γιατί μπορεί να ήταν ένας λαθρομετανάστης στην πρώτη του δουλειά και ο οποίος μπορεί να ήταν άρρωστος και να είχε την οποιαδήποτε μεταδοτική αρρώστια. Ποιος ξέρει πόσοι φουκαράδες έχουν σκοτωθεί σε διαδρομές Uberκαι καταγράφηκαν σαν δυστυχήματα σε οχήματα όπου επέβαιναν «φίλοι»,οι οποίοι επέστρεφαν από διασκέδαση. Ποιος ξέρει πόσες γυναίκες βιάστηκαν και, όταν συνήλθαν πεταμένες σε κάποια γωνιά τού δρόμου, δεν είχαν ούτε ένα στοιχείο τού βιαστή για να τον καταγγείλουν. Μιλάμε για τραγικά πράγματα. Οι διεφθαρμένοι «ηγέτες» άφησαν την κοινωνία μας απροστάτευτη, για να μπουν μέσα οι Νεοταξίτες και να τη διαλύσουν …Να καταστρέψουν όλους τους «δεσμούς» των κατοίκων με τις πόλεις τους. Δεν είναι μόνον οι τρομοκράτες,δηλαδή,αυτοί οι οποίοι μπορεί να κοιμούνται δίπλα στα παιδιά των πολιτών τής διπλανής πόρτας…Είναι και οι ψυχοπαθείς,οι οποίοι μπορεί να τα μετέφεραν στα σχολεία τους, επειδή κάποιος γονιός αδυνατούσε να το κάνει.
Όλα αυτά για το «καλό» μας …Να βρίσκουμε εμείς φτηνά τουριστικά καταλύματα και μεταφορικά μέσακαι κάποιοι συμπολίτες μας να βγάζουν το «κατιτίς» τους. Πόση αλήθεια μπορεί να εμπεριέχεται σ’ αυτές τις αυθαίρετες και παράνομες ανοησίες; Παραβιάστηκαν όλοι οι νόμοι και οι κανόνες τής οργανωμένης κοινωνίας για το «καλό» μας; Κάποιοι μας επέστρεψαν πίσωστον «μεσαίωνα» για την «πρόοδό» μας; Σιγά να μην τους έπιασε ο «πόνος» για τους φτωχούς πολίτες των ευρωπαϊκών αστικών κέντρων και τους επέτρεψαν να παραστήσουν τους ερασιτέχνες ξενοδόχους ή τους ταξιτζήδες και να συμπληρώσουν το εισόδημά τους με λίγο «μαύρο» χρήμα. Αυτό και μόνον να σκεφτεί κάποιος, καταλαβαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για ολοκληρωμένοσχέδιο…Σχέδιο,το οποίο έχει ως στόχο του την ιδιωτικοποίηση των κέντρων ΟΛΩΝ των πόλεων …Σχέδιο,το οποίο βασίζεται στο Airbnbκαι το οποίο υποβοηθήθηκε από την κατασκευή τεράστιων Mall, για να δημιουργηθούν συνθήκες ανάλογες του αμερικανικού «μοντέλου».
Όλα αυτά, όπως αντιλαμβανόμαστε, επειδή είναι τεχνητά—μέσα σε μια κοινωνία η οποία δεν τα είχε ανάγκη—, απαιτούν ειδική χρηματοδότηση.
απόσπασμα από το κείμενο του Παναγιώτη Τραϊανού
(Πόλεις – Θερμοπύλες»)
Διαβάστε την συνέχεια....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .