Airbnb……ο «καρκίνος», που «κατατρώει» τις πόλεις !!!

Μπορεί να είναι εικόνα φύσηΜέσα σε λίγες δεκαετίες οι «διαβρωτικοί» Εβραίοι διέλυσαν τα πάντα. Με τις «πλάτες» των αφελέστερων των Χριστιανών λεηλάτησαν τον πλούτο τούΧριστιανισμού…
Τον «ξεδόντιασαν», εφόσον αποβιομηχάνισαν τα κράτη του και μετέτρεψαν τις κοινωνίες τους σε άεργες τεμπέλικες και παρασιτικές κοινωνίες …Κοινωνίες,οι οποίες μαστίζονται από την υπογεννητικότητα και γερνάνε μέσα στην αδυναμία τους να επιτύχουν ακόμακαι την αυτοσυντήρησή τους.
Τώρα, που οι Εβραίοι τα ισοπέδωσαν όλα, αρπάζουν ότι απέμεινε, κι αυτό είναι τα ίδια τα σπίτια των Χριστιανών …Άπληστες «ακρίδες», οι οποίες στο πέρασμά τους δεν αφήνουν τίποτε όρθιο. Αυτές οι αρπακτικές «ακρίδες» τής Ανατολής και προκειμένου να μην αντιδρούν οι Χριστιανοί, τους «φυτεύουν» μέσα στις γειτονιές τους φανατικούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες, για να τους απειλούν με εμφυλιοπολεμικού επιπέδου συγκρούσεις.
Οι Εβραίοι με τα όπλα των ίδιων των Χριστιανών διέλυσαν ολόκληρα ισλαμικά κράτη, για να «παράγουν» τα «κύματα» της λαθρομετανάστευσης που τους χρειάζονταν, ώστε ν’ «αλυσοδέσουν» τους Χριστιανούς μέσα στο ίδιο τους το «σπίτι».
Ο γερασμένος κι απογυμνωμένος Χριστιανισμός σήμερα «φλέγεται» και περιμένει την «άνωθεν» σωτηρία, γιατί οι ηγέτες του —όλων των δογμάτων— έχουν ηττηθεί κατά κράτος.
Από αυτήν τη λαίλαπα της «ερήμου», η οποία θυμίζει τις «πληγές τού Φαραώ», δεν πρόκειται να γλιτώσει κανένα χριστιανικό κράτος, σε όποιο δόγμα κι αν ανήκει, όσο ισχυρό κι αν είναι …Κανένας δεν θα γλιτώσει, είτε μιλάμε για κράτη όπως η Ορθόδοξη Ρωσία είτε για την Καθολική Ιταλία …ΟΛΟΙ έχουν λεηλατηθεί κι έχουν φτάσει στα όρια της καταστροφής. Έχουν ξεπουλήσει τα πάντα στους Εβραίους «επενδυτές» κι έχουν φτωχοποιήσει στον απόλυτο βαθμό τους λαούς τους, οι οποίοι πλέον αδυνατούν να επιβιώσουν χωρίς κάποια «επιδοματική» πολιτική, που απλά τους συντηρεί στα όρια της εξαθλίωσης. Σήμερα οι Εβραίοι φτάνουν στο τέλος της «διαδρομής» τους και διαλύουν κυριολεκτικά την κορυφαία χριστιανική δύναμη, που είναι οι ΗΠΑ. Διαλύουν τον βασικό τους συνέταιρο στην πορεία τους προς της Κορυφή τού Κόσμου. Έχουν λεηλατήσει τον πλούτο τους, «χαρίζοντάς» τους πρωτοφανή στην ανθρώπινη ιστορία δημόσια χρέη. Έχουν εξαγοράσει με «χαρτάκια» όλες τις πόλεις τους. Τώρα σαρώνουν όλη την καλλιεργήσιμη γη τους, για να ελέγξουν απόλυτα τον πληθυσμό τους.
Έχουν υποβαθμίσει όλες τις «υπηρεσίες»,οι οποίες αφορούν τον λαό τους …Από το σύστημα εκπαίδευσης μέχρι το σύστημα υγείας. Τα πάντα εκεί κινούνται σε επίπεδα τριτοκοσμικών κρατών. Τα παιδιά στις ΗΠΑ δεν πηγαίνουν στα σχολεία, γιατί είναι κλειστά, λόγω έλλειψης πόρων για τη λειτουργία τους. Φτωχοί Αμερικανοί πεθαίνουν αβοήθητοι, γιατί το ιδιωτικό σύστημα υγείας αρνείται να τους βοηθήσει εάν δεν πληρώσουν. Πεινασμένοι Αμερικανοί περιμένουν με τις ώρες στις ουρές να προμηθευτούν δωρεάν τρόφιμα, για να επιβιώσουν.
Αποσπάσμα απο το κείμενο του Παναγιώτη Τραϊανού
(Airbnb……ο «καρκίνος», που «κατατρώει» τις πόλεις !!!
Το μέγα «κόλπο» τής Νέας Τάξης και το διαφαινόμενο ΤΕΛΟΣ της!!!) διαβάστε όλη την συνέχεια και κοινοποιήστε το να το μάθουν όλοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .