Η Κρήτη στο στόχαστρο της Νέας Τάξης. (ΤΡΑΪΑΝΟΥ)


Η Κρήτη στο στόχαστρο της Νέας Τάξης.
"Δεκεμβριανά",
Ζωνιανά
και το σκάνδαλο του Τοπλού
ανήκουν στην ίδια μεθόδευση,
που στόχο έχει τη διάλυση της χώρας।
"Οι αστυνομικοί, με την εισβολή τους στο χωριό, παρενοχλούσαν τις γυναίκες μας" είπε ένας μεσήλικας Ζωνιανός, αναφερόμενος προφανώς και στη δική του γυναίκα. Νεαρά Ελληνόπουλα των είκοσι και κάτι χρόνων από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας, τα οποία στελεχώνουν τις αστυνομικές δυνάμεις, "ορέχτηκαν" τις μεσήλικες της ορεινής Κρήτης. Παράξενα πράγματα. Σχεδόν παράλογα. Όλη η ομορφιά και τα νιάτα του Πλανήτη κυλιέται γυμνή στης αμμουδιές του νησιού και αυτοί πήγαν και "ορέχτηκαν" τις μεσήλικες των ορέων. Τις "ορέχτηκαν" μάλιστα υπό καθεστώς απόλυτου συναγερμού και φόβου σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά εχθρικό και επικίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα.
Αν αυτό ήταν ένα μεμονωμένο επιχείρημα κάποιου γραφικού ορεσίβιου χωρικού, δεν θα μας απασχολούσε καθόλου. Στην προκειμένη περίπτωση όμως είχαμε την αίσθηση ότι υπάρχει "γραμμή". Αυτό ήταν το κύριο και διαρκώς επαναλαμβανόμενο επιχείρημα όλων όσων προσπαθούσαν να εξηγήσουν στο πανελλήνιο ακροατήριο τον λόγο για τον οποίο θεωρούσαν την αστυνομία ανεπιθύμητη στο χωριό τους. Προφανώς δεν μπορούσαν να "απαιτήσουν" την ατιμωρησία, αλλά θεώρησαν ότι μπορούν να "απαιτήσουν" την "καθαρότητά" τους. Ούτε οι φανατικοί Ταλιμπάν δεν "απαιτούν" την ηθική τους "καθαρότητα" με αυτόν τον τρόπο απέναντι στους αλλόθρησκους ξένους. Ούτε οι θρησκόληπτοι Ιρλανδοί δεν λένε τέτοια πράγματα για τους Άγγλους.
Αυτό ακριβώς είναι το όλο θέμα। Συμβαίνουν ύποπτα πράγματα στην Κρήτη.........ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΜΑΙΛ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ word
Τρίτη, 10 Μάρτιος २००९ ΑΠΟ http://lailapa.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .