Θάνατος στα ΚΑΡΤΕΛ των πολυεθνικών συμπαράσταση στον αγωνιστή ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΕΝΕΖΟ


Το BBC World News σε εκτενή ανταπόκριση σήμερα ,αναφέρεται στην Πολιτική Απεργία Πείνας του Θεόδωρου Τενέζου στην Αθήνα।Κόλαφος στα Ελληνικά ΜΜΕ ,που με ελάχιστες εξαιρέσεις και τα ξημερώματα, αποκρύπτουν το θέμα από τους Έλληνες πολίτες.Η ένοχη σιωπή από την κυβέρνηση συνεχίζεται!


Στο BBC World News μεταδίδεται από το πρωί,εκτενής ανταπόκριση για την Απεργία Πείνας του Θεόδωρου Τενέζου.Στην 25η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο αποφασισμένος μικρομεσαίος μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμου।


Στην 26η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο αποφασισμένος μικρομεσαίος μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.Πανικόβλητοι οι μεγαλοβιομήχανοι.Συντριπτική απάντηση στις ψευδείς και συκοφαντικές διαδόσεις.


Στην 27η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο αποφασισμένος μικρομεσαίος μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.Βαρύτατες οι ευθύνες των πολιτικών .Ξεσκέπασμα στό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Σε τι άλλο οφείλεται η σιγή των ΜΜΕ;



Ο υφυπουργός Ανάπτυξης είχε δηλώσει στον Θεόδωρο Τενέζο χαρακτηριστικά «εγω αυτόν τον ογκόλιθο των καρτέλ δεν μπορώ να τον μετακινήσω»।(ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ )ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ।ΜΠΟΡΕΙΤΕ?


ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ।


ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΤΕΛ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ।


ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ Ε ΑΧΡΗΣΤΟΙ।


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ।

ΤΙ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΠΕΣΟΥΝΕ ΥΕΣ ΥΕΣ।(ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ)।ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ .


ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .