Χαρδα-βδέλλα έλεος! ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΒΔΕΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


Χαρδα-βδέλλα έλεος!

Ρε Χαρδαβέλλα έλεος πια με τις εκπομπές σου!

Αναρωτιέμαι πόσα εκατομμύρια εισπράττεις για να δείχνεις αυτές τις αηδίες. Δεν βαρέθηκες να ασχολείσαι με τους Έψιλον, με τους Ιλλουμινάτι, με τις υπόγειες στοές της Αθήνας, με την κούφια Πεντέλη, με το 2012 και το τέλος του κόσμου, με τα ούφο και τους εξωγήινους, με τις συνομωσίες της λέσχης Μπίντελμπεργκ και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς;

Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν. Ή είσαι ηλίθιος ή είσαι εγκάθετος. Και επειδή σε τόσο βαθιά μισθολογικά ύδατα δεν κολυμπούν ηλίθιοι, απομένει η 2η περίπτωση.
Ασχολείσαι με την λέσχη Μπίντελμπεργκ και μας γανώνεις τον εγκέφαλο με τις συνομωσίες που εξυφαίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Με το ιδιότυπο καρτέλ που στήνει αυτή η ομήγυρις. Και γιατί ρε χαμένο κορμί πας στα πέρατα του κόσμου και δεν ξεστραβώνεσαι να δεις τι γίνεται με τα καρτέλ της Ελλάδας; Γιατί αχρείε δημοσιογραφίσκε δεν λες 2 λόγια για τον άνθρωπο που πεθαίνει στον δρόμο αντιδρώντας στο καρτέλ χάλυβα του Αγγελόπουλου και λοιπών; Γιατί δεν καλείς στην εκπομπή σου τον πρόεδρο των βιομηχάνων, τον πρόεδρο των βιοτεχνών, τον πρόεδρο των εργατών, τον πρόεδρο των καταναλωτών και τον υπουργό Ανάπτυξης να συζητήσουν για τα καρτέλ; Δεν μπορεί… Όλο και κάτι θα μάθουμε

Ασχολείσαι με τις προφητείες του κώλου και την αναμενόμενη συντέλεια του κόσμου το 2012. Γιατί αχρείε δημοσιογραφίσκε δεν λες 2 λόγια για το υποτιθέμενο δημοψήφισμα του 2012 που μεθοδεύει την “Ανεξαρτησία της Κρήτης;” Γιατί δεν ερευνάς ποιοι είναι εκείνοι που θέτουν ζήτημα “αυτονομίας” του νησιού; Γιατί δεν καλείς στην εκπομπή σου τον πρόεδρο των Κρητών δημοσιογράφων (να παρουσιάσουν την έρευνά τους), τον πρόεδρο των Κρητών κτηματομεσιτών (να αποκαλύψουν πόση έκταση Κρητικής γης περιέρχεται καθημερινά σε Βρετανικά και Εβραϊκά χέρια), τον πρόεδρο των Κρητών αστυνομικών (να αποκαλύψουν ποιοι παρεμποδίζουν και υπονομεύουν το έργο της αστυνομίας στο νησί), και τέλος γιατί δεν φωνάζεις τον Μέγιστο Κρήτα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; Έτσι – να μας πει και αυτός την γνώμη του για το αν η Κρήτη πρέπει να βρίσκεται εντός της επικράτειας ή όχι. Δε μπορεί… Όλο και κάτι θα μάθουμε.
Ασχολείσαι με τα παιδιά ίντιγκο, ρέινμποου και άλλα τέτοια καραγκιοζιλίκια. Γιατί αχρείε δημοσιογραφίσκε δεν λες 2 λόγια για τα παιδιά όλης της Ελλάδας, για τα σχολεία και τις Σχολές τους; Για τα παντελώς ανυπόληπτα πανεπιστήμια, για κάθε πιθανό και απίθανο πανεπιστημιακό τμήμα που έχει ιδρυθεί σε κάθε χωριουδάκι με μοναδικό γνώμονα να νοικιαστεί καμιά επιπλέον γκαρσονιέρα; Γιατί δεν λες για την οικογενειοκρατία των πανεπιστημίων, για το ανύπαρκτο ερευνητικό τους έργο, για τις κομπίνες με τα καθηγητικά συγγράμματα; Να πεις ακόμα για το δημοτικό σχολείο όπου αντί να σμιλεύονται ψυχές και συνειδήσεις, αντί να μπολιάζεται ο νους με κρίση και ευθύνη, παράγονται άβουλα μυαλά έτοιμα να ακολουθήσουν τον οποιονδήποτε που υπόσχεται το οτιδήποτε. Γιατί δεν καλείς στην εκπομπή σου, π.χ. τον Καργάκο, τον Γιανναρά, τον Γεωργουσόπουλο, τον Ζουράρι, τον πρόεδρο των δασκάλων, τον πρόεδρο των καθηγητών, και τον πρόεδρο των μαθητών; Γιατί δεν καλείς μια 22χρονη κοπελίτσα, απόφοιτο της Φιλοσοφικής, να απαγγείλλει Όμηρο; Γέλια που θα κάνουμε… Εν ανάγκει σήκωσε από το μνήμα τον Καζαντζάκη, τον Ελύτη, τον Σεφέρη, τον Παλαμά, τον Παπαδιαμάντη και στήσε απέναντί τους τούς εγκληματίες που εν μια νυκτί κατήργησαν το πολυτονικό. Δεν μπορεί… Όλο και κάτι θα μάθουμε.

Ασχολείσαι με την κούφια γη και τις υπόγειες στοές που ενώνουν τους Δελφούς με την Δωδώνη. Γιατί αχρείε δημοσιογραφίσκε δεν ασχολείσαι με την κούφια άσφαλτο που υπάρχει στο σύνολο σχεδόν του εθνικού οδικού δικτύου; Στην άσφαλτο που έστρωσε ο Μπόμπολας και οι άλλοι καρχαρίες; Η οποία πότε είναι κοίλη και πότε είναι κυρτή. Γιατί δεν μιλάς για τις υπόγεις διαδρομές του χρήματος και τις δαιδαλώδεις στοές μεταξύ Κράτους-Δικαστηρίων-Εκκλησίας; Γιατί δεν παίρνεις συνέντευξη από τον Γερμανό υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, από τον Γερμανό εργολήπτη δημοσίων έργων, από τον Γερμανό προϊστάμενο του ελεγκτικού μηχανισμού για το πώς προκηρύσσονται τα δημόσια έργα, ποιες είναι οι ευθύνες του ανάδοχου και πώς ελέγχεται το αποτέλεσμα; Δεν μπορεί… Όλο και κάτι θα μάθουμε.

Δρα, λέει, η ομάδα Έψιλον παρασκηνιακά και προστατεύει τον Ελληνισμό από τις κακοτοπιές. Σκάσε βρε μαλάκα, βούλωστο, δεν μπορώ να σε ακούω άλλο. Άσε τους Έλληνες να αντιληφθούν σε ποια δεινή θέση έχουν περιέλθει. Τους μάθατε να μεταθέτουν διαρκώς τις ευθύνες τους και να τα περιμένουν όλα από τους άλλους. Άστους να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν. Με σηκωμένα μανίκια και γυμνούς βραχίονες να αρπάξουν τους κασμάδες και να σκάψουν. Και να οργώσουν. Να οργώσουν τον τόπο από άκρη σε άκρη. Να γυρίσουν τα χώματα μέσα έξω και πάνω κάτω. Να λιώσουν τα ποντίκια και τα σκουλήκια του αγρού που καταπίνουν την σοδειά τους και το βιος τους.

Μα προπαντός να σκάψουν. Να σκάψουν βαθιά, πολύ βαθιά.

Να συντρίψουν όλες τις χαρδα-βδέλλες που ενδημούν στην υγρασία και στη λάσπη, μήπως μπορέσουν επιτέλους και ανασύρουν στην επιφάνεια αυτόν τον μαργαρίτη που λέγεται Ελληνική ψυχή.

http://kommatoskylo।blogspot.com/


Υ।Γ ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΑΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΜΕ ΒΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΕΝΕΖΟ।

ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΟΙ Ε ΟΙ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΟΥΡΕΣ ΜΠΛΕ।

ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΕΝΕΖΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΒΔΕΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΦΗΝΕΣ ।

ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΥΨΙΛΟΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .