ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ(ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ)
Τετάρτη, 25 Μάρτιος 2009

MEΡΑ ΠΟΥΝΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ....... ΔΙΑΒΑΣΤΕ
ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !! ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ή ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ OFF SHORE? ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΩΡΕΕΕ!Αριστερίστικη ανθελληνική προπαγάνδα από κρατικοδίαιτες φυλλάδες!Δεν το πίστευα στα μάτια μου αυτό το τραγικό για την πατρίδα μας γεγονός. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!Μια κρατικοδίαιτη δωρεάν διανεμόμενη φυλλάδα, με άρθρο για την αμφισβήτηση της 25ης Μαρτίου και από κάτω μια μεγάλη μπροσούρα του ΥΠΕΧΩΔΕ! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.Πρόκειται για την Athens Voice και το άρθρο που υπογράφει ο Δημήτρης Φύσσας (βλέπε εδώ).
Ποιος είναι ο κύριος Φύσσας; Γνωστός αριστεριστής και τυχοδιώκτης του χώρου (βλέπε εδώ).
Με κρατικά λεφτά, δηλαδή τα λεφτά του Έλληνα, κάποιοι κάνουν προπαγάνδα που μας θυμίζει τους προπάτορές του
ς (δες εδώ και εδώ).
Θα θέλαμε κάποιος από το υπουργείο να μας απαντήσει:
- Πώς μπορούν να επιτρέπουν να πληρώνουν δωρεάν εφημερίδες με προπαγανδιστικό περιεχόμενο, στρατευμένο προς μια και μόνο κατεύθυνση, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ;
- Ποιός ελέγχει και διανέμει έτσι τις κρατικές διαφημίσεις;
Στην εν λόγω φυλλάδα εκτός του ΥΠΕΧΩΔΕ, διαφημίσεις έβαλαν τόσο ο ΟΠΑΠ (ολοσέλιδη), το Υπουργείο Οικονομικών όσο και ο ΟΤΕ!
Είμαστε υπέρ της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Αλλά στις εφημερίδες που πληρώνουν ιδιώτες. Όχι με κρατικά λεφτά.
Στην ίδια εφημερίδα γράφει και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος για μειονότητα Τούρκων και "Μακεδόνων" αναφερόμενος στην έκθεση της Γκέι Μακ Ντούγκαλ (πάτα εδώ).
Ακριβώς από κάτω υπάρχει ακόμη μια μεγάλη κρατική διαφήμιση του ΥΠΕΧΩΔΕ.
Άρθρο για τις παρελάσεις και τους αντιρρησίες συνείδησης από τον Ενεργό Πολίτη, του Τάκη Σκριβάνου, γνωστού δημοσιογράφου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (δες εδώ)
Απαντώντας στον κύριο Φύσσα, για όσα γράφει για την Επανάσταση του 1821, θα ήθελα να τονίσουμε το γεγονός ότι το να είσαι αμαθής δεν είναι μεμπτό.
Το να παραπληροφορείς όμως ηθελημένα, είναι τουλάχιστον βρώμικο. Διαβάστε ιστορία Αναρτήθηκε από KARATHEODORIS
στις 6:22:00 πμ Ετικέτες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .