ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ। ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟΙ
ΟΛΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ।
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΨΑΡΕΥΟΥΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ ।
ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ.

'Καταδικάστηκε γιατρός για φακελάκι'; *

Σε ποινή φυλάκισης δύο ετών -με 3ετή αναστολή- καταδικάστηκε μαιευτήρ-γυναικολόγος του "Ιπποκράτειου" νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατηγορείτο ότι ζήτησε και έλαβε «φακελάκι» 400 ευρώ, από τους συγγενείς εγκύου γυναίκας, προκειμένου να κάνει επέμβαση καισαρικής τομής।Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, έκρινε ένοχο τον γιατρό για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας, ο οποίος κατά την απολογία του, αρνήθηκε την κατηγορία, λέγοντας ότι δεν βρέθηκαν τα χρήματα πάνω του. Η σύλληψη του κατηγορουμένου έγινε επ' αυτοφώρω την περασμένη Τρίτη, μέσα στο νοσοκομείο, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛΑΣ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

*ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .