ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΧΕΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΓΡΕΙΣ(ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ)

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ? ΑΦΟΥ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΕΛΩΝΑ ΤΙΓΡΗ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΝ Ο Α ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΓΡΗ? ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΓΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.Η χώρα μας δε μπορεί να παραμείνει άλλο μια συμπαθητική μεσογειακή χελώνα। Πρέπει να μιμηθεί το παράδειγμα άλλων ευρωπαϊκών κρατών που είχαν επιδόσεις τίγρεων। " Κ.Χ ΑΤΖΗΔΑΚΗΣ


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ (ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ। ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ। ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ...........ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΓΕΡΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ।

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ।
ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ।ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ।
ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ।
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ।
ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ।
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕ ।ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Ο।Α ।
ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ।
ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .