ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ;του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)

Όλα αλλάζουν ακόμη και η παγκόσμια οικονομία. Η σημερινή κρίση δεν είναι δυνατόν να διευθετηθεί με τους ίδιους οικονομετρικούς τρόπους του παρελθόντος, που χρησιμοποιήθηκαν τόσον για το καπιταλιστικό όσο και για το σοσιαλιστικό σύστημα. Οι οικονομολόγοι λένε ότι οι χρειάζονται καινούργιοι κανόνες . Όλο το σύστημα έχει καταρρεύσει, αφού εξυπηρέτησε την ανθρωπότητα επί 400 χρόνια. Και ξεπεράσθηκε επειδή μπήκε νέα τεχνολογία(Η/Υ, ΜΜΕ) και νέες ανάγκες (αστικοποίηση, οικολογία) .Έχει όμως πράγματι καταρρεύσει, ή το «κατέρρευσαν» ορισμένοι για να φτιάξουν νέο παγκόσμιο σύστημα στα μέτρα τους; Για να επιβάλλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Π.Τ) και την Παγκόσμια Δικτατορία;
Οι φωτισμένοι Ιλλουμινάτοι λένε ότι ένας νέος ‘φωτισμένος τρόπος σκέψεως’ θα διδαχθεί στους ηγέτες, στους επιχειρηματίες και στους λαούς। Όμως από την μεριά των λαών λένε ότι απλώς πρόκειται για την ανακατανομή του παγκόσμιου πλούτου στους ολίγους , έτσι ώστε οι πλούσιοι να γίνουν λιγότεροι , πλουσιότεροι και ισχυρότεροι και οι λοιποί προλετάριοι να ζήσουν σε μια οιωνεί δικτατορία. ΣΥΝΕΧΕΙΑΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .