ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ Ε.Ε παρακολούθηση και διαδικτυακό φακέλωμα!

6 Απρ 2009

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ Ε.Ε παρακολούθηση και διαδικτυακό φακέλωμα!
#fullpost{display:none;}
Πηγή: hellas-orthodoxy
ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΝΟΜΟ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ EMAILS,ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!-Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ...ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!Oπως μας πληροφορει το in.gr,"λίστες με τους δικτυακούς τόπους που επισκέπτονται οι χρήστες, τα e-mail που ανταλλάσσουν, καθώς και για τις τυχόν τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιούν μέσω του Διαδικτύου (π.χ. μέσω Skype) αποθηκεύονται υποχρεωτικά από τους παρόχους πρόσβασης (ISP) σύμφωνα με Οδηγία της ΕΕ που τίθεται σε εφαρμογή από τη Δευτέρα.Το σχέδιο παρακολούθησης των τηλεπικοινωνιών στην ΕΕ είχε αποφασιστεί με βρετανική πρόταση έπειτα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο το 2005.
η συνέχεια στο http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/04/blog-post_06.html
ΣΗΜΕΙΩΣΗ TAXALIA: Τα είπαμε πολλές φορές. Δεν υπάρχει καμιά ανωνυμία στο διαδίκτυο, όλα παραλολουθούνται και όλα αποθηκεύονται, (όταν λέμε όλα, εννούμε όλα) όχι για όσο λέει ο νόμος, αλλά για πάντα και δεν χρειαζόταν κανένας νόμος να το πεί. Στην πράξη εφαρμόζεται εδώ και χρόνια.
Περισσότερα/More...


http://www।taxalia।blogspot।com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .