ΑΛΕΞΗΣ.....“Ανθρωποκτονία από πρόθεση” η δολοφονία του Αλέξη.
;


Το συμπέρασμα των δικαστών δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για όσα συνέβησαν το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008 στην περιοχή των Εξαρχείων.

Μέσα από τις σελίδες του υπ’ αριθμ. 1847/2009 βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, οι δύο ένστολοι παραπέμπονται να δικαστούν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τα αδικήματα της «ανθρωποκτονίας από πρόθεση με τη μορφή του ενδεχόμενου δόλου» και της «απλής συνέργιας» σε αυτή, αντίστοιχα.
«Ο κατηγορούμενος προς ικανοποίηση ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΛΕΞΗΣ..........................Το νέο βιβλίο του Τραιανού για την γενιά του Αλέξη:...................................................................................Η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα। Ένα έγκλημα του ελληνικού παρακράτους και των ξένων αφεντικών του। Ένα έγκλημα, το οποίο μπορεί να είχε ως άμεσο θύμα του τον Αλέξη, αλλά, όπως φαίνεται πλέον, ο πραγματικός του στόχος ήταν ολόκληρη η γενιά του Αλέξη।Με το έγκλημα αυτό, το παρακράτος δημιούργησε ένα "δόλωμα", για να παρασύρει μια ολόκληρη γενιά στην "παγίδα"। Με μια ωμή δολοφονία την ανάγκασε να βγει στους δρόμους, για να τα "σπάσει", γιατί γνωρίζει πώς να επιβάλλεται σε "ζημιάρηδες". Προσπάθησε να παρασύρει τη γενιά του Αλέξη σε εσφαλμένες επιλογές, ώστε να εξασφαλίσει το "άλλοθι" να της επιβάλλει τις νέες πολιτικές του.Η γενιά αυτή θα πρέπει να προσέξει, γιατί κάποιοι έχουν βάλει ως άμεσο στόχο τους να την "αλυσοδέσουν". Η γενιά, η οποία είναι καταδικασμένη να ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη, πρέπει να "πειστεί" από τώρα να το αποδεχθεί αυτό ως μια μη αναστρέψιμη πραγματικότητα.Αυτό είναι το στοίχημα, που έχει μπροστά της να κερδίσει η σημερινή νέα γενιά.Θα αφήσει τον Αλέξη να γίνει άθελά του το αίτιο του ολέθρου της ή θα τον μετατρέψει στη μοιραία "σφαίρα", που θα εκτελέσει το παρακράτος της μεταπολίτευσης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .