NESTLE-ΝΕΣΤΛΕ ΚΑΡΤΕΛ ΟΛΟ ΛΑΔΙ Η ΠOΛΥΕΘΝΙΚΗ ...ΠΟΥ "ΘΕΡΙΖΕΙ"


ΝΕΣΤΛΕ :ΠΡΟΣ...ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟ ΔΥΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 16-6-2009 Μέσα στο καλοκαίρι οδηγούνται σε? ενταφιασμό, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sofokleous10, δύο σοβαρές καταγγελίες για παραβιάσεις της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας, που εκκρεμούν ενώπιον της Επιτροπής Ανταγωνισμού κατά της ΝΕΣΤΛΕ Ελλάς.... Μέσα στο καλοκαίρι οδηγούνται σε ενταφιασμό, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sofokleous10, δύο σοβαρές καταγγελίες για παραβιάσεις της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας, που εκκρεμούν ενώπιον της Επιτροπής Ανταγωνισμού κατά της ΝΕΣΤΛΕ Ελλάς, που ήδη έχει τιμωρηθεί με δύο σοβαρά πρόστιμα για το καρτέλ στο γάλα και τις καταχρηστικές πρακτικές στην αγορά του καφέ।
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού, παρότι η θητεία της παρούσας σύνθεσής της έχει λήξει προ πολλού, θα λειτουργήσει με τη σημερινή σύνθεση της Ολομέλειας μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, παρότι ήδη ο πρόεδρός της, κ। Σπ। Ζησιμόπουλος, έχει ζητήσει από τον υπουργό Ανάπτυξης την αντικατάστασή του ως τα μέσα Ιουνίου, προθεσμία που ήδη παρήλθε άπρακτη। διαβάστε την συνέχεια ।
ΕΠΙΣΗΣ
Απασχόληση για 600 άτομα σε νέο εργοστάσιο της Nestle
Νέα εργοστασιακή μονάδα άνοιξε η Nestle για την παραγωγή του διάσημου καφέ της Nespresso, στην Ελβετία, η οποία θα προσφέρει απασχόλησε σε 600 επιπλέον άτομα έως το 2012.
Σύμφωνα με τη Nestle, που είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων και ποτών στον κόσμο, το κόστος του νέου εργοστασίου της ανήλθε στα 300 εκ. ελβετικά φράγκα (198 εκ. ευρώ), και η αρχική παραγωγή του θα είναι 4,8 δισεκατομμύρια φακελάκια καφέ, με δυνατότητα επέκτασης κοντά στα 10 δισ. εντός τριών ετών.
Οι πωλήσεις του καφέ Nespresso την τελευταία δεκαετία βελτιώνονται κατά 30% ετησίως, ξεπερνώντας τώρα τα 1,3 δισ. ευρώ.
www।kathimerini.gr
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ,ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ,ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ,ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ।
5ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ......ΤΟ ΕΑΜ.Β ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .