ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ......

Χιλιανός δήμαρχος προσφέρει…δωρεάν βιάγκρα σε όλους τους δημότες άνω των 60 ετών, προκειμένου να βελτιώσει τις σεξουαλικές επιδόσεις τους και κατά συνέπεια την «ποιότητα της ζωής» τους.
Δήμαρχος, αλλά και γιατρός, ο Γκονζάλο Ναβαρέτε δείχνει να ξέρει τι κάνει! Παράλληλα με την ανακοίνωση του νέου δημοτικού προγράμματος, το οποίο εκτιμάται ότι θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της μικρής πόλης Λο Πράντο, στα νότια του Σαντιάγκο, κατά 20000$ ο δήμαρχος επισημαίνει στους ενδιαφερόμενους ότι τα βιάγκρα δεν είναι καραμέλες. Ο δήμος θα προσφέρει δωρεάν τέσσερα χαπάκια το μήνα για ισάριθμες συνευρέσεις, σε όποιον έχει συμπληρώσει το 60ό έτος της ηλικίας του και περάσει από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις.
Σε δηλώσεις του, στην εφημερίδα Las Ultimas Noticias, ο δήμαρχος ισχυρίζεται ότι αφορμή γι’ αυτή την πρωτοφανή απόφασή του αποτέλεσαν τα διαρκή παράπονα των ηλικιωμένων δημοτών ότι δεν χαίρονται πια το σεξ!
Υ.Γ
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΑ 1000ΧΡΟΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .